Dodaj do ulubionych

gdzie na grzyby???????????---------------- --------

10.09.06, 13:15
Gdzie na grzyby na zachód od Poznania. Najlepiej wpobliżu Tarnowa Podg.
Mieszkam tu od niedawna i nawet nie wiem, gdzie są lasy...
Doradzcie, jestem fanką grzybiarstwa.
Dzięki
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: kiks4 Re: gdzie na grzyby???????????---------------- -- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 14:08
      Dokąd na grzyby??
      Lasy puszczy nadnoteckiej czyli okolice Sierakowa lub Międzychodu. Myślę że kursuja jakieś autobusy na tej trasie. Ale chyba jeszcze poczekaj, na razie po wysypie prawdziwków i kozaków jest troche zajączków (siniaków) i dużo maslaków. Myslę, że podgrzybki będa nieco później.
      • Gość: lili Re: gdzie na grzyby???????????---------------- - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 14:33
        Wczoraj bylam na grzybach w okolicach Nowego Tomysla i podgrzybkow jest
        peeelno :). Dodatkowo kozaki i prawdziwki, a takze maslaki, zajace, sowy (!-
        wyjatkowo obrodzily w tym roku).
        Pozdrawiam.
    • v.i.k.k.a a ja wiem ale nie powiem:P 10.09.06, 17:45
      bo mi kumpela nie kazała;)
    • tipsiara Re: gdzie na grzyby???????????---------------- -- 10.09.06, 18:00
      grzyby są wszedzie w małych i duzych lasach gdzie nie pojedziesz cos znajdziesz
      ale gdzie dokładnie to wiadomo że nikt ci nie powie:p
      • v.i.k.k.a Re: gdzie na grzyby???????????---------------- - 10.09.06, 18:34
        plis plis plis, no powiedz:PPP
        • tipsiara Re: gdzie na grzyby???????????---------------- 10.09.06, 18:50
          przecież już wiesz:D
          • v.i.k.k.a Re: gdzie na grzyby???????????---------------- 11.09.06, 00:31
            Ale mialam nadzieje,ze jeszcze cos wyczailas:) Bo tam gdzie mi powiedzialas juz
            nie ma grzybów, bo przyjechalam Tobie na zlosc i zebralam wszystkie;)
            • desan Re: gdzie na grzyby???????????---------------- 11.09.06, 15:44
              mmmmm
              to nieprawda,że wszędzie rosną
              trzeba znać miejsca!!!!
              niestety w okolicach jeszcze na takie nie natrafiłam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka