tomashec 07.09.06, 11:04 mam dość osiedlowego fryzjera, chcę coś zmienic i jestem gotów zaplacić za to. Dajcie proszę namiary na jakiegoś dobrego fryzjera Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: relunia Re: dobry fryzjer IP: *.chte.put.poznan.pl 07.09.06, 12:19 Polecam salon "Sense' na ul.Grunwaldzkiej 35c (przy ulicy Wojskowej) trafiłam tam przez przypadek żeby poprawić kiepskie cięcie innego fryzjera. Młodzi ludzie (zarówno kobiety jak i męzczyźni) z fajnymi pomysłami.Tanio nie jest:( Odpowiedz Link Zgłoś
salimis Re: dobry fryzjer 07.09.06, 14:10 Ja korzystam z Salonu Urody (fryzjerstwo * kosmetyka) mieszczącego się przy ul.Głogowskiej 158.Bardzo miłe dziewczyny, znające się na rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobra rada Re: dobry fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 14:47 jak zobaczysz na ulicy kogos z fryzura ktora ci sie podoba to go zaczep i spytaj gdzie sie scinal.pytajac tu na forum bedziesz mial 100 propozycji, a nawet najlepszy fryzjer moze ci sie nie spodobac. Odpowiedz Link Zgłoś