Dodaj do ulubionych

Sklep z mp3 plejerami

13.10.06, 18:23
Gdzie w Poznaniu jest duży wybór tego sprzętu i kompetentna obsługa?
Obserwuj wątek
    • jackowrzesnianin Re: Sklep z mp3 plejerami 13.10.06, 23:49
      a za ile??

Kpiłem2 gb za 50 funtów.
      To dużo czy mało??
      • Gość: alterego Re: Sklep z mp3 plejerami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.06, 23:56
        Nie mam pojęcia, szukam sklepu z dużym wyborem i kompetentną obslugą która mi
        doradzi, co kupić.
        W którym sklepie w Poznaniu mozna płacić funtami?
        • pan.nikt Re: Sklep z mp3 plejerami 14.10.06, 00:18
          oj, kuowałem w Glasgow
      • v.i.k.k.a Re: Sklep z mp3 plejerami 14.10.06, 03:28
        malo, w niemczech mieli 256mega za 50euro(creative)
        • Gość: emo Re: Sklep z mp3 plejerami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.06, 22:07
          niestety za firme sie placi (creative)
          • v.i.k.k.a Re: Sklep z mp3 plejerami 15.10.06, 03:25
            Masz racje, ale zalezy co kto lubi. Mp3 player to dla mnie na tyle nudna zabawka
            i wiem, ze gora po 2 mcach poszlaby w kat, wiec nie jest warta tej ceny.
    • Gość: j Re: Sklep z mp3 plejerami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 18:53
      Usiłowałem kupić w Mega Avansie. Sprzedawca raczył podejść po kwadransie.
      Wybrałem model. Po kilku minutach próby wypisania kwitu do kasy okazało się, że
      sprzęt został źle wpisany do systemu. I nie figuruje na stanie, mimo, że na
      półce i w szafce pod półką leżą 2 egzemplarze. "Nie moge panu sprzedać tego
      odtwarzacza usłyszałem". Nie, to nie, Avansowi gratulujemy pracowników. Moja
      noga tam więcej nie postanie.

A odtwarzacz kupiłem w Media Markcie w King Crossie. Cenowo podobnie. Na
      obsługe też trzeba trochę poczekać, ale człowiek przynajmniej wiedział, co ma
      na półce. I dodatkowo (bez pytania) dostałem rabat za zakup towaru z ekspozycji.
      • v.i.k.k.a Re: Sklep z mp3 plejerami 15.10.06, 19:17
        Gość portalu: j napisał(a):

> A odtwarzacz kupiłem w Media Markcie w King Crossie. Cenowo podobnie. Na
        > obsługe też trzeba trochę poczekać, ale człowiek przynajmniej wiedział, co ma
        > na półce. I dodatkowo (bez pytania) dostałem rabat za zakup towaru z ekspozycji
        ### A mnie tam wqrwili-kupowalam monitor i sie pyta czy gotowka czy karta? Mowie
        gotówka, on mi na to, ze bedzie rabat, po czym polecial na zaplecze, i mowi, ze
        jednak rabatu nie bedzie bo i tak jest duzo taniej niz mc temu. No to zaplaclam
        karta:)))))))
    • Gość: zgorczyna Re: Sklep z mp3 plejerami IP: *.adsl.inetia.pl 15.10.06, 19:10
      mp3store na Glogowskiej. To jest kilka sklepow w Polsce, zobacz sobie na:
      mp3store.pl
      • Gość: majik Re: Sklep z mp3 plejerami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 22:52
        kompetentna obsluga - serwisy www i fora internetowe (PL i zagranica)
        najtansze ceny - www.skapiec.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka