rabiatos 19.07.06, 20:22 szkoda dacha. w mogilnie bedzie stypa. dobrze michu, ze ty o tym pisales. ciekawe czy na pogrzeb dacha przyjedzie lechu kaczynski - w koncu wyplynal na nim jako minister sprawiedliwosci... jedrek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: the_mob Re: Gangster zginął w wypadku samochodowym IP: *.swidnica.mm.pl 19.07.06, 22:43 Fajny był z niego herbatnik... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frånsvrige w celi go wyc....luja IP: *.skane.se 20.07.06, 04:33 bedzie zabawa. Odpowiedz Link Zgłoś
oczapowski [...] 20.07.06, 07:58 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mataleo Re: Gangster zginął w wypadku samochodowym IP: *.beyond.pl 20.07.06, 15:36 Cieszę się z jego śmierci! Tak jak pewnie większość normalnych ludzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ycbo Re: Gangster zginął w wypadku samochodowym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 15:46 A ja pozdrawiam wszystkich chrześcijan na tym forum, a oczapowskiego w szczególności. Był facet w białej katanie i gadał do was jak do ściany nic nie zrozumieliście. Odpowiedz Link Zgłoś
oczapowski [...] 20.07.06, 17:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ycbo Re: Gangster zginął w wypadku samochodowym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 18:43 Tak jak pisałem w innym twoim wątku - musisz z tym żyć (tego się nie leczy). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FAMFARY [...] IP: *.icpnet.pl 20.07.06, 20:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Gangster zginął w wypadku samochodowym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.06, 00:40 jak mozna sie cieszyc z jakiejkolwiek smierci ?... był jaki był... widocznie taki chciał byc...troche szacunku.... [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re:o jedno gó.. mniej- dobrze że zdechł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 01:47 Kryminalistów powinno się dawać do przymusowych ciężkich robót w kamieniołomach i kopalniach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maniek Re:o jedno gó.. mniej- dobrze że zdechł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 14:55 Głupi jesteś, nie znałeś Dacha. Chłopak miał zasady i był bardzo lojalny dla swoich kolegów. Nic nikomu nie robił dopuki ktoś sobie nie zasłużył (np. obrażając jego matkę) Koleś był w porzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tsurani Re:o jedno gó.. mniej- dobrze że zdechł IP: 150.254.164.* 25.07.06, 16:29 ty za to jesteś megagłupi. Dla kryminalistów i penerów tylko jedno lekarstwo - kulka w łeb. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mih Re: Gangster zginął w wypadku samochodowym IP: *.adsl.inetia.pl 23.07.06, 14:26 moze to jest jakies rozwiazanie - dac neandertalom BMW i pusci na kreta, zadrzewiona trase? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZABA Re: Gangster zginął w wypadku samochodowym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 00:20 Ludzie, chyba niektorzy z was troche sie rozpedzaja w swoich opiniach. Ciekawe ze wiekszosc tych co maja odwage pisac pewne slowa, "na zywcu" boja sie wyrazania otwarcie owych opinii, a w wiekszosci osoby te nawet nie mialy okazji zaznajomic sie blizej z tematem. Miałam mozliwosc uczestniczenia w pogrzebie Dacha...i okazje zobaczyc reakcje mieszkancow na cala tragedie - i daje slowo - jakos nie czuło sie radosci w zwiazku z jego smiercia. Ludzie faktycznie byli przejeci - wiadomo to spora sensacja jak na takie miasto - ale raczej niewielu mialoby odwage powiedziec ze "chwast zostal wyrwany". Poza wszystkimi wybrykami - to CZLOWIEK i nie nam go oceniac. Jak to bylo ..."Niech rzuci kamien ten kto jest bez winy....". Nie da sie ukryc, ze chlopak sie "nieco" pogubił (tak na marginesie wiele "sprawek" zostalo nadpisanych przez rzetelnych dziennikarzy do jego zyciorysu), ale byla wina - byla i kara, a reszta powinna zostac podsumowana juz nie przez nas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CPN Re: Gangster zginął w wypadku samochodowym IP: *.adsl.inetia.pl 25.07.06, 09:39 Dobrze że zdechł. Chłopak się "nieco pogubił" dobre sobie - trochę za dużo tych "pogubionych" gnojków. Nie nam go oceniac - a komu ? Nie można powiedziec że to gangster ? Niewielu ma odwagę mówic co myśli ,bo właśnie na wolności jest jeszcze dużo takich zgniłków.I zastraszają całą okolicę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Groch Re: Gangster zginął w wypadku samochodowym IP: 195.117.255.* 25.07.06, 13:05 Koles, czy ty sie nie boisz w ogole takich farmazonow (trudne slowo:) pisac? Nie jestem zwolennikiem huliganstwa ale nie popadajmy ze skrajnosci w skarjnosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PYRKA Re: Gangster zginął w wypadku samochodowym IP: 195.117.255.* 25.07.06, 13:42 No wiec nie uwazam ze gangster a LOBUZ po prostu - taki malomiasteczkowy CHULIGAN. A jesli masz, lub ktokolwiek ma, watpliwosci - sprawdzcie sobie w slowniku opis pod haslem GANGSTER! Ale grunt to uzywac slow ktorych sie nie rozumie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PYRKA Re: Gangster zginął w wypadku samochodowym IP: 195.117.255.* 25.07.06, 13:44 www.pwn.pl to dla tych co to slownika w rekach nigdy nie mieli:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zakonnica [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 12:03 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
czlowiek_z_miasta jaki Gangster??? 25.07.06, 12:27 chyba w życiu nie widzieliście gangstera?? z Dacha był taki gangster jak z koziej dup.. trąbka :-) no ale każda śmierć jest smutna ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZABA Re: jaki Gangster??? IP: 195.117.255.* 25.07.06, 12:39 mogilenska wersja Slowika nawet sie mowilo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia =)) Re: Gangster zginął w wypadku samochodowym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 14:42 Nie obrazajcie Dacha... Dachu byl naszym mistrzem =)... Jestem z Mogilna i wiem wszystko o tym wypadku, poniewaz bylam na pogrzebie Marka B. moglam isc tez na pogrzeb Dacha ale jakos nie chcialam... A tak ogolem Przemek ma ps. "Cygan" a nie "Oko". Dachu nie byl taki zly... Jesli ktos z nim mial porachunki to wtedy dosatl! Dachu nikomu nic nie zrobil oczywiscie jesli z nim nikt nie zadarl =). Bylam ostatnio na jego grobie buu az sie plakac chce... Dobra nie bede tu sie rozpisywac... Powiem wam jednopogrzeb Dacha bylpodobno naprawde piekny! Jak by go tak nie lubili to by nie bylo tyle osob na pogrzebie. Papa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maniek Re: Gangster zginął w wypadku samochodowym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 15:00 Sam żałuję że nie mogłem porzegnać Damiana bo byłem akurat w pracy, ale napewno będę mu zapalał znicze. Takich ludzi jak Dachu powinno być więcej Odpowiedz Link Zgłoś
czlowiek_z_miasta Re: Gangster zginął w wypadku samochodowym 25.07.06, 15:06 > Sam żałuję że nie mogłem porzegnać Damiana bo byłem akurat w pracy, ale napewno będę mu zapalał znicze. Takich ludzi jak Dachu powinno być więcej.. nic to - będą mu musieli mieszkańcy Mogilna pomnik postawić:-) może też uda się jakieś pogadanki dla młodzieży w szkole przygotować -Temat pogadanki: "Dachu - jako wzór mieszkańca Mogilna". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maniek Re: Gangster zginął w wypadku samochodowym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 15:10 Co ty możesz wiedzieć nie znałeś go (no może z opowiadań, albo sam dostałeś od niego w dupę) inaczej nie pisał bys takich bzdur. To co wszyscy o nim mówią to się nazywa siła mediów, z porządnego człowieka zrobią gangstera. Odpowiedz Link Zgłoś
czlowiek_z_miasta Re: Gangster zginął w wypadku samochodowym 25.07.06, 15:31 > To co wszyscy o nim mówią to się nazywa siła mediów, z porządnego człowieka zrobią gangstera. Maniek – naucz się czytać ze zrozumieniem oraz odrobiną logiki. Najpierw piszesz, że to porządny człowiek i "takich ludzi powinno być więcej" a na moją propozycję postawienia mu pomnika, naskakujesz na mnie, że "piszę bzdury". Gdzie tu logika?? A może jednak nie do końca wszystko było ok? Bez odbioru bo dyskusja robi się bez sensu ..... Odpowiedz Link Zgłoś
hubsol Re: Gangster zginął w wypadku samochodowym 25.07.06, 15:34 "Dachu" poczuł się zagrożony i wydał na Kowalskiego wyrok śmierci: - Zabijemy ciebie i twoją rodzinę. Wyrwę ci serce, wyr...m żonę. Dziś albo jutro będziesz martwy - powiedział reporterowi w rozmowie telefonicznej. Całkiem sympatyczny z niego był chłopak... Każda śmierć jest smutna, ale nie każda jest sprawiedliwa. Ale ta była. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZABA Re: Gangster zginął w wypadku samochodowym IP: 195.117.255.* 25.07.06, 16:07 Nie rozumiem - dlaczego sprawiedliwa? czy Damian zabil kogos? NIE!!!! Coz, czasami latwo cos takiego sie pisze! Zreszta podobnie jak latwe jest wykonanie telefonu z pogróżkami - a jednak niewiele mialy wspolnego z realizacja. Tak czy inaczej wnioskuję ze w ostanich kilkudziesięciu mintach na forum pojawilo sie kilkoro mogilenczykow i jak widac - opinie wcale nie sa takie drastyczne :) Odpowiedz Link Zgłoś
hubsol Re: Gangster zginął w wypadku samochodowym 25.07.06, 16:19 Skoro jechał zbyt szybko i nikogo nie zabił to sprawiedliwa... Gdybyś kiedyś otrzymywał pogróżki, spaliłby się Tobie samochód, miałbyś głuche telefony do będziesz wiedział jaki to silny ból. Psychiczny ale dający cierpienie. Czego Tobie nie życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tsurani was w tym Mogilnie się leczyć powinno IP: 150.254.164.* 25.07.06, 16:30 cała wiocha w kieszeni u jednego penera. Albo leczyć albo azotoksem potraktowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZABA Re: Gangster zginął w wypadku samochodowym IP: 195.117.255.* 25.07.06, 16:16 W pelni sie z Kasia=)) zgadzam. Ja na pogrzebie bylam - i z pelna odpowiedzialnoscia stwierdzam ze pogrzeb byl PIEKNY! Ogrom ludzi - głównie młodych. Ksiadz piekne rzeczy mowil - wspomnial swoje niedawne spotkanie z D. - normalnie wzruszyl - duze wrazenie robily lzy w oczach niektorych. A to o czyms swiadczy - ze jednak nie byl taki znienawidzony jak przedstawiaja to rzyczliwi dziennikarze i ci ktorzy nawet nigdy chlopaka nie mieli okazji poznac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tsurani jednego chwasta mniej IP: 150.254.164.* 25.07.06, 16:27 jeszcze paru innych powinno sie odstrzelić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia =)) Re: Gangster zginął w wypadku samochodowym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 18:12 Jak juz pisalam jestem z Mogilna. Szczerze nie chce sie czytac tego co piszecie o Dachu. Taki grozny to on nie byl... Jak sobie ktos zasluzyl to dostal. Nie trzeba bylo z nim zadzierac. Tak samo on jak i "my" wszyscy nie pozwolimy zeby nas ktos np. o cos oskarzal albo wyzywal... Tak samo jak i on. Gdybyscie widzieli jacy teraz po Mogilnie chodza... Tych to trzeba sie bac =). Wkoncu ktos sie musial kogos bac. A tym kogo sie wszyscy bali byl akurat Dachu. Odpowiedz Link Zgłoś
drhuckenbush Re: Gangster zginął w wypadku samochodowym 27.07.06, 23:12 Ale co to ma znaczyc "jak sobie zasluzyl to dostal"? To co, on jakies bostwo, ktorego dotykac nie wolno bo zabije? Ch*j z takimi bostwami, dobrze mu tak. Chwasty trzeba wyrywac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FAMFARY Jak ma być w Polsce normalnie skoro IP: *.icpnet.pl 25.07.06, 19:36 ludzie za wzór stawiają sobie bandytów? No ,ale taka jest rzeczywistość małych miasteczek i wsi.SZOK! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZABA Re: Jak ma być w Polsce normalnie skoro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 20:22 Proponuje FAMFARY zeby nauczyc sie czytac ze zrozumieniem. To chyba nie chodzi o stawianie sobie chuliganstwa za wzor, lecz po prostu proba zrozumienia KOGOS, kto moze rzeczywiscie nie zawsze korzystal z nabardziej wyrafinowanych metod dzialania, ale z pewnoscia nie zasluguje na wieczne potepienie i niektore slowa ktore padaja tutaj na forum. A tak na marginesie - nie jestem z Mogilna a z "troche" wiekszego miasta - i jakos nie widze roznicy miedzy "rzeczywistoscia" ludzi z malych miasteczek, wsi czy...Warszawy. Drogi FAMFARY, pora wyleczyc sie z kompleksow ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bites the dust Re: nie zawsze z nabardziej wyrafinowanych metod IP: *.icpnet.pl 26.07.06, 02:38 Co, z niepolakierowanym bejsbolem chodzil czy jak ?... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z Mogilna Re: Gangster zginął w wypadku samochodowym IP: *.studio7.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 00:18 Dziennikarze w ramach "robienia taniej sensacji" zrobili z "Dacha" wielkiego gangstera, choć w Mogilnie większość ludzi wcale nawet nie wiedziała, jak on wyglądał i kto to był. Znajdzie się u nas paru takich jak on, ale jakoś głośno było tylko o Damianie. O "wielkiej kompetencji" pismaków niech świadczy to, że napisali, że w wypadku brał udział Przemysław O. ps. "Oko". W rzeczywistości na Przema mówi się "Cygan", a "Oko" to jego brat, Leszek. W całej tej sprawie najbardziej żal Marka, który zostawił żonę i dwójkę dzieci. Z Przemkiem też nie jest dobrze, dopiero zaczął zamodzielnie oddychać i odłączyli go od respiratora. W Mogilnie czeka na niego synek, Nikodem Odpowiedz Link Zgłoś
drhuckenbush Re: Gangster zginął w wypadku samochodowym 27.07.06, 23:14 Na niego tylko sie mowi Cygan, czy rzeczywiscie jest przedstawicielem tej rasy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia =)) Re: Gangster zginął w wypadku samochodowym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 16:58 Dokladnie zgadzam sie z " Gosciem z Mogilna". Polowa ludzi w Mogilnie nie wiedziala jak on wygladal i jaki byl a sie go bali =/. Z gazet mozna wiele sie dowiedziec, ale czasami to przeginali... Ja osobiscie znalam p. Marka a jeszcze lepiej jego rodzine... Wiem co przezywala po stracie p. Marka. Szkoda slow na niektorych, ktorzy tak zle oceniaja kogos kogo wogole nie znali =( Odpowiedz Link Zgłoś
historyk12 Re: Gangster zginął w wypadku samochodowym 27.07.06, 18:46 jednego śmiecia mniej i dobrze. Jeszcze kilku mogłoby tak skończyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Jednego śmiecia mniej - i dobrze IP: 212.38.200.* 27.07.06, 18:58 takich od razu powinno się ukatrupiać, zakały społeczeństwa. Policja powinna się nie patyczkowac i tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
lmblmb Dwóch! 29.07.06, 15:49 Gość portalu: Tomek napisał(a): > takich od razu powinno się ukatrupiać, zakały społeczeństwa. Problem rozwinął się tak, jak Matka Natura sobie by życzyła - przez eliminację ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hela Re: Gangster zginął w wypadku samochodowym IP: 195.205.191.* 28.07.06, 20:54 Gdze była policja,że nie uchroniła wzorowego obywatela przed wypadkiem ? Kto jest odpowiedzialny za nie wycięcie tego morderczego drzewa ? To skandal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mc fox Re: Gangster zginął w wypadku samochodowym IP: *.lexell.com.pl 29.07.06, 10:59 CO TO WOGÓLE JEST ZA TEXT?!!!!!"mieszkańcy mogilna i policja zwrócili sie o pomoc do gazety" , cytowanie gróźb gangstera wobec porządnego człowieka, i wogóle po co zajmowac tyle miejsca w gazecie na to , że zginął bandzior??????żenada.chyba pan redaktor , który to napisał jest młodym dziennikarzem i jeszcze nie zaczął myśleć kategoriami pożytku społecznego, bo tego chyba można wymagać od dziennkarza. pozatym bandzior był bandziorem małego formatu i raczej nieznznym w Polsce, wieć tym bardziej trzeba było pomyśleć nad celem publikacji takiego textu!!!!!no i żeby przełożeni autora nie zwrócili uwagi na jego indolencje.GDZIE MISJA GAZETY WYBORCZEJ!!!!!????? Odpowiedz Link Zgłoś
aniula10 nienormalni 29.07.06, 16:00 czy wy go wogóle znaliście. jak się czuje jego rodzina czytając te brednie. to był normalny chłopak. jestem z mogilna i wiem ze to nie był gangster. gangsterem są matki mordujące dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak jest Re: nienormalni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.06, 19:49 Takiemy bydlakowi jak ten Dachu powinno się jeszcze na grób nas.rać Odpowiedz Link Zgłoś
oczapowski A jak drzewo?Nie poszarpane za bardzo? 01.08.06, 17:08 Chwast juz odpowiednio gleboko w ziemi, a tu jakies pierdy...?! Mnie interesuje czy aby to biedne drzewo na ktorym chwasty sie wykonczyly nie ucierpialo za bardzo...! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stach Re: A jak drzewo?Nie poszarpane za bardzo? IP: 195.117.255.* 04.08.06, 15:30 Rany, ludzie, wlos na glowie sie jezy czytajac niektore wypowiedzi na poziomie. Ludziom pokroju oczapowskiego życze WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO! i oby to bijace dobro wrocilo ze zdwojona sila. Odpowiedz Link Zgłoś