Dodaj do ulubionych

Myjnia drażni radnych

• Gość: extremistka Wosicki deklaruje, że przyjrzy się myjni BLIŻEJ IP: 62.111.139.* 09.09.06, 12:42
      zapewne sprawdzi OSOBIŚCIE jak się sprawa ma
    • Gość: Markus Myjnia drażni radnych IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.09.06, 12:42
      Paweł Wosicki ojciec dziewięciorga dzieci?? i kto tu mówi o patrzeniu na świat
      z perspektywy rozporka
    • Gość: manjaa Buhahahaha!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.06, 13:12
      ..."normalny ojciec rodziny" to wierny i częsty klient właśnie salonów
      towarzyskich, innymi słowy..burdeli!
    • margotje Myjnia drażni radnych 09.09.06, 13:53
      ciemnogrod, ciemnogrod i jeszcze raz ciemnogrod
    • Gość: UwagaPiszęTOPLESS! Myjnia drażni radnych IP: *.catv.net.pl 09.09.06, 14:41
      Tiaa, "purytanie" od siedmiu bolesci..

Slyszalem, ze ten "okreslony typ ludzi" pączkuje na widok golych cyckow i
      powstaje cala armia nie"normalnych ojcow rodziny", gotowych na wszystko!

Bez cyckow by ich nie bylo!!! :oP
    • Gość: de niro Myjnia drażni radnych IP: *.realestate.net.pl 09.09.06, 15:47
      "A przecież takie sąsiedztwo obniża bezpieczeństwo mieszkańców. Z tego typu
      usług korzysta określony typ ludzi. Bo czy sądzi pani, że normalny ojciec
      rodziny wyda kilkadziesiąt złotych, żeby obejrzeć gołe cycki?"

Koleś na jakim świecie Ty żyjesz... To właśnie przykładni mężowie i ojcowie w
      zdecydowanej większości są klientami tego typu przybytków.
    • Gość: daro PISior ojciec 9 dzieci ROTFL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.06, 18:22
      Pewno tylko przy zgaszonym swietle i po bozemu - skutecznosc strzalow 100%. Co
      wystrzelil to nowy bachor sie wykul ROTFL Sam pewno tam tez pojedzie jak to
      typowy obludny pisior obejrzec panienki, bo przeciez zonka pewno znowu z
      brzuchem chodzi :PPP
      • dobrusia_to_ja Re: PISior ojciec 9 dzieci ROTFL 09.09.06, 23:55
        Rozumiem, że można mieć coś przeciwko wypowiedziom tego pana, ale dlaczego
        obrażasz jego dzieci??
    • Gość: rozbawiony Re: Myjnia drażni radnych IP: *.toya.net.pl 09.09.06, 18:40
      Hektor_wektor: PIEKNY POST! A teraz ad rem - w USA takie myjnie dzialaja od lat
      60-tych i nigdy nikt nie urzadzal krucjat - po prostu ludzie sa inni, to raz.
      Dwa - nie tylko w Poznaniu jest taka myjnia. Jest jeszcze na Śląsku, ale nie
      powiem Wam gdzie, bo się zaraz radni z Poznania rzucą w delegacje, żeby odpocząć
      od swoich matek-polek siedząc w...mytym właśnie samochodzie :)))))))))))))))).
      Pozdrowienia dla wszystkich zakłamanych polityków zasłaniających się wartościami
      chrześcijańskimi. Niech Bog ma Was w opiece...
    • the_dzidka Myjnia drażni radnych 09.09.06, 19:57
      "czy sądzi pani, że normalny ojciec rodziny wyda kilkadziesiąt złotych, żeby
      obejrzeć gołe cycki?"

Eee tam, panie Kręglewski, JA sądzę, że owszem, niejeden wyda :)) Zresztą, też
      mi wielkie mecyje, gołe cycki!!
    • Gość: chyba normalna ;) Myjnia drażni radnych IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.09.06, 20:13
      Znowu komus coś przeszkadza...Przecież nikt nie KAżE ludziom tam jeździć..to
      tylko gole kobiety!Cóż w tym dziwnego!Są amatorzy takiego mycia smochodu, więc
      przeciwnicy takiej myjni nech omijają ja szerokim łukiem..
      Naprawdę radni nie mają więkzych problemów? Widzę, że ostatnio wszyscy, którzy
      zajmuja siepolityką, chcą stac na straży moralności Polaków..A co Panowie Radni
      ze sprawami naprawdę istotnymi dla Waszych Wyborców????????
    • czwarty.wymiar Radni drażnią ludzi! 09.09.06, 20:20
      Znowu zajmują się pierdołami! Jest 1000 innych ważniejszych spraw, ludzie wieją z Polski za pracą, to nie - cycki, d*py, zaglądanie pod kołdry. To jedyne czym się większość polskich polityków z przyjemnością zajmuje. Szlag by...!
    • Gość: marek radni nie wiedza jak... IP: *.ipt.aol.com 09.09.06, 22:18
      ...uporac sie z prawdzimwymi problemami regionu i poprostu szukaja "problemow"
      zastepczych. Kontynuacja polityki odwracania uwagi od rzeczywistych problemow.
      • Gość: Y. Osiedle Kwiatowe. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.06, 22:52
        Mieszkam jakieś 300m w linii prostej od myjni i jakoś mi to nie przeszkadza.
        Natomiast przeszkadzać może na Osiedlu Kwiatowym kilka czynników takich jak to,
        że:

1. Brak możliwości zostawienia czegokolwiek w samochodzie na ulicy, bo kradną.
        2. Najbliższy posterunek policji znajduje się na ul. Rycerskiej.
        3. Nie wszystkie ulice są brukowane i oświetlone, a niekiedy pasy gołej ziemi
        występują między dwoma fragmentami bruku.
        4. Koszmarny dojazd do miasta (również z powodu otwarcia Geanta w wiadomym
        miejscu), brak lewo- i prawoskrętów lub nawet ronda na światłach w Skórzewie
        (tamtędy - i tylko tamtędy - przewalają się tabuny na giełdę samochodową oraz
        pomiędzy trasami z kierunku Szamotuł i Wrocławia), brak rozwiązania
        komunikacyjnego wokół Cmentarza Junikowskiego, brak wiaduktu na przejeździe w
        Plewiskach (kiedyś był tam środek niczego, ale obecnie ruch jest intensywny).
        5. Nie ma porządnej ścieżki rowerowej wzdłuż ul. Malwowej. Oczywiście nie
        zbuduje się tego na odcinku Malwowej między domami, ale już od rzeczonej linii
        do Skórzewa lub do Przeźmierowa nawet - przydałoby się. O ścieżce lub choćby
        chodniku od świateł w Skórzewie do Złotowskiej nawet nie marzę.
        6. Dzieci bawią się na ulicach, grając w piłkę. W razie wypadku będzie
        oczywiście na kierowcę, ale czy nie prościej i mniej uciążliwie byłoby po
        prostu zrobić dla nich plac zabaw, dopóki wszystkie grunty wokół się nie
        zabudują? Jest pusty plac przy szkole, ale tam na razie zsypywana jest
        przygodnie ziemia.

Jak widać, tematy rzeczywiste do interwencji radnych są, ale tematy zastępcze
        są najwyraźniej ciekawsze.
        • ppo Re: Osiedle Kwiatowe. 10.09.06, 03:26
          > Jak widać, tematy rzeczywiste do interwencji radnych są, ale tematy zastępcze
          > są najwyraźniej ciekawsze.

Bo "pieprzenie o cyckach" nic nie kosztuje i nie wymaga wysiłku, w
          przeciwieństwie do wymienionych przez ciebie potrzebnych inwestycji. A tak
          swoją drogą- może pomyślisz o kandydowaniu na radnego? Ja u siebie
          kandydowałem, ale wyprzedził mnie jakiś buc, który oczywiście nie zrobił nic
          dla gminy, ale za to miał "gadane" i zaplecze partyjne. Ludzie najwyraźniej
          lubią "obiecanki-macanki" i "tematy zastępcze", skoro wybierają takich ciulów
          na radnych.
          • Gość: Y. Re: Osiedle Kwiatowe. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 07:35
            Rzeczywiście, najlepiej byłoby kandydować na radnego. W każdym razie się
            zastanowię :), choć obawiam się, że coraz bardziej partyjne jest tego rodzaju
            kandydowanie i trzeba przede wszystkim być "zawsze z partią" żeby uzyskać
            poparcie Tym bardziej w świetle ostatniej ordynacji.

Żenujące jest po prostu to, że komuś przeszkadza coś, czego jako radny nie musi
            w ogóle widzieć, tak jak ta nieszczęsna myjnia, która nawet w oczy się za
            bardzo nie rzuca. A ludzie, jak mawiał Kurski, to kupią...
    • Gość: leszczyniak Myjnia drażni radnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.06, 23:07
      czymś klientów trzeba przyciągnąć a w tych czasach wsztstkie chwyty są dozwolone
    • Gość: Tuptek z Eire Re: Myjnia drażni radnych IP: *.b-ras1.prp.dublin.eircom.net 09.09.06, 23:22
      Panie Wosicki,cały świat stoi na rozporku,jako dorosły facet powinien już pan to
      wiedzieć ;-)
    • Gość: Tomek Falsz politykow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 00:27
      To nic, ze posel RP gwalci kobiete w Belgii. To nic, ze wicepremier RP ma kochanke (i to juz kolejna). To nic, ze inny minister bije zone. Im przeszkadza topless..

A mnie przeraza falsz politykow i to niezaleznie z ktorej partii nie sa - czy komunisci z PiS czy ludzie z PO. Bo komu przeszkadza topless - zwlaszcza, ze na plazach juz jest to normalny standard. A moze panowie sie podniecacie tym??

Mam dosc takich zwyrodnialych politykow, ktorzy na widok piersi dostaja wzwodu. Mam dosc ich plugawych czynow i zaklamania. Spadajcie z naszej Polski!!!!!
      • Gość: ala Re: Falsz politykow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 12:32
        >Mam dosc takich zwyrodnialych politykow, ktorzy na widok piersi dostaja
        wzwodu.<
        To, ze dostaja wzwodu, to normale ale oni dostaja rownoczesnie UWIĄDU
        umyslowego i to jest straszne.
    • Gość: etam Myjnia drażni radnych IP: *.localnetwork.pl 10.09.06, 01:15
      "Myjnia topless nie podoba się też radnemu Pawłowi Wosickiemu z PiS, ojcu
      dziewięciorga dzieci" - staje mu za mocno, czy wręcz przeciwnie? O co tym
      oszołomionym chodzi???

e, tam
    • ppo "normalny ojciec rodziny" 10.09.06, 03:14
      wyda raczej te pieniądze na wódkę, bo samochód juz mu Ziobro zabrał za jazdę po
      pijaku. Normalny ojciec rodziny (NOR) wytrzaska żonę po pysku, bo nie podobają
      mu się jej obwisłe cycki. NOR zgwałci potem małoletnią córkę, zabije syna, a na
      końcu powiesi się, bo od 5 lat nie ma roboty, a wszystko co miał, sprzedał na
      wódkę. Nie chcę mieć w sąsiedztwie "normalnej rodziny z normalnym ojcem"!

>> "Myjnia topless nie podoba się też radnemu Pawłowi Wosickiemu z PiS, ojcu
      > dziewięciorga dzieci.

Zrobienie kobiecie dziewięciorga dzieci to nie tylko poniżenie. To zniszczenie
      jej zdrowia i skrócenie życia o kilkadziesiąt lat! To prawie morderstwo.
    • ppo Re: Żenada taka myjnia. 10.09.06, 03:19
      Namiastką faceta to jest ktoś taki jak ty, który o seksie i kobietach wyraża
      się wulgarnym językiem gimnazjalisty z patologicznej rodziny. Jeszcze duuuużo
      wody w Warcie upłynie, zanim staniesz się mężczyzną (o ile wogóle).
    • Gość: Klog Re: Myjnia drażni radnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 04:39
      W Poznaniu myjnia topless a ja nic nie wiem ?!?
      Jutro przyjadę tam rowerem :-) A co...
    • wyborny2 Re: Myjnia drażni radnych 10.09.06, 05:02
      Gdzie jest ta sławna myjnia i jest tu ktoś kto tam byl?
      Chcialbym wiedziec jak wygladaja panienki z myjni i oglólnie jak to tam
      wyglada???
      Alle wiksa-chyba sie tam wybiore!!!
    • Gość: J Myjnia drażni radnych IP: *.tktelekom.pl 10.09.06, 11:24
      wolny kraj i niech kazdy robi co chce, a nie jakiś plodny radny bedzie tu
      bredzic jakieś bzdety ,niech lepiej splodzi jeszcze ze 2 dzieci!!
      • Gość: ala Re: Myjnia drażni radnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 11:58
        A my bedziemy na nie placic?
    • Gość: HiHi Myjnia drażni radnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 11:29
      >"narzeka Wojciech Kręglewski, radny PO"

Jaki kraj tacy liberałowie
    • emeryt21 Myjnia drażni radnych 10.09.06, 11:47
      Mieszkam w Bydgoszczy i czekam na otwarcie takiej myjni.Napewno przyjade
      tam.Jestem w takim wieku,ze zostalo mi tylko popatrzec.Dlaczego uniemozliwiacie
      mi to ?
    • Gość: czytelniczka z For Re: Żenada taka myjnia. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 12:21
      Ty, nie nadarmo wyrzucili cie z innych forum boooraku.
    • callafior Krótko mówiąc zwykły burdelpod nazwą "myjnia" 10.09.06, 15:50
      Zwyczajna agencja towarzyska.
      • Gość: prawdziwy Re: Krótko mówiąc zwykły burdelpod nazwą "myjnia" IP: *.icpnet.pl 16.09.06, 19:05
        dokładnie
        Ciekawe za ile wypinają dupsko do anala.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka