Gość: Basia IP: 62.29.248.* 05.02.03, 09:13 Bardzo się cieszę, że Janusz Wiśniewski wraca do Poznania. Mam nadzieję, że teraz nareszcie będzie warto chodzić na sztuki do "Teatru Nowego". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Basia W. Re: Nowy dyrektor Teatru Nowego IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 05.02.03, 11:51 Gość portalu: Basia napisał(a): > Bardzo się cieszę, że Janusz Wiśniewski wraca do Poznania. Mam > nadzieję, że teraz nareszcie będzie warto chodzić na sztuki do > "Teatru Nowego". Jeśli uważasz, że do tej pory nie było na co chodzić, to znaczy, że żadko bywasz w Teatrze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia W. Re: Nowy dyrektor Teatru Nowego IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 05.02.03, 23:12 Mam nadzieję, że Nowy jednak pozostanie Nowym i chodząc na przedstawienia będę się równie dobrze bawić jak dotychczas. Nie chcę, żeby coś się w nim zmieniało. Jest moim ulubionym teatrem i chcę, żeby tak zostało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olga Re: Nowy dyrektor Teatru Nowego IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 05.02.03, 18:08 Myśle, że zmiany sa potrzebne. Mam nadzije,że i aktorzy i widzowie będa zadowoleni !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: głos Re: Nowy dyrektor Teatru Nowego IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 05.02.03, 19:29 Ten kto się cieszy, że Wiśniewski został szefem Nowego chyba myli nowy z teatrem telewizji... a taki fajny teatr w Poznaiu MIELIŚMY! :-( A teraz przyszedl nawiedzony bufon i wszystko zniszczy! I już to glośno zapowiada!!! Precz z Wiśniewskim! Korin nie ochodź! Odpowiedz Link Zgłoś