Dodaj do ulubionych

RATAJE - Lekarz rodzinny - pediatra

23.08.06, 08:58
Witajcie,

Bardzo duzymi krokami zbliza sie moment wyboru lekarza rodzinnego w nowym
miejscu zamieszkania (Rataje - Stare Zegrze).

Czy ktos moze polecic na okolicznych osiedlach dobrego pediatre, ktorego
mozna by wziac na lekarza rodzinnego dla dzieci?

Oczywiscie jesli macie jakies informacje KOGO UNIKAC to tez bede wdzieczny
za info.

Aktualnie sklaniam sie ku Rzeczpospolitej, tu do wyboru sa nastepujacy
lekarze:
- Tomasz Malecki (a moze Matecki)
- Barbara Mostowska
- Elzbieta Nowacka
Z tego co slyszalem to jednak tu wybieram tylko pomiedzy zlym a gorszym,
jednak sa to opinie zaslyszane od niewielu osob, ktore naleza do tej
przychodni.

Z gory dzieki za wszelkie informacje.

Pozdrawiam serdecznie,
Pawel Ratajczak
GG:226577
Obserwuj wątek
    • Gość: ybka Re: RATAJE - Lekarz rodzinny - pediatra IP: *.icpnet.pl 23.08.06, 14:38
      ja tam caly czas korzystam z uslug pani dr. Mostowskiej i jestem bardzo bradzo
      zadowolona:)
      pozdrawiam:)
    • niepytaj Re: RATAJE - Lekarz rodzinny - pediatra 30.09.06, 21:38
      Witajcie,
      adoptujemy własnie 4-miesięczną dziewczynkę. szukamy fajnego pediatry
      najchętniej z NFZ na ratajach - ale na górnym tarasie, w pobliżu os. czecha.
      zstanawiamy się nad przychodniami na lecha lub przy szpitalu na kurlandzkiej.
      znacie tam jakiegoś lekarza? będziemy wdzięczni za nazwiska i opinie. takze
      negatywne - kogo unikać.
      pozdrawiamy
      k&s
      • Gość: aib Re: RATAJE - Lekarz rodzinny - pediatra IP: *.icpnet.pl 01.10.06, 19:56
        jesli na lecha, to moge polecic dr kornobis (w razie nieobecnosci wybieram dr balwas).
        omijam natomiast dr wojcicka i jeszcze czwarta jest, ale nie pamietam nazwiska.

Co do sluchania opinii, to radzilabym nie sugerowac sie opiniami matek, ktore maja dzieci w wieku przedprzedszkolnym i chodza na razie wylacznie na szczepienia
    • Gość: lola Re: RATAJE - Lekarz rodzinny - pediatra IP: 150.254.192.* 02.10.06, 12:15
      Lekarze z przychodni dziecięcej os. Rzeczpospolitej są OK. Moja córka jest
      zapisana do dr Mateckiego i jak dotąd (4 lata) nic złego na jego temat nie mogę
      powiedzieć.
    • natalka1978 Re: RATAJE - Lekarz rodzinny - pediatra 02.10.06, 13:04
      Ziemkowska z os. Bohaterów II wojny nie jest najgorsza,ale ja generalnie na
      rejonie tylko szczepię dziecko,a całą resztę załatwiam przez prywatną pediatrę.
      • iwkabieniek Najlepszy Matecki 02.10.06, 14:19
        My przerobiliśmy wszystkich i najbardziej "kumatym" jest Matecki. Reszta jak
        dla nas ma wiele do nadrobienia :-(
    • impris Re: RATAJE - Lekarz rodzinny - pediatra 03.10.06, 13:41
      witam,
      niestety nie znam wymienionych przez was lekarzy ale zapraszam na moje forum.
    • niepytaj Re: RATAJE - Lekarz rodzinny - pediatra 17.10.06, 20:28
      w sumie zależalo nam przede wszystkim na wydaniu skierowań do lekarzy
      specjalistów, a do dr balwas straszne kolejki. wzięliśmy pierwszą do której nie
      było za dużo ludzi - dr szymiec. skierowania wystawiła bez mrugnięcia okiem -
      to plus. ale dziecka raczej byśmy u niej nie leczyli. musiała w ulotce
      producenta żywności sprawdzić od kiedy wskoczyć na następny poziom mleka :)
      dzisiaj byliśmy u dr wójcickiej - zastępowała urlopowaną lekarkę. zgadzamy się -
      omijać szerokim łukiem. tylko podstępem udało się wyciągnąć skierowanie na
      hormon tarczycy. odrażająca baba. antypatyczna, zero empatii i merytorycznie -
      beznadziejna. stwierdziła, że wysypka na buzi pewnie jest od mleka - mimo że w
      rodzinie zastępczej mloda piłato samo mleko
      k&s
      • elliii Re: RATAJE - Lekarz rodzinny - pediatra 18.10.06, 20:32
        I ja polecam dr Kornobis.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka