Dodaj do ulubionych

poznaniaczki cwaniaczki

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.11.01, 12:10
to ile kupiliście meczy ??? myślicie że to sie będzie długo ciągnąć, w końcu
sie wam PZPN dobierze do dupy a wtedy będzie kopać w lidze okręgowej
Obserwuj wątek
    • Gość: Radost Re: poznaniaczki cwaniaczki IP: *.ecig.pl 08.11.01, 12:14
      Gość portalu: vinc napisał(a):

> to ile kupiliście meczy ??? myślicie że to sie będzie długo ciągnąć, w końcu
      > sie wam PZPN dobierze do dupy a wtedy będzie kopać w lidze okręgowej
      Kupilismy wszytkie mecze od roku 1922!!!
      najbardziej cieszyly nas mecze z Legia bo ta oddawal mecz za jedno piwko i to na
      dodatek Lech!
      Vinc podjalem decyzje oprocz kupowania musimy cos sprzedac! a wiec pakuj sie -
      wywieziemy cie na jakis targ niewolnikow i tam cie opchniemy ! musimy miec sianko
      na reszta spotkan!

• Gość: lol Re: poznaniaczki cwaniaczki IP: *.aura.com.pl 08.11.01, 12:38
        Gość portalu: Radost napisał(a):

> Gość portalu: vinc napisał(a):
        >
        > > to ile kupiliście meczy ??? myślicie że to sie będzie długo ciągnąć, w koń
        > cu
        > > sie wam PZPN dobierze do dupy a wtedy będzie kopać w lidze okręgowej
        > Kupilismy wszytkie mecze od roku 1922!!!
        > najbardziej cieszyly nas mecze z Legia bo ta oddawal mecz za jedno piwko i to n
        > a
        > dodatek Lech!
        > Vinc podjalem decyzje oprocz kupowania musimy cos sprzedac! a wiec pakuj sie -
        > wywieziemy cie na jakis targ niewolnikow i tam cie opchniemy ! musimy miec sian
        > ko
        > na reszta spotkan!
        >

Za vinca nikt nie da nawet złamanego szeląga -jest stary i nie ma zębów hehe...
      • Gość: bob Re: poznaniaczki cwaniaczki - do Radosta IP: *.gazeta-handlowa.com.pl 08.11.01, 15:28
        Radost,stary mielismy olewac i ignorowac takich wypierdkow :)))
        • Gość: vinc Re: poznaniaczki cwaniaczki - do Radosta IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.11.01, 16:20
          Gość portalu: bob napisał(a):

> Radost,stary mielismy olewac i ignorowac takich wypierdkow :)))

słyszałeś Radost. olać lola :)))
          • Gość: lol Re: poznaniaczki cwaniaczki - do Radosta IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 08.11.01, 16:48

Chciałbyś hehe... To o tobie było Misiu -większości ludzi w przeciwieństwie do
            ciebie, starcza inteligencji aby się tego domyśleć
    • Gość: Kicker Re: poznaniaczki cwaniaczki IP: *.icpnet.pl 08.11.01, 12:15
      Widzę że się nie znasz na piłce wogóle. Pozostaje mi tylko stwierdzenie :
      "Największa kara, że nie ma kurwy w Pucharach"
      Valencia-Legia 6:1 buahhaahah
      I co ty na to zadziorny Warszawiaku?
      • Gość: vinc Re: poznaniaczki cwaniaczki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.11.01, 12:17
        największ kara że nie ma kurwy nawet w I ldze ( bahahahahahahha)
        • Gość: Radost Re: poznaniaczki cwaniaczki IP: *.ecig.pl 08.11.01, 12:18

> największ kara że nie ma kurwy nawet w I ldze ( bahahahahahahha)
          Nie ma legii w pierwszej lidze?? to moze jest na Wolyniu tam wsze korznie! pakuj
          sie vinc!

• Gość: vinc Re: poznaniaczki cwaniaczki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.11.01, 12:21
            a jak znajdą dowody na to o czym wszyscy wiedzą to cwelowy lech będzie w IV
            lidze, nie wiedziałem że pochodzisz z Wołynia
            • Gość: Radost Re: poznaniaczki cwaniaczki IP: *.ecig.pl 08.11.01, 12:24

> a jak znajdą dowody na to o czym wszyscy wiedzą to cwelowy lech będzie w IV
              > lidze, nie wiedziałem że pochodzisz z Wołynia
              Legia powstala na Wolyniu! a poza tym piszesz nie ma kurwy w pierwszej lidze! no
              wiec jak to jest nie ma Legi w pierwszej lidze??

vinc czas do szkoly i nauczymy sie dzisaj wierszyka : Jeden jest mistrz Polski
              Jedna k@#@$wa w Polsce jest Mistrzem jest Kolejorz a ta k@##wa Legia jest!
              powtorz w drodze do szkoly! acha i nie zapomnij piornika!

• Gość: Kicker Re: poznaniaczki cwaniaczki IP: *.icpnet.pl 08.11.01, 12:25
                Radost :))
                • Gość: Radost Re: poznaniaczki cwaniaczki IP: *.ecig.pl 08.11.01, 12:46
                  Gość portalu: Kicker napisał(a):

> Radost :))
                  Kicker! zapraszamy do 5 przed meczem z Groclinem! e-Lech rzadzi:))))

• Gość: vinc Re: poznaniaczki cwaniaczki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.11.01, 12:48
                    Groclin wam wpieprzy, chyba że sędzia już opłacony...
                    • Gość: Radost Re: poznaniaczki cwaniaczki IP: *.ecig.pl 08.11.01, 12:56

> Groclin wam wpieprzy, chyba że sędzia już opłacony...

Groclin wam wpieprzy ?? nam tzn. komu??
        • Gość: Kicker Re: poznaniaczki cwaniaczki IP: *.icpnet.pl 08.11.01, 12:19
          EKSTRAKLASA ZA ROK NASZA !!!
          Zobaczymy za rok, kto jest lepszy ! Albo w Pucharach jak trafimy na siebie !
          • Gość: vinc Re: poznaniaczki cwaniaczki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.11.01, 12:21
            Gość portalu: Kicker napisał(a):

> EKSTRAKLASA ZA ROK NASZA !!!
            > Zobaczymy za rok, kto jest lepszy ! Albo w Pucharach jak trafimy na siebie !

bahahahahahahaahahahahahhahahahhaahahahhaha

• Gość: Kicker Re: poznaniaczki cwaniaczki IP: *.icpnet.pl 08.11.01, 12:22
              Śmiać to ja się mogę z Was Valencia-Legia 6:1 hahahahaahah
              I aż 400 was przyjechało do Szczecina hahahahaahah
            • Gość: Raper Re: poznaniaczki cwaniaczki IP: 150.254.191.* 08.11.01, 14:21
              vinc jesteś wzorcowym przykładem małoletniego zakompleksionego śmierdziela
              wyżywającego się w internecie. Bardzo mi przykro że pochodzisz z Warszawy, gdyż
              przynosisz wstyd temu szanowanemu przeze mnie miastu. I wiedz że przez twoje
              głupie posty utrwalasz tylko zły wizerunek mieszkańców Stolicy. No chyba że
              rzeczywiście masz postepujący debilizm jak to gdzieś na forum czytałem i już
              niedługo nie będziesz miał dostepu do kompa i internetu (lekaże zabronią) -
              jeśli tak to nie przejmuj się tym co napisałem wcześniej i hulaj do woli :)
              Wszyscy wiedzą że takim ludziom jak ty należy z litością potakiwać.
              A więc vinc: poznaniaczki to cwaniaczki!!! tak oczywiście, jak najbardziej, jak
              tak mówisz to tak musi być, nie denerwuj się tylko bo choroba bedzie się
              szybciej rozwijała :)
              Bez pozdr bękarcie
              • Gość: vinc Re: poznaniaczki cwaniaczki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.11.01, 16:19
                mieszkam 200 km od stolicy patafianie a w tej waszej dziurze zanim
                przyejechałem do Wawy często bywałem i weim co mówie --poznaniaczki cwaniaczki
                • Gość: lol Re: poznaniaczki cwaniaczki IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 08.11.01, 17:37

> patafianie a w tej waszej dziurze zanim
                  > przyejechałem do Wawy często bywałem

I co? Po mordzie tu dostałeś czy że teraz leczysz swe kompleksy dot. Poznania?

> mieszkam 200 km od stolicy

To potwierdza to o czym tak uparcie pisze Warschau - że największe patałachy to
                  zasymilowani w jakimś stopniu przybysze z prowincji - tacy jak vinc. Powodzenia
                  vinc pracuj tak dalej i utrwalaj negatywny wizerunek stolicy w kraju

• Gość: Loki Re: poznaniaczki cwaniaczki IP: *.echostar.pl 08.11.01, 18:05
                    wydało się,vinc dostał wpierdol w Naszym kochanym mieście-z regułu nie dostaje
                    się za nic,w twoim przypadku musiał być powód-nie radzę ci odwiedzać
                    Poznania,bo jeśli jakimś cudem trafię na ciebie,to powód już mam
                    • Gość: Kicker Re: poznaniaczki cwaniaczki IP: *.icpnet.pl 08.11.01, 18:09
                      A i widzisz sprawdza się powiedzenie ,że prawrdziwi kibice z Warszawy to jest
                      Polonia.A Legia to kibice z okolic Warszawy.
                  • Gość: vinc Re: poznaniaczki cwaniaczki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.11.01, 18:31
                    Gość portalu: lol napisał(a):

> Gość portalu: vinc napisał(a):
                    >
                    > > patafianie a w tej waszej dziurze zanim
                    > > przyejechałem do Wawy często bywałem
                    >
                    >
                    > I co? Po mordzie tu dostałeś czy że teraz leczysz swe kompleksy dot. Poznania?
                    >
                    >
                    > > mieszkam 200 km od stolicy
                    >
                    > To potwierdza to o czym tak uparcie pisze Warschau - że największe patałachy to
                    >
                    > zasymilowani w jakimś stopniu przybysze z prowincji - tacy jak vinc. Powodzenia
                    >
                    > vinc pracuj tak dalej i utrwalaj negatywny wizerunek stolicy w kraju
                    >

pocvhodze z miasta które ma wiecej mieszkańców niż ta wasza wiocha, a Warszawe
                    szanuje nie to co Poznań

• Gość: lol Re: poznaniaczki cwaniaczki IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 08.11.01, 18:44

No co vinc -leczysz łódzkie kompleksy??? Warszawa przy Łodzi to ci metropolia
                      • Gość: vinc Re: poznaniaczki cwaniaczki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.11.01, 19:05
                        Łódź jest wieksza od Poznania, ostatnio sie tu duzo buduje, więcej niż w
                        Poznaniu a takiego miejsca jak Pietryna nie ma w poznaniu
                        • Gość: lol Re: Vinc jest naprawnę genjuszem IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 08.11.01, 19:33

> w Poznaniu a takiego miejsca jak Pietryna nie ma w poznaniu

Co za geniusz tkwi w tej myśli!!! :) Ja do tej pory sądziłem że w Poznaniu jest
                          jednak Piotrkowska jak w Łodzi. Vinx, kurwa... :) oświciłeś mnie!!! Dzieki!!!!

• Gość: vinc Re: Vinc jest naprawnę genjuszem IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.11.01, 19:37
                            ale smieszne, bo sie pomyliłem, to pokazuje jaki z ciebie intelekt
                            • Gość: Radost Re: Vinc wstydzi sie swojego miasta? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 08.11.01, 20:10

> ale smieszne, bo sie pomyliłem, to pokazuje jaki z ciebie intelekt

Vinc pochodzisz z Lodzi?? czemu nie wymienisz miasta z ktoprego pochodzisz??
                              wstyd???
                              • Gość: Loki Re: Vinc wstydzi sie swojego miasta? IP: *.echostar.pl 08.11.01, 22:47
                                Jesteś z miasta Łodzi??????-to widać.......
                                • Gość: Lechita Re: Vinc wstydzi sie swojego miasta? IP: 210.117.67.* 09.11.01, 03:22
                                  Gość portalu: Loki napisaŠŠ(a):

> Jesteś z miasta ¨Šodzi??????-to widać.......

slychac i oczywiscie czuc. Vinc, umyj sie smierdzielu bo pachniesz jakbys byl z
                                  lodzi heheh

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka