Dodaj do ulubionych

Tesco w chelmnie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.08, 13:28
coraz gorsza obsluga i towar
Obserwuj wątek
    • Gość: Esex Re: Tesco w chelmnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.08, 13:36
      to idź do biedronki
    • Gość: julek Re: Tesco w chelmnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.08, 14:22
      juz dawno tam chodze przynajmniej jest ok
      • Gość: Esex Re: Tesco w chelmnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.08, 14:59
        no widzisz więc po co ten post :D
    • Gość: xxxx Re: Tesco w chelmnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.08, 15:27
      nie musisz go czytac kazdy ma prawo pisac co mu sie nie podoba.
    • Gość: kros Re: Tesco w chelmnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.08, 15:34
      zlikwidowac ten sklep
    • Gość: Mastermichal Re: Tesco w chelmnie IP: *.adsl.inetia.pl 20.02.08, 16:30
      Już lepsze było Leader Price sprzedawali te same odpady ale chociaż 2 razy
      taniej niż w ,,Teżcoś"
      • Gość: pk Re: Tesco w chelmnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.08, 21:55
        i dzisiaj mnie oszukali... cena na polce inna, w kasie duzo
        wyzsza.....
    • Gość: ewa Re: Tesco w chelmnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.08, 09:03
      tak to prawda ceny na polkach inne a w kasie placi sie drożej
      • Gość: szczery do bólu Re: Tesco w chelmnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.08, 09:40
        Pani Joannie proponuje bardziej zadbać o higene bo normalnie mozna
        paść przy kasie od tego potu....
        • Gość: sznu Re: Tesco w chelmnie IP: *.chelmno.mm.pl 21.02.08, 12:35
          Najbardziej to oszukują w Polo markecie, tam co 2 towar ma inna cenę
          na półce i inną przy kasie.Trzeba bardzo uwazać! Pozdrawiam
          • Gość: Mastermichal Re: Tesco w chelmnie IP: *.adsl.inetia.pl 21.02.08, 13:36
            Niech lepiej angole wyprowadzą się z tego lokalu i przejmie go jakaś polska sieć
            np.znajomy(PSS):d , te same ceny a jakość wyższa!
            • Gość: sznu Re: Tesco w chelmnie IP: *.chelmno.mm.pl 22.02.08, 09:14
              I tu masz rację Mastermichal,zgadzam się z Tobą.Pozdrawiam
    • Gość: klientka Re: Tesco w chelmnie IP: *.gprs.plus.pl 27.02.08, 16:50
      chciałbym by wszęzie był taka mił obsługa
      • Gość: SKANDAL Re: Tesco w chelmnie IP: 89.231.149.* 28.02.08, 18:00
        O Tak...
        W tesco ostatnio nie było ZACIRÓW!!!
        i w biedronce tak samo!!

Trzebabyło iść na OMCS i tam dopiero się dostało!!
    • Gość: @n!a :) Re: Tesco w chelmnie IP: *.chelmno.mm.pl 28.02.08, 21:36
      :) widzę że dyskusje trwają na temat Tesco!! jak wam nie pasuje to do dyspozycji macie inne sklepy: Biedronka, Polo..., obsługa jest tam bardzo miła- staraja się i to widać a wam za każdym razem nic nie pasuje!! Nażekacie a i tak robicie tam zakupy więc po co te głupie posty?? Ludzie! są powodzie na świecie, dzieci w Afryce głodują a Wy takimi pierdołami sie zajmujecie- są czytniki w sklepach, nie jesteś pewien ceny to idziesz i sprawdzasz proste! Pozdrowienia dla wszystkich odwiedzających ta stronke :)
      • Gość: pk Re: Tesco w chelmnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.08, 23:16
        do @n!a :)

nie na tym polegaja zakupy by latac z kazdym produktem do czytnika.
        jesli wystawiona jest nizsza cena na etykiecie, jest ona oferta w
        rozumieniu prawa i nie obchodzi mnie to ze na czytniku lub kasie
        wyjdzie wysza cena....
        • Gość: @n!a DO pk IP: *.chelmno.mm.pl 29.02.08, 18:15
          ...tak masz absolutną rację i w takim wypadku możesz skożystać z prawa konsumenta:)tj nabędziesz towar za taką cenę jaka jest na cenówce-pod towarem- tylko czasami się zdaża że klient spojrzy na tą cenówkę co nie trzeba:) pracuje w sklepie i wiem jak to jest z cenami:) to nie kierownicy, zmianowi czy asystenci sklepu zmieniają ceny- ceny są nażucane z góry. Cena w ciągu dnia czasami potrafi zmienić się kilkakrotnie:)a pracownicy nie są wstanie temu zapobiec... pozdrawiam:)
          • Gość: @@@@@@ Re: DO pk IP: 80.51.140.* 29.02.08, 20:06
            Ania odpusć sobie !!!Dosyć mieszasz w pracy !!!Robisz co chcesz
            bo...twoja przyszła teściowa jest kierownikiem działu !!!!
            • Gość: @n!a do @@@@ IP: *.chelmno.mm.pl 29.02.08, 22:12
              Nie będe się wypowiadała na ten temat na forum to co sie dzieje w pracy to są nasze sprawy ale nie mieszaj do tego mojej teściowej oki?? masz mi coś do powiedzenia to prosze bardzo, a tak poza to świni... jestes bo wydaje mi sie że tematu Asi nie powinnaś poruszać na forum niezła kumpela jesteś...! pozdro 4all :)
              • Gość: pp Re: do @@@@ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.08, 00:54
                wiec po raz kolejny powiem z punktu widzenia klienta, zawsze patrze
                na cene wlasciwa (pracowalem kilka lat temu w polomarkecie...), dam
                sobie 2 x wiecej czasu by sie upewnic, jesli jakas cena po fakcie
                wzbudzi moja uwage, wchodze ponownie sprawdzam czy faktycznie tak
                jest i wtedy dzialam.

cyt.:"Cena w ciągu dnia czasami potrafi zmienić się kilkakrotnie:)a
                pracownicy nie są wstanie temu zapobiec... "
                mnie jako klienta wogole takie cos nieinteresuje!!! sklep ma
                zapewnic wszelkimi mozliwymi srodkami by tego typu historii nie
                bylo, jesli nie wyrabia niech zatrudni wiecej ludzi!!!
                w anglii jak sobie przypomne nie zostalem ani razu oszukany w
                supermarkecie.....
                • Gość: @@@@@@ Re: do @ni IP: 80.51.140.* 01.03.08, 18:45
                  ANIU ASIE TO TY ZOSTAW W SPOKOJU !!!!!!!!ZAJMNIJ SIE SOBĄ, BO JESTEŚ
                  BARDZO NERWOWA!!!!!!!!!! POZDRAWIAM PA
                  • Gość: @n!a do @@@@@@@@@ IP: *.chelmno.mm.pl 02.03.08, 20:02
                    buhahahaha tematu Asi ja nie poruszyłam i zakończmy już to oki?? zejć ze mnie... jak Ci sie coś nie podoba to powiedz mi to prosto w oczy:) co nie potrafisz?? czemu?? napisze Ci tak... przysłowiowo nie ruszaj gów.. bo śmierdzi dotarło?? pozdrówka dla Ciebie:)Ps życzę szybkiego powrotu do zdrówka :)
                    • Gość: zwolnić Re: do @@@@@@@@@ IP: *.chelmno.mm.pl 03.03.08, 13:37
                      skoro ta Ania taka .....to może powinni ją zwolnić a nie czekać na całkowite
                      rozpieprzenie atmosfery w sklepie,a nic tak się nie liczy w pracy jak zgrana
                      kadra(myślę że pani kierownik powinna nad tym pomyśleć),no a jeśli o układy
                      chodzi teściowa-synowa to ktoś powinien zrobić z tym prządek,powodzenia!!!!!!!!!!!
                      • Gość: % Re: do @@@@@@@@@ IP: *.chelmno.mm.pl 03.03.08, 17:32
                        jestem klientem w tesko i uważam że Pani Asia jest bardzo miłą osobą ,jednak
                        jeśli chodzi oPanią Anie jest strasznie zarozumiała i często zdarza się że jest
                        niemiła,(jako starszy pan wolę osobiście spokojną obsługę)pozdrawiam obsługę
                        • Gość: do Ani Re: do @@@@@@@@@ IP: 89.231.148.* 03.03.08, 23:05
                          a Ty co sobie myslisz ? że przychodząc z pracy bede biegał po sklepie i
                          sprawdzał ceny ? To waszym zasranym obowiązkiem jest tego dopilnować !! Za to
                          wam płacą !
    • Gość: % Re: Tesco w chelmnie IP: *.chelmno.mm.pl 05.03.08, 21:41
      na 100%trzeba zrobić porządek
    • Gość: gosc Re: Tesco w chelmnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.08, 13:26
      kierownik powinien rozwiazac problemy personelu jeśli sie zle
      dzieje a nie wypisywax zale swoje na forum Pozdrawiam
    • Gość: @@@@@@ Re: Tesco w chelmnie IP: 80.51.140.* 07.03.08, 11:45
      ANIA SIĘ PODDAŁA !!!!!!!!!!!!! ZOSTAŁA TYLKO TESCIOWA !!!!
    • Gość: julek Re: Tesco w chelmnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.08, 12:29
      a moze caly personel wymienić.
      • Gość: do julek Re: Tesco w chelmnie IP: *.chelmno.mm.pl 07.03.08, 17:15
        personel jest w porządku tylko trzeba jeszcze posprzątać teściową ,i będzie tak
        jak dawniej czyli miło i spokojnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: xxxx Re: Tesco w chelmnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.08, 12:03
      no to posprzatajcie teściowa.Powodzenia
      • Gość: SOK! Re: Tesco w chelmnie IP: 89.231.149.* 10.03.08, 19:30
        hahaha w tesco sa smieszne ceny!!
        soczek w kartoniku o smaku jablkowym = 1zl a tej samej firmy (tymbark) o smaku
        pomaranczowym 1.30 !!

bez sensu
        • Gość: gaga Re: Tesco w chelmnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.08, 19:31
          sklepów jest pełno, możesz iść do innego.jak nikt nie będzie chodził to upadnie
    • Gość: jola Re: Tesco w chelmnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.08, 13:43
      Nie podoba mi sie ten sklep i przestalam tam robić zakupy.Szkoda
      tylko ze na forum sa roztrząsane problemy personelu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka