Gość: vinc IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.11.01, 12:10 to ile kupiliście meczy ??? myślicie że to sie będzie długo ciągnąć, w końcu sie wam PZPN dobierze do dupy a wtedy będzie kopać w lidze okręgowej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Radost Re: poznaniaczki cwaniaczki IP: *.ecig.pl 08.11.01, 12:14 Gość portalu: vinc napisał(a): > to ile kupiliście meczy ??? myślicie że to sie będzie długo ciągnąć, w końcu > sie wam PZPN dobierze do dupy a wtedy będzie kopać w lidze okręgowej Kupilismy wszytkie mecze od roku 1922!!! najbardziej cieszyly nas mecze z Legia bo ta oddawal mecz za jedno piwko i to na dodatek Lech! Vinc podjalem decyzje oprocz kupowania musimy cos sprzedac! a wiec pakuj sie - wywieziemy cie na jakis targ niewolnikow i tam cie opchniemy ! musimy miec sianko na reszta spotkan! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: poznaniaczki cwaniaczki IP: *.aura.com.pl 08.11.01, 12:38 Gość portalu: Radost napisał(a): > Gość portalu: vinc napisał(a): > > > to ile kupiliście meczy ??? myślicie że to sie będzie długo ciągnąć, w koń > cu > > sie wam PZPN dobierze do dupy a wtedy będzie kopać w lidze okręgowej > Kupilismy wszytkie mecze od roku 1922!!! > najbardziej cieszyly nas mecze z Legia bo ta oddawal mecz za jedno piwko i to n > a > dodatek Lech! > Vinc podjalem decyzje oprocz kupowania musimy cos sprzedac! a wiec pakuj sie - > wywieziemy cie na jakis targ niewolnikow i tam cie opchniemy ! musimy miec sian > ko > na reszta spotkan! > Za vinca nikt nie da nawet złamanego szeląga -jest stary i nie ma zębów hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bob Re: poznaniaczki cwaniaczki - do Radosta IP: *.gazeta-handlowa.com.pl 08.11.01, 15:28 Radost,stary mielismy olewac i ignorowac takich wypierdkow :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vinc Re: poznaniaczki cwaniaczki - do Radosta IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.11.01, 16:20 Gość portalu: bob napisał(a): > Radost,stary mielismy olewac i ignorowac takich wypierdkow :))) słyszałeś Radost. olać lola :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: poznaniaczki cwaniaczki - do Radosta IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 08.11.01, 16:48 Chciałbyś hehe... To o tobie było Misiu -większości ludzi w przeciwieństwie do ciebie, starcza inteligencji aby się tego domyśleć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kicker Re: poznaniaczki cwaniaczki IP: *.icpnet.pl 08.11.01, 12:15 Widzę że się nie znasz na piłce wogóle. Pozostaje mi tylko stwierdzenie : "Największa kara, że nie ma kurwy w Pucharach" Valencia-Legia 6:1 buahhaahah I co ty na to zadziorny Warszawiaku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vinc Re: poznaniaczki cwaniaczki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.11.01, 12:17 największ kara że nie ma kurwy nawet w I ldze ( bahahahahahahha) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radost Re: poznaniaczki cwaniaczki IP: *.ecig.pl 08.11.01, 12:18 Gość portalu: vinc napisał(a): > największ kara że nie ma kurwy nawet w I ldze ( bahahahahahahha) Nie ma legii w pierwszej lidze?? to moze jest na Wolyniu tam wsze korznie! pakuj sie vinc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vinc Re: poznaniaczki cwaniaczki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.11.01, 12:21 a jak znajdą dowody na to o czym wszyscy wiedzą to cwelowy lech będzie w IV lidze, nie wiedziałem że pochodzisz z Wołynia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radost Re: poznaniaczki cwaniaczki IP: *.ecig.pl 08.11.01, 12:24 Gość portalu: vinc napisał(a): > a jak znajdą dowody na to o czym wszyscy wiedzą to cwelowy lech będzie w IV > lidze, nie wiedziałem że pochodzisz z Wołynia Legia powstala na Wolyniu! a poza tym piszesz nie ma kurwy w pierwszej lidze! no wiec jak to jest nie ma Legi w pierwszej lidze?? vinc czas do szkoly i nauczymy sie dzisaj wierszyka : Jeden jest mistrz Polski Jedna k@#@$wa w Polsce jest Mistrzem jest Kolejorz a ta k@##wa Legia jest! powtorz w drodze do szkoly! acha i nie zapomnij piornika! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kicker Re: poznaniaczki cwaniaczki IP: *.icpnet.pl 08.11.01, 12:25 Radost :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radost Re: poznaniaczki cwaniaczki IP: *.ecig.pl 08.11.01, 12:46 Gość portalu: Kicker napisał(a): > Radost :)) Kicker! zapraszamy do 5 przed meczem z Groclinem! e-Lech rzadzi:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vinc Re: poznaniaczki cwaniaczki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.11.01, 12:48 Groclin wam wpieprzy, chyba że sędzia już opłacony... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radost Re: poznaniaczki cwaniaczki IP: *.ecig.pl 08.11.01, 12:56 Gość portalu: vinc napisał(a): > Groclin wam wpieprzy, chyba że sędzia już opłacony... Groclin wam wpieprzy ?? nam tzn. komu?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kicker Re: poznaniaczki cwaniaczki IP: *.icpnet.pl 08.11.01, 12:19 EKSTRAKLASA ZA ROK NASZA !!! Zobaczymy za rok, kto jest lepszy ! Albo w Pucharach jak trafimy na siebie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vinc Re: poznaniaczki cwaniaczki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.11.01, 12:21 Gość portalu: Kicker napisał(a): > EKSTRAKLASA ZA ROK NASZA !!! > Zobaczymy za rok, kto jest lepszy ! Albo w Pucharach jak trafimy na siebie ! bahahahahahahaahahahahahhahahahhaahahahhaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kicker Re: poznaniaczki cwaniaczki IP: *.icpnet.pl 08.11.01, 12:22 Śmiać to ja się mogę z Was Valencia-Legia 6:1 hahahahaahah I aż 400 was przyjechało do Szczecina hahahahaahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raper Re: poznaniaczki cwaniaczki IP: 150.254.191.* 08.11.01, 14:21 vinc jesteś wzorcowym przykładem małoletniego zakompleksionego śmierdziela wyżywającego się w internecie. Bardzo mi przykro że pochodzisz z Warszawy, gdyż przynosisz wstyd temu szanowanemu przeze mnie miastu. I wiedz że przez twoje głupie posty utrwalasz tylko zły wizerunek mieszkańców Stolicy. No chyba że rzeczywiście masz postepujący debilizm jak to gdzieś na forum czytałem i już niedługo nie będziesz miał dostepu do kompa i internetu (lekaże zabronią) - jeśli tak to nie przejmuj się tym co napisałem wcześniej i hulaj do woli :) Wszyscy wiedzą że takim ludziom jak ty należy z litością potakiwać. A więc vinc: poznaniaczki to cwaniaczki!!! tak oczywiście, jak najbardziej, jak tak mówisz to tak musi być, nie denerwuj się tylko bo choroba bedzie się szybciej rozwijała :) Bez pozdr bękarcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vinc Re: poznaniaczki cwaniaczki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.11.01, 16:19 mieszkam 200 km od stolicy patafianie a w tej waszej dziurze zanim przyejechałem do Wawy często bywałem i weim co mówie --poznaniaczki cwaniaczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: poznaniaczki cwaniaczki IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 08.11.01, 17:37 Gość portalu: vinc napisał(a): > patafianie a w tej waszej dziurze zanim > przyejechałem do Wawy często bywałem I co? Po mordzie tu dostałeś czy że teraz leczysz swe kompleksy dot. Poznania? > mieszkam 200 km od stolicy To potwierdza to o czym tak uparcie pisze Warschau - że największe patałachy to zasymilowani w jakimś stopniu przybysze z prowincji - tacy jak vinc. Powodzenia vinc pracuj tak dalej i utrwalaj negatywny wizerunek stolicy w kraju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Loki Re: poznaniaczki cwaniaczki IP: *.echostar.pl 08.11.01, 18:05 wydało się,vinc dostał wpierdol w Naszym kochanym mieście-z regułu nie dostaje się za nic,w twoim przypadku musiał być powód-nie radzę ci odwiedzać Poznania,bo jeśli jakimś cudem trafię na ciebie,to powód już mam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kicker Re: poznaniaczki cwaniaczki IP: *.icpnet.pl 08.11.01, 18:09 A i widzisz sprawdza się powiedzenie ,że prawrdziwi kibice z Warszawy to jest Polonia.A Legia to kibice z okolic Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vinc Re: poznaniaczki cwaniaczki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.11.01, 18:31 Gość portalu: lol napisał(a): > Gość portalu: vinc napisał(a): > > > patafianie a w tej waszej dziurze zanim > > przyejechałem do Wawy często bywałem > > > I co? Po mordzie tu dostałeś czy że teraz leczysz swe kompleksy dot. Poznania? > > > > mieszkam 200 km od stolicy > > To potwierdza to o czym tak uparcie pisze Warschau - że największe patałachy to > > zasymilowani w jakimś stopniu przybysze z prowincji - tacy jak vinc. Powodzenia > > vinc pracuj tak dalej i utrwalaj negatywny wizerunek stolicy w kraju > pocvhodze z miasta które ma wiecej mieszkańców niż ta wasza wiocha, a Warszawe szanuje nie to co Poznań Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: poznaniaczki cwaniaczki IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 08.11.01, 18:44 No co vinc -leczysz łódzkie kompleksy??? Warszawa przy Łodzi to ci metropolia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vinc Re: poznaniaczki cwaniaczki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.11.01, 19:05 Łódź jest wieksza od Poznania, ostatnio sie tu duzo buduje, więcej niż w Poznaniu a takiego miejsca jak Pietryna nie ma w poznaniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Vinc jest naprawnę genjuszem IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 08.11.01, 19:33 Gość portalu: vinc napisał(a): > w Poznaniu a takiego miejsca jak Pietryna nie ma w poznaniu Co za geniusz tkwi w tej myśli!!! :) Ja do tej pory sądziłem że w Poznaniu jest jednak Piotrkowska jak w Łodzi. Vinx, kurwa... :) oświciłeś mnie!!! Dzieki!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vinc Re: Vinc jest naprawnę genjuszem IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.11.01, 19:37 ale smieszne, bo sie pomyliłem, to pokazuje jaki z ciebie intelekt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radost Re: Vinc wstydzi sie swojego miasta? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 08.11.01, 20:10 Gość portalu: vinc napisał(a): > ale smieszne, bo sie pomyliłem, to pokazuje jaki z ciebie intelekt Vinc pochodzisz z Lodzi?? czemu nie wymienisz miasta z ktoprego pochodzisz?? wstyd??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Loki Re: Vinc wstydzi sie swojego miasta? IP: *.echostar.pl 08.11.01, 22:47 Jesteś z miasta Łodzi??????-to widać....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lechita Re: Vinc wstydzi sie swojego miasta? IP: 210.117.67.* 09.11.01, 03:22 Gość portalu: Loki napisaŠŠ(a): > Jesteś z miasta ¨Šodzi??????-to widać....... slychac i oczywiscie czuc. Vinc, umyj sie smierdzielu bo pachniesz jakbys byl z lodzi heheh Odpowiedz Link Zgłoś