pinkowa 28.10.06, 18:42 Czy ktoś z was wybiera się na ten film? bo ja jakoś nie mam ochoty, mam dziwne wrażenie, że będzie wyjątkowo nudny :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
whitenyga Re: "Statyści" 28.10.06, 19:12 ja sie wybieram !!! w koncu rzadko są filmy kręcone w koninie , co nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
danl16 Re: "Statyści" 28.10.06, 19:49 ja mam podobno isc z całą klasą.... ale nadal nie wiem czy to był zart czy na serio mamy isc ( to w koncu 3-4 godziny straty lekcji ..... chyba ze pani B. planuje zrobic to wyjscie po lekcjach lub w sobote..... Odpowiedz Link Zgłoś
pinkowa Re: "Statyści" 28.10.06, 20:20 moi na nic takiego jeszcze nie wpadli; a tak na marginesie nienawidzę Kingi Preis, Odpowiedz Link Zgłoś
danl16 Re: "Statyści" 29.10.06, 09:14 a moi wpadli :D a pani B. uwielbia bartosza opanie :D Odpowiedz Link Zgłoś
elmek Re: "Statyści" 08.11.06, 09:53 Wasze miasto sprawia w tym filmie wrażenie mniejszego niż w rzeczywistości (bez urazy, nic do Was nie mam ani do małych miasteczek, takie jest wrażenie z filmu). Małe, wąskie uliczki, niskie domki w rynku. Klimat małomiasteczkowy, ale w sumie w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Choć na każdym kroku dominuje u bohaterów chęć wyrwania się stamtąd, zrobienia czegoś "szczególnego", odmiennego od codziennej szarzyzny. W sumie film bez rewelacji, ale raczej na plus niż na minus moim zdaniem. PS. Czy hotel "Central" rzeczywiście istnieje? Odpowiedz Link Zgłoś
danl16 Re: "Statyści" 10.11.06, 12:39 hotel central istnieje a co do małych uliczek : takie są chyba w kazdym miescie (duze i małe :) ) Odpowiedz Link Zgłoś
kasinka2 Re: "Statyści" 10.11.06, 12:47 konin powierzchniowo jest 2 miastem w wielkopolsce jakby nie było ! tylko mało ludu mamy :) Odpowiedz Link Zgłoś