Dodaj do ulubionych

Poznańskie Puby

04.09.06, 20:34
Jestem ciekaw jakie puby w Poznaniu uwazacie za najlepsze moim numerem jeden
jest Stajenka (niegdys Stajenka Pegaza) dlaczego bo nikt sie tam nei nadyma
nie ma idiotów ochroniarzy jest miła wrecz przyjacielska atmosfera dobra
muzyka ( gdzie indziej poleci Sting Garry Moore Tracy Chapman a zaraz potem
Dzem Ira i np Europe)
Obserwuj wątek
    • t.o.m.e.k Re: Poznańskie Puby 04.09.06, 20:40
      carvin napisał:

> Jestem ciekaw jakie puby w Poznaniu uwazacie za najlepsze moim numerem jeden
      > jest Stajenka (niegdys Stajenka Pegaza) dlaczego bo nikt sie tam nei nadyma
      > nie ma idiotów ochroniarzy jest miła wrecz przyjacielska atmosfera dobra
      > muzyka ( gdzie indziej poleci Sting Garry Moore Tracy Chapman a zaraz potem
      > Dzem Ira i np Europe)'

Polecam Lizarda na Starym - zawsze dobra, z reguły dobrze dobrana rockowa
      muzyka, fajna atmosfera, często koncerty no i super naleśniki...
      • Gość: andzia Re: Poznańskie Puby IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 05.09.06, 16:36
        A gdzie moge pojsc i pogadac ze znajomymi?? Czy mozecie mi polecic jakies
        miejsce, z dobrym wyborem alkoholi, przyjemna, nie za glosna, muzyka?
    • Gość: miss Re: Poznańskie Puby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 06:53
      Wesoły Roger na Wrocławskiej.
      Chodze tam czasami.
      • Gość: xxx Re: Poznańskie Puby IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.06, 10:41
        poznan.polskanoc.pl/index.php?body=rozrywka&lang=1&str=3&IDC=41&place=12
        moj maz zanim sie poznalismy chodzil czesto do tego pubu,mowi o nim jednym
        slowem"mordownia"ale w pozytywnym tego slowa znaczeniu,tam kiedys my takze sie
        wybierzemy tylko musze sie przygotowac psychicznie ;)
        • carvin Re: Poznańskie Puby 06.09.06, 18:36
          Hmmm myśle ze bazyl i stajenka to ta sama grupa lokali moze z nieco inna grupą
          stałych klijetów ale i w jednym i w drugim trzeba schować do kieszeni dziwne
          uprzedzenia i snobistyczne zachowania bazyl stajenka kiedyś był jeszcze
          blues....

Jeżeli mam doradzic "bezpieczny pub do rozmowy to myśle ze dobra bedzie
          Hipokryzja albo Saloon na gwanej bądź Zydowskiej... Kiedys świetna była
          Dziesiatka ale nie wiem czy jeszcze jest fajna jest Kuxnai i Lizard

z mojej stroby nie polaecam Longa, IQ, Rocco, Proletariatu (absurdalnie głupia
          knajpa), Czytelni (kompletna beznadzieja), Piwnicy 21 (chyba ze są ciekaw
          koncery), Aluzji a przedewszystkim radze z daleka omijać Cornera jak
          wejdziecie o odrazu wam sie nie sodoba to najbliższy dobry pub jest na fredry:)
          • Gość: Irasiad Re: Poznańskie Puby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 18:51
            >Proletariatu (absurdalnie głupia
            > knajpa)
            Jak knajpa moze byc głupia?

A tak powaznie.
            Ja tam do Proletaryatu chodzę bo maja dobre, naturalne i niepasteryzowane piwo
            za 5 zyla.
            Nienachalną i spokojna muzę tak, że mozna porozmawiac.
            Generalnie duzo jest fajnych knajpek w Poznaniu i trzeba sprawdzić wiele aby
            osobiscie ocenić czy atmosfera tam panujaca bedzie nam odpowiadac.
            • Gość: eeewaaa Re: Poznańskie Puby IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 12:30
              ja tam lubie Stare Kino :)
        • alex_koz Re: Poznańskie Puby 08.09.06, 16:55
          a pamietacie jak jeszcze U bazyla bylo w bramie na ratajczaka?
          to byly czasy;))
    • Gość: marty145 Re: Poznańskie Puby IP: 195.149.124.* 07.09.06, 12:38
      Stacja, Kulisy, Dragon i Ptasie Radio
      • diapazon Re: Poznańskie Puby 07.09.06, 12:53
        Mniam mniam,niepasteryzowane piwo;-) O niebo lepsze w Prolet. niż siuśki w
        innych knajpach,no może za wyjątkiem Brovarii-ale tam już pachnie snobami i
        głośno w środku,więc o rozmowie można zapomnieć.
        • Gość: piwosz ka Re: Poznańskie Puby IP: 217.168.133.* 08.09.06, 13:34
          piwnica21, stare kino, dragon (tylko piwo bez rewelacji,ale klimat jaki!!)
          • Gość: piwosz ka Re: Poznańskie Puby IP: 217.168.133.* 08.09.06, 13:35
            jeszcze the brother's pub koniecznie!!
    • misiak38 Re: Poznańskie Puby 08.09.06, 14:42
      biały kruk,stajenka,academic pub,londoner,panama
    • conena milionowy wątek o knajpach. 08.09.06, 17:12
      funkcja "szukaj" jest zbyt trudna w obsłudze?
      idź do tuby, potem do dragona a potem do piwnicy 21. mak srak w centrum sie
      przebudował i ma teraz fajowskie wnętrze.
      • Gość: byla Re: milionowy wątek o knajpach. IP: *.icpnet.pl 08.09.06, 18:42
        najlepsza knajpa w poznaniu to B52, oraz jego wczesniejsza wersja hehe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka