Dodaj do ulubionych

Reklamy na przyczepach

08.09.06, 08:28
Witam,

Pierwszy raz od dosc dlugiego czasu wjechalem do centrum Poznania. To co
zobaczylem na parkingach to makabra. Co drugie stanowisko zajmuje przyczepa z
bilbordem reklamowym. W zwiazku z tym mam pytanie; czy nie ma ktos jakiegos
pomyslu na usuniecie tych przeszkod blokujacych miejsca?
Chetnie poznam opinie forumowiczowna ten temat.
Pozdrawiam
Seba
Obserwuj wątek
    • Gość: guerra Re: Reklamy na przyczepach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 10:09
      Spora żenada. I wszystko zgodnie z literą prawa...
    • Gość: Irasiad Re: Reklamy na przyczepach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 10:24
      Wystarczy jak sie zbiora radni i uchwalą, że w SOP parkowanie przyczepy jest tak
      samo płatne jak parkowanie samochodu.
      Sprawa jest do załatwienia prawie od ręki a żenada jest, że radni jeszcze tego
      nie zrobili.
      • Gość: Zebo Re: Reklamy na przyczepach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 10:31
        Problem ten był poruszany wielokrotnie w prasie i dalej cisza. Reklama kosztuje
        dużo a tu cwaniaki mają za darmo. Jest uzasadnione przypuszczenie, że KTOŚ
        blokuje podjęcie tej uchwały przez Radę bo otrzymuje z tego kasę lub darmowe
        wczasy...
        • Gość: guerra Re: Reklamy na przyczepach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 12:36
          Tu strona jednej z tych żenujących firemek:

www.mobile.media.pl/
          Mnie korci by to osprayować konkretnie
    • Gość: pomyslowy Re: czy nie ma ktos jakiegos pomysłu na usunięcie IP: *.icpnet.pl 18.10.06, 12:12
      Pomysłu na usunięcie - na razie nie.

Ale mam za to ostry śrubokręt (i dość determinacji ;)
    • Gość: Irasiad Re: Reklamy na przyczepach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 07:36
      Co robi SOP?
      Czy im nie zalezy na kasie z uwolnionych miejsc parkingowych?
      Co robia Radni?
      Czy im nie zalezy na kasie dla miasta?
      Co robia wszyscy inni którzy moga (sa władni) przyczynic sie do rozwiazania tego
      problemu?
      Czy my wyborcy jesteśmy w stanie rozliczyc radnych z zaniechania czynności?

• Gość: lynx Re: Reklamy na przyczepach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.06, 10:42
      Masakra prze duże M, spójrzcie choćby na okolice Dworca Zachodniego. Nie ma na
      to qrestwo rady? Może dopuszczenie do parkowania w SOPie tylko pojazdów silnikowych?
    • vipunia Re: Reklamy na przyczepach 19.10.06, 17:28
      Najlepszym dowodem łamania przepisów (chyba?) jest zdjęcie obok Starego Browaru.
      Z tego co pamiętam to na "krzyżówce" (nie mylić z kaczką), nie można parkować,
      cel - dbanie o odpowiednią widoczność na drodze.
      Tu chyba jest z tym "lekki" problem. To samo dotyczy tez tych samochodów, które
      tam stoją.
      W każdym razie jak ja chcę skręcać w prawo to nie widać czy mam tam później
      miejsce do kontynuowania jazdy.
      • Gość: kurna Re: Reklamy na przyczepach IP: *.icpnet.pl 19.10.06, 20:55
        największą żenadą jest to, że na Ratajczaka przy skrzyżowaniu ze św. Marcinem
        stoi przyczepa - z plakatem kandydata PO do rady miasta - i to jest dopiero
        poruta skoro przyszły radny robi cos takiego
        • Gość: zibi Re: Reklamy na przyczepach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 07:51
          Nasi radni są bezradni.
          Podpowiadamy im ten temat już rok i nic...
          KTO BLOKUJE PRZEGŁOSOWANIE TEGO WRZODU NA D... KIEROWCÓW ?????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka