ali3 23.07.06, 17:06 Czy ktos z Was bawil sie tam na weselu? Moze slyszeliscie jakies opinie o weselach tam organizowanych? Bede wdzieczna za wszystkie wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MIG Re: Puszczykowo Hotel Atrium- opinie IP: *.adsl.inetia.pl 24.07.06, 10:12 Ja 22 kwietnia bralem tam slub! bylem bardzo zadowolony! pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l Re: Puszczykowo Hotel Atrium- opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 12:12 byłam tam na weselu znajomych jakiś czas temu, bardzo miło wspominam Odpowiedz Link Zgłoś
ali3 Re: Puszczykowo Hotel Atrium- opinie 24.07.06, 18:33 czy mozecie napisac cos wiecej? mieliscie jakies zastrzezenia? czy jedzenie smaczne? obsluga moze leniwa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STO LAT Re: Hotel Atrium ...ładny ale.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 01:42 Hotel nie ma własnej kuchni - wszystko zamawia w jakiś restauracjach i to im przywozą więc mogą byc wpadki... Ten hotel daje tylko lokal. Nic nadzwyczajnego. Banalny i cukierkowy. Byłem na zabawie karnawałowej. Było średnio ale...dość drogo. Hotel nie cieszy się prestiżem. No sobie jest... W okolicy Poznania jest kilka pałacyków z doskonałą kuchnią i rewelacyjnymi wnętrzami...w końcu wesele to jest coś wyjątkowego w życiu. A najlepiej to wyjechać na wspaniałą wycieczkę ( np na 2 tygodnie na wyspie Santorini w Grecji) zaraz po ślubie i lampce szmpana - i to jest klasa i standard międzynarodowy... tak się teraz czci śluby na świecie Odpowiedz Link Zgłoś
ali3 Re: Hotel Atrium ...ładny ale.... 25.07.06, 15:43 STO LAT i MIG czy mozecie podac na priv swoje maile. Mialabym pare pytan do was pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś