emma158 16.08.06, 09:53 Gdzie w Poznaniu są sklepy z odzieżą markową używaną? dziękuję za pomoc ;))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
winka25 Re: markowa odzież używana 16.08.06, 11:33 Np Na Bukowskiej.Za skrzyżowaniem z Bułgarską. Niedawno otorzyli olbrzymi lumpex. Niedaleko King Crossa. Rzeczy poukładane są według kolorów. Czynny jest 7 dni w tygodniu. W dni powszednie do 19. Ja wyszperała tam juz sporo markowych rzeczy w bardzo dobrym stanie za śmieszne pieniądze. Mogę więc go polecić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margolcia Re: markowa odzież używana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 13:55 Na Św.Marcinie są dwa sklepy w tym jeden całkiem nowy z naprawde fajnymi ciuchami. Odpowiedz Link Zgłoś
sliwka_w_czekoladzie Re: markowa odzież używana 17.08.06, 08:30 Możesz przybliżyć w którym miejscu na św. Marcinie jest ten nowyszy sklep? Też już conieco o nim słyszałam, ale nie potrafię go zlokalizować. dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margolcia Re: markowa odzież używana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 19:51 Gdzies w poblizu pasazu pod złota kulą :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kachna Re: markowa odzież używana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 11:55 Hetmańska 106- markowa odziez nowa i uzywana. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaku Re: markowa odzież używana 16.08.06, 19:20 bardzo fajny sklepik z ciuszkami markowymi jest na Słowiańskiej, koło PKO, rzeczy są w bardzo dobrym stanie, czyste, pachnące i poprasowane, aż miło przymierzać! Odpowiedz Link Zgłoś
emma158 Re: markowa odzież używana 16.08.06, 21:46 bardzo dziękuję za podanie adresów ;))) pozdrawiam cieplutko ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
hanikaja Re: markowa odzież używana 17.08.06, 18:49 hej, nie pamietam dokladnie ulicy, ale po moich wskazowkach powinnas trafic bez problemu.jest przystanek kurpinskiego,musisz isc w kierunku banku pko, za ktorym jest kosciol, a za nim mala uliczka i juz jestes:) co prawda maly blaszak, ale z pewnoscia znajdziesz cos dla siebie.polecam, wymienilam tam garderobe i wciagnelam kilka osob. Odpowiedz Link Zgłoś