Dodaj do ulubionych

Żądam 3,30 zł za kg ! Jak nie to w ryj !!!

12.02.03, 20:26
Precz komuną !!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Harnaś Re: Żądam 3,30 zł za kg ! Jak nie to w ryj !!! IP: *.chello.pl 13.02.03, 09:02
      panna.zuzanna napisała:

> Precz komuną !!!!!!!!!!!!!!

Hahahahahahahaha !!!! A to się dopiero kmioty rozzuchwaliły !!!!!
    • Gość: Pulpa Re: Żądam 3,30 zł za kg ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.03, 18:50
      Ceny skupu żywca to jedyna rzecz, za ktorą w naszym kraju nie obwinia się
      Żydów :-)
      • Gość: 69 Re: Żądam 3,30 zł za kg ! IP: *.murowana-goslina.sdi.tpnet.pl 14.02.03, 13:59
        Wszyscy jesteście pojebani.co wy,gnoje,wiecie o życiu?
        Dzisiaj gnoją rolników,a jutro takich jak wy - ale to do
        was nie dociera,bezmózgie istoty....
        • Gość: Pulpa Re: Żądam 3,30 zł za kg ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.03, 16:58
          Gość portalu: 69 napisał(a):

> Wszyscy jesteście pojebani.co wy,gnoje,wiecie o życiu?
          > Dzisiaj gnoją rolników,a jutro takich jak wy - ale to do
          > was nie dociera,bezmózgie istoty....

Ojejej, jaki mózgowiec się odezwał. Nie dość, że rolnik, to jeszcze cham. A
          potem się dziwi, ze chłopów się uważa geberalnie za nieuczonych chamów.
          • etos.solidarnosci Do kmiota "69" !!!! 14.02.03, 17:02
            Kto to widział żeby burak uprawiał pozycję "69" ?!
            Wam bure kmioty wolno tylko anal ! Żebyście podobnych sobie mutantów nie
            spłodzili, wybryki natury z Samoobrony !!!!!!!!!!!!!
          • alfalfa Re: Żądam 3,30 zł za kg ! 14.02.03, 17:14
            rolnik x cham = lepper kwadrat
    • alfalfa Re: złodzieje!! złodzieje!! /nt 14.02.03, 17:12
      • Gość: Kmiot Władek A ja rzonadam 3,50 zł. Incej nie roboie !!! IP: *.chello.pl 14.02.03, 19:26
        Precz z komunom !!!!!!!!!
        • panna.zuzanna Re: A ja rzonadam 3,50 zł. Incej nie roboie !!! 15.02.03, 13:47
          Gość portalu: Kmiot Władek napisał(a):

> Precz z komunom !!!!!!!!!
          To ja rzondam 3,55 zł !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: kpt. Ziobro Zuzia ! Bier 3,40 zł i będzie git ! nt IP: *.chello.pl 16.02.03, 20:53
            • Gość: 69 Re: Zuzia ! Bier 3,40 zł i będzie git ! nt IP: *.murowana-goslina.sdi.tpnet.pl 17.02.03, 12:29
              Ciekawe,co byście jedli,gdyby nie rolnicy?Smakuje wam nasz chleb?O ile mi
              wiadomo,nic do jedzenia nie rośnie w mieście...Bez rolników byście zdechli
              z głodu,paniczyki z miasta(a w gruncie rzeczy palanty?).
              • Gość: 69 Re: Zuzia ! Bier 3,40 zł i będzie git ! nt IP: *.murowana-goslina.sdi.tpnet.pl 17.02.03, 12:51
                Zapomniałem jeszcze się was spytać,mądrale,co powiecie na wzrost cen po wejściu
                do Unii Europejskiej-w niektórych przypadkach o 100%,jak to było na wspaniałym
                Zachodzie...A cena żywca,jaką żądają rolnicy i tak nie jest wygórowana-nigdy
                was nie ciekawiło,dlaczego u rolnika żywiec kosztuje np.3zł30 gr,a w sklepie
                najtańsze mięso (dobrej jakości,bo tylko chyba takie jecie?) kosztuje ok.
                8-10 zł?Co się dzieje z tą różnicą-pewnie rolnik schował ją do kieszeni?
                Oj ludzie,ludzie-nic,tylko usiąść i płakać,ale nad waszą głupotą,bo chyba w
                szkole mieliście kłopoty z matematyką i ogólnym podejściem do życia-o ile tego
                was uczyli.Dziękuję,nie ma o czym z wami dyskutować....
                • alfalfa Re: Spekulaty kradną! Wprowadzić kartki!!! /nt 17.02.03, 17:24
                • Gość: Szprotka Re: Zuzia ! Bier 3,40 zł i będzie git ! nt IP: *.arcor-ip.net 22.02.03, 00:40

> Zapomniałem jeszcze się was spytać,mądrale,co powiecie na wzrost cen po
                  wejściu
                  > do Unii Europejskiej-w niektórych przypadkach o 100%,jak to było na wspaniałym
                  > Zachodzie...A cena żywca,jaką żądają rolnicy i tak nie jest wygórowana-nigdy
                  > was nie ciekawiło,dlaczego u rolnika żywiec kosztuje np.3zł30 gr,a w sklepie
                  > najtańsze mięso (dobrej jakości,bo tylko chyba takie jecie?) kosztuje ok.
                  > 8-10 zł?Co się dzieje z tą różnicą-pewnie rolnik schował ją do kieszeni?
                  > Oj ludzie,ludzie-nic,tylko usiąść i płakać,ale nad waszą głupotą,bo chyba w
                  > szkole mieliście kłopoty z matematyką i ogólnym podejściem do życia-o ile tego
                  > was uczyli.Dziękuję,nie ma o czym z wami dyskutować....

Hallo Gosciu 69,
                  ta biedna swinia musi zapracowac na pana rzeznika,pana ksiegowego w rzezni,
                  pana konwojenta,ktory rozwozi kielbasy oraz na pania sprzedawczynie.

Unia wcale nie jest taka straszna.Przed rolnikami otwiera sie nowa szasa:
                  produkcja zdrowej zywnosci.Na zachodzie jest duze zapotrzebowanie na taka
                  zywnosc.
                  Nie badz takim pesymista. Moja babcia mowila:" nie taki diabel straszny jak
                  go maluja ".

Pozdrowienia z Uni

• Gość: ` Re: Żądam 3,30 zł za kg ! Jak nie to w ryj !!! IP: *.murowana-goslina.sdi.tpnet.pl 17.02.03, 16:19
      `
      • Gość: wiktorr Re: Żądam 3,30 zł za kg ! Jak nie to w ryj !!! IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 17.02.03, 16:30
        Ehhh, ja prawie stracilem troche kasy - spoznilem sie na spotkanie handlowe w
        Kaliszu. Brak słów...
        • Gość: kpt. Ziobro Do pozycji "69" ! IP: *.chello.pl 17.02.03, 18:06
          Zboczeńcu z Ośliny-Dużej !

My poprostu kupimy sobie żywność za granicą. W Europie jest od dawna
          nadprodukcja zywności i nikt nie bedzie nas szantażował, że nam nie
          sprzeda "pysznej zdrowej polskiej żywności" .

Polską żywność kupimy tylko wówczas gdy będzie ona faktycznie zdrowa i cenowo
          konkurencyjna z zagraniczną.

Zrozumiałeś ośle-szantażysto od Leppera.
          • Gość: Prawnik Re: blokady IP: *.au.poznan.pl 17.02.03, 19:55
            Co to w ogóle znaczy, że organizuje się na drogach jakieś zadymy, a policja
            prawie nigdzie nie reaguje???
            Jeżeli ja wyjdę na ulicę i położę się na jezdni, pewnie natychmiast zostanę
            usunięty. Jeżeli leppero-hołota blokuje przejazd - nie ma reakcji państwa!!!
            Gdy w 2 miejscach policja strzela gumowymi (!!!) kulami, podnosi się larum,
            bada się, czy użycie siły było zasadne!!!
            W NORMALNYM kraju ciągniki i inne tarasujące drogi maszyny zostałyby zmiażdżone
            i zepchnięte do rowu, a hołota skuta kajdankami i zamknięta w areszcie.
            Jeżeli w policjantów rzuca się kamieniami - jest to czynna napaść na
            funkcjonariusza. W tej sytuacji rzeczą NORMALNĄ powinno być odpowiedzenie
            ogniem.
            Gdyby tak reagowano w każdym (!) przypadku - nikt więcej nie odważyłby się
            organizować żadnych blokad!!!!!!!!!!!!!!
            • Gość: 69 Re: blokady IP: *.murowana-goslina.sdi.tpnet.pl 17.02.03, 20:41
              Czyli wszystko jest w porządku-jak Solidarność walczyła z komuną o chleb i godne
              życie,to było o.k.,a jak się upomni o to samo np.rolnik,to jest be?Nie wiem,co
              wy macie w głowach,ale chyba nic,co by było godne uwagi!A z tym twierdzeniem,że
              kupimy żywność gdzieś w Europie,to chyba nie do końca nie jest w porządku-
              dlaczego mamy nabijać inne kieszenie?Zresztą zobaczycie po wejściu do Unii,co
              dalej będzie,a życie jak zwykle zweryfikuje wszystko i wszystkich...
              • Gość: Pulpa Re: blokady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.03, 21:14
                > Zresztą zobaczycie po wejściu do Unii,co
                > dalej będzie,a życie jak zwykle zweryfikuje wszystko i wszystkich...

Mam nadzieję, ze prawo unijne wystarczająco jasno i surowo określa, co się
                robi z taką szumowinowatą hołotą, hołotą i jeszcze raz hołotą!!!!
                • Gość: 69 Re: blokady IP: *.murowana-goslina.sdi.tpnet.pl 17.02.03, 21:23
                  Jasne,najlepiej rozstrzelać albo żeby nie marnować kul-zatłuc widłami...
                  Boże,a Ty to słyszysz i nie grzmisz!!!Chyba na wiosnę pojawi się dużo motyli,
                  bo głupota zacznie fruwać...
                  • Gość: kpt. Ziobro Gdyby głupota umiała fruwać to "69" karmiony ... IP: *.chello.pl 17.02.03, 22:06
                    ... byłby przez ojca z procy !!!

• alfalfa Re: chcesz tekstu? Masz tekst: 17.02.03, 22:19
                    Czy rok-dwa temu opłacało się te świnie hodować? Tak? Były protesty? A co się
                    opłacało w tym roku? Rzepak! Czy producenci rzepaku protestują? Nie??????
                    Ciekawe dlaczego... Jak sam napisałeś "życie zweryfikuje" no i weryfikuje, cały
                    czas. Trzeba umieć biznes robić, myśleć, kombinować np. skrzyknąć się i
                    przetwórnię otworzyć, inwestować, sprzedawać i zarabiać a nie protesty "bo cena
                    niska". Widać łatwiej skrzyknąc się na blokadę. Konkurencja jest w każdej
                    branży, nie tylko w rolnictwie. Tobie się wydaje, że firmy produkujące w Polsce
                    mają jakiś monopol, że nikt na Świecie tego co one nie produkuje, nie
                    konkuruje? I co, szefowie Amica powinni blokować drogi bo Bosch ma niższe
                    ceny?? Poucz się historii np. jak we Francji w latach 50-60tych odblokowywano
                    takie protesty i ile było ofiar śmiertelnych. Rolników musi być mniej i będzie,
                    bolesnie i z trudnością ale innej drogi nie ma, rolnictwo będzie wtedy
                    opłacalne a nie wtedy kiedy protestami wytarguje i wymusi kilka złotych więcej.
                    Lepper zdobędzie kilka procent a następny naiwny straci oko.
                    • Gość: 69 Re: chcesz tekstu? Masz tekst: IP: *.murowana-goslina.sdi.tpnet.pl 17.02.03, 23:15
                      Nie cnce mi się z wami gadać,bo i tak nigdy nie zrozumiecie,że trzeba być dla
                      drugiego człowieka człowiekiem-dzisiaj ja mam problemy,a jutro wy,a wszyscy się
                      spotkamy w krainie bez waśni i sporów.To do spotkania...
                      • telewizja.trwam Re: chcesz tekstu? Masz tekst: Buras do budy ! 18.02.03, 08:19

> Nie cnce mi się z wami gadać,bo i tak nigdy nie zrozumiecie,że trzeba być
                        dla
                        > drugiego człowieka człowiekiem-dzisiaj ja mam problemy,a jutro wy,a wszyscy
                        się
                        > spotkamy w krainie bez waśni i sporów.To do spotkania...

To wypierdalaj w podskokach burasie !
                        My też mamy swoje problemy kmiocie, być może większe niż ty gnoju - ale nie
                        kładziemy się pod drzwiami twojej zasranej kurnej chatu w proteście przeciw
                        naszym bolączkom i nie utrudniamy ci życia.

Chlej dalej ARIZONĘ, okradaj sąsiadów, wierz w klechę a nie w Pana Boga i
                        bierz pilnie udział w blokadach. I sam żryj to ten syf za który żądasz
                        ogromnej kasy, ćwoku !
                        • Gość: 69 Re: chcesz tekstu? Masz tekst: Buras do budy ! IP: *.murowana-goslina.sdi.tpnet.pl 18.02.03, 10:23
                          Byle co jesz i byle co mówisz...
                        • Gość: PiotrB Re: chcesz tekstu? Masz tekst: Buras do budy ! IP: *.au.poznan.pl 18.02.03, 10:27
                          A ja jem zarcie sojowe (soja chyba z Czech) i co? Ktos mi zabroni?! Nie chce drogiej wieprzowiny i tyle. Nie bede
                          takiej kupowal; ja nie zbiednieje, a glupi kmiot (uogolniam) na pewno tak. I kto na tym lepiej wyjdzie? A ja nie kupie
                          wieprza chocby z czystej przekory - na zlosc blokujacym, a co?- wolno mi.
                          • Gość: 69 Re: chcesz tekstu? Masz tekst: Buras do budy ! IP: *.murowana-goslina.sdi.tpnet.pl 18.02.03, 10:40
                            Pewnie,że ci wolno jeść to,co chcesz-nawet żaby i robaki,tylko powyżej
                            przeczytaj dokładnie,o co tu chodzi,a póżniej 2 razy pomyśl,zanim napiszesz coś
                            głupiego...
                            • Gość: PiotrB Re: chcesz tekstu? Masz tekst: Buras do budy ! IP: *.au.poznan.pl 18.02.03, 10:53

> Pewnie,że ci wolno jeść to,co chcesz-nawet żaby i robaki,tylko powyżej
                              > przeczytaj dokładnie,o co tu chodzi,a póżniej 2 razy pomyśl,zanim napiszesz coś
                              >
                              > głupiego...

Robale moze jesc uparty rolnik razem z korzonkami traw, jesli nie znajdzie zbytu na swoje towary.
                              Mysle i to wiele razy - za to mi placa. Rolnicy czesto za to w ogole nie mysla, nawet nie wiedza, ze mozna, bo sa nie
                              douczeni. Z reszta o nauce slyszeli tyle, ze jest trudna i skomplikowana i na pewno dla niech nieosiagalna.
                              • Gość: 69 Re: chcesz tekstu? Masz tekst: Buras do budy ! IP: *.murowana-goslina.sdi.tpnet.pl 18.02.03, 11:04
                                Ktoś kiedyś powiedział-myślę,więc jestem-ty tylko jesteś...
                                • Gość: PiotrB Re: chcesz tekstu? Masz tekst: Buras do budy ! IP: *.au.poznan.pl 18.02.03, 11:14

> Ktoś kiedyś powiedział-myślę,więc jestem-ty tylko jesteś...

A Ty i Twoi koledzy-rolnicy myslicie...
                                  • Gość: 69 Re: chcesz tekstu? Masz tekst: Buras do budy ! IP: *.murowana-goslina.sdi.tpnet.pl 18.02.03, 11:32
                                    Naprawdę?Chyba boisz się sam sobie przyznać,że możesz nie mieć racji.Zgadłem?
                                    Czy naprawdę do ciebie nie dociera,że za obecną sytuację jest winien tylko i
                                    wyłacznie nasz "wspaniały" rząd?Czy nie widzisz,że ci nasi wspaniali "chłopcy"
                                    szykują sobie ciepłe posadki w Brukseli,a kiedy wszystko u nas runie,to oni
                                    będą się śmiać i z chłopów i ze wszystkich w ogóle?Czy naprawdę nie widzisz,co
                                    się wokół ciebie dzieje?Otwórz wreszcie oczy i wydoroślej,bo to już jest ostania
                                    chwila...
                                    • Gość: PiotrB Re: chcesz tekstu? Masz tekst: Buras do budy ! IP: *.au.poznan.pl 18.02.03, 11:44

> Naprawdę?Chyba boisz się sam sobie przyznać,że możesz nie mieć racji.Zgadłem?
                                      > Czy naprawdę do ciebie nie dociera,że za obecną sytuację jest winien tylko i
                                      > wyłacznie nasz "wspaniały" rząd?Czy nie widzisz,że ci nasi wspaniali "chłopcy"
                                      > szykują sobie ciepłe posadki w Brukseli,a kiedy wszystko u nas runie,to oni
                                      > będą się śmiać i z chłopów i ze wszystkich w ogóle?Czy naprawdę nie widzisz,co
                                      > się wokół ciebie dzieje?Otwórz wreszcie oczy i wydoroślej,bo to już jest ostani
                                      > a
                                      > chwila...

Wynika z tego, ze ja i inni nie popierajacy blokad nie maja racji. Maja ja za to polscy chlopi i Ty. Rzad jest do d..., a
                                      Bruksela tylko czeka, zeby nas (Polakow) okrasc, oklamac i wykorzystac. REWELACJA!!!
                                      1. Rolnikow jest za duzo,
                                      2. produkuja starymi i kosztownymi metodami,
                                      3. czesto slabej jakosci towary,
                                      4. sa rozpieszczeni przez komune, kiedy to wszystko im sie nalezalo; teraz niestety trzeba pracowac,
                                      5. sa nie douczeni lub w ogole nie wyedukowani,
                                      6. powtarzaja tylko populistyczne hasla Leppera,
                                      7. chca poprawic swoj stan m.in. moim kosztem - ja sie na to nie zgadzam.
                                      A rzad rzeczywiscie jest do d... , poprzedni byl rownie dobry.
                                      • Gość: 69Tak,jak napisałe Re: chcesz tekstu? Masz tekst: Buras do budy ! IP: *.murowana-goslina.sdi.tpnet.pl 18.02.03, 12:45
                                        Tak,jak powyżej napisałem,życie zweryfikuje,kto ma rację.Chciałbym również
                                        dodać,że nie wszyscy rolnicy zgadzają się z polityką p. Leppera,chociaż niekiedy
                                        mówi bardzo rozsądnie,choćby o naszym owczym pędzie do Unii.W dalszym ciągu
                                        nikt mi nie odpowiedział na pytanie o różnicę cen rolnik-sklep.W normalnym
                                        państwie takiej sytuacji nie ma,żeby klient płacił za końcowy produkt tak
                                        paskarskie ceny-po prostu państwo i pośrednicy nie są tak pazerni,jak w Polsce.
                                        Moja propozycja na uzdrowienie tego jest taka,żeby pomóc ludziom,naszym rodakom
                                        na wsi,którzy nie zawsze potrafią się znależć w tej rzeczywistości.Pomóc w
                                        sposób bezpośredni czyli jechać na wieś i kupić dużo tańszą żywność prosto od
                                        rolnika ( zamiast ciągle narzekać ).Trzeba tylko ruszyć tyłek,bo nic nie
                                        przyjdzie samo z siebie.Korzyść będzie na pewno dla obydwu stron.Ja tak robię
                                        od lat i jestem bardzo zadowolony.Chętni do sprzedaży po cenach umownych znajdą
                                        się w każdej wsi.Ale chyba lepiej siedzieć na tyłku i tylko narzekać-większość
                                        potrafi to znakomicie robić (albo pluć na innych bez zrozumienia problemu).
                                        • Gość: PiotrB Re: chcesz tekstu? Masz tekst: Buras do budy ! IP: *.au.poznan.pl 18.02.03, 13:02
                                          Gość portalu: 69Tak,jak napisałe napisał(a):

> Tak,jak powyżej napisałem,życie zweryfikuje,kto ma rację.Chciałbym również
                                          > dodać,że nie wszyscy rolnicy zgadzają się z polityką p. Leppera,chociaż niekied
                                          > y
                                          > mówi bardzo rozsądnie,choćby o naszym owczym pędzie do Unii.W dalszym ciągu
                                          > nikt mi nie odpowiedział na pytanie o różnicę cen rolnik-sklep.W normalnym
                                          > państwie takiej sytuacji nie ma,żeby klient płacił za końcowy produkt tak
                                          > paskarskie ceny-po prostu państwo i pośrednicy nie są tak pazerni,jak w Polsce.

OK, ale to dotyczy nie tylko problemow w rolnictwie.

> Moja propozycja na uzdrowienie tego jest taka,żeby pomóc ludziom,naszym rodakom
                                          > na wsi,którzy nie zawsze potrafią się znależć w tej rzeczywistości.

To niech sie postaraja, albo ucza. Kazdy jest kowalem swego losu.

Pomóc w
                                          > sposób bezpośredni czyli jechać na wieś i kupić dużo tańszą żywność prosto od
                                          > rolnika ( zamiast ciągle narzekać ).Trzeba tylko ruszyć tyłek,bo nic nie
                                          > przyjdzie samo z siebie.

Nie chce mi sie. Ide 20 metrow do rzeznika i kupuje tyle ile zjem. Nie robie zapasow, wiec nie pojade i nie kupie calej
                                          swini, bo co ja z tym zrobie?

>Korzyść będzie na pewno dla obydwu stron

Owszem, nie zaprzeczam, ale ja tak nie lubie.

Ja tak robię
                                          > od lat i jestem bardzo zadowolony.Chętni do sprzedaży po cenach umownych znajdą
                                          >
                                          > się w każdej wsi.Ale chyba lepiej siedzieć na tyłku i tylko narzekać-większość
                                          > potrafi to znakomicie robić (albo pluć na innych bez zrozumienia problemu).

Ja nie pluje bez przyczyny. To wlasnie rolnicy pluja i narzekaja, albo raczej blokuja i rzucaja kamieniami.
                                          • Gość: 69 Re: chcesz tekstu? Masz tekst: Buras do budy ! IP: *.murowana-goslina.sdi.tpnet.pl 18.02.03, 14:52
                                            A próbowałeś zrozumieć,dlaczego tak się żle dzieje?Przecież nie ma skutku bez
                                            przyczyny,każdy ma prawo do godnego życia,nie tylko ludzie z miasto,bo są lepiej
                                            wykształceni i bieda nigdy im nie zaglądnęła w oczy.Zresztą,czy tego ktoś chce
                                            czy nie to i tak zawsze będzie uzależniony od wsi,bo materiału na chleb,nabiał
                                            czy mięso w mieście nie uświadczysz,a jeść trzeba...Samo życie,niestety!
                                            • Gość: Hubert Buras ! Wsadż se w doopę swoje świnki i resztę ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.03, 15:24
                                              ... tego twojego barachła !
                                              Zamiast myśleć to tym jak zmniejszać koszty produkcji to skurwielu żądasz kasy
                                              i snujesz się jak smró do gaciach po szosie !

Buras 69 - wypierdalaj, bo zaczynasz działać mi na nerwy !!!
                                            • Gość: PiotrB Re: chcesz tekstu? Masz tekst: Buras do budy ! IP: *.au.poznan.pl 18.02.03, 15:30

> A próbowałeś zrozumieć,dlaczego tak się żle dzieje?Przecież nie ma skutku bez
                                              > przyczyny,każdy ma prawo do godnego życia,nie tylko ludzie z miasto,bo są lepie
                                              > j
                                              > wykształceni i bieda nigdy im nie zaglądnęła w oczy.Zresztą,czy tego ktoś chce
                                              > czy nie to i tak zawsze będzie uzależniony od wsi,bo materiału na chleb,nabiał
                                              > czy mięso w mieście nie uświadczysz,a jeść trzeba...Samo życie,niestety!

Probowalem zrozumiec, dlaczego tak sie dzieje. Gdybym ja zalozyl firme produkujaca cos, czego by mi sie nie udalo
                                              sprzedac to co? Rzucam to w cholere, przyznaje sie do bledu i zaczynam robic cos innego. Nie wymuszam na nikim
                                              kupowania moich produktow za wszelka cene argumentujac, ze musze z czegos zyc. Kogo to obchodzi? Nie pojde
                                              na ulice i nie bede sie awanturowal, tylko zaczne robic cos innego, cos na czym zarobie. A co robia rolnicy? Upieraja
                                              sie przy swoim i jeszcze mowia, ze uprawiali ziemie z dziada, pradziada i niczego innego robic nie potrafia. Dobrze to
                                              nie swiadczy o nich.
                                              Mamy gospodarke rynkowa, o ktora dwadziescia pare lat temu walczyla wiekszosc Polakow. Mamy ja i niech tak
                                              zostanie. Slabi odpadna, a lepsi zostaja. To samo dotyczy rolnikow. A w Polsce wiekszosc z nich to "dzialkowicze" -
                                              male, zaniedbane poletka, archaiczny sprzet, zero inwestycji (wiem - skad na to pieniadze - ale niektorzy jakos sobie
                                              radza!), ale checi na branie jakiejs kasy wielkie - najlepiej za nic.
                                            • Gość: Pulpa Buras do buraków! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.03, 19:13
                                              Nie pieprz idiotyzmów, myślałby kto, ludzie z miasta nie klepią biedy i
                                              prowadzą godne życie!!! Ty chyba nigdy w mieście nie byłeś?
                                              Znam ludzi ze wsi, którzy nie mogli wyżyć "z roli" i przestawili się na pracę
                                              w leśnictwie i agroturystykę. Przynajmniej spróbowali - udało im się. Ale
                                              trzeba spróbować, a nie tylko narzekać. Ćwoki jesteście, bo słuchacie Leppera,
                                              który tylko o swojej dupie myśli. Jak wierzycie jemu i temu, ze on niby z
                                              miłosci do ojczyzny, to jesteście ćwoki do sześcianu. A jak rzucacie, ćwoku i
                                              palancie, sztachetami i kamieniami w policjanta, to się cieszcie, ćwoki
                                              buraczane, że tylko jeden z was oko stracił. Kto zaczyna, temu mogą jaja
                                              urwać. Uważaj, bo jak trafię na taką blokadę, to wjadę w wasze buraczane stado
                                              i powiem że niechcący. Z drogi, buraki!
                                        • alfalfa Re: co to za bzdury? 18.02.03, 15:23

> dodać,że nie wszyscy rolnicy zgadzają się z polityką p. Leppera,chociaż
                                          niekied
                                          > y
                                          > paskarskie ceny-po prostu państwo i pośrednicy nie są tak pazerni,jak w
                                          Polsce.
                                          > Moja propozycja na uzdrowienie tego jest taka,żeby pomóc ludziom,naszym
                                          rodakom
                                          > na wsi,którzy nie zawsze potrafią się znależć w tej rzeczywistości.Pomóc w
                                          > przyjdzie samo z siebie.Korzyść będzie na pewno dla obydwu stron.Ja tak robię
                                          > od lat i jestem bardzo zadowolony.Chętni do sprzedaży po cenach umownych
                                          znajdą
                                          >
                                          > się w każdej wsi.Ale chyba lepiej siedzieć na tyłku i tylko narzekać-
                                          większość

O czym Ty piszesz? Ja mam jechać na wieś kupować? "Ruszyć tyłek"?:) To chyba
                                          rolnikom poradzic powienieneś - nie łaska spółdzielnię jakąś założyć,
                                          przetwarzać i sprzedawać gotowy produkt a nie tylko "do skupu i dajcie
                                          pieniądze"? Sklep w mieście założyć i swoją produkcję po nizszych cenach
                                          sprzedawać? Zbyt pewny skoro niższe ceny. Albo wiesz co? Ty to zrób, bądź
                                          posrednikiem! Zobacz ile zarobić możesz a jak chcesz to nawet rób to "pro
                                          publico bono" i bez marży. Chyba Ci sie coć pomieszało, ekonomia inaczej
                                          działa. Owczy pęd do Uni? "Rozsądny Lepper"??? Człowieku!!! Czytałeś ile ten
                                          Twój Lepper zarobi na dopłatach? Więcej niż na dotychczasowej produkcji!!!
                                          Rolnicy pierwsi na integracji z UE zyskają. Słyszałes o jakichś dopłatach
                                          dla "miastowych"?
                                          • Gość: 69 Re: co to za bzdury? IP: *.murowana-goslina.sdi.tpnet.pl 18.02.03, 15:29
                                            Idż się leczyć na nogi,bo na głowę już za póżno...
                                            • alfalfa Re: co to za bzdury? 18.02.03, 15:32
                                              Facet, Ty nie potrafisz dyskutować. Kilka argumentów i od razu się gubisz.
                                              Zacznij mysleć a potem bierz się do pisania postów.
                                        • alfalfa Re: co to za bzdury? 18.02.03, 15:29

> dodać,że nie wszyscy rolnicy zgadzają się z polityką p. Leppera,chociaż
                                          niekied
                                          > y
                                          > paskarskie ceny-po prostu państwo i pośrednicy nie są tak pazerni,jak w
                                          Polsce.
                                          > Moja propozycja na uzdrowienie tego jest taka,żeby pomóc ludziom,naszym
                                          rodakom
                                          > na wsi,którzy nie zawsze potrafią się znależć w tej rzeczywistości.Pomóc w
                                          > przyjdzie samo z siebie.Korzyść będzie na pewno dla obydwu stron.Ja tak robię
                                          > od lat i jestem bardzo zadowolony.Chętni do sprzedaży po cenach umownych
                                          znajdą
                                          >
                                          > się w każdej wsi.Ale chyba lepiej siedzieć na tyłku i tylko narzekać-
                                          większość

O czym Ty piszesz? Ja mam jechać na wieś kupować do rolnika? "Ruszyć tyłek"?:)
                                          To chyba rolnikom poradzic powienieneś - nie łaska spółdzielnię jakąś założyć,
                                          przetwarzać i sprzedawać gotowy produkt a nie tylko "do skupu i dajcie
                                          pieniądze"? Sklep w mieście założyć i swoją produkcję po nizszych cenach
                                          sprzedawać? Zbyt pewny skoro niższe ceny. Albo wiesz co? Ty to zrób, bądź
                                          posrednikiem! Zobacz ile zarobić możesz a jak chcesz to nawet rób to "pro
                                          publico bono" i bez marży. Chyba Ci sie coć pomieszało, ekonomia inaczej
                                          działa. Owczy pęd do Uni? "Rozsądny Lepper"??? Człowieku!!! Czytałeś ile ten
                                          Twój Lepper zarobi na dopłatach? Więcej niż na dotychczasowej produkcji!!!
                                          Rolnicy pierwsi na integracji z UE zyskają. Słyszałes o jakichś dopłatach
                                          dla "miastowych"?
                                          • panna.zuzanna Buras "69" (zboczek ?!) do budy !!! 18.02.03, 15:54
                                            Nie próbujcie dyskutować z debilem bo szkoda Waszego cennego czasu !
                                            Ten kmiot nie chce nawet wyjżeć z gnojowicy !
                                            No to ChMWD !!!!
                                            • alfalfa Re: ofiary śmiertelne, niestety... 18.02.03, 16:01
                                              Właśnie usłyszałem w radio, że na korek przed blokadą najechał tir, zmiażdżył
                                              samochód osobowy, są ofiary śmiertelne:(
                                              • Gość: kpt. Ziobro Re: ofiary śmiertelne, niestety... IP: *.chello.pl 18.02.03, 18:27
                                                alfalfa napisał:

> Właśnie usłyszałem w radio, że na korek przed blokadą najechał tir,
                                                zmiażdżył
                                                > samochód osobowy, są ofiary śmiertelne:(

Jeżeli to prawda to należy rozprawić się z takimi jak 69, a przede wszystkim z
                                                gnidą Lepperem i jego Samoobroną !!!
    • Gość: Lucumon Re: Żądam 3,30 zł za kg ! Jak nie to w ryj !!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 18.02.03, 22:35
      Kolejny watek o kwestii chlopskiej na forum i jak zawsze wylewa sie wiadro
      pomyj. Najlepiej nazwac rolnikow chamami, burasami itp. prawda? Gosc 69
      probowal racjonalnie argumentowac, ale jak zawsze w dyskusjach o rolnictwie
      odzywa sie banda chlopczykow z Wielkiego Miasta, ktorym sie wydaje ze sa lepsi,
      ale chamstwo z nich wylazi + egoizm sytych i zadowolonych.
      90 procent Polakow ma w drugim albo najdalej trzecim pokoleniu wiejskie
      korzenie (skok modernizacyjny za PRL) ale jest wsrod nich taka dziwna kategoria
      odnosi sie do wsi z pogarda jakby byli markizami na dworze Burbonow. Wydaje sie
      wam, ze jestescie juz w Europie, dokonaliscie wielkiego Take Off od problemow
      polskiej prowincji, do zarcia kupicie sobie soje albo japonskie sushi itp.
      Dlaczego dostrzegacie tylko partylularyzm rolnikow, a nie dostrzegacie swojego?

• Gość: kpt. Ziobro Buraku 69 - udław się. Na mnie nie zarobisz ! IP: *.chello.pl 19.02.03, 08:07
      • Gość: Pulpa Kto z kim przestaje, takim się staje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.03, 09:32
        Gosć 69 reprezentuje sobą interesy blokadziarzy, którzy prezentują sobą taki a
        nie inny obraz: burasów, chamów i buraków. Nie rolnicy jako całość. jak ktoś
        broni blokadziarzy, to musi mieć nierówno w głowie.
        Aha: nie jestem "z miasta". Urodziłem się w małym miasteczku, a dorastałem w
        duzej mierze na wsi. Wiec proszę mi nie pieprzeyć, ze jako miastowy "się nie
        znam". Ino panie, w mojej okolicy to te rolniki jakieś dziwne: ciężko pracują
        i nie robią burd.
        • Gość: 69 Re: Kto z kim przestaje, takim się staje IP: *.murowana-goslina.sdi.tpnet.pl 19.02.03, 12:13
          No cóż,tak to zwykle bywa,że najlepsze są swoje argumenty,nawet pisane z
          błędami ortograficznymi(szkoła się kłania!).Czy ktoś z szanownych rozmówców
          udzieli mi odpowiedzi na pytania,zadane przeze mnie powyżej i czy ktoś jest
          w stanie przewidzieć,co się z nami jako narodem stanie po naszym dobrowolnym
          wejściu do Unii?Przecież czeka nas również zmiana złotówki na euro,a to przy
          wolnym handlu przyniesie wzrost cen,jak to się stało w innych krajach i do
          dzisiaj ludzi bulwersuje.Komu się wtedy poskarżymy,na kogo zwalimy winę?
          Czy wtedy też chłopa trzeba chwycić za kark?Ktoś zawsze musi być winien....
          • Gość: kpt. Ziobro Re: Kto z kim przestaje, takim się staje IP: *.chello.pl 19.02.03, 12:39

> No cóż,tak to zwykle bywa,że najlepsze są swoje argumenty,nawet pisane z
            > błędami ortograficznymi(szkoła się kłania!).Czy ktoś z szanownych rozmówców
            > udzieli mi odpowiedzi na pytania,zadane przeze mnie powyżej i czy ktoś jest
            > w stanie przewidzieć,co się z nami jako narodem stanie po naszym dobrowolnym
            > wejściu do Unii?Przecież czeka nas również zmiana złotówki na euro,a to przy
            > wolnym handlu przyniesie wzrost cen,jak to się stało w innych krajach i do
            > dzisiaj ludzi bulwersuje.Komu się wtedy poskarżymy,na kogo zwalimy winę?
            > Czy wtedy też chłopa trzeba chwycić za kark?Ktoś zawsze musi być winien....

Ćwoku zapamiętaj raz na zawsze !

Komuna zdechła (przy waszej ochoczej pomocy). Naród kciał kapitalizma to go
            mo !!!
            Masz buraku co chciałeś: Wolny rynek i całkowitą liberalizacje handlu.
            Źle ci na wsi ? To twój zasrany problem.
            Czasy w których było wam najlepiej (komuna, a zwłaszcza okres Gierka) już nie
            powrócą, a wasi przywódcy (lepper, rydzyk i psl) wiodą was na skraj przepaści !
            • Gość: 69 Re: Kto z kim przestaje, takim się staje IP: *.murowana-goslina.sdi.tpnet.pl 19.02.03, 12:48
              Do szkoły,naucz się pisać,a potem zabieraj głos!A jeśli cię boli głowa,to do
              lekarza od nóg,bo na tego od głowy to za późno...
              • Gość: Pulpa Re: Kto z kim przestaje, takim się staje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.03, 12:50

> Do szkoły,naucz się pisać,a potem zabieraj głos!

Powiedz to samo swoim prymitywnym kolesiom z przejść dla pieszych. Niech sobie
                zęby wstawią, ogolą się i nauczą poproawnej polszczyzny, a dopiero potem
                otwierają gębę do kamery. Małpy z zoo!
          • Gość: Pulpa Re: Kto z kim przestaje, takim się staje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.03, 12:48
            Pokaż mi burasie, gdzie tu widzisz błędy, pomijajac jedną literówkę. To po
            pierwsze. Po drugie jak widac, poza paroma frazesami też nie stać cię na
            argumenty. Nie rozumiesz jednego: czasy Drzymały już minęły. Niezależnie od
            tego, co ci wmawia na ten temat Naczelny Burak RP, Andrzej "Trędowaty" Lepper.
            • Gość: 69 Re: Kto z kim przestaje, takim się staje IP: *.murowana-goslina.sdi.tpnet.pl 19.02.03, 12:55
              Wszystko to,co piszesz,jest błędem.Jak jesteś taki dobry,to może ty mi odpowiesz
              na moje pytania napisane wyżej?A tak nawiasem,to Leppera niezbyt lubię,chociaż
              niekiedy ma rację...
              • Gość: kpt. Ziobro Re: Kto z kim przestaje, takim się staje IP: *.chello.pl 19.02.03, 13:03

> Wszystko to,co piszesz,jest błędem.Jak jesteś taki dobry,to może ty mi
                odpowies
                > z
                > na moje pytania napisane wyżej?A tak nawiasem,to Leppera niezbyt
                lubię,chociaż
                > niekiedy ma rację...

A kogo obchodzą pytania postawione przez burasa ?!!!
                • Gość: 69 Re: Kto z kim przestaje, takim się staje IP: *.murowana-goslina.sdi.tpnet.pl 19.02.03, 13:26
                  Przecież nie wiesz,kim ja jestem!Dlaczego jesteś taki przepełniony nienawiścią?
                  A może masz coś na sumieniu?Kochasz samego siebie?Czy jeteś tylko małą,nędzną
                  gnidą w ludzkim ciele?No dalej okaż swoje prawdziwe ja!!!
                  • Gość: Szczery Wojtas Do knura "69" !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.03, 16:24

> Przecież nie wiesz,kim ja jestem!Dlaczego jesteś taki przepełniony
                    nienawiścią?
                    > A może masz coś na sumieniu?Kochasz samego siebie?Czy jeteś tylko małą,nędzną
                    > gnidą w ludzkim ciele?No dalej okaż swoje prawdziwe ja!!!

Ziobro olał cię ciepłym moczem i wysrał ci się na głowę.
                    To ja ci odpowiem:

Jesteś osranym i oszczanym burakiem ! Wracaj gnido na blokadę - może znowu uda
                    się wam kogoś zabić !!!
                    • Gość: 69 Re: Do knura '69' !!! IP: *.murowana-goslina.sdi.tpnet.pl 19.02.03, 17:59
                      I tak jesteś najbrzydszy na forum,tylko czasem nie przeglądaj się w lustrze,bo
                      wystraszysz się samego siebie,wampirze...
                      • Gość: kpt. Ziobro Knura "69" bojkotujemy ! Jednak gdyby udało się .. IP: *.chello.pl 19.02.03, 22:32
                        ..dopaść tego brudnego i wiecznie nachlanego parobasa na jakiejś blokadzie -
                        to trzeba go na nowo oszczać i osrać !
                        Będzie mu cieplej.
                        • Gość: 69 Re: Knura '69' bojkotujemy ! Jednak gdyby udało s IP: *.murowana-goslina.sdi.tpnet.pl 19.02.03, 23:15
                          Kochasz trzodę chlewną-swoją rodzinę?Dlaczego decydujesz za innych?A może to ty
                          jesteś taki mały Lepperek?Przyznaj się,nikomu nie powiem...A w temacie blokad
                          to wiesz chyba tylko o blokowaniu miejsca staruszkom w tramwaju.Pa!!!
                          • Gość: Anty wsiok Re: Knura '69' bojkotujemy ! Jednak gdyby udało s IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 20.02.03, 00:35
                            Zapewne ucieszyłeś się, nędzna gnido, z wczorajszego wypadku drogowego
                            spowodowanego przez bandę kmiotów na szosie, w którym zginęła kobieta.. Dwa
                            tygodnie temu o mało co moja matka nie zginęła w podobnej sytuacji.. Mam
                            nadzieję, że teraz policja zacznie do was strzelać prawdziwymi nabojami..
                            Bando morderców..
                            • Gość: PiotrB Re: Knura '69' bojkotujemy ! Jednak gdyby udało s IP: *.au.poznan.pl 20.02.03, 10:03
                              Byla ostra pyskowka na poczatku, ale teraz zrobilo sie bardzo nieprzyjemnie. Ja i 69 na pewno sie nie dogadamy - ja
                              jestem konsumentem i dbam o swoj tylek, a rolnicy, w moim mniemaniu, dzialaja na moja szkode. Ale po tym wypadku,
                              w ktorym zginela kobieta (ci blokujacy rolnicy stworzyli zagrozenie na drodze i powinni za to odpowiedziec karnie) nie
                              popre ich zadan (zadnych!!) za jasna cholere. Nawet nie bede staral sie ich sluchac.
                              • Gość: 69 Re: Knura '69' bojkotujemy ! Jednak gdyby udało s IP: *.murowana-goslina.sdi.tpnet.pl 20.02.03, 12:38
                                Idżcie i zabijcie jakiegoś rolnika,to pewnie wam ulży,a i mniej ich będzie.
                                A od dzisiaj w ramach protestu przestańcie jeść wszystko,co pochodzi ze wsi,
                                bo na pewno będzie zatrute.Więc do pracy,wybierać ptakom z gniazd jaja,polować
                                na miejskie psy-na pewno nie są ze wsi...
                                • Gość: Poznaniak Re: Knura '69' bojkotujemy ! Jednak gdyby udało s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.03, 15:13

> Idżcie i zabijcie jakiegoś rolnika,to pewnie wam ulży,a i mniej ich będzie.
                                  > A od dzisiaj w ramach protestu przestańcie jeść wszystko,co pochodzi ze wsi,
                                  > bo na pewno będzie zatrute.Więc do pracy,wybierać ptakom z gniazd
                                  jaja,polować
                                  > na miejskie psy-na pewno nie są ze wsi...

Wiejska kurwa pt. "69" nie jest w stanie ogranąć swoim chamskim umysłem tego,
                                  że w Europie panuje klęska naprodukcji żywności.
                                  Zamaist brudnego i zasyfionego żarcia z wiochy może sprowadzić sobie żywność z
                                  importu !

Proponuję bojkot "polskiej zdrowej żywności" i lepperowców !
                                  • Gość: 69 Re: Knura '69' bojkotujemy ! Jednak gdyby udało s IP: *.murowana-goslina.sdi.tpnet.pl 21.02.03, 14:03
                                    To wyjedż tam,gdzie jest ta nadprodukcja i nie zawracaj tyłka,szczurze...
                                    A możesz nie wyjeżdżać z ukochanego miasta w ogóle,żebyś się nie natknął na
                                    jakiegoś rolnika,bo możesz tego długo i boleśnie żałować.Na koniec idż teraz
                                    do osiedlowego sklepiku i kup sobie do jedzenia coś z importu,bo umrzesz z głodu
                                    (przecież bojkotujesz polską żywność)...To na razie,palancie!
                                    • Gość: kpt. Ziobro Knura '69' bojkotujemy ! Mozna go olać/osrać ! IP: *.chello.pl 21.02.03, 18:49
                                      • Gość: 69 Re: Knura '69' bojkotujemy ! Mozna go olać/osrać IP: *.murowana-goslina.sdi.tpnet.pl 21.02.03, 19:50
                                        Gdzie się wychowałes?Pewnie w rynsztoku..Chyba nawet nie wiesz,jak wyglada knur-
                                        ale na to jest rada,spójrz w lustro...
                                        • Gość: Poznaniak Re: Knura '69' bojkotujemy ! Mozna go olać/osrać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.03, 17:26
                                          Knur 69 z murowanej-ośliny to największe ścierwo jakie pojawilo się
                                          kiedykolwiek na forum, dlatego popieram olewanie i osrywanie tej gnidy !
                                          • Gość: Anarchista Re: Knura '69' bojkotujemy ! Mozna go olać/osrać IP: *.arcor-ip.net 22.02.03, 21:33
                                            Gość portalu: Poznaniak napisał(a):

> Knur 69 z murowanej-ośliny to największe ścierwo jakie pojawilo się
                                            > kiedykolwiek na forum, dlatego popieram olewanie i osrywanie tej gnidy !

No to panowie na barykady! Bic buca z Murowanej, a sily nie zalowac!
                                            Zorganizujmy marsz na Murowana i pokazemy knurowi jaka potega tkwi
                                            w nas, miastowych!!
                                            • Gość: głos Nie podcinaj gałęzi na której siedzisz! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 22.02.03, 22:47
                                              Z góry proszę o wybaczenie ostrego tonu ale jestem oburzony zachowaniem
                                              wikszosci z Was! Zacznę od tego, że całe życie mieszkam w mieście, mam
                                              liberalne poglądy, nienawidzę komuny, Leppera i Samoobrony, jestem za
                                              rozwaleniem blokad siłe nie wyłączając osterj broni ale czytająć to forum
                                              stwierdzam, że to z Was "WIELKICH MIASTOWYCH" wychodzi buractwo, chamstwo,
                                              maksymalne prostactwo!!! Koleś 69 czasami pisze wierutne bzdury ale czasami
                                              całkiem logicznie! W każdym razie w prównaniu z Wami zachowuje poziom! A Wy
                                              qrwa potraficie go tylko zjeb... od najgorszych nie używając żadnych
                                              konkretnych argumentów... Jesteście wielkimi panami bo mieszkacie w mieście,
                                              którego ma drugi, najniższy wskaźnik bezrobocia w Polsce i pewnie macie pracę.
                                              Ale musimy pamniętać, żę olewająć wieś, upadający przemysł i bezrobotnych
                                              podcinamy gałąź na której siedzimy!!! ZA chwili inne firmy też zaczną padać po
                                              rolnik nie kupi traktora, opn do niego, telewizora, robotnik nie kupi gazety,
                                              płyty, mebli, jego upadająca firma nie zamówi oporogramowania w firmie komputer
                                              gdzie infomatykiem jest ktoś z nas, bezrobotny nie polezie kupić nic do
                                              supermarketu w centrali, którego ktoś z nas może pracować i wszystko stopniowe
                                              zacznie się rozpierd... Zrozumcie podstawowe prawo, że ekonomia to system
                                              naczyń połączonych i wszyscy jedziemy na jednym wózku!
                                              • alfalfa Re: Nie podcinaj gałęzi na której siedzisz! 23.02.03, 00:46
                                                Co się tak podniecasz? To że tu chamsto rządzi to fakt ale nie zuważyłeś że 69
                                                własnie z takimi tekstami najchętniej "polemizuje"? Zadaj jakis sensowny tekst,
                                                argumenty daj, a zobaczysz jak Ci "sensownie" odpowie.
                                                pzdr. i luz, takie jest forum
                                                • Gość: kpt. Ziobro Re: Nie podcinaj gałęzi na której siedzisz! IP: *.chello.pl 23.02.03, 11:47
                                                  alfalfa napisał:

> Co się tak podniecasz? To że tu chamsto rządzi to fakt ale nie zuważyłeś że
                                                  69
                                                  > własnie z takimi tekstami najchętniej "polemizuje"? Zadaj jakis sensowny
                                                  tekst,
                                                  >
                                                  > argumenty daj, a zobaczysz jak Ci "sensownie" odpowie.
                                                  > pzdr. i luz, takie jest forum

do "głosu" !
                                                  Jak chcesz to jedź na jednym wózku z 69. To klasyczna "Fahrt ins Blaue".
                                                  Ale beze mnie.
                                                  Mieszasz rzeczy słuszne bo oczywiste z totalnymi idiotyzmami. Dlatego nie
                                                  jesteś partnerem do jakiejkolwiek dyskusji na jakims tam poziomie.
                                                  Jedź do Gosliny_M. i rób tam laskę 69 podczas blokady. No i zawieź temu
                                                  burakowi nowe gumofilce !
                                                  PS
                                                  Ty "głos" to od niedawna w duzym mieście, co ? Komuna Cię wykształciła to
                                                  dałes dyla z wiochy, żałosna sieroto po Bierucie i Rydzyku !
                                                  • Gość: 69 Re: Nie podcinaj gałęzi na której siedzisz! IP: *.murowana-goslina.sdi.tpnet.pl 26.02.03, 00:04
                                                    No,pięknisie z miasta!!!Weżcie się do roboty,bo na razie tylko dużo gadać
                                                    umiecie i nic z tego nie wynika,świadczy to tylko o waszej głupocie i o
                                                    totalnym debiliżmie ( w czasie porodu ciągnęli was chyba za głowę ).Kolega
                                                    powyżej słusznie stwierdził,że sracie sobie we własne gniazdo,bo nic innego nie
                                                    potraficie,tak naprawdę to jesteście tylko kupą śmierdzącego gnoju,idioci!!!
                                                  • etos.solidarnosci Kmiocie "69" !!! Wypierd..laj !!! ntx 26.02.03, 07:33
                                                  • Gość: 69 Re: Kmiocie '69' !!! Wypierd..laj !!! IP: *.murowana-goslina.sdi.tpnet.pl 26.02.03, 13:40
                                                    Co,wyjrzałeś na światło dzienne ze swej nory,szczurze?A mówisz chyba to,co
                                                    usłyszałeś od matki zaraz po narodzinach...Ale pociesz się,takie szczury jak ty
                                                    to mnie tylko śmieszą!
                                                  • atak.spawacza Re: Kmiocie '69' !!! Wypierd..laj !!! 26.02.03, 14:39
                                                    To dziecko matki prostytutki ("69" - to ulubiona pozycja mamusi) zamiast non
                                                    stop na blokadzie to robi sobie przerwy !!! I śle nam posty !

Kurwy syneczku pisz częściej !!!!!!!!!!!!!!!!
                                                  • Gość: 69 Re: Kmiocie '69' !!! Wypierd..laj !!! IP: *.murowana-goslina.sdi.tpnet.pl 26.02.03, 15:34
                                                    Doczepiłeś się do posta,bo nie masz do czego-gdybym się nazwał J.P.,to miałbyś
                                                    pretensje,że brak liczebnika.Naprawę to masz siano w głowie ( polskie! )...
                                                  • Gość: kpt. Ziobro Re: Kmiocie '69' !!! Wypierd..laj !!! IP: *.chello.pl 26.02.03, 17:25

> Doczepiłeś się do posta,bo nie masz do czego-gdybym się nazwał J.P.,to
                                                    miałbyś
                                                    > pretensje,że brak liczebnika.Naprawę to masz siano w głowie ( polskie! )...
                                                    A co u szanownej mamusi ? Jak "interesy" ... ?
                                                  • Gość: Nutter Re: Kmiocie '69' !!! Wypierd..laj !!! IP: *.icpnet.pl 26.02.03, 20:07
                                                    Do glosu.
                                                    Zgadzam sie z toba, ze zla kondycja rolnictwa wplynie niekorzystnie na inne
                                                    dziedziny gospodarki. Ale.... Czy wszyscy musza byc rolnikami? Jak ktos na wsi
                                                    nie potrafi sie utrzymac, to zaraz na blokade i wola o zakontraktowany skup
                                                    plodow rolnych, a panstwo ma kupic od niego: kury, gesi, owcze skory, len, zyto
                                                    i Bog wie co jeszcze. Tak jak ktos juz tutaj wspominal, rolnicy powinni zaczac
                                                    dzialac, tworzyc jakies kolka, otwierac sklepy z tania zywnoscia w duzych
                                                    miastach. Jesli rolnik jest przedsiebiorczy, to moze dobrze zarobic. Ale jesli
                                                    rolnik jest rolnikiem tylko dlatego, ze dostal ojcowizne i z pradziada na
                                                    dziada siedzi na tych swoich 5 hektarach, nie sprzeda ziemi bo przed nim byl
                                                    rolnikiem pradziadek, dziadek, ojciec, to i on bedzie i jego syn rowniez. Taki
                                                    rolnik nie ma prawa bytu ani w Polsce, ani w Uni Europejskiej do ktorej w
                                                    krotkim czasie wejdziemy.

Rolnicy z blokad, konczyc tanie wino, brac sie w garsc i w pole!!!!!!

Pozdr. Nutter (bez pozdrowien dla rolnikow na blokadach)
                                                  • Gość: 69 Re: Kmiocie '69' !!! Wypierd..laj !!! IP: *.murowana-goslina.sdi.tpnet.pl 26.02.03, 22:50
                                                    Czyli prawo do protestów ma tylko miasto?A wsioków zabić?
                                                  • blackout.9491 Re: Kmiocie '69' !!! Wypierd..laj !!! 27.02.03, 14:07

> Czyli prawo do protestów ma tylko miasto?A wsioków zabić?

Takich jak ty - tak. I jeszcze nasrać im na te głupie zapijaczone ryje !
                                                  • Gość: 69 Re: Kmiocie '69' !!! Wypierd..laj !!! IP: *.murowana-goslina.sdi.tpnet.pl 27.02.03, 15:30
                                                    A potem możesz iść do kościoła i powiedzieć,że zabiłeś w obronie wiary...
                                                    Podziwiam cię,o takiego debila jak ty to trudno dzisiaj,trzeba ze świecą
                                                    szukać...
                                                  • panna.zuzanna Re: Kmiocie '69' !!! Wypierd..laj !!! 28.02.03, 08:48

> A potem możesz iść do kościoła i powiedzieć,że zabiłeś w obronie wiary...
                                                    > Podziwiam cię,o takiego debila jak ty to trudno dzisiaj,trzeba ze świecą
                                                    > szukać...

Ty impotencie, czy ty buraku czasami się myjesz ? Śmiedzielu. Gdbym spotkała
                                                    cię na blokadzie to bym cię kmiocie za te twoje brudne uszy wytargała i
                                                    kopnęła cię w dupę, śmierdzący prymitywie.
                                                  • Gość: 69 Re: Kmiocie '69' !!! Wypierd..laj !!! IP: *.murowana-goslina.sdi.tpnet.pl 28.02.03, 14:34
                                                    Patrzcie,patrzcie-dziwka,a mówi...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka