Dodaj do ulubionych

brudne i ohydne dzialania koszermediow

29.09.06, 09:23
Obserwuje to co sie dzieje i krew mnie zalewa. Ta polityczna nagonka Michnika,
Waltera i Solorza jest czyms strasznym. Ciekawi mnie w jakim celu i za ile
wchodza w dupe POkrakom, czerwonym zlodziejom i ich zbrojnemu odlamowi.
Juz nie patrzmy na to w kategoriach czy byla korupcja czy nie, czy byl to
skandal czy nie. Spojrzmy na to, ze jak poprzedni prezydent, ktory
permanentnie przynosil Polsce wstyd, za ktorego sie wstydzil kazdy prawdziwy
Polak, naje*** sie w Charkowie, w ONZ, w Krakowie i wielu miejscach, o ktorych
nie wiemy, to dziennikarze sprawe TUSZOWALI. To swiadczy o tym, ze koszermedia
chca, by do wladzy wrocil uklad.
Zalamala mnie rowniez wczorajsza wypowiedz Walesy w "Co z ta Polska?". Uwazam,
ze ten pan powinien sie leczyc w zakladzie zamknietym - tak ciezkiego
przypadku to ja nigdy nie widzialem. Na pewno jest to najciezszy przypadek
schizofrenii jaki znam. Nie wiem jak okreslic chorobe, ktora kieruje nim gdy
wypowiada podobne potwarze jak wczoraj. Uwazam, ze Kaczynscy powinni
koniecznie pozwac go do sadu za obraze glowy panstwa. A o samym Walesie zle
swiadczy to, ze teraz zaplecze polityczne dla jego nowej partii politycznej
bedzie tworzyc mu Wachowski, czlowiek niedawno zatrzymany przez ABW,
prawdopodobnie zamieszany w przemyt narkotykow do Ameryki.
Jest jednak pewien pozytywny znak. Mamy na szczescie Radio Maryja i Telewizje
Trwam - poki co jedyne wolne media w tym kraju, nie sa zniewolone przez
akcjonariuszy czy tez przez uklad z szara eminencja tego kraju. I wypowiedzi
zwyklych sluchaczy, z Polski i z zagranicy pokazuja, ze sa na szczescie
jeszcze prawdziwi Polacy, ktorzy nie pozwolili na wypranie mozgu przez
koszermedia oraz lumpenliberalow.
Obserwuj wątek
    • drhuckenbush Re: brudne i ohydne dzialania koszermediow 29.09.06, 09:34
      I jeszcze cos odnosnie Lisa. Wystarczy spojrzec jak on rozmawia z politykami.
      Lepper (z ktorego do tej pory zawsze sie smial) wczoraj byl jego zajebistym
      kumplem, no chichotali i podsmiechiwali sie jak nigdy. Mazowiecki (wlasciwe
      nazwisko Icek Dickman) to autorytet moralny (????) i polityczny, Rokita to glos
      rozsadku (najwiekszy skoczek polityczny, jakiego znam), tylko PIS i LPR sa ble i
      fuj... ZERO obiektywizmu w zydowskim polsacie.
    • renepoznan Re: brudne i ohydne dzialania koszermediow 29.09.06, 09:34
      drhuckenbush napisał:
      > Juz nie patrzmy na to w kategoriach czy byla korupcja czy nie, czy byl to
      > skandal czy nie. Spojrzmy na to, ze jak poprzedni prezydent,

Pewno. Mozemy spojrzeć na to w proponowany sposób. Nieważne, że PIS okazał sie
      takim samym krętaczem i kombinatorem jak niektórzy poprzednicy. Ważne to, że
      poprzednicy byli krętaczami. I to wszystko usprawiedliwia PISowców.
      Tylko przypomnij nam kto to obiecywał "rewolucje moralną"?
      • drhuckenbush Re: brudne i ohydne dzialania koszermediow 29.09.06, 10:06
        Nie mowie teraz o rewolucji moralnej - nie chce sie klocic czy byla czy nie. Po
        prostu chodzi mi o pewien fakt - Kwasniewski kompromitowal narod na oczach
        calego swiata. Nie chodzi juz tylko o to, ze pil wiecej niz mu na to leb (i
        golen) pozwalal, ale np takze o to, ze oklamal mowiac, ze skonczyl studia i ma
        tytul magistra - a tymczasem ani studiow, ani tytulu... Wyksztalcenie srednie co
        najwyzej. I wtedy jakos media nie zadaly jego ustapienia, nie bylo tyle wrzawy,
        halasu. Wrecz tuszowali to, co sie dzialo. Oto jak media w Polsce sa zniewolone
        przez uklad!
        • dobrusia_to_ja Re: brudne i ohydne dzialania koszermediow 29.09.06, 10:39
          Jeśli tak bardzo tuszowali wybryki Kwaśniewskiego, to dlaczego bez przerwy można
          było relacje z nich oglądać w tv i czytać w gazetach??

Reszty Twojej wypowiedzi nawet nie chcę komentować. Nie warto. Zrobili to inni.
          Ja tylko powtórzę to, co już kiedyś napisałam. Jeśli naprawdę chcesz należeć do
          elity tego kraju, zacznij logicznie myśleć. Logika nie powinna być Tobie obca.
          • drhuckenbush Re: brudne i ohydne dzialania koszermediow 29.09.06, 10:43
            Sprawa pijanstwa w Charkowie wyszla przypadkiem. Wyszla na jaw tydzien po calym
            skandalu - wczesniej caly czas byla tuszowana. Naciskom poddane byly nie tylko
            media publiczne, ale i prywatne. Polsat albo TVN - ktoras z tych stacji miala
            nagranie, ale bala sie puscic. W koncu udalo sie stacji RTL7 przekonac do
            odsprzedania kasety, przerobili to na VHS i w razie czego oficjalna wersja mialo
            byc, ze kupili kasete na bazarze od fotoamatora, ktory nakrecil uroczystosc.
            Oficjalnie nie mozna sie bylo przyznac, ze TVN czy Polsat smial nakrecic i
            sprzedac film o pijanym prezydencie. Jak to zostalo wyemitowane, to TVN uzyl
            kilku nieco mocniejszych slow o Kwachu. Dwa dni pozniej musieli sie
            zrehabilitowac - puscili slugaszczy reportaz na temat "fundacji" Kwasniewskiej.
            Niedawno sie zreszta wypowiadalo kilku dziennikarzy, ktorzy widzieli
            Kwasniewskiego pijanego w samolocie (ponoc nie byla to rzadkosc) - niestety,
            materialu nie mozna bylo wyemitowac w "polskich" mediach.
            • tipsiara Re: brudne i ohydne dzialania koszermediow 29.09.06, 10:51
              najwyższa pora bys zajął sie pracą chłopcze
              • Gość: iurek psiara,ty jeszcze w Poslce? ;) IP: *.echostar.pl 29.09.06, 10:54
                przecież podobno nieszczęsliwa jesteś przez PiS i uciekać stąd chciałaś ;)
                • tipsiara Re: psiara,ty jeszcze w Poslce? ;) 29.09.06, 10:58
                  Gość portalu: iurek napisał(a):
                  ...i uciekać stąd chciałaś

nic mi o tym nie wiadomo
                  • Gość: kazek100 Re: psiara,ty jeszcze w Poslce? ;) IP: *.lanet.net.pl 29.09.06, 12:21
                    Pewien mój kolega o bardzo prawicowych poglądach powiedział niedawno z bardzo
                    kwaśną miną - cytuję mniej więcej dokadnie - "co robić, skoro on (Kwaśniewski)
                    nawet pijany w tym Charkowie prezentował się lepiej, niż Kaczyński na
                    trzeźwo"...

NIkt nie przeczy wpadkom Kwaśniewskiego (dla mnie zresztą większą wpadką, niż
                    ten wyskok, było np. wysłanie naszych wojsk do Iraku). Ale pisanie, że nie był
                    doceniany na świecie, to jakieś odwracanie kaczki ogonem. Akurat za czasów
                    Kwaśniewskiego media na świecie Polskę wychwalały. A teaz się z nas śmieją.
                    Oczuwiście szaleńcy z pisu nawet w tym widzą spisek.

Ale w końcu zdecydujcie się - to jak z nas się śmieją jesteśmy docenaini, czy
                    jak nas chwalą? Bo ja już tej pisowskiej logiki nie chwytam zupełnie.
              • drhuckenbush Re: brudne i ohydne dzialania koszermediow 29.09.06, 11:13
                tipsiara napisała:

> najwyższa pora bys zajął sie pracą chłopcze
                >

Caly czas to robie, dziewczynko.
                • tipsiara Re: brudne i ohydne dzialania koszermediow 29.09.06, 11:52
                  dla ciebie Pani Dziewczynka
                  • drhuckenbush Re: brudne i ohydne dzialania koszermediow 29.09.06, 11:58
                    A to Ty dla kogolokwiek jestes "pani"? LOL
        • Gość: M Re: brudne i ohydne dzialania koszermediow IP: *.icpnet.pl 29.09.06, 10:59
          Nasz obecny prezydent tez "naciaga" swoje tytuly naukowe. Ciagle slysze profesor
          Kaczynski, a profesorem (stopien naukowy) nie jest. Owszem byl profesorem
          uniwersyteckim (pelniona funkcja na uczelni, tak jak np. dziekan). W zwiazku z tym
          uzywanie tytulu profeskiego w Jego przypadku jest bezprawne.
          • drhuckenbush Re: brudne i ohydne dzialania koszermediow 29.09.06, 11:14
            Tak samo jak nazywanie Mazowieckiego premierem.
            • Gość: kazek100 Re: brudne i ohydne dzialania koszermediow IP: *.lanet.net.pl 29.09.06, 12:28
              Ty naprawde jesteś chory ;-))

Mazowiecki nie był premierem? Niezaleznie od opinii?

Fakt że trudno dyskutować z pisowcami. nagrywają ich podczas obrzydliwej próby
              korupcji, to oni mówią o nadużyciu semantycznym. Wykazują kłamstwo ich
              urzędnika Macierewicza. To pisowiec na to, że Macierewicz "nie odrzucał
              domniemywań". Łapią pisowca za ręke podczas kradzeży, to on na to, że to nie
              jego ręka. Ja wiem, że ty coś tam odpowiesz, ale jeżeli Twoja odpowiedź ma być
              warta tyle, co cała ta retoryka pisowska, czyli tyle, zo zwykłe kłamstwo, to
              proszę - kompromituj się dalej. ..

Właściwie to kompromituje Cię już tytuł wątku...
              • drhuckenbush Re: brudne i ohydne dzialania koszermediow 29.09.06, 12:39
                No wlasnie o to chodzi, Mazowiecki BYL premierem. BYL, a nie jest. Wiec
                zwracanie sie do niego "panie premierze" jest naduzyciem. Premier to nie jest
                dozywotnia godnosc.
                • Gość: kazek100 Re: brudne i ohydne dzialania koszermediow IP: *.lanet.net.pl 29.09.06, 13:28
                  Niestety - ale to jest kwestia kultury politycznej. Pewnego zwyczaju. Ja wiem,
                  że zwolenikom pisu trudno zrozumieć pojęcie "kultura", ale jednak spróbuj.

Są takie instytucje, gdzie tytuły zachowuje się honorowo nawet po zakończeniu
                  pracy. Tak jest z urzędem premiera (mnie też boli, że na Kaczyńskiego po wsze
                  czasy będa mówili "panie premierze", ale tak już jest). Porucznik wojska po
                  przejściu w stan spoczynku pozostaje porucznikiem. Solistka baletu, gdy
                  podejmie pracę w innym teatrze, nadal jest solistką, nawet jeśli zatrudnią ją
                  na niższym stanowisku. Przykładów jest mnóstwo.
                  • v.i.k.k.a Re: brudne i ohydne dzialania koszermediow 29.09.06, 13:33
                    Gość portalu: kazek100 napisał(a):

> Są takie instytucje, gdzie tytuły zachowuje się honorowo nawet po zakończeniu
                    > pracy.
                    ### a rydzyk zawsze bedzie dyrektorem:DDDDDDDDD
                    • kazek100 Re: brudne i ohydne dzialania koszermediow 29.09.06, 21:28
                      Nie. Tytułu "dyrektor" ta zasada nie dotyczy. Dyrektor to zwyła fukcja
                      zawodowa. Dziś się nim jest, jutro nie... (choć przypuszczam, że dyrektorem
                      radia to on faktycznie będzie jeszcze długo. A ja jeszcze długo będe miał
                      wielki ubaw słuchając idiotyzmów, które wygadują w tym radio).
                  • drhuckenbush Re: brudne i ohydne dzialania koszermediow 29.09.06, 13:58
                    No i o to chodzi - skoro do Mazowieckiego mowimy "panie premierze", a nie "panie
                    byly premierze", to kultura nakazuje stosowac zwrot "panie profesorze" gdy
                    zwracamy sie do naszego prezydenta.
                    • Gość: kazek100 Re: brudne i ohydne dzialania koszermediow IP: *.lanet.net.pl 29.09.06, 21:34
                      Nie przesadzacj, nawet w ignoracji są granice. Mazowiecki był premierem (a jest
                      zwyczaj, że tak się tytułuje nawet "byłych" premierów. Kaczyński nie był
                      profesorem (a chyba nie ma zwyczaju, by tytułować profesorem kogoś, kto nigdy
                      nim nie był?).

Ja wiem, że popieranie pisu wymaga róznych machinacji intelektualnych (bo na
                      trzeźwo to się nie da), ale bez przesady :-))
                  • Gość: Q Re: brudne i ohydne dzialania koszermediow IP: *.icpnet.pl 29.09.06, 14:32
                    > Są takie instytucje, gdzie tytuły zachowuje się honorowo nawet po zakończeniu
                    > pracy.

I uswiadom sobie, że do końca zycia Lepper bedzie premierem (nawet jezeli vice).
                    • Gość: kazek100 Re: brudne i ohydne dzialania koszermediow IP: *.lanet.net.pl 29.09.06, 21:37
                      Tak. To smutne. Kto go uczynił premierem (choćby vice)?

czyżby ten obrzydliwy Michnik???

Nie! To przemoralny Kaczyński Jarosław!
                • Gość: ja Re: brudne i ohydne dzialania koszermediow IP: *.swa.inotel.pl 29.09.06, 21:28
                  >>>>>
                  Tylko pod krzyżem, tylko pod tym znakiem -
                  Polska jest Polską, a Polak Polakiem.
                  >>>>>

Jakiś idiota z uporem 5-letniego dziecka stale pisze te słowa...
                  Jestem Polakiem, mieszkam w Polsce, nie noszę „znaku krzyża”i szczycę się
                  faktem, że moją ojczyzną jest kraj, który już w okresie renesansu uchodził za
                  oazę tolerancji.
                  Jeżeli ktoś ma zamiar mi to odebrać to niech ma cywilną odwagę i poda
                  publicznie do w/w bzdur swoje personalia - zapraszam do sądu.

j.
          • drhuckenbush Re: brudne i ohydne dzialania koszermediow 29.09.06, 11:16
            Jednak blad: Lech Kaczynski jest obecnie urlopowanym profesorem Uniwersytetu
            Kardynala Stefana Wyszynskiego w Warszawie. Uzywanie wiec w stosunku do niego
            slowa profesor jest w pelni uprawnione.
            W odroznieniu np od Bartoszewskiego, ktory studiow nawet nie ma...
            • Gość: M Re: brudne i ohydne dzialania koszermediow IP: *.icpnet.pl 29.09.06, 12:09
              Nie jest uprawnione, bo to jest sprawowana funkcja. Chyba, ze bedzie o sobie
              mowil profesor Uniwersytetu Kardynala Stefana Wyszynskiego.
              • drhuckenbush Re: brudne i ohydne dzialania koszermediow 29.09.06, 12:16
                1) On O SOBIE tak nie mowi.
                2) Stosowanie takiego skrotu jest powszechne i nie ma w tym nic zlego.
                • Gość: M Re: brudne i ohydne dzialania koszermediow IP: *.icpnet.pl 29.09.06, 12:20
                  1. Bedac prawnikiem, powinien szczegolnie byc wyczulony na przestrzeganie
                  porzadku prawnego. Dlatego powinnien zwrocic uwage m.in. swojemu bratu (rowniez
                  prawnikowi), ze tytylu profesorskie nie posiada, a zatem mowienie o nim
                  "profesor" jest naduzyciem.
                  2. Wiem, wiem - Ty jestes z tej opcji stosujace skroty myslowe. A co w tym zlego -
                  przypisywanie sobie osiagniec, ktorych sie nie ma.
                • Gość: kazek100 Re: brudne i ohydne dzialania koszermediow IP: *.lanet.net.pl 29.09.06, 12:39
                  To w takim razie ja też jestem profesorem!!!

Bo pracuję w liceum i mówią do mnie "panie profesorze".

Hurraaa!!!!!!
                  • drhuckenbush Re: brudne i ohydne dzialania koszermediow 29.09.06, 12:40
                    Bosh... Tylko mi nie mow, ze uczysz historii lub WOSu...
                    • Gość: kazek100 Re: brudne i ohydne dzialania koszermediow IP: *.lanet.net.pl 29.09.06, 13:38
                      Polskiego! Nie bój nic. Uczę uczniów wrażliwości i mądrości! Czytam im "Bal w
                      operze" Tuwima i opowiadam o getcie ławkowym! Pokazuję, że Herbert to nie poeta
                      oszołomów, tylko wielki człowiek rozmiejący świat, nawet jeśli prywatnie nie
                      lubił się z innym wielkim człowiekiem - Miłoszem.
                      Na lekcji wychowawczej jako jednego z największych Polaków współczesności
                      pokazuję Kuronia.
                      A żebyś nie miał wątpliwości - ze znanych mi belfrów tak uczy 99%!

Dopóki będą tacy jak ja, Giertych może się wydurniać ile chce. Jego chora wizja
                      świata nie przejdzie :)))))) !!!!!!!!
                      • drhuckenbush Re: brudne i ohydne dzialania koszermediow 29.09.06, 14:00
                        Szkoda tylko, ze nie pokazujesz, jak to w 1989 roku podczas licznych libacji
                        alkoholowych dogadali sie: po jednej stronie Walesa, Michnik, Kuron, Mazowiecki,
                        po drugiej zas Kiszczak, Jaruzelski, Rakowski, Kwasniewski i inne aparatczyki. A
                        moze nie "po jednej" i "po drugiej" stronie - bo byla tylko jedna strona? Strona
                        zdrajcow?
                        • Gość: kazek100 Re: brudne i ohydne dzialania koszermediow IP: *.lanet.net.pl 29.09.06, 21:46
                          Nie pokazuję, bo to bzdura. Proste, prawda ? tak tak, nie nie! nie było jednej
                          strony. Były dwie. Czy pili wódkę - to mnie interesuje jak zeszłoroczmny śnieg.
                          Ważne, że osiągneli formę kompromisu, dzięki której w momencie, gdy akurat
                          zdałem maturę, zacząłem żyć w mniej więcej normalnym świecie...

Natomiast nie bój nic. Zawsze mówię moim uczniom, że 1989 to jedna z
                          najwspanialszych dat w historii Polski. Odzyskanie wolnści bez jednego
                          wytrzału. Pewnie - o wiele spraw można się spierać (to akurat też mówię
                          uczniom), ale jednak bez jednego wystrzału... Mówię też uczniom, jak koszmarne
                          było życie choćby w 1987, a jakie jest teraz (zgoda - nieidealne. Nie tylko
                          autentyczne problemy z nędzą i bezrobociem, ale i równie autentyczne z
                          demagogią i kłamstwem - wiesz kogo...). ale jednak w porównaniu z takim 1987
                          (że nie wspomnę 1981, 1968, 1954 to mamy raj...)
                      • Gość: Q Re: brudne i ohydne dzialania koszermediow IP: *.icpnet.pl 29.09.06, 14:30
                        > Na lekcji wychowawczej jako jednego z największych Polaków współczesności
                        > pokazuję Kuronia.

A o innych też wspominasz? Bo Kuroń był ciekawym i odważnym człowiekiem ale czy
                        może byc przykładem dla współczesnego pokolenia to mozna miec poważne i
                        uzasadnione wątpliwosci. I nie chodzi tu o jakieś niby zdrady. Raczej o jego
                        sposób myslenia uzewnętrzniony tzw "zupkami". Troche to prymitywne było a ten
                        naród na prymitywne traktowanie mimo ostatnich wyborów nie zasłuzył.
                        • Gość: kazek100 Re: brudne i ohydne dzialania koszermediow IP: *.lanet.net.pl 29.09.06, 21:52
                          Zupki to zupełnie osobny temat. Sam nie wiem, co o tym mysleć. Ale z
                          dzisiejszej perspektywy to każdy jest mądry...

Przedstawiam wielu innych - także takich, którzy nie odpowiadają mojej
                          prywatnej wizji świata.
                          • Gość: jaga Re: brudne i ohydne dzialania koszermediow IP: *.icpnet.pl 29.09.06, 22:37
                            Kazku, i tak trzymaj:-)
            • dobrusia_to_ja Re: brudne i ohydne dzialania koszermediow 29.09.06, 13:35
              drhuckenbush napisał:
              > W odroznieniu np od Bartoszewskiego, ktory studiow nawet nie ma...

Ale Bartoszewski wielokrotnie prosił, aby go tak nie tytułować. Poza tym
              przeczytaj jego biografię, to dowiesz się, dlaczego nie skończył studiów.
              Pomijam już to, że ten człowiek ma wiedzę, której może mu pozazdrościć większość
              profesorów. Nie tylko w Polsce.
              • drhuckenbush Re: brudne i ohydne dzialania koszermediow 29.09.06, 14:01
                Ale ja wcale nie mowie ze on jest kims glupszym, gorszym czy cos. Jest po prostu
                jednym ze sztucznie wytworzonych "autorytetow". I nazywanie go profesorem (nawet
                wbrew jego woli) ma pokazac, ze faktycznie takim autorytetem jest.
                • dobrusia_to_ja Re: brudne i ohydne dzialania koszermediow 29.09.06, 14:05
                  Ależ on jest autorytetem. Całym swoim życiem i postępowaniem zasłużył sobie na
                  takie miano.
                  • drhuckenbush Re: brudne i ohydne dzialania koszermediow 29.09.06, 14:08
                    Moze rozwine moja mysl.
                    Po pierwsze, uwazam, ze nie mozna byc autorytetem w kazdej dziedzinie. To, ze
                    ktos czyms sie zasluzyl w jednej dziedzinie, ze w jakiejs kwestii jest
                    autorytetem nie oznacza, ze wszystko co powie to swietosc. Druga sprawa: kazdy
                    powinien miec swoje indywiduwalne autorytety. I nie powinien wmawiac innym, ze
                    jego autorytet jest lepszy i nie powinno sie z tych wlasnych autorytetow kreowac
                    bogow, ktorych nie wolno krytykowac.
                    Swoje zaslugi Bartoszewski ma i ja mu tego nie odbieram. Jednak nie moze byc
                    tak, ze "skoro ON tak mowi, to musi tak byc".
                    • dobrusia_to_ja Re: brudne i ohydne dzialania koszermediow 29.09.06, 14:29
                      Przecież to Ty cały czas piszesz o nieomylności PIS-owców. Nigdzie nie
                      napisałam, że p. Bartoszewski jest nieomylny, ponieważ nie ma takiego człowieka.
                      Nawet papieżowi zdarzały się błędy i on się do nich przyznawał.
            • Gość: tozd Re: brudne i ohydne dzialania koszermediow IP: *.echostar.pl 29.09.06, 14:59
              Mazowiecki też nie ma studiów.
        • v.i.k.k.a Re: brudne i ohydne dzialania koszermediow 29.09.06, 14:47
          drhuckenbush napisał:

> Nie chodzi juz tylko o to, ze pil wiecej niz mu na to leb (i
          > golen) pozwalal,
          ### Przyganiał kocioł garnkowi:DDD
          • drhuckenbush Re: brudne i ohydne dzialania koszermediow 29.09.06, 14:49
            v.i.k.k.a napisała:

> > Nie chodzi juz tylko o to, ze pil wiecej niz mu na to leb (i
            > > golen) pozwalal,
            > ### Przyganiał kocioł garnkowi:DDD

Ale ja sie nie kompromituje.
            • v.i.k.k.a Re: brudne i ohydne dzialania koszermediow 29.09.06, 15:06
              drhuckenbush napisał:

> v.i.k.k.a napisała:
              >
              > > > Nie chodzi juz tylko o to, ze pil wiecej niz mu na to leb (i
              > > > golen) pozwalal,
              > > ### Przyganiał kocioł garnkowi:DDD
              >
              > Ale ja sie nie kompromituje.
              ### spuśćmy na to zasłonę milczenia lub jak kto woli kotarę ciszy:)
            • Gość: M Re: brudne i ohydne dzialania koszermediow IP: *.icpnet.pl 29.09.06, 15:10
              > Ale ja sie nie kompromituje.

A co caly czas robisz na tym forum?!
    • Gość: M Re: brudne i ohydne dzialania koszermediow IP: *.icpnet.pl 29.09.06, 09:48
      Takich ludzi jak Ty obawiam sie najbardziej. I nie chodzi mi o Twoje poglady,
      pomimo ze ja osobiscie mam inne. Ale przeraza mnie latwosc z jaka bluzgasz na
      innych, na wyzwiska ktorych namietnie uzywasz, Twoja nienawisc wobec kazdego kto
      mysli inaczej (stosunek wobec innych religii pomine milczeniem). I na dodatek
      uwazasz sie za osobe religijna, katolika.
      • z3r0 Pisz dalej, naród czeka. (nt) 29.09.06, 09:55
      • z3r0 sorry, to było do huckenbusha (nt) 29.09.06, 09:55
      • drhuckenbush Re: brudne i ohydne dzialania koszermediow 29.09.06, 10:39
        Inne religie szanuje, poki zajmuja sie soba, a nie Polakami.
        I nie czuje do nikogo zadnej nienawisci - po prostu mowie prawde o takich
        ludziach jak Kwasniewski, Miller czy Tusk.
        • Gość: M Re: brudne i ohydne dzialania koszermediow IP: *.icpnet.pl 29.09.06, 12:13
          No to ciekawa teze wyglosiles. Osoba wyznajaca inna religie niz Twoja nie jest
          Polakiem.
          • drhuckenbush Re: brudne i ohydne dzialania koszermediow 29.09.06, 12:18
            Nasza narodowa religia jest chrzescijanstwo, katolicyzm. O tym kazdy wie i nikt
            rozsadny tego nie neguje. Kto wiec bedzie najlepiej dbac o interesy katolickiego
            panstwa, jak nie katolicy wlasnie? Zydzi beda zawsze dobrze dbac o interesy
            Izraela, a nie o losy Polski. Katolickiej Polski..
            • Gość: M Re: brudne i ohydne dzialania koszermediow IP: *.icpnet.pl 29.09.06, 12:23
              A ja cale zycie myslalam (jakze naiwnie), ze mieszkam w Polsce, a nie w
              Katolickiej Polsce. I zawsze bylam przekonana, ze mamy rozdzial kosciola od
              panstwa.
              • grendelek Re: brudne i ohydne dzialania koszermediow 29.09.06, 12:29
                Gość portalu: M napisał(a):

> A ja cale zycie myslalam (jakze naiwnie), ze mieszkam w Polsce, a nie w
                > Katolickiej Polsce. I zawsze bylam przekonana, ze mamy rozdzial kosciola od
                > panstwa.

Witajmy w skrzeczacej rzeczywistosci. Ja tez jeszcze wierze, ze mozna przywrocic
                normalnosc w postaci istotnego rozdzialu sacrum od profanum. Najlepiej, zeby
                sacrum nie profanowalo profanum a profanum nie dawalo sie zesakralizowac. I o to
                sie modle do mojego nie_boga! ;-))))))))
              • drhuckenbush Re: brudne i ohydne dzialania koszermediow 29.09.06, 12:43
                O faktycznym rozdziale mozna by bylo mowic, gdyby katolikow bylo kilka(nascie)
                procent. A w sytuacji, gdy nas jest 95%, a Was nieco wiecej niz stanowi blad
                statystyczny, to mowienie katolicka Polska jest absolutnie uzasadnione.
                • grendelek Re: brudne i ohydne dzialania koszermediow 29.09.06, 12:47
                  drhuckenbush napisał:

> O faktycznym rozdziale mozna by bylo mowic, gdyby katolikow bylo kilka(nascie)
                  > procent. A w sytuacji, gdy nas jest 95%, a Was nieco wiecej niz stanowi blad
                  > statystyczny, to mowienie katolicka Polska jest absolutnie uzasadnione.

A 40% z tych 95% regularnie PRAKTYKUJE, co zdaje mi sie jest jednym z
                  wyznacznikow "dobrego chrzescijanina". Ewidentnie normy "dobrego katolika"
                  strasznie ostatnio "spsialy". ;->

BTW... jestem juz lumpenliberalem, lzeelita, wyksztalciuchem, szara siecia...
                  moge byc tez bledem statystycznym. Zwisa mi. Jednak jak to sie ma do katolskiej
                  (skrot myslowy od katolika polskiego) milowania blizniego?
                • Gość: M Re: brudne i ohydne dzialania koszermediow IP: *.icpnet.pl 29.09.06, 12:49
                  "Przypadkiem" rowniez jestem katoliczka. Tyle tylko, ze uwazam ze religia jest
                  moja prywatna sprawa, i ze panstwo lu narodowasc nie maja z nia absolutnie nic
                  wspolnego. No ale wedlug Ciebie kazdy, kto nie zgadza sie z Toba to juz
                  innowierca lub ateista.
                  • drhuckenbush Re: brudne i ohydne dzialania koszermediow 29.09.06, 14:05
                    Bardzo zle, ze tak uwazasz. I wlasnie o to chodzi lumpenliberalom! Delikatne
                    zmiekszanie ludzi. Na razie wmowili Ci, ze wiara jest Twoja indywidualna sprawa.
                    Miedzy innymi po to, zeby w codziennym zyciu nie kierowac sie podstawowymi
                    zasadami etyki. Potem beda probowali Ci wmowic, ze wiara i kosciol to rozne
                    rzeczy i ze kosciol potrzebny nie jest. Koniec koncow beda probowali wmowic, ze
                    wiara tak naprawde nie jest potrzebna. No chyba, ze wiara w Michnika...
                    • skttrbrain Re: brudne i ohydne dzialania koszermediow 09.10.06, 18:00
                      uhh!! Dawno takiego farmazona na forum nie widziałem jak ty..katolików, którzy
                      spełniają katolickie normy religijności, w Polsce jest może 40%..czyli większość
                      (60%) to ateiści. Ale jak wiadomo PiSuary maja problemy z liczeniem ->
                      szczególnie widać to było w czasie demonstracji.
                • Gość: ja Re: brudne i ohydne dzialania koszermediow IP: *.swa.inotel.pl 29.09.06, 22:33
                  Jakie 95% ?!?!?!?!?!?!?!

Moje osiedle to 28 bloków po 2 klatki i 6 mieszkań w klatce.
                  Licząc średnio rodzinę jako 3 osoby (chyba nie jest to zawyżone) daje to 1008
                  osób. W naszej parafii jest takich osiedli 4; plus jeszcze cała masa domków
                  jednorodzinnych. Przy założeniu 95% społeczeństwa w niedzielę na tych czterech
                  mszach, które odbywają się w kaplicy ludzie powinni zdychać jak sardynki w
                  puszce.

Rachunek jest prosty.

Sam jestem „katolikiem”, wychowanym w rodzinie ateistycznej, jako syn
                  milicjanta i jednocześnie późniejszego, aktywnego działacza SOLIDARNOŚCI.
                  Poddałem się presji „katolicyzmu” z powodu miłości do mojej obecnej żony.
                  Dałem się ochrzcić (to był warunek teściów) i dzięki temu dziś jestem
                  szczęśliwy i mam żonę i 2 dzieci. Jestem katolikiem ? NIE !!!!!!!!!!!!
                  Dzisiaj sam posyłam dziecko na religię...
                  Niech nie ma takich klopotów jak ja.
                  Lecz uczę go cały czas otwartości na wszelkie myśli i tolerancji.
                  Może, gdy będzie dorosły wybierze dobrze.

Jeżeli więc myślisz, że katolików w Polsce jest 95% to coś u Ciebie z
                  rachunkami kiepsko. Stań w niedzielę pod kościołem i policz...
                  Zapisanych w księgach chrztów z pewnością jest dużo - jeśli jednak uważasz, że
                  jest to wystarczający wykładnik bycia katolikiem to sam nim nie jesteś
    • grendelek Re: brudne i ohydne dzialania koszermediow 29.09.06, 10:11
      drhuckenbush napisał:

Na wstepie musze ocenic tytul Twojego postu... jestes malutkim polaczkiem a
      ogromnym kompleksie zaszczutego szczura kanalowego. Wlasne myslenie wylaczyles
      tak dawno, ze nawet nie pamietasz kiedy to bylo. Kazde slowo tytulu to szambo
      tego samego pokroju co Radyjo, Nasz Nocnik czy TVT.

> Obserwuje to co sie dzieje i krew mnie zalewa. Ta polityczna nagonka Michnika,
      > Waltera i Solorza jest czyms strasznym. Ciekawi mnie w jakim celu i za ile
      > wchodza w dupe POkrakom, czerwonym zlodziejom i ich zbrojnemu odlamowi.

Obserwuje to co sie dzieje i smiech mnie pusty bierze na widok miotajacych sie
      pisownikow, jakby tu kota ogonem wykrecic. Niestety, to juz nie sa "polslowka",
      "przejezyczenia" czy "skroty myslowe". Lipinski i Mojzesowicz mowili jasno i
      zrozumiale... tak, by Renia zakapowala w czym rzecz. I nie da sie tego
      przetworzyc w "megaprowokacje", "zart", "mamy cie", etc. Narod tego nie kupi i
      dobrze. Moze skonczy sie era lzeprawa i lzesprawiedliwosci. Frazesy juz nie
      wystarcza aby odbudowac zaufanie.

"W jakim celu i za ile..." niemal wierny cytat z tow. Wieslawa (Gomulki dla
      slabszych w historii)... zupelnie jak za czasow marca 68. Wtedy tez do wladzy
      dorwali sie ludzie Twojego pokroju. Wszak Moczarowcy poslugiwali sie takim samym
      jezykiem.

> Juz nie patrzmy na to w kategoriach czy byla korupcja czy nie, czy byl to
      > skandal czy nie. Spojrzmy na to, ze jak poprzedni prezydent, ktory
      > permanentnie przynosil Polsce wstyd, za ktorego sie wstydzil kazdy prawdziwy
      > Polak, naje*** sie w Charkowie, w ONZ, w Krakowie i wielu miejscach, o ktorych
      > nie wiemy, to dziennikarze sprawe TUSZOWALI. To swiadczy o tym, ze koszermedia
      > chca, by do wladzy wrocil uklad.

Tak, to byly jego bledy i nikt, przyzdrowych zmyslach, tego nie neguje. Ale byl
      szanowany w swiecie (przyjmowany przez glowy panstw bez kleczenia pod drzwiami,
      jak kaczorki) i w kraju (dwa razy wygral wybory (zapewne na skutek dzialan sluzb
      specjalnych... hehehehehe).

Gosciu, jaki uklad... sluchajac pisdziorow dochodze do wniosku, ze to
      parnoicy... uklad to wszyscy poza nimi.

> Zalamala mnie rowniez wczorajsza wypowiedz Walesy w "Co z ta Polska?". Uwazam,
      > ze ten pan powinien sie leczyc w zakladzie zamknietym - tak ciezkiego
      > przypadku to ja nigdy nie widzialem. Na pewno jest to najciezszy przypadek
      > schizofrenii jaki znam. Nie wiem jak okreslic chorobe, ktora kieruje nim gdy
      > wypowiada podobne potwarze jak wczoraj.

A ja znam - Maciarewicz. Typowy schizofrenik paranoidalny. Drugi - Zawisza.

Zamiast Lisa ogladalem na TVP (X... nie pamietam) ciekawa debate publicystow z
      najwiekszych gazet (i czasopism) w Polsce. Prawacki dziennikarzyna Sakiewicz
      probowal przekonywac spoleczenstwo wlasnie o tych pisdzielczych bzdetach o
      zmowie politykow z mediami, sluzbami spec. itd. Rotflowalem po kanapie...

> Uwazam, ze Kaczynscy powinni
      > koniecznie pozwac go do sadu za obraze glowy panstwa. A o samym Walesie zle
      > swiadczy to, ze teraz zaplecze polityczne dla jego nowej partii politycznej
      > bedzie tworzyc mu Wachowski, czlowiek niedawno zatrzymany przez ABW,
      > prawdopodobnie zamieszany w przemyt narkotykow do Ameryki.

Kaczorki moga pozwac nawet caly narod, ze nie lize im tylkow i nie pada na
      kolana dziekujac za zbawianie Polski. Wyrazy wspolczucia. Coz, w koncu jeden z
      nich ma przeprosic Wachowskiego za opowiadanie klamstw. Ale nie przeprosi, w
      koncu "prawo to oni", nie?

> Jest jednak pewien pozytywny znak. Mamy na szczescie Radio Maryja i Telewizje
      > Trwam - poki co jedyne wolne media w tym kraju, nie sa zniewolone przez
      > akcjonariuszy czy tez przez uklad z szara eminencja tego kraju. I wypowiedzi
      > zwyklych sluchaczy, z Polski i z zagranicy pokazuja, ze sa na szczescie
      > jeszcze prawdziwi Polacy, ktorzy nie pozwolili na wypranie mozgu przez
      > koszermedia oraz lumpenliberalow.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA...
      rzekomo wolne media zazlozone za niewiadomego pochodzenia pieniadze przytargane
      w plastikowej siatce przez goscia, ktpry handlowal samochodami i nigdy nie
      wytlumaczyl sie z trzyletniej "dziury" w zyciorysie. Nadajace z nadajnikow w
      glebokiej Rosji (co, jak wiadomo nie moze sie odbywac bez wiedzy i zgody
      tamtejszych sluzb specjalnych). Wyludzajace pieniadze od "szarej masy moherowej"
      pod pozorem ratowania "kolebki" i przewalajace je na gieldzie. Wspierajace
      pospolitych przestepcow mamiacych ludzi cudownymi lekami na raka lub wyludzajacy
      h pieniadze i zastraszajacych ludzi, jak pewien "rektor" z poludnia polski.
      Szkalujace ludzi, ktorzy maja inna wizje Polski i Polakow, za co zostaly skazane
      w procesach - vide Owsiak i "przystanek Woodstok - przemilczana prawda. Wisz co
      powiedzial Twoj idol - Rydzollo po pierwszym procesie? Ze zostal wydany przez
      sedziego o niepolskim nazwisku i w imie niepolskich celow... "oczywiscie Panstwo
      wiedza o czyje cele chodzi". To byl cytat. A wiec szerzacych tez nienawisc
      rasowa (tak, wniosek do prokuratury zostal zlozony) i ksenofobie. Jesli to sa
      dla Ciebie wyznaczniki prawdy, to serdeczne wyrazy wspolczucia.
      Ach zapomnialem, jest jeszcze przestepca Bubel, tez skazany za szerzenie
      nienawisci rasowej.
      • drhuckenbush Re: brudne i ohydne dzialania koszermediow 29.09.06, 11:10
        >
        > Na wstepie musze ocenic tytul Twojego postu... jestes malutkim polaczkiem a
        > ogromnym kompleksie zaszczutego szczura kanalowego. Wlasne myslenie wylaczyles
        > tak dawno, ze nawet nie pamietasz kiedy to bylo. Kazde slowo tytulu to szambo
        > tego samego pokroju co Radyjo, Nasz Nocnik czy TVT.
        >

Nikt mnie niczym nie zaszczul. Jestem dumny z Polski, z naszego prezydenta,
        premiera i calego rzadu!

> Obserwuje to co sie dzieje i smiech mnie pusty bierze na widok miotajacych sie
        > pisownikow, jakby tu kota ogonem wykrecic. Niestety, to juz nie sa "polslowka",
        > "przejezyczenia" czy "skroty myslowe". Lipinski i Mojzesowicz mowili jasno i
        > zrozumiale... tak, by Renia zakapowala w czym rzecz. I nie da sie tego
        > przetworzyc w "megaprowokacje", "zart", "mamy cie", etc. Narod tego nie kupi i
        > dobrze. Moze skonczy sie era lzeprawa i lzesprawiedliwosci. Frazesy juz nie
        > wystarcza aby odbudowac zaufanie.

Tak, mowili jasno i zrozumiale. "Jesli chodzi o sekretarza stanu, to prezes sie
        nie zgodzil". "Ale jak pani sobie to wyobraza? Przeciez te sprawy sa w toku, to
        nic z tym sie nie da zrobic."

> Tak, to byly jego bledy i nikt, przyzdrowych zmyslach, tego nie neguje. Ale byl
        > szanowany w swiecie (przyjmowany przez glowy panstw bez kleczenia pod drzwiami,
        > jak kaczorki) i w kraju (dwa razy wygral wybory (zapewne na skutek dzialan sluz
        > b
        > specjalnych... hehehehehe).

Nikt nie neguje, ale jednak wtedy takiej nagonki nie bylo, mimo ze popelnial
        czyny duzo gorsze. A juz nie bylo nagonki w mediach. Szanowany w swiecie? Zobacz
        sobie jak go Putin szanowal jak go zaprosil na 60-lecie zakonczenia II Wojny
        Swiatowej. Tyle czasu Kwach mu w dupe wlazil, a tu prosze... W kraju szanowany?
        Przez lewakow owszem. Dwa razy wygral wybory, zobaczymy jak bedzie z Lechem
        Kaczynskim. Zauwaz, ze jak walczyl w 1995 roku z Walesa, ktory byl juz wtedy
        ZDECYDOWANIE niepopularny, to wygral o wlos. A Kaczynski z Tuskiem wygral
        zdecydowanie, co swiadczy o tym, ze ludzie bardziej zdecydowani byli.

> Gosciu, jaki uklad... sluchajac pisdziorow dochodze do wniosku, ze to
        > parnoicy... uklad to wszyscy poza nimi.
        >

Masz uklad ktory ma pewne cele. Trzonem ukladu sa sluzby specjalne. I te dawne,
        i obecne. Teraz jest to rozpaczliwa proba obalenia rzadu w trakcie likwidacji WSI.

> Zamiast Lisa ogladalem na TVP (X... nie pamietam) ciekawa debate publicystow z
        > najwiekszych gazet (i czasopism) w Polsce. Prawacki dziennikarzyna Sakiewicz
        > probowal przekonywac spoleczenstwo wlasnie o tych pisdzielczych bzdetach o
        > zmowie politykow z mediami, sluzbami spec. itd. Rotflowalem po kanapie...
        >

Widzialem fragmenty. Nazwisk nie kojarze - Sakiewicz to ten w niebieskiej
        koszuli, z siwa broda? Wiesz, to ze doradcami Leppera sa byli oficerowie
        specsluzb nie jest zadna tajemnica czy nowoscia. Od lat agentura steruje nasza
        polityka, ciagnie za sznurki. Kiedys te sznurki nazywaly sie Wachowski i Walesa,
        teraz nazywaja sie Lepper.

> Kaczorki moga pozwac nawet caly narod, ze nie lize im tylkow i nie pada na
        > kolana dziekujac za zbawianie Polski. Wyrazy wspolczucia. Coz, w koncu jeden z
        > nich ma przeprosic Wachowskiego za opowiadanie klamstw. Ale nie przeprosi, w
        > koncu "prawo to oni", nie?
        >

Nie ma przeprosic - sad apelacyjny cofnal sprawe do pierwszej instancji. No i
        kilka miesiecy nie minelo, a ten niewinny Wachowski zostal przez ABW zatrzymany.

> Ach zapomnialem, jest jeszcze przestepca Bubel, tez skazany za szerzenie
        > nienawisci rasowej.
        >

Niestety, zyjemy w kraju, gdzie gloszenie pogladow innych od oczekiwanych przez
        lumbenliberalow i koszerna mafie spotyka sie z takimi przykrymi incydentami :(
        Ale to sie zmieni, mam nadzieje.
        • v.i.k.k.a Re: brudne i ohydne dzialania koszermediow 29.09.06, 11:13
          drhuckenbush napisał:

> Jestem dumny z (...)
          z naszego prezydenta,
          > premiera i calego rzadu!
          ### niepotrzebnie:(
        • dobrusia_to_ja Re: brudne i ohydne dzialania koszermediow 29.09.06, 11:14
          I Ty powołujesz się na przykład prezydenta Rosji?? To gorsze od podpierania się
          Begerową!!
          • drhuckenbush Re: brudne i ohydne dzialania koszermediow 29.09.06, 11:17
            Dlaczego niby gorsze? Ja zawsze szanowalem i cenilem prezydenta Putina. Nie
            znaczy to, ze sie zawsze z nim zgadzam, niemniej jest bardzo wazna postacia
            zycia miedzynarodowego. Wszyscy wiemy jak traktowal Polakow za panowania Kwacha,
            ktory mu w dupe wlazil. A co bylo po zawaleniu sie hali w Katowicach? Jako
            pierwszy dzwonil do prezydenta Kaczynskiego z kondolencjami.
            • dobrusia_to_ja Re: brudne i ohydne dzialania koszermediow 29.09.06, 11:56
              drhuckenbush napisał:

> Dlaczego niby gorsze? Ja zawsze szanowalem i cenilem prezydenta Putina.

Milczenie jest złotem.
              • drhuckenbush Re: brudne i ohydne dzialania koszermediow 29.09.06, 12:00
                dobrusia_to_ja napisała:

>
                > > Dlaczego niby gorsze? Ja zawsze szanowalem i cenilem prezydenta Putina.
                >
                > Milczenie jest złotem.

Rozumiem, ze to Ty reprezentujesz osoby, ktore chca jak najcieplejszych
                stosunkow z Rosja i ktore twierdza, ze Kaczynski (niestety) doprowadzil do
                ochlodzenia stosunkow z Putinem?
                • dobrusia_to_ja Re: brudne i ohydne dzialania koszermediow 29.09.06, 12:10
                  To Ty tak twierdzisz. Ja tego pana nie darzę szacunkiem.
                  • drhuckenbush Re: brudne i ohydne dzialania koszermediow 29.09.06, 12:18
                    Ale jednoczesnie chcesz, zeby Polska byla w dobrych stosunkach z Rosja, prawda?
                    • dobrusia_to_ja Re: brudne i ohydne dzialania koszermediow 29.09.06, 12:20
                      Polska musi być w dobrych stosunkach z Rosją, ponieważ nie ma wyjścia. To jednak
                      nie znaczy, że mam szanować kogoś, kto mnie nie szanuje. Putin nie szanuje Polski.
                      • drhuckenbush Re: brudne i ohydne dzialania koszermediow 29.09.06, 12:50
                        Nie szanowal, gdy Polska rzadzili lumpenliberalowie z Izaakiem Stoltzmanem na czele.
                        Ale od czasu, gdy mamy w Polsce rzady prawicowe, rzady antykomunistyczne,
                        sytuacja sie zmienila.
                        Putin ostatnimi czasy wielkokrotnie sie bardzo cieplo wyrazal o naszym narodzie.
                        Bo wie, ze po drugiej stronie jest zdecydowany, powazny gracz polityczny.
                        • grendelek Re: brudne i ohydne dzialania koszermediow 29.09.06, 13:21
                          drhuckenbush napisał:

> Nie szanowal, gdy Polska rzadzili lumpenliberalowie z Izaakiem Stoltzmanem na c
                          > zele.

Znaczy kim? Nie przypominam sobie takiego prezydenta Polski?
                          I Ty twierdzisz, ze w Poslce nie ma antysemityzmu... hahahahahaha!
                          Czemu sie smieje do ciezkiej cholery? Przeciez to jest tragiczne a nie smieszne.
                          • v.i.k.k.a Re: brudne i ohydne dzialania koszermediow 29.09.06, 13:24
                            Spieszę z wyjasnieniami: to Aleksander Kwaśniewski:)
                            • grendelek Re: brudne i ohydne dzialania koszermediow 29.09.06, 13:27
                              v.i.k.k.a napisała:

> Spieszę z wyjasnieniami: to Aleksander Kwaśniewski:)

Nie, widzialem na wlasne oczy co napisal - Stoltzman. Wiec pytam po kiego grzyba
                              pisac te bzdury z szamba o nazwie polonica.net?
                              • v.i.k.k.a Re: brudne i ohydne dzialania koszermediow 29.09.06, 13:32
                                Tez to czytasz?:/
                              • drhuckenbush Re: brudne i ohydne dzialania koszermediow 29.09.06, 14:24
                                Wiem, ze niektorzy fakty potrafia szambem nazywac. Zwlaszcza fakty, ktorych
                                woleliby nie znac...
                                • lucyferciu Re: brudne i ohydne dzialania koszermediow 29.09.06, 14:30
                                  Jestem pod wrażeniem twojego literackiego języka. Widzę, że lata nauki w
                                  podstawówie zrobiły swoje:D No i do tego ta ekspresja wyrażania myśli:D:D:D
                                  --
                                  Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu
                                  M.K.
                          • drhuckenbush Re: brudne i ohydne dzialania koszermediow 29.09.06, 14:11
                            Owszem, w Polsce antysemityzmu nie ma. Jest za to antypolonizm. Probuje nam sie
                            wmowic, ze nasza polityka powinna byc sterowana z Brukseli, Waszyngtonu i Tel
                            Awiwu. Ja jestem jednak zdania, ze nasi prawdziwi polscy politycy lepiej zadbaja
                            o nasze interesy. Jak to kiedys powiedzial abp. Michalik: "niech Polak glosuje
                            na Polaka, Niemiec na Niemca, a Zyd na Zyda".
                            Nie od dzis wiadomo, ze ojciec Kwacha nazywal sie Stoltzman. Smutne, ale
                            prawdziwe, ze przez 15 lat III RP rzadzili nami Izaak Stoltzman i Lejba Kohne.
                            • dobrusia_to_ja Re: brudne i ohydne dzialania koszermediow 29.09.06, 14:31
                              To masz jednak problem, ponieważ wierzysz w Żyda, którego matką była Żydówka.
                              • drhuckenbush Re: brudne i ohydne dzialania koszermediow 29.09.06, 15:19
                                Ale Chrystus nigdy z racji swojego pochodzenia nie mial zadnych roszczen wobec
                                calego swiata. Wrecz przeciwnie, on zerwal z podzialem na narod wybrany oraz
                                "tych gorszych". Od Jego czasow wybrany jest kazdy, kto w niego wierzy.
                                Zydzi nie mogli sie pogodzic z tym, ze juz nie beda sie mogli uwazac za nadludzi
                                i dlatego postanowili go zabic.
                                • v.i.k.k.a krótka piłka 29.09.06, 15:31
                                  drhuckenbush napisał:

> Ale Chrystus nigdy z racji swojego pochodzenia nie mial zadnych roszczen wobec
                                  > calego swiata.
                                  ### był Żydem czy nim nie był?
                                  • drhuckenbush Re: krótka piłka 29.09.06, 15:33
                                    Pochodzil z narodu zydowskiego i nikt nigdy nie mowil, ze jest inaczej.
                                    • v.i.k.k.a Re: krótka piłka 29.09.06, 15:35
                                      Nie mam wiecej pytań.
                                • dobrusia_to_ja Re: brudne i ohydne dzialania koszermediow 29.09.06, 17:54
                                  A Piłat umył ręce.
                              • grendelek Re: brudne i ohydne dzialania koszermediow 29.09.06, 15:26
                                dobrusia_to_ja napisała:

> To masz jednak problem, ponieważ wierzysz w Żyda, którego matką była Żydówka.

Otoz nie. Wedlug krynicy wszelkiej prawdy i czystosci - polonica.net tylko
                                Judasz byl Judajczykiem, reszta apostolow wraz z ich szefem pochodzila z
                                niesemickich plemion zamieszkujacych bliski wschod. Zapewne celtow...

czy wymaga to komenatarza?
                                • Gość: Androkles Re: brudne i ohydne dzialania koszermediow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.06, 13:33
                                  Jak można fałszować fakty!? Matką Jezusa była Polka spod Częstochowy! Polska
                                  katoliczka!
                            • grendelek Re: brudne i ohydne dzialania koszermediow 29.09.06, 15:23
                              drhuckenbush napisał:

> Nie od dzis wiadomo, ze ojciec Kwacha nazywal sie Stoltzman. Smutne, ale
                              > prawdziwe, ze przez 15 lat III RP rzadzili nami Izaak Stoltzman i Lejba Kohne.

Dziwnosc wielka. Znaczy nie byli Palakami... znaczy niby co nie mieli poslkiego
                              obywatelstwa? Usilujesz nam wmowic, ze kazdy Zyd ze wzgledu na swa "zydowskosc"
                              nie moze byc dobrym polakiem? Cos mi tu smierdzi... bardzo nieladnie...
                              ale to OCZYWIOSCIE nie jest ANTYSEMITYZM...
                              to tylko walka z ANTYPOLONIZMEM...
                              dym w oczy doktorku... nic, tylko dym w oczy...
                              • drhuckenbush Re: brudne i ohydne dzialania koszermediow 29.09.06, 15:26
                                Po II Wojnie Swiatowej wielu Zydow zmienilo nazwiska na polskie, zeby sie w oczy
                                nie rzucac. I teraz oni steruja nasza polityka. Przebierancy jedni... Czy o taka
                                Polske walczylismy?
                                • grendelek Re: brudne i ohydne dzialania koszermediow 29.09.06, 16:09
                                  drhuckenbush napisał:

> Po II Wojnie Swiatowej wielu Zydow zmienilo nazwiska na polskie, zeby sie w ocz
                                  > y
                                  > nie rzucac. I teraz oni steruja nasza polityka. Przebierancy jedni...

Nie wiesz czemu? Jedwabne, Kielce, Radom, marzec 1968... sprawdz w ksiazkach
                                  historycznych pod jakimi haslami odbywaly sie pewne wydarzenia w naszej
                                  historii. Poczytaj chocby "Pianiste" lub "Dziewczynke w czerwonym plaszczyku". O
                                  tragedii pojedynczych ludzi, ktorzy czesto zostali sami, zdani na laske (za co
                                  chwala "Sprawiedliwym wsrod narodow swiata") lub nielaske (za co hanba psom).
                                  Niestety, dziwic moze fakt iz w kraju, ktorego przedstawiciele sa liczebnie na
                                  czele "sprawiedliwych..." nie potrafil zgniesc tej resztki gnid, przez ktore
                                  mamy taka a nie inna opinie.

Tak, wiem, ze 80% bezpieki, etc. Po czesci byli to ludzie, ktorych dotknal
                                  miedzywojenny antysemityzm (wybijanie szyb w sklepach, podpalenia, getto
                                  lawkowe, bieda, etc.). Owszem sporo komunistow wywodzilo sie z biedoty
                                  zydowskiej i widzieli szanse zemsty. Dlaczego jednak do zemsty pojedynczych
                                  ludzi dorabiacie teorie o jakims ogolnozydowskim spisku?

> Czy o tak
                                  > a
                                  > Polske walczylismy?

BUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
                                  Przyponial mi sie wierszyk sp. Andrzeja Waligorskiego...

Walczył orzeł z sępami, aż obrósł w legendę.
                                  Niestety - przy okazji podłapał też mendę.
                                  Wszyscy pytają orła: - Jak walczyłeś? Świergol!
                                  A menda w krzyk: - Spuściliśmy tym sępom wpie..

(...)lismy... ile masz lat doktorku? 23? Zes sie zalapal na "walke". Eh...
                                • dobrusia_to_ja Re: brudne i ohydne dzialania koszermediow 29.09.06, 18:12
                                  Wybacz, ale w czasie stanu wojennego robiłeś jeszcze w pieluchy. O
                                  wcześniejszych czasach nawet nie warto wspominać.
                                  • Gość: lynx Re: brudne i ohydne dzialania koszermediow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.06, 13:35
                                    Jakie pieluchy? Jego jeszcze na świecie nie było!!!!!
                                • Gość: M Re: brudne i ohydne dzialania koszermediow IP: *.icpnet.pl 29.09.06, 19:26
                                  No i traf chcial, ze jeden z tych "przebierancow" jest ministrem w obecnym
                                  rzadzie. Z kolei inny minister posiada dwa paszporty (w przypadku ewentualnego
                                  konfliku miedzy panstwami, ktorych jest obywatelem ciekawe po czyjej stronie by
                                  stanal). Pech chce, ze w rekach tych panow spoczywaja tzw. resorty silowe.
                                  W innych rzadach to bylaby normalka, ale w tym? Skandal!
                                • Gość: Sceptyk Re: brudne i ohydne dzialania koszermediow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.06, 15:15
                                  >Czy o taka Polske walczylismy?
                                  >
                                  Moglbys w skrocie przypomnieć swój szlak bojowy?
                                  Kiedy i gdzie walczyleś o Polskę, młodzieńcze?

Na barykadach Warszawy?
                                  W Poznaniu w Czerwcu '56?
                                  W Trójmieście w 1970?
                                  W czasie stanu wojennego?

Gdzie siedzialeś w tych latach? Kto Cię prześladował?

Pochwal się, proszę. Wiem, że jesteś skromny, jak przystało
                                  na prawdziwego Polaka i katolika, ale zrób to...
                                  Przywal tym, co nie walczyli!

Sceptyk
                            • skrzynkajagi Re: brudne i ohydne dzialania koszermediow 29.09.06, 22:38
                              > Nie od dzis wiadomo, ze ojciec Kwacha nazywal sie Stoltzman. Smutne, ale
                              > prawdziwe, ze przez 15 lat III RP rzadzili nami Izaak Stoltzman i Lejba Kohne.
                              A dlaczego smutne??
          • v.i.k.k.a Re: brudne i ohydne dzialania koszermediow 29.09.06, 11:18
            Wy sie tam nie pozabijajcie przypadkiem:PPP
        • grendelek Re: brudne i ohydne dzialania koszermediow 29.09.06, 12:19
          drhuckenbush napisał:

> Nikt mnie niczym nie zaszczul. Jestem dumny z Polski, z naszego prezydenta,
          > premiera i calego rzadu!

Skoro tak twierdzisz, to dlaczego ustawicznie sie tak wlasnie zachowujesz?
          Wieczne "zmasowane ataki", "wrogie uklady", "dzialajace na szkode", "kto za to
          placi", etc. Normalny syndrom oblezonej twierdzy.

A co do dumy to pozowle sobie miec zdanie odrebne. Daleko odrebne. Widac zyjemy
          w roznych systemach wartosci. Twoje prawo... tylko prsba nie narzucjacie innym
          tego waszego systemu sila.

> Tak, mowili jasno i zrozumiale. "Jesli chodzi o sekretarza stanu, to prezes sie
          > nie zgodzil". "Ale jak pani sobie to wyobraza? Przeciez te sprawy sa w toku, to
          > nic z tym sie nie da zrobic."

Alez tego nie neguje i tu + dla kaczorkow. Ale mowili wyraznie m.in. o
          finansowaniu weksli z publicznych pieniedzy. Aaaaa... jeszcze Mojzesowicz
          przypominal Reni, zeby obstwala przy swoim - sekretarzu stanu. Zatem cos na
          rzeczy bylo.

> Nikt nie neguje, ale jednak wtedy takiej nagonki nie bylo, mimo ze popelnial
          > czyny duzo gorsze. A juz nie bylo nagonki w mediach. Szanowany w swiecie? Zobac
          > z
          > sobie jak go Putin szanowal jak go zaprosil na 60-lecie zakonczenia II Wojny
          > Swiatowej.

No, to w koncu bul na postronku Rosji, czy nie byl? Prawdziwe pisowe dwojmyslenie.

Czyny duzo gorsze niz co? Obrazanie naszych partnerow strategicznych na szczycie
          Weimarskim? Dramatyczne pogorszenie stosunkow z Niemcami? Budowanie wizerunku
          kraju nie wiedzacego co zrobic ze swoja polityka zagraniczna?

> Tyle czasu Kwach mu w dupe wlazil, a tu prosze... W kraju szanowany?
          > Przez lewakow owszem. Dwa razy wygral wybory, zobaczymy jak bedzie z Lechem
          > Kaczynskim. Zauwaz, ze jak walczyl w 1995 roku z Walesa, ktory byl juz wtedy
          > ZDECYDOWANIE niepopularny, to wygral o wlos. A Kaczynski z Tuskiem wygral
          > zdecydowanie, co swiadczy o tym, ze ludzie bardziej zdecydowani byli.

Boze (albo inna sila bedaca zrodlem prawdy i piekna)... az tylu lewakow w tym
          kraju? Straszne... Kaczynski zdecydowanie? Zdecydowanie to moza powiedziec, jak
          sie wygra pierwsza ture. A tu masz pierwsza ture Tusk wygral (36,3%) a druga
          przegral roznica ca' 8%. Nie nazwal bym tego "zdecydowanym" zwyciestwem.

> Masz uklad ktory ma pewne cele. Trzonem ukladu sa sluzby specjalne. I te dawne,
          > i obecne. Teraz jest to rozpaczliwa proba obalenia rzadu w trakcie likwidacji W
          > SI.

Nawet obecne? Masz ci los... nawet swoi sa przeciw nam. Rozumiem, ze za bublami
          prawnymi generowanymi przez koalicje tez stoja sluzby specjalne. O naiwnosci!

> Widzialem fragmenty. Nazwisk nie kojarze - Sakiewicz to ten w niebieskiej
          > koszuli, z siwa broda? Wiesz, to ze doradcami Leppera sa byli oficerowie
          > specsluzb nie jest zadna tajemnica czy nowoscia. Od lat agentura steruje nasza
          > polityka, ciagnie za sznurki. Kiedys te sznurki nazywaly sie Wachowski i Walesa
          > ,
          > teraz nazywaja sie Lepper.

Nie, Sakiewicz to ten w czarnej koszuli (nota bene czyzby camica nera?). Ten, co
          gadal co mu slina na jezyk przyniesie.

Co do jakosci pomagierow Leppera to mam tez swoje podejrzenia. Tym razem zgodne
          z Twoimi. Ta partia tak ma od poczatku i nigdy bym im nie ufal. Z reszta "numer"
          Reni to najdobitniej pokazuje.

> > Kaczorki moga pozwac nawet caly narod, ze nie lize im tylkow i nie pada n
          > a
          > > kolana dziekujac za zbawianie Polski. Wyrazy wspolczucia. Coz, w koncu je
          > den z
          > > nich ma przeprosic Wachowskiego za opowiadanie klamstw. Ale nie przeprosi
          > , w
          > > koncu "prawo to oni", nie?
          > >
          >
          > Nie ma przeprosic - sad apelacyjny cofnal sprawe do pierwszej instancji. No i
          > kilka miesiecy nie minelo, a ten niewinny Wachowski zostal przez ABW zatrzymany

A to sie sprawdzi. IMHO wyrok byl prawomocny...
          Zatrzymany pod zarzutem dzialan agenturalnych?

>
          > > Ach zapomnialem, jest jeszcze przestepca Bubel, tez skazany za szerzenie
          > > nienawisci rasowej.

> Niestety, zyjemy w kraju, gdzie gloszenie pogladow innych od oczekiwanych przez
          > lumbenliberalow i koszerna mafie spotyka sie z takimi przykrymi incydentami :(
          > Ale to sie zmieni, mam nadzieje.

Znaczy pewne nacje bedzie mozna lzyc bez zagrozenia ze strony prawa? Do dziwnego
          panstwa chcesz. Bylo takie jedno, jesli ci z tym mysleniem po drodze, to coz...
          • drhuckenbush Re: brudne i ohydne dzialania koszermediow 29.09.06, 14:48
            > > Tak, mowili jasno i zrozumiale. "Jesli chodzi o sekretarza stanu, to prez
            > es sie
            > > nie zgodzil". "Ale jak pani sobie to wyobraza? Przeciez te sprawy sa w to
            > ku, to
            > > nic z tym sie nie da zrobic."
            >
            > Alez tego nie neguje i tu + dla kaczorkow. Ale mowili wyraznie m.in. o
            > finansowaniu weksli z publicznych pieniedzy. Aaaaa... jeszcze Mojzesowicz
            > przypominal Reni, zeby obstwala przy swoim - sekretarzu stanu. Zatem cos na
            > rzeczy bylo.

Tylko nie zapominaj, ze Mojzesowicz przez kilka lat zasiadal w tej samej lawie
            poselskiej co Renia Beger, byli serdecznymi przyjaciolmi, stad rozmowa mogla byc
            jeszcze bardziej luzna i mogl jeszcze wiecej obiecac. To bym potraktowal jako
            wybryk szeregowego posla, dawnego przyjaciela Begerowej.

> No, to w koncu bul na postronku Rosji, czy nie byl? Prawdziwe pisowe dwojmyslen
            > ie.

Chodzi mi o to, ze mimo wlazenia im w dupe traktowali nas jak gowno.

> Czyny duzo gorsze niz co? Obrazanie naszych partnerow strategicznych na szczyci
            > e
            > Weimarskim? Dramatyczne pogorszenie stosunkow z Niemcami? Budowanie wizerunku
            > kraju nie wiedzacego co zrobic ze swoja polityka zagraniczna?

Jakie obrazanie partnerow?? To oni nas obrazili, lzac prezydenta i przyszlego
            premiera!
            Stosunki z Niemcami? Sa nadszarpniete, ale to przez to, ze obecny rzad nie
            pozwala i nigdy nie pozwoli pani Sztajnbach na kontynuowanie swojej obrzydliwej
            polityki.

> Boze (albo inna sila bedaca zrodlem prawdy i piekna)... az tylu lewakow w tym
            > kraju? Straszne... Kaczynski zdecydowanie? Zdecydowanie to moza powiedziec, jak
            > sie wygra pierwsza ture. A tu masz pierwsza ture Tusk wygral (36,3%) a druga
            > przegral roznica ca' 8%. Nie nazwal bym tego "zdecydowanym" zwyciestwem.

Niemniej Kwach, ktory niby byl taki uwielbiany i taki szanowany wygral przewaga 2%

>
            > Nawet obecne? Masz ci los... nawet swoi sa przeciw nam. Rozumiem, ze za bublami
            > prawnymi generowanymi przez koalicje tez stoja sluzby specjalne. O naiwnosci!
            >

Ale co z tego, ze ktos inny stanie na czele sluzb, jak oficerowie sa ci sami? No
            i nie zapominaj o uspionych agentach, pulkownikach SB, ktorzy juz nie pracuja,
            ale swoje robia...

> Co do jakosci pomagierow Leppera to mam tez swoje podejrzenia. Tym razem zgodne
            > z Twoimi. Ta partia tak ma od poczatku i nigdy bym im nie ufal. Z reszta "numer
            > "
            > Reni to najdobitniej pokazuje.

Oczywiscie. I mow sobie co chcesz, ale ja jestem pewien, ze Lepper o wszystkim
            wiedzial - skad ta tajemnicza podroz na Bialorus? Skoro wiedzial, to jeszcze
            pytanie tylko czy to on byl inspiratorem, czy tez jego doradcy (lub ich koledzy)
            ze sluzb specjalnych? I to jest ten fragment ukladu!

> > Nie ma przeprosic - sad apelacyjny cofnal sprawe do pierwszej instancji.
            > No i
            > > kilka miesiecy nie minelo, a ten niewinny Wachowski zostal przez ABW zatr
            > zymany
            >
            > A to sie sprawdzi. IMHO wyrok byl prawomocny...
            > Zatrzymany pod zarzutem dzialan agenturalnych?
            >

Nie, wyrok nie byl prawomocny. Na krotko przed rozpoczeciem urzedowania przez
            Lecha Kaczynskiego sad apelacyjny uwzglednil apelacje Kaczynskiego i skierowal
            sprawe z powrotem do pierwszej instancji.
            Lech Kaczynski nie mowil, ze Wachowski byl agentem. Powiedzial o nim, ze jest
            "wielokrotnym przestepca".

> > Niestety, zyjemy w kraju, gdzie gloszenie pogladow innych od oczekiwanych
            > przez
            > > lumbenliberalow i koszerna mafie spotyka sie z takimi przykrymi incydenta
            > mi :(
            > > Ale to sie zmieni, mam nadzieje.
            >
            > Znaczy pewne nacje bedzie mozna lzyc bez zagrozenia ze strony prawa? Do dziwneg
            > o
            > panstwa chcesz. Bylo takie jedno, jesli ci z tym mysleniem po drodze, to coz...
            >

Powiedzenie "holokaustu nie bylo" nie jest lzeniem panstwa. Wiem, ze oni to tak
            traktuja - bo dla nich holokaust to nie historia, a religia!
            • grendelek Re: brudne i ohydne dzialania koszermediow 29.09.06, 15:44
              drhuckenbush napisał:

> > Alez tego nie neguje i tu + dla kaczorkow. Ale mowili wyraznie m.in. o
              > > finansowaniu weksli z publicznych pieniedzy. Aaaaa... jeszcze Mojzesowicz
              > > przypominal Reni, zeby obstwala przy swoim - sekretarzu stanu. Zatem cos
              > na
              > > rzeczy bylo.
              >
              > Tylko nie zapominaj, ze Mojzesowicz przez kilka lat zasiadal w tej samej lawie
              > poselskiej co Renia Beger, byli serdecznymi przyjaciolmi, stad rozmowa mogla by
              > c
              > jeszcze bardziej luzna i mogl jeszcze wiecej obiecac. To bym potraktowal jako
              > wybryk szeregowego posla, dawnego przyjaciela Begerowej.

JAsne a wypowiedzi LIpinskiego w sprawie finansowania "wykupu"n weksli? Tez
              koles Reni z jednej lawy? ;-)

>
              > > No, to w koncu bul na postronku Rosji, czy nie byl? Prawdziwe pisowe dwoj
              > myslen
              > > ie.
              >
              > Chodzi mi o to, ze mimo wlazenia im w dupe traktowali nas jak gowno.

ROTFL. To jest ROSJA, to inna kultura polityczna. Nieezaleznie czy myslimy o
              epoce carow, rewolucji bolszewickiej, czy "nowej rosji", ich slowa nigdy nie
              znacza tego, co czyny. Tam zawsze dzialaly jakies zakulisowe grupy nacisku i to,
              co sie dzialo na zewnatrz bylo wynikiem walk frakcji. Teraz tez traktuja nas tak
              samo. Dowodow jest kilka... rura na dnie Baltyku, dostep do gazu i ropy naftowej.

> > Czyny duzo gorsze niz co? Obrazanie naszych partnerow strategicznych na s
              > zczyci
              > > e
              > > Weimarskim? Dramatyczne pogorszenie stosunkow z Niemcami? Budowanie wizer
              > unku
              > > kraju nie wiedzacego co zrobic ze swoja polityka zagraniczna?
              >
              > Jakie obrazanie partnerow?? To oni nas obrazili, lzac prezydenta i przyszlego
              > premiera!

Oni nas obrazili zlosliwie pojawiajac sie na szczycie, na ktorym mial byc tez
              najwyzsza kaczka RP? LOL

> Stosunki z Niemcami? Sa nadszarpniete, ale to przez to, ze obecny rzad nie
              > pozwala i nigdy nie pozwoli pani Sztajnbach na kontynuowanie swojej obrzydliwej
              > polityki.

Aha... rozumiem... Czuja i Hapka... pardon Czaja i Hupka tez nastaja na nasze
              ziemie wyzyskane? Doktorku... czasy sie zmienily. problemu pani Eryki by nie
              bylo, gdyby nie histeryczne reakcje niektorych naszych politykow z bozej laski.

Wyobraz sobie, ze dla duzej czesci Bialorusinow i Ukraincow obecnosc naszych
              cmentarzy i nasze resentymenty odnosnie tzw kresow wschodnich sa sola w oku. Ale
              rozwazna polityka dalo sie czesc z nich uglaskac. Do wod w postaci restauracji
              cmentarza Lyczakowskiego.

> Niemniej Kwach, ktory niby byl taki uwielbiany i taki szanowany wygral przewaga
              > 2%

Alez nie twierdze, ze wygral zdecydowanie, czy mial wielka przewage. Z reszta
              pogadamy za 4 lata, czy kaczor zdobedzie reelekcje. Osobiscie watpie...

> Ale co z tego, ze ktos inny stanie na czele sluzb, jak oficerowie sa ci sami? N
              > o
              > i nie zapominaj o uspionych agentach, pulkownikach SB, ktorzy juz nie pracuja,
              > ale swoje robia...

Jasne... oczywiscie... tak, tak... nastepny prosze...

> Nie, wyrok nie byl prawomocny. Na krotko przed rozpoczeciem urzedowania przez
              > Lecha Kaczynskiego sad apelacyjny uwzglednil apelacje Kaczynskiego i skierowal
              > sprawe z powrotem do pierwszej instancji.
              > Lech Kaczynski nie mowil, ze Wachowski byl agentem. Powiedzial o nim, ze jest
              > "wielokrotnym przestepca".

Wedlug wiedzy, jaka mogl posiadac poduwczas nie mial prawa tak mowic. Ktos, kto
              nie mial wyroku w sprawie karnej nie wolno nazwac przestepca. I juz...
              niezaleznie co sie o tej osobie wie lub jakie sie ma wobec niej uczucia. To jest
              zwykle poszanowanie prawa.

> > Znaczy pewne nacje bedzie mozna lzyc bez zagrozenia ze strony prawa? Do d
              > ziwneg
              > > o
              > > panstwa chcesz. Bylo takie jedno, jesli ci z tym mysleniem po drodze, to
              > coz...
              > >
              >
              > Powiedzenie "holokaustu nie bylo" nie jest lzeniem panstwa. Wiem, ze oni to tak
              > traktuja - bo dla nich holokaust to nie historia, a religia!

Rzecz w tym, ze holokaust to nie religia, tylko fakt historyczny dokladnie
              opisany i udokumentowany. To tragedia calego narodu, ktory omal nie zginal. To
              nie statystyka, jak chcial Stalin, to zbrodnia.

Owszem, nie podoba mi sie, ze jest ona wykorzystywana przez niektorych
              przedstawicieli tego narodu do niecnych celow. Ale nie sprawia to, ze mozna jej
              zaprzeczac.

Osobiscie buntuje sie przeciwko stawianiu znaku rownosci pomiedzy Polakiem a
              antysemita. Widze jednak nader liczne przejawy tego zjawiska i nie zgadzam sie
              na zamiatanie tego pod dywan, jak to robia niektorzy politycy. Problem jest i
              takie rydzymedia na nim zeruja.
    • z3r0 dr huckenbush nie istnieje 29.09.06, 10:19
      Do tej pory bezskutecznie poszukiwałem dowodów na to, że drhuckenbush faktycznie
      nie istnieje i jest jedynie prowokacją (sic!) dziennikarzy lokalnej GW,
      starających się tchnąć życie w lekko obumierające forum.

Niestety, moje wysiłki spełzły na niczym.

Dzisiejszy dzień przyniósł jednak post samego drhuckenbusha, który jest dla mnie
      najznamienitszym dowodem jego pochodzenia - to musi być prowokacja (sic!) mediów
      na czele z GW (układ!), która za wszelką cenę chce podnieść temperaturę forum o
      kilka stopni.

Bo przecież, przynajmy sami, żaden człowiek w rzeczywistości, w pełni władz
      umysłowych i zupełnie nieprzymuszony, nie popisałby się tak karkołomnym
      strumieniem świadomości, jakim uraczył nas dzisiaj nasz nieoceniony doktorzyna.
      • redakcja_poznan Re: dr huckenbush nie istnieje 29.09.06, 11:26
        Wydaje mi się, że z3r0 żartuje. Ktoś jednak może potraktować jego posta
        poważnie.
        Muszę więc kategorycznie zaprzeczyć. Nie uciekamy się do żadnych tego typu
        chwytów na forum. Internet jest tak transparentnym medium, że bardzo szybko
        wydałoby się podszywanie dziennikarzy pod któregokolwiek z użytkowników lub też
        tworzenie przez dziennikarzy jakiegoś użytkownika.

• v.i.k.k.a dołączam się do Błażeja 29.09.06, 11:29
          Dr jest człowiekiem, znamy się osobiście od prawie 2 lat:)
          Zaraz ktos mi napisze, ze tez jestem tworem GW....ale co mi tam;)
          • drhuckenbush Re: dołączam się do Błażeja 29.09.06, 11:30
            Ty sie nie odzywaj, bo z3r0 juz kiedys sugerowal, ze tez jestes tworem GW :)))
            Hehe, a powaznie to jestesmy najprawdziwsi w swiecie :))
            • sosek_s Re: dołączam się do Błażeja 29.09.06, 12:17
              > Hehe, a powaznie to jestesmy najprawdziwsi w swiecie :))

i to jest wlasnie przerazajace... ;|
              • v.i.k.k.a nie narzekam i mam sie całkiem nieźle 29.09.06, 12:31

• tipsiara Re: dołączam się do Błażeja 29.09.06, 11:54
            najwyższa pora oprzytomnieć :P
        • drhuckenbush Re: dr huckenbush nie istnieje 29.09.06, 11:32
          Niemniej jakbys chcial, zebym jakos podkrecil kiedys atmosfere na forum - smialo
          pisz :)
          Nie gwarantuje ze sie podejme (mimo, ze potrafie udowodnic nawet tezy, z ktorymi
          sie nie zgadzam) - bo wszystko ma swoje granice.
          • redakcja_poznan Re: dr huckenbush nie istnieje 29.09.06, 14:31
            Czyżbyś drhuckenbushu nie odrzucał z punktu ewentualnej propozycji udziału w
            prowokacji organizowanej przez koszermedium? :)

• drhuckenbush Re: dr huckenbush nie istnieje 29.09.06, 15:20
              redakcja_poznan napisał:

> Czyżbyś drhuckenbushu nie odrzucał z punktu ewentualnej propozycji udziału w
              > prowokacji organizowanej przez koszermedium? :)
              >

Nie naleze do osob, ktore z gruntu cokolwiek odrzucaja. Rozmawiac mozna z kazdym
              i o wszystkim.
              • renepoznan dr huckenbush sprzedaje się GW? 29.09.06, 15:29
                drhuckenbush napisał:

> redakcja_poznan napisał:
                >
                > > Czyżbyś drhuckenbushu nie odrzucał z punktu ewentualnej propozycji udział
                > u w
                > > prowokacji organizowanej przez koszermedium? :)
                > >
                >
                > Nie naleze do osob, ktore z gruntu cokolwiek odrzucaja. Rozmawiac mozna z
                kazdy
                > m
                > i o wszystkim.

Jak rozumiem mamy tu początek układu korupcyjnego wel negocjacji pomiedzy GW a
                drem.
                Vikka - nie mozesz podrzucic głosnika z kamerą? - bedzie niezła zabawa dla
                forumowiczów. Czy dr sprzedając się GW, dla Ciebie też coś wytarguje? Chocby tę
                kawę z ciastkiem?
                • v.i.k.k.a Re: dr huckenbush sprzedaje się GW? 29.09.06, 15:36
                  renepoznan napisał:

> Jak rozumiem mamy tu początek układu korupcyjnego wel negocjacji pomiedzy GW a
                  > drem.
                  > Vikka - nie mozesz podrzucic głosnika z kamerą? - bedzie niezła zabawa dla
                  > forumowiczów. Czy dr sprzedając się GW, dla Ciebie też coś wytarguje? Chocby tę
                  >
                  > kawę z ciastkiem?
                  ### Niestety, nic mi nie wiadomo a temat miejsca i daty spotkania;)
                  • renepoznan Re: dr huckenbush sprzedaje się GW? 29.09.06, 15:46
                    v.i.k.k.a napisała:
                    > ### Niestety, nic mi nie wiadomo a temat miejsca i daty spotkania;)

Wiesz. Wszystko wymaga troche wysiłku. Ostatecznie to kobiety sa najlepszymi
                    wywiadowczyniami.
                    Wyobrazasz sobie ten efekt: Dr rozwija wątek o dobroczynnym wpływie na losy
                    Polski Redaktora i obywateli wyznania mojzeszowego a Ty wyjmujesz taśmy prawdy.
                    Masz jak w banku podziw forumowiczów i oskarżenie od dra o przynalezność do
                    układu.
                    :):)
                    • v.i.k.k.a Re: dr huckenbush sprzedaje się GW? 29.09.06, 15:51
                      renepoznan napisał:

> Wiesz. Wszystko wymaga troche wysiłku. Ostatecznie to kobiety sa najlepszymi
                      > wywiadowczyniami.
                      ### Wiem wszystko co powinnam wiedzieć a nawet więcej:DDDDD
                      Przyswajanie nowej wiedzy nie sprawia mi problemu, niestety moje mozliwosci
                      inwigilacji sa teraz mocno ograniczone;)

hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe
                      • renepoznan P. Błażeju mamy propozycję. 29.09.06, 15:58
                        v.i.k.k.a napisała:
                        , niestety moje mozliwosci
                        > inwigilacji sa teraz mocno ograniczone;)

To może zaproponujemy współudział GW? Gorszy interes ale też dobry.
                        P. Błażeju. Co Pan na to?
                  • redakcja_poznan Re: dr huckenbush sprzedaje się GW? 29.09.06, 16:50
                    Ojojoj! Sytuacja zaczyna wymykać się spod kontroli! V.i.k.c.e nic nie wiadomo
                    na temat miejsca i daty spotkania. Z czego można już chyba wyciągnąć wniosek,
                    że czas i miejsce już zostały ustalone, tylko wywiadowca v.i.k.k.a. jeszcze ich
                    nie poznała.
                    Chciałbym więc w tym miejscu kategorycznie zaprotestować - nic z tych rzeczy
                    nie ustaliliśmy, a co więcej - nie mamy zamiaru ustalać. Nie chcemy kupować
                    drhuckenbusha za kawę i ciastka dla v.i.k.k.i, ani za żadne inne dobra
                    materialne, czy też niematerialne.

• renepoznan Re: dr huckenbush sprzedaje się GW? 29.09.06, 17:02
                      redakcja_poznan napisał:

> Chciałbym więc w tym miejscu kategorycznie zaprotestować - nic z tych rzeczy
                      > nie ustaliliśmy, a co więcej - nie mamy zamiaru ustalać. Nie chcemy kupować
                      > drhuckenbusha za kawę i ciastka dla v.i.k.k.i, ani za żadne inne dobra
                      > materialne, czy też niematerialne.

Doswiadczenie uczy, że takie dementi oznacza, że juz interes jest zawarty a
                      cena była inna niz ciastka dla vikki.
                      Vikka - ale cię zignorowali. Ja bym wyciągnął ostre konsekwencje.
                      P. Błażeju! Wszystko jasne. Niedługo w redakcji pojawi sie podredaktor stanu
                      dr... (lub jakis inny pseudonim).
                      Szkoda, że spóźniliśmy sie z tą próbą obnażenia i ujawnienia skorumpowania dra
                      przez koszermedia. Ale co sie odwlecze to nie uciecze.
                      :):)
                      • v.i.k.k.a Re: dr huckenbush sprzedaje się GW? 01.10.06, 10:07
                        renepoznan napisał:

> Doswiadczenie uczy, że takie dementi oznacza, że juz interes jest zawarty a
                        > cena była inna niz ciastka dla vikki.
                        > Vikka - ale cię zignorowali. Ja bym wyciągnął ostre konsekwencje.
                        ### Kto śmial zignorowac mnie i ciastka dla mnie?;) Kara bedzie surowa-znikam z
                        forum na 2 dni:P
                    • v.i.k.k.a Re: dr huckenbush sprzedaje się GW? 01.10.06, 10:08
                      redakcja_poznan napisał:

> Chciałbym więc w tym miejscu kategorycznie zaprotestować - nic z tych rzeczy
                      > nie ustaliliśmy, a co więcej - nie mamy zamiaru ustalać. Nie chcemy kupować
                      > drhuckenbusha za kawę i ciastka dla v.i.k.k.i, ani za żadne inne dobra
                      > materialne, czy też niematerialne.
                      ### No, no, no....winny sie tlumaczy;) A my swoje wiemy;)
              • v.i.k.k.a Re: dr huckenbush nie istnieje 29.09.06, 15:33
                drhuckenbush napisał:

> Rozmawiac mozna z kazdy
                > m
                > i o wszystkim.
                ### Ale rozmowa z niektórymi może wydawac sie męcząca i przydługawa a co gorsza
                bezcelowa:P
          • Gość: Sceptyk Re: dr huckenbush nie istnieje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.06, 15:21
            drhuckenbush napisał:

> Niemniej jakbys chcial, zebym jakos podkrecil kiedys atmosfere na forum
            - smialo pisz :)
            > Nie gwarantuje ze sie podejme (mimo, ze potrafie udowodnic nawet tezy, z ktorym
            > i sie nie zgadzam) - bo wszystko ma swoje granice.

Gratuluję skromności - zaiste pasujesz do kolegów z PiS, oni
            też są bardzo skromni.

Sceptyk

>
        • alistair-p Ręka podniesiona na PiS zostanie odcięta !!!!! 29.09.06, 11:58
          Dokładnie tak brzmią słowa PiSowych czynowników.Treść orędzia Prezydenta i
          Premiera zalatuje gomułkowszczyzną,wróg ma tylko inną nazwę.
          • drhuckenbush Re: Ręka podniesiona na PiS zostanie odcięta !!!! 29.09.06, 12:02
            Nikt tak nie uwaza.
            Nam po prostu przeszkadza medialny atak, zmowa lumpenliberalow, koszermediow i
            sluzb specjalnych, czyli slynnego ukladu. A cel jest tylko jeden - powrot ukladu
            do wladzy i obalenie najlepszego rzadu, jaki Polska mogla miec.
            • v.i.k.k.a Re: Ręka podniesiona na PiS zostanie odcięta !!!! 29.09.06, 12:15
              drhuckenbush napisał:

> Nikt tak nie uwaza.
              ### tak uważa moja sygnatura wiec prosze sie odczepic, bo to czesc mojego "ja" :PPP
            • dobrusia_to_ja Re: Ręka podniesiona na PiS zostanie odcięta !!!! 29.09.06, 12:16
              A teraz dzieci połóżcie się grzecznie spać:))
        • Gość: kiks4 drhuckenbush istnieje w rzeczywistości wirtualnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.06, 21:10
          Oczywiście- jedynie Z3R odkrył prawdę- drhuckenbush to program komputerowy posługujący sie algorytmami AI (sztucznej inteligencji). Jak widac badania na odcinku AI są juz mocno zaawansowane, udaje się juz nawiązać dialog z tego typu programami choc do prawdziwej inteligencji tego typu artefaktom jeszcze bardzo, bardzo daleko. Proszę od początku przeczytać wypowiedzi drhuckenbusha- z pewnoscia się ze mną zgodzicie, że takich bzdur z takim przekonaniem inteligentny człowiek nie jest w stanie wyartykułowac.
          Tylko skąd Gazeta zdobyła ten program?
          • v.i.k.k.a Re: drhuckenbush istnieje w rzeczywistości wirtua 08.10.06, 12:45
            Gość portalu: kiks4 napisał(a):

> Oczywiście- jedynie Z3R odkrył prawdę- drhuckenbush to program komputerowy posł
            > ugujący sie algorytmami AI (sztucznej inteligencji). Jak widac badania na odcin
            > ku AI są juz mocno zaawansowane, udaje się juz nawiązać dialog z tego typu prog
            > ramami choc do prawdziwej inteligencji tego typu artefaktom jeszcze bardzo, bar
            > dzo daleko. Proszę od początku przeczytać wypowiedzi drhuckenbusha- z pewnoscia
            > się ze mną zgodzicie, że takich bzdur z takim przekonaniem inteligentny człowi
            > ek nie jest w stanie wyartykułowac.
            > Tylko skąd Gazeta zdobyła ten program?
            ### tu pewien pan z Krk rozdawał:DDDD
            www.cs.put.poznan.pl/pti-nzd/index.htm
      • drhuckenbush Re: dr huckenbush nie istnieje 29.09.06, 11:29
        A widzisz, jednak sa na tym swiecie ludzie (i wbrew pozorom jest ich calkiem
        sporo), ktorzy nie ulegaja medialnej nagonce i otwarcie prezentuja inne poglady
        niz te, ktore w ludziach kreuje Gazeta Wyborcza, Nie oraz Fakty i Mity.
        • z3r0 odzieranie ze złudzeń boli ;-[ 29.09.06, 11:31
          Ach, och. Cóż, muszę z tym żyć ;).
          • Gość: ycbo Re: odzieranie ze złudzeń boli ;-[ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 12:08
            drhuckenbush napisał :
            Inne religie szanuje, poki zajmuja sie soba, a nie Polakami.
            I nie czuje do nikogo zadnej nienawisci - po prostu mowie prawde o takich
            ludziach jak Kwasniewski, Miller czy Tusk.
            • drhuckenbush Re: odzieranie ze złudzeń boli ;-[ 29.09.06, 12:35
              I to Was, lumpenliberalow najbardziej boli.
              Ze wreszcie mamy premiera, ktory otwarcie mowi, ze jest katolikiem. Ze wreszcie
              prezydent reprezentuje znaczna czesc narodu (w koncu 95% to katolicy). Z tym sie
              nie mozecie pogodzic.
              Dla Was wolnosc do sexshopy, ku.., sutenerzy i walka z kosciolem. Dla nas
              wolnosc, to wolnosc!
              • dobrusia_to_ja Re: odzieranie ze złudzeń boli ;-[ 29.09.06, 12:40
                Wiesz co?? Zachowujesz się, jak UBek. Obrzucasz innych wyzwiskami, wciskasz im
                słowa i poglądy, których nie wypowiedzieli. Zastanów się!! I przestań używać tej
                koszmarnej nowomowy. Jest obrzydliwa i kala nasz piękny język.
                • emkacz Re: odzieranie ze złudzeń boli ;-[ 29.09.06, 14:46
                  Spokojnie - idole doktorka upadli, więc się mgr.inż. miota się w bezsilnej
                  złości, bo prócz obleg i pisowskiej nowomowy nie ma czym wypełnić pustki
                  powstałej po kompromitacji haseł głoszonych przez piss.
                  Zdarza się.
                • drhuckenbush Re: odzieranie ze złudzeń boli ;-[ 29.09.06, 15:24
                  Ale ta nowomowa demaskuje patologie dzisiejszej "demokracji" i "liberalizmu".
                  Nie mam na mysli tu konkretnie Ciebie czy kogokolwiek z forumowiczow. Mowie o
                  nurcie. Nurcie, ktory jest powoli przez zbyt duza rzesze ludzi akceptowany.
                  Ludzie zatracili poczucie wolnosci, zapomnieli co jest wyznacznikiem wolnosci.
                  Dla wiekszosci osob gloszacych liberalne poglady kraj bedzie wolny, jak na
                  kazdej ulicy bedzie stala dziwka, na kazdym rogu bedzie stal sutener, co druga
                  kamienica to burdel lub sexshop, a rola kosciola sprowadzona zostanie na
                  margines. To sa ukryte cele liberalow i z takim liberalizmem nalezy walczyc.
                  • emkacz Re: odzieranie ze złudzeń boli ;-[ 29.09.06, 18:52
                    Oj umysł sterany walką rasową i z wrogami IV rzepy, nie przyjmuje możliwości że
                    krytycy tego rządu mogą mieć rację. Zresztą podobnie jak Forrest Gump polskiej
                    polityki niejaki Roman G., którego zwolennicy zdają się równać do jego poziomu
                    intelektualnego w wyszukiwaniu układów.
                    Mniej Waszego Nocnika i rydzyja nadającego z nadajników w Rosji, a pewnie się
                    poprawi.
              • Gość: M Re: odzieranie ze złudzeń boli ;-[ IP: *.icpnet.pl 29.09.06, 12:42
                Nie wypowiadaj sie w imieniu wszystkich katolikow. Nikt Ciebie do tego nie
                upowaznil. A gdyby mialo byc tak jak napisales, to PiS + LPR powinno miec w
                wyborach 95% poparcie. Pomysl czasami zanim zaczniesz pisac.
              • z3r0 Re: odzieranie ze złudzeń boli ;-[ 29.09.06, 12:52
                drhuckenbush napisał:

ROTFL

> I to Was, lumpenliberalow najbardziej boli.
                > Ze wreszcie mamy premiera, ktory otwarcie mowi, ze jest katolikiem. Ze wreszcie
                > prezydent reprezentuje znaczna czesc narodu (w koncu 95% to katolicy).

Skoro to wszystko takie proste, to dziwi mnie, że w wyborach nie dostał ~95% głosów.

P.S. Jestem lumpenliberałem czy też nie? Tak czy owak - jak to stwierdziłeś?
                • drhuckenbush Re: odzieranie ze złudzeń boli ;-[ 29.09.06, 15:36
                  Jestes na najlepszej drodze, by nim zostac. Pozwalasz na to, by Twoje mysli i
                  slowa byly kreowane przez lumpenliberalow - a to jest bardzo zly i przykry znak.
              • Gość: Anna Re: odzieranie ze złudzeń boli ;-[ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.06, 13:41
                To katolicy sypiają z kotami?
    • 29palms Re: brudne i ohydne dzialania koszermediow 29.09.06, 13:12
      W zasadzie moge zrozumiec Twoja frustracje (p. premiera rowniez). Jestes
      doroslym facetem, z tego co pisales zony jeszcze nie masz, a nie ukrywajmy ze
      organizm ma swoje potrzeby. Ale jako dobry Katolik nie mozesz ich zaspokoic (nie
      wierze, ze grzeszysz z pelna premedytacja). Przynajmniej w ten sposob starasz
      sie rozladowac swoje napiecie. Bardzo Tobie wspolczuje...
      • drhuckenbush Re: brudne i ohydne dzialania koszermediow 29.09.06, 15:40
        Tak sobie tlumacz...
        Trzeba nie miec zadnych argumentow, zeby wyszukiwac sie takich powiazan.
        To mi sie kojarzy z rozwodami: jedna z najczestszych przyczyn wymienianych przez
        rozwodzace sie pary jest "niedopasowanie seksualne". Lepiej sie przyznac, ze
        argumentow brak.
        • Gość: gigi becali Re: brudne i ohydne dzialania koszermediow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.06, 16:59
          drhuckenbush! ten krzyż, co to nim Polska stoi, to chyba ci się chłopcze worał w
          głowę... ty pewnie nawet podcierając się gó.. sobie do kołnierzyka
          rozmazujesz... idź po kolacji na miasto, przewietrz się, może zakręć jakąś
          niewiaste, albo faceta jak wolisz, powinno choć trochę pomóc na twoje problemy
          emocjonalne. jeśli nie pomoże, oznacza to, że poza sznurem nie ma lekarstwa dla
          takiego obciążonego genetycznie debilizmem popaprańca.
    • alfalfa Re: brudne i ohydne dzialania koszermediow 29.09.06, 22:01
      drhuckenbush napisał:

> Obserwuje to co sie dzieje i krew mnie zalewa. Ta polityczna nagonka Michnika,
      > Waltera i Solorza jest czyms strasznym.

Dziwne, że nie widzisz jak bardzo zbliżyłeś w swojej reakcji do popieraczy sld
      na aferę Rywina. Też twierdzili (i twierdzą), że ich media załatwiły.

Sprawa jest prosta - nie negocjuje się z kimś takim jak Beger gdy na
      sztandarach wypisało się dumne hasła "odnowy moralnej". Nawet jeśli ostateczna
      odpowiedź jest odmowna to podjęcie takich rozmów jest dyskwalifikujące.
      Obrażasz się na rzeczywistość i (podobnie jak Bracia) brak Ci dystansu.
      A.
    • Gość: tsurani oj, narodowo-katolickim szajbusom puszczają nerwy IP: *.icpnet.pl 30.09.06, 00:27
      może meliski przed spaniem?
    • Gość: BRAWA drhuckenbush - brawo! IP: *.icpnet.pl 30.09.06, 17:22
      Wreszcie mądry wątek założony przez mądrego człowieka.
    • Gość: wania Re: brudne i ohydne dzialania koszermediow IP: *.adsl.inetia.pl 30.09.06, 21:29
      A ten krzyż zostaw w spokoju. Wyłazi z Ciebie nacjonalista i przeciwnik
      tolerancji i antysemita do bólu. Słowem - obóz Kaczyńskich. Jeżeli przywołujesz
      radio maryja - radio katolickie , którego jesteś zwolennikiem to oznacza , że
      jesteście wszyscy antysemitami . Cóż za wstrętna i obrzydliwa hipokryzja.
      Tfu!!!! Jeżeli mózgi wyprane są jak mówisz , ty faszysto, przez lumpenliberałów
      i koszermedia TO JAK OKREŚLIĆ TWÓJ MÓZG? - WYPRANY PRZEZ RYDZYKA I RADIO ,
      POŻAL SIĘ BOŻE , MARYJA. Zwykła , sprana i dziurawa szmata!
      • Gość: czandala Re: brudne i ohydne dzialania koszermediow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.06, 21:35
        Wania! Szkoda w ogóle czasu na polemikę z takimi nacjonalistycznymi padlinami...
    • 1goodman Re: brudne i ohydne dzialania koszermediow 03.10.06, 00:03
      drhuckenbush napisał:

> Obserwuje to co sie dzieje i krew mnie zalewa. [..]Ciekawi mnie w jakim celu i
      > za ile wchodza w dupe POkrakom, czerwonym zlodziejom i ich zbrojnemu odlamowi.
      > [..] Spojrzmy na to, ze jak poprzedni prezydent, [..] naje*** sie w Charkowie
      > [..] Zalamala mnie rowniez wczorajsza wypowiedz Walesy w "Co z ta Polska?".[..]
      > ze ten pan powinien sie leczyc w zakladzie zamknietym [..]
      > Mamy na szczescie Radio Maryja i Telewizje
      > Trwam - poki co jedyne wolne media w tym kraju, nie sa zniewolone przez
      > akcjonariuszy czy tez przez uklad z szara eminencja tego kraju. I wypowiedzi
      > zwyklych sluchaczy, z Polski i z zagranicy pokazuja, ze sa na szczescie
      > jeszcze prawdziwi Polacy, ktorzy nie pozwolili na wypranie mozgu przez
      > koszermedia oraz lumpenliberalow.
      >
      > Tylko pod krzyżem, tylko pod tym znakiem -
      > Polska jest Polską, a Polak Polakiem.

znam inną wersję, niestety z ślepotą wprowadzaną w życie

Tylko pod krzyżem, tylko pod tym znakiem -
      Polak Polakowi staje się katem.

• Gość: Nina Re: brudne i ohydne dzialania koszermediow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 17:15
      To Ty musisz podjąć leczenie...natychmiast!Twoja choroba to nienawiść.
    • Gość: Q Re: ty p.o.j.e.b.a.n.y. palancie IP: *.icpnet.pl 07.10.06, 20:39
      Widzę, że dr osiągnął jeden wielki sukces. Wykazał, że zwolennicy PO to także
      niewąska chołota i chamstwo. Zatem mamy po równo.
    • Gość: LIdia Re: brudne i ohydne dzialania koszermediow IP: *.icpnet.pl 09.10.06, 18:46
      Ile Tobie zlości czlowieku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka