camaretto
28.05.20, 19:36
Słuchajcie, mam problem.
Otóż ,wg.naszych danych, problem wokół Wuhan zaczął się w 2020 r. 2019 jest nazwa per WHO zktórą "pokłócony" jest b. teraz trampex. U nas jest bomber bo powiedzieliśmy jasno,co za Śląsk i Biebrzę, Szwedzi mają problem, Amerigo Latinoteż, ale aktorzy wyjechali pudła chyba zostały wyrzucone.
U nas byli aktorzy chińscy,reakcja tajna" - "podesłać im Chińczyków"
Jak również trupa chińska jest dość młoda,żeby świadczyć usługi statystów/ akrorow, wiem bo pracowałam, a znalazły się nagle online zdjącia zbiorowe.
Nie wiem za bardzo co o tym myśleć, zwłaszcza że "Loewenkids" -dzieci, które w wieku przed szkołą zakażono wirusami typu "corona" byla grupa jeszcze wcześniej, nam podaje się bełkot, który wAustrii nieźle sięsprzedał jako media "CORONA " czy "Kronen" i wirusy były jak gdyby też - ośrodkiem uwagi.Ale - jeszcze PRZED rokiem 2019.
Walki o Indie spowodowały natymiastowy rezonans internetowy,wróciła informacja do Chin, bo usiadłby Trampek. Myśmy to jak w transie - rozgadali od razu, pełni zaufania do grupy, tymczasem w świecie mediów i przygłypocie rodem z Bastylii - bo dzieci i dorośli którzy poszli na 17 000 od labo albo równowartość mogę sobie wyobrazić - w ogóle .
1. Zachorowanietypu "CoVid" jest identyczne
2. Objawy są...grypy czy przeziębienia
3. Wygląda na... laboratoryjne, ale "grypowe". Z uwzględnieniem zwierząt. I to się zgadza, natomiastskutki - tragiczne - na razie są u nas ...zahamowane, bo ludzie sąskłonni prędzej do walki wręcz,niż powieszenie całych gałęzi przemysłu dla cudzych mediów.
Tricki rodem z chameryki, filmy się kłaniają i Highscores.
Ludzi narodowości chińskiej i hiszpańskiej prowokuje siędo obłędu, w Chameryce,od czasów Busha jeszcze,czytałam opowiadania fabularne, zresztąświetne ,jeszcze "przedtrampkowe"
Co o tym myślicie, oprócz tego że to już nie inteligencja ale ponadnarodowy trick militarny
2. Spryt ale nieludzki.
Co w kartach macie, bo informacje się zgadzają, ale ktoś po prostu na tym kasę robi. Sądzę, że to Tramex &aBusz Showmasters.
CamP