22091960u 10.10.06, 21:11 Tylko kandyda PiS Jacek Tomczak jest wstanie przywrócić etos Poznańczyków oraz właściwa rangę grodu Przemysława! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Q Re: Przywrócić etos Poznańczyków IP: *.icpnet.pl 10.10.06, 21:18 22091960u napisał: > Tylko kandyda PiS Jacek Tomczak jest wstanie przywrócić etos Poznańczyków Gosując na Tomczaka głosujesz na koalicjanta - Leppera i Begerową. Kiedy Kaczyński bedzie na kolanach odszczekiwał obelgi na Leppera - wiecie moze? Odpowiedz Link Zgłoś
22091960u Re: Przywrócić etos Poznańczyków 10.10.06, 21:37 Gość portalu: Q napisał(a): > 22091960u napisał: > > > Tylko kandyda PiS Jacek Tomczak jest wstanie przywrócić etos Poznańczyków > > > Gosując na Tomczaka głosujesz na koalicjanta - Leppera i Begerową. > Kiedy Kaczyński bedzie na kolanach odszczekiwał obelgi na Leppera - wiecie moze > ? - masz niedokładne informacje to już nie są koalicjanci PiS-u - to nowe gwiazdy TVN Odpowiedz Link Zgłoś
lucyferciu Re: Przywrócić etos Poznańczyków 10.10.06, 21:25 22091960u napisał: > Tylko kandyda PiS Jacek Tomczak jest wstanie przywrócić etos Poznańczyków > oraz właściwa rangę grodu Przemysława! Hehe. A w jaki sposób? Czy w taki w jaki opisałeś jego sylwetkę i program? No to w żaden:(( BTW - A co z tymi Poznaniakami "z odzysku"? Czy ich wyeliminowałeś i nakazujesz im głosować na tzw. liberałów? No to dzięki;) To już wiem na kogo głosować:-P -- Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu M.K. Odpowiedz Link Zgłoś
22091960u Re: Przywrócić etos Poznańczyków 10.10.06, 21:38 lucyferciu napisał: > 22091960u napisał: > > > Tylko kandyda PiS Jacek Tomczak jest wstanie przywrócić etos Poznańczyków > > > oraz właściwa rangę grodu Przemysława! > > Hehe. A w jaki sposób? Czy w taki w jaki opisałeś jego sylwetkę i program? No > to w żaden:(( > > BTW - A co z tymi Poznaniakami "z odzysku"? Czy ich wyeliminowałeś i nakazujesz > > im głosować na tzw. liberałów? No to dzięki;) To już wiem na kogo głosować:-P > -- > Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu > M.K. - widze, że masz problem wynikające z braku koncentracji Odpowiedz Link Zgłoś
lucyferciu Re: Przywrócić etos Poznańczyków 10.10.06, 21:46 22091960u napisał: > - widze, że masz problem wynikające z braku koncentracji A co to ma z tym wspólnego? Przyłóż się do pisania postów, aby "głębia" myśli, jak tych dotychczasowych, nie waliła od razu po oczach:-P -- Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu M.K. Odpowiedz Link Zgłoś
22091960u Re: Przywrócić etos Poznańczyków 11.10.06, 07:29 lucyferciu napisał: > 22091960u napisał: > > > - widze, że masz problem wynikające z braku koncentracji > > A co to ma z tym wspólnego? Przyłóż się do pisania postów, aby "głębia" myśli, > jak tych dotychczasowych, nie waliła od razu po oczach:-P > -- > Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu > M.K. - każdy marzy o tym czego mu brak Odpowiedz Link Zgłoś
lucyferciu Re: Przywrócić etos Poznańczyków 11.10.06, 14:52 22091960u napisał: > - każdy marzy o tym czego mu brak Hehe, jak zwykle nie na temat:-P Odpuść sobie, bo przerabiam to codziennie w telewizorze:-(( -- Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu M.K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Jackowski Re: Przywrócić etos Poznańczyków IP: *.adsl.inetia.pl 10.10.06, 22:10 Rozkaz wydali, to trzeba pisać:-> Mogą być nawet głupoty. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=67&w=49985263 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ratajski Re: Przywrócić etos Poznańczyków IP: *.icpnet.pl 11.10.06, 07:20 Cyryl Ratajski znał problemy miasta i je rozwiązywał, obecne władze potrafią tylko uprawiać propagande i geszeft. Odpowiedz Link Zgłoś
22091960u Re: Przywrócić etos Poznańczyków 11.10.06, 07:28 Gość portalu: Tomek Jackowski napisał(a): > Rozkaz wydali, to trzeba pisać:-> Mogą być nawet głupoty. > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=67&w=49985263 każdy sam po sobie sądzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cyryl Ratajski Re: Przywrócić etos Poznańczyków IP: *.icpnet.pl 11.10.06, 13:24 Tomku do roboty... Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Piszę z Kongresówki :-)) 11.10.06, 15:03 Ludzie!!Mam wielu przyjaciół w Poznaniu i nie chcę by spotkał Was los Warszawy pod rządami za przeproszeniem PiS.Nie chcę zapychać serwera dokładniejszymi opisami ale mamy dosyć tych osobników.Niemoc,indolencja,mania prześladowcza,psychozy depresyjne to obraz warszawskich urzędów.Nie dajcie się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Jackowski Re: Przywrócić etos Poznańczyków IP: *.adsl.inetia.pl 11.10.06, 15:05 22091960u napisał: > każdy sam po sobie sądzi! Widzę, że często używasz Ctrl+C i Ctrl+V:-D:D Wy tak zawsze?:-P forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=67&w=49985263&a=50157719 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q Re: Przywrócić etos Poznańczyków IP: 195.20.110.* 11.10.06, 15:10 Tiaaaa... zwłaszcza napływowi zabugole Libiccy mają pojęcie o etosie Poznańczyków... Co zresztą prezentują na każdym kroku. Odpowiedz Link Zgłoś
22091960u Re: Przywrócić etos Poznańczyków 11.10.06, 15:27 W Libickim jest więcej Polski i Poznania niż Legionach "Q" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q Re: Przywrócić etos Poznańczyków IP: 195.20.110.* 11.10.06, 15:34 Odpowiedź w 17min - no nieźle... Tej - to pewnie wam płacą na akord - od jednego niusa, co? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Loża P-II Re: Przywrócić etos Poznańczyków IP: *.icpnet.pl 11.10.06, 20:03 Kolega to pewno zazdrości.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mih Re: Przywrócić etos Poznańczyków IP: *.adsl.inetia.pl 11.10.06, 20:53 widze, ze PISowa ofensywa przedwyborcza objela takze internet. pojawili sie bledni rycerze usilujacy nawracac wyborcow na kurs socjal-rydzykowy. daremny ich trud: potencjalny wyborca PISu nie wie jak wlacza sie kompa. a zreszta nawet, gdyby uruchomil, przeczytal to i tak nie zrozumie, ma przeciez swoje problemy: demencja, skleroza i inne schorzenia geriatryczne. oczywiscie jest jeszcze formacja giertychjugen idacy na wybory ze stropolskim haslem sieg hej, czyli napromieniowane (nieodwracalnie) pokolenie dzieci czernobyla. mogloby byc kiepsko, gdyby nie ojciec dyrektor, ktory wyjasni resetom komu nalezy postawic krzyzyk, a kto jest zyd, liberal i ZOMOwiec. moze wiec 15% uciulaja. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poznańczyk20 Re: Przywrócić etos Poznańczyków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 21:29 Ja Poznańczyk mówię Wam, żeby głosować na Pasło to wszystko będzie ok. Odpowiedz Link Zgłoś
22091960u Re: Przywrócić etos Poznańczyków 11.10.06, 21:39 Gość portalu: Poznańczyk20 napisał(a): > Ja Poznańczyk mówię Wam, żeby głosować na Pasło to wszystko będzie ok. - chyba dla niej i tych firm zagranicznych które reprezentuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q Re: Przywrócić etos Poznańczyków IP: 195.20.110.* 12.10.06, 07:23 Dzieki tym zagranicznym firmom 90% ludzi ma prace, na którą raczej nie narzekają. W polskich firmach za to same afery, kumoterstwo i złodziejstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawda Re: Przywrócić etos Poznańczyków IP: *.icpnet.pl 12.10.06, 08:54 Co ona dobrego zrobiła ? Poniżej kosztów sprzedała Peko S.A. Zyski mają Włosi związani z mafią, Leki refundowane - wypływ 4 miliardów z budżetu państwa Gość portalu: Q napisał(a): > W polskich firmach za to same afery, kumoterstwo i złodziejstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 22091960u Re: Przywrócić etos Poznańczyków IP: *.icpnet.pl 12.10.06, 21:09 Tomczak ma sposób na przyswajanie funduszy i inwestycji przez Poznań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie Poznaniak Przywrócić etos Poznańczyków? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 21:22 jestem nie z Poznania, ale rzeczywiście miałem ich, w wyniku lekcji historii, za uczciwych, zaradnych itp. Moje kontakty z nimi zmieniły moje zdanie na ten temat. A ostatnie wiadomosci na temat tego, co sami Poznaniacy zgotowali swoim krajanom w spółdzielni mieszkaniowej Wielkopolanka jeszcze bardziej utwierdziło mnie w przekonaniu, że słusznie ten etos, który wbito mi w szkole do głowy, to jest już teraz mitem. Może nie dotyczy to wszystkich Poznaniaków, może miałem takie szczęście, ale już teraz wyzbyłem się swoich naiwnych przekonań o Poznaniakach. Nie są ani lepsi ani gorsi od pozostalych obywateli kraju zwanego Polską a więc nie można mówić o wspomnianym etosie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Jackowski Re: Przywrócić etos Poznańczyków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 23:48 Jakoś tego pomysłu nie ujawnił. Jak zwykle pieprzenie głupot, żeby tylko przyciągnąć elektorat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q Re: Przywrócić etos Poznańczyków IP: *.icpnet.pl 13.10.06, 09:53 Jaki? Bo nie ujawnia tego. A może tym sposobem będzie powołanie na viceprezydenta przedstawiciela Samoobrony? Ludzie, chcecie mieć przydupasa Leppera w Poznaniu - głosujcie na PISowca:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
cat8 Re: Przywrócić etos Poznańczyków 13.10.06, 17:07 Chcecie Włoską Mafie w Poznaniu głosujcie na Done i PO Odpowiedz Link Zgłoś