jak38 15.11.06, 22:43 Gazeta Wyborcza i redaktor Przybylska nieustrudzeni propoagadorzy demostracji homoseksualnych! szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lord judasz! Re: Marsz Równości w Poznaniu już w sobotę IP: 83.238.246.* 15.11.06, 23:20 SZKODA TO JEST JAK KROWA NASRA DO STUDNI, BO ANI GNOJU ANI WODY NIE MA. mARSZ RóWNOśCI TO NIE żAdna szkoda tylko przywilej wolności! Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt [...] 15.11.06, 23:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Marsz Równości w Poznaniu już w sobotę 15.11.06, 23:25 czyli "proletariusze (homosie) wszystkich krajów łączcie się" (w kominternie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kriskul Re: Marsz Równości w Poznaniu już w sobotę IP: *.icpnet.pl 16.11.06, 08:45 Wy prawicowcy, nigdy nie bedziecie zabawni :/ Widac to po chociazby Twoich "zabawnych wypowiedziach". Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Marsz Równości w Poznaniu już w sobotę 16.11.06, 10:22 pan.nikt napisał: > czyli "proletariusze (homosie) wszystkich krajów łączcie się" (w kominternie) pierdu, pierdu... tuptu, tuptu.... "pan nikt" zademonstrował - indolencję własną... :((( Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Marsz Równości w Poznaniu już w sobotę 16.11.06, 22:30 jaśniej proszę, boindolencja, to tylko ogólnik, albo jak wolą czerwoni,OKÓLNIK Odpowiedz Link Zgłoś
ffan [...] 16.11.06, 13:32 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt uhahah, a tak się starałem byc oględny w słowach 16.11.06, 22:29 ba, sam sie ocenzurowałem. Kurcze w innym wątku pochwaliłem Panią cenzor, a tu taka wpadka Odpowiedz Link Zgłoś
etykieta.zastepcza miałem tego nie pisać, naprawdę... 15.11.06, 23:37 ...ale dr Goebbels wiecznie żywy... Masakryczny propagandzizm i próba wywołania histerii wśród przeciwników. Mam dużą nadzieję, że ten marsz zostanie totalnie OLANY przez przeciwników, którzy co najwyżej z politowaniem będą patrzeć na żałosne podrygi pederastów, których będzie równie żałosna garstka. "Nie będzie nic", jak mawia Krzysztof Kononowicz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Re: Marsz Równości w Poznaniu już w sobotę IP: *.icpnet.pl 15.11.06, 23:59 no i maja do tego prawo bo komuna padła w 1989 roku. Niektórym sie zdaje, ze demokracja daje mozliwosc propagowania tylko ich własnych poglądów. LOL. Demokracja to mozliwosc wyrazania wszystkich pogladów które sa zgodne z obowiazujacym porzadkiem prawnym. ot co. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Marsz Równości w Poznaniu już w sobotę 16.11.06, 00:07 odezwał się demokrata. Pewnie od czerwonych "zielonych" Ehh, a co Ty wiesz o komunie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlk Re: Marsz Równości w Poznaniu już w sobotę IP: *.72-66-87.adsl-dyn.isp.belgacom.be 16.11.06, 08:03 pan.nikt napisał: > odezwał się demokrata. > Pewnie od czerwonych "zielonych" > Ehh, a co Ty wiesz o komunie?? Noo, w rosji slowo "demokrata" to tez wyzwizko Wywalic polske z uni i odebrac brunatnym nazi unijna kase! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwadransik Re: Marsz Równości w Poznaniu już w sobotę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 07:26 z porządkiem prawnym tak, ale oni przecież zadająć niby wolności którą posiadają , idą ulicami dla POZNANIAKÓW historycznych i symbolicznych przecież mogli zgłosić chocby cytadelę pl, Bernardyński czy inne miejsce ale nie jest ich mniejszość więc powinni uszanować protesty większośći i to ma nazywać się marsz równości jak sami nie umieją jej uszanować toż to chore. Odpowiedz Link Zgłoś
critic Od kiedy to plac Mickiewicza to własność prywatna? 16.11.06, 13:37 Jest miejscem publicznym i NIKT nie ma na niego wyłączności. > powinni uszanować protesty większośći Większość protestowała też przeciwko Giertychowi na stanowisku ministra edukacji. I co? Giertychowska mniejszość to uszanowała? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gej heh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 00:10 Puki co to nie jest marsz gejowskiej dumy tylko masochizmu, organizowany po to by sobie przypomnieć jak nas ludzie w tym kraju nienawidzą. Spójrzcie na zdjęcie przy artykule, ktoś miałby z Was ochotę wejść tam w środek, pomiędzy kordony skinhedów, policji i reporterów i wołać, że jest gejem? Oczywiście, nie chodzi o politykę, po chwilowej konsternacji czy koalicja nie pozakłada nam wszytkim teczek, po roku od wyborów, wszyscy geje już się śmieją z wszechpolaków. Pod względem postulatów politycznych, 2 mln polskich homoseksualistów jest tak samo podzielone jak każda inna grupa. Marsze za to wydają mi się być rozgrywką między ekstremistami z lewej i prawej strony, nie wiem czym się kierują wszyscy uczestnicy, ale oklaski puki co zbierają za te maskarady Biedroń, Senyszyn i Wierzejski. Jakby wybuchły większe zamieszki, jasne że bym chętnie podpalił pare radiowozów, ale puki co mam zamiar zrobic rodakom tą przyjemność, dokończyć studia i uciekać na drugi koniec UE. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: heh 16.11.06, 10:29 Gość portalu: gej napisał(a): > Puki co to nie jest marsz gejowskiej dumy tylko masochizmu, organizowany po to > by sobie przypomnieć jak nas ludzie w tym kraju nienawidzą. Spójrzcie na zdjęci > e > przy artykule, ktoś miałby z Was ochotę wejść tam w środek, pomiędzy kordony > skinhedów, policji i reporterów i wołać, że jest gejem? Oczywiście, nie chodzi > o > politykę, po chwilowej konsternacji czy koalicja nie pozakłada nam wszytkim > teczek, po roku od wyborów, wszyscy geje już się śmieją z wszechpolaków. Pod > względem postulatów politycznych, 2 mln polskich homoseksualistów jest tak samo > podzielone jak każda inna grupa. Marsze za to wydają mi się być rozgrywką międz > y > ekstremistami z lewej i prawej strony, nie wiem czym się kierują wszyscy > uczestnicy, ale oklaski puki co zbierają za te maskarady Biedroń, Senyszyn i > Wierzejski. Jakby wybuchły większe zamieszki, jasne że bym chętnie podpalił par > e > radiowozów, ale puki co mam zamiar zrobic rodakom tą przyjemność, dokończyć > studia i uciekać na drugi koniec UE. Słusznie!!! Aczkolwiek, zanim to zrobisz, zamień PUKI na PÓKI a potem.... dokończ te studia :))).... z zakresu podpalania radiowozów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LukasK UE IP: 217.153.71.* 16.11.06, 12:00 A czemu nie skończysz tych studiów na drugim końcu UE, geju? Skoro tak ci tu źle, to zmykaj. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: UE 16.11.06, 14:14 Gość portalu: LukasK napisał(a): > A czemu nie skończysz tych studiów na drugim końcu UE, geju? Skoro tak ci tu > źle, to zmykaj. Jeśli dobrze zrozumiałem, to to było do "geja" ale pode mną.... jeśli źle - ... Wolę myśleć, że dobrze... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukask Re: UE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 23:05 To było do geja, tak jak napisałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PARÓWA Re: heh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 12:04 14.30 pod akademia muzyczna na przeciw placu mickiewicza zbiorka przeciwników marszu (zabrac szalik ) !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feliX cienko, cienko IP: *.eranet.pl 16.11.06, 01:09 taka reklama i tylko 750 uczestników? słabo... postarajcie się bardziej, państwo Jedynie Słuszni przeciwko Dyskryminacji Czegokolwiek. Odpowiedz Link Zgłoś
katrina_bush Co za prymitywny cynizm ! 16.11.06, 16:43 Gość portalu: feliX napisał(a): > taka reklama i tylko 750 uczestników? słabo... postarajcie się bardziej, > państwo Jedynie Słuszni przeciwko Dyskryminacji Czegokolwiek. Co za prymitywny cynizm ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feliX Re: Co za prymitywny cynizm ! IP: 62.233.187.* 09.12.06, 15:11 cyniczne jest to, jak media czasem nagłaśniają marginalne i nieistotne społecznie "idee", a wyciszają inne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Marsz Równości w Poznaniu już w sobotę IP: *.bracz.edu.pl 16.11.06, 07:36 Może się udać, Lech gra akurat mecz wyjazdowy w Wodzisławiu, więc pseudokibice pewnie tam pojadą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Mareczku do Wodzislawia jada normalni IP: *.icpnet.pl 16.11.06, 09:34 Tam pojada normalni. Zboczency beda w tym czasie chodzic w marszu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny Re: Marsz Równości w Poznaniu już w sobotę IP: *.icpnet.pl 16.11.06, 11:05 O! Odezwał się ten żądający równości a obrażający innych. Musisz zatem wiedzieć że pseudokibice mają zlew na pseudokochających. Smutne jest to że nie pseudokochający nie potrafią uszanować wartości ważnych dla większości Poznaniaków. Obróci się to przeciwko wam, tego jestem pewien. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w szkoda tylko ciebie, bo propagujesz głupotę !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.06, 09:15 Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Marsz Równości w Poznaniu już w sobotę 16.11.06, 10:20 jak38 napisał: > Gazeta Wyborcza i redaktor Przybylska nieustrudzeni propoagadorzy demostracji > homoseksualnych! szkoda... Już tak bardzo ci się "szare komórki" zbiegły, że na nic innego cię nie stać, tylko na "demonstracje homoseksualne" ???? A mówią, że myślenie nie boli.... Odpowiedz Link Zgłoś
trajan_bez_ziemi Re: Marsz Równości w Poznaniu już w sobotę 16.11.06, 10:32 Sclavus, no włąśnie przyjacielu, myślenie nie boli. Zbierz zatem wszystkie fakty jakie jesteś w stanie dojrzeć, spróbuj je sobie uporządkować. A nastepnie spróbuj wyciągnąć z nich wnioski. Tak tak, wiem, że to trudne, ale mimo to możesz spróbować. Jak natrafisz na pierwszy problem wal prosto na forum, spróbujemy pomóc Ci w miarę naszych skromnych umiejętności dydaktycznych w pracy z trudnymi dziećmi. Odpowiedz Link Zgłoś
trajan_bez_ziemi Re: :)))))))))) :)))))))))) :)))))))))) 16.11.06, 16:21 Ty mnie śmiesz pytać, czy zrozumiałęm :D:D:D:D LOL Widzę, że Gej.Skin ma poważnego konkurenta na stanowisko czołowego debilia et dementicus na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: a tak w ogóle... 16.11.06, 10:24 ... to nie bój nic.... to tylko taka etykieta ... zastępcza... O! Gdybyś tak pod właściwą wystąpił..... to by ci było.... :((( Odpowiedz Link Zgłoś
etykieta.zastepcza Re: a tak w ogóle... 16.11.06, 11:50 sclavus napisał: > ... to nie bój nic.... to tylko taka etykieta ... zastępcza... > O! Gdybyś tak pod właściwą wystąpił..... to by ci było.... :((( > Już było. kutas_wielgus nie spodobał się adminom :-( Ale nic to, i tak mam w Łymie przyjaciela :-P Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: a tak w ogóle... 16.11.06, 14:11 etykieta.zastepcza napisał: > sclavus napisał: > > > ... to nie bój nic.... to tylko taka etykieta ... zastępcza... > > O! Gdybyś tak pod właściwą wystąpił..... to by ci było.... :((( > > > > Już było. > kutas_wielgus nie spodobał się adminom :-( > Ale nic to, i tak mam w Łymie przyjaciela :-P > ... i daj ci boże zdrowie... i jeszcze cóś... :p Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Marsz Równości w Poznaniu już w sobotę 16.11.06, 10:58 Przejść pasem lotniska, zdechnę ze smiechu. Niech sobie Młodzież Weszpolska organizuje na lotnisku swoje spotkania z "robieniem hitlerka", a nuż może akurat jakiś Boeing będzie lądował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny Re: Marsz Równości w Poznaniu już w sobotę IP: *.icpnet.pl 16.11.06, 11:10 Wspaniały przykład tolerancji ze strony zwolennika równości. :) Z jakiej racji uważasz że jesteś bardziej równa niż człowiek z MW? Każdy inny - wszyscy równi? - HIPOKRYCI. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Marsz Równości w Poznaniu już w sobotę 16.11.06, 14:21 Gość portalu: normalny napisał(a): > Wspaniały przykład tolerancji ze strony zwolennika równości. :) > > Z jakiej racji uważasz że jesteś bardziej równa niż człowiek z MW? > > Każdy inny - wszyscy równi? - HIPOKRYCI. nie wystarczy nazywać się "normalny", żeby normalnym być.... absolutne - nie...:| Odpowiedz Link Zgłoś
trajan_bez_ziemi Re: Marsz Równości w Poznaniu już w sobotę 16.11.06, 16:24 Sclavus, czy Ty moje drogie dziecko nie jesteś w stanie podeprzeć żadnego wpisu jakimkolwiek nawet najgłupszym argumentem. Widzisz, raz można się z Ciebie pośmiać, ale głupota na dłuższą metę jest całkiem męcząca :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: po-owiec po co pani przybylska robi im darmowa reklame? IP: *.icpnet.pl 16.11.06, 11:14 tez sie pani tam wybiera? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 11:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Marsz Równości w Poznaniu już w sobotę IP: *.nll.se 16.11.06, 12:42 "Nadzwyczajny spokoj"? Przeciez Gazeta Wytborcza i jej homoseksualne redakcyjne lobby bebni o tym od dluzszego czasu codziennie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sram katolikami [...] IP: 83.238.74.* 16.11.06, 14:03 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 14:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mnza [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 14:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Marsz Równości w Poznaniu już w sobotę 16.11.06, 14:19 Gość portalu: Andrzej napisał(a): > "Nadzwyczajny spokoj"? Przeciez Gazeta Wytborcza i jej homoseksualne redakcyjne > > lobby bebni o tym od dluzszego czasu codziennie!!! Przejdź na nasz dziennik - tam będziesz miał odwrotnie.... jeżeli tylko tego ci trzeba..... Jak można było myśleć, że tumaństwo tylko na wiosnę zakwita... ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: left Re: Marsz Równości w Poznaniu już w sobotę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 14:27 A wczoraj na Głogowskiej zesrał się pies. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tsuranni ciekawe gdzie jeszcze widzisz homoseksualizm IP: 150.254.164.* 16.11.06, 14:31 Był kiedyś taki dowcip: Pani pyta Jasia z czym mu się tablica kojarzy. Jasio na to "z dupą". A dlaczego? - pyta pani. Bo mi się wszystko z dupą kojarzy. I coś mi się wydaje, że Ty jesteś taki Jasio - polecam parę seansów u psychologa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keczup Re: ciekawe gdzie jeszcze widzisz homoseksualizm IP: 217.153.53.* 16.11.06, 15:01 To już było kilka razy przerabiane na forum. Po rzuceniu hasła "dyskryminacji seksualnej" okazywało się, że w zasadzie tej dyskryminacji nie ma. Jej jedyną formą jest to, że geje nie mogą razem rozliczać PITa. ROTFL... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P karmicie pedalskiego Trolla IP: *.icpnet.pl 16.11.06, 15:36 Keczup. Daj spokól. Ty i inni. Przecież im o to chodzi. Byście się wkurzyli i z nimi dyskutowali. Byście zrobili szum wokół ich imprezy. Może ostudzi cię fragment Polskiego Kodeksu Honorowego: Art. 8. Wykluczonymi ze społecznosci ludzi honorowych sa osoby, które dopusciły się pewnego sciśle kodeksem honorowym okręślonego czynu: a więć indywidua nastepujące: 1 . ......... 2. denuncjant i zdrajca, 3. ............. 4. homoseksualista: 5. ........ Chcesz z takimi dyskutować???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keczup Re: karmicie pedalskiego Trolla IP: 217.153.53.* 16.11.06, 15:52 > Keczup. Daj spokól. Ty i inni. Przecież im o to chodzi. Byście się wkurzyli i > z nimi dyskutowali. Byście zrobili szum wokół ich imprezy. > Chcesz z takimi dyskutować???? Jak ktoś mówi bzdurę, to warto to powiedzieć, żeby inni nie wzięli tej bzdury za prawdę. Warto króciutko przypomnieć tamte wątki. Dla tych, którzy ich nie czytali. Odpowiedz Link Zgłoś
cortez_i_pizarro Do boju kibole Kolejorza!!! 16.11.06, 15:25 Pokazcie "teczowym" kto rzadzi w Poznaniu! Odpowiedz Link Zgłoś
slimakk Marsz Równości w Poznaniu już w sobotę 16.11.06, 16:00 czasem gdy sporą cześć myśli i działań poświęcamy mniejszościom zapominamy o prawach większości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyspermojad [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 16:05 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: Marsz Równości w Poznaniu już w sobotę IP: *.tktelekom.pl 17.11.06, 14:32 Prawem większości jest nie uczestniczyć w tego rodzaju marszach. Więc czy ktoś o prawach większości zapomina? Natomoast obowiązkiem demokartycznej większości jest szanować prawa demokratycznej mniejszości. I o tym demokratyczna większość zapomina. A jak zapomina, to już nie jest demokratyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
franek9915 Homo Homo ponad wszystko :) 16.11.06, 17:57 Trzymajcie sie chłopaki i dziewczyny też Odpowiedz Link Zgłoś
etykieta.zastepcza UUU, ale tu tną! Nie ma to jak tolerancja! 16.11.06, 18:02 Cóż, sa jak widać równi i równiejsi. Chyba się przejdę na marsz równosci, ale obawiam się, ze nie będę tam tolerowany hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
trajan_bez_ziemi Re: UUU, ale tu tną! Nie ma to jak tolerancja! 16.11.06, 21:16 "Cóż, sa jak widać równi i równiejsi. Chyba się przejdę na marsz równosci, ale obawiam się, ze nie będę tam tolerowany" Jednym ze stałych sloganów organizatorów jest TOLERANCJA dla RÓŻNYCH światopoglądów. Dwa lata temu w paradzie chcieli wziąść udział członkowie organizacji Koliber (konserwatywni liberałowie), spotkali się nawet z aprobatą organizatorów. Ale kiedy pojawili się na marszu z hasłami o wolnosci podatkowej i PRAWEM DO NIE AKCEPTOWANIA homoseksualistów, organizatorzy poprosili POLICJĘ o USUNIĘCIE (!) "kolibrów" spośród manifestantów. Tak włąśnie wygląda mit "tolerancji" politycznie poprawnych, lewicy i większości homo. Przestałem wierzyć, że ci ludzie wogóle są w stanie pojąć swoją hipokryzję. To jest jakaś kolejna mutacja homosovieticus. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: UUU, ale tu tną! Nie ma to jak tolerancja! IP: *.tktelekom.pl 17.11.06, 14:48 Gdyby na procesji Bożego Ciała pojawili się współmanifestancji z hasłami np. opodatkowania dochodów Kościoła, to zapewne księża nie wzywaliby policji, tylko pomogliby nieść transparenty, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: privace Marsz Równości w Poznaniu już w sobotę IP: 80.51.199.* 16.11.06, 18:22 A ja jestem jak najbardziej heteroseksualną kobietą i chyba się na marsz wybiorę. Dlaczego? Ponieważ jestem za RÓWNOŚCIĄ w traktowaniu wszystkich ludzi. Znam homoseksualne kobiety i mężczyzn- to tacy sami ludzie, jak heteroseksualni. Inteligentni, oczytani, z dużym poczuciem humoru. I przede wszystkim żadne z nich nie splunie mi pod nogi, gdy na takim marszu będę się obejmować z chłopakiem. I na tym polega tolerancja. Tęczowi! Jestem z Wami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Refleks Re: Marsz Równości w Poznaniu już w sobotę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 21:02 Komu to przeszkadza? Jak ktoś nie chce oglądać przemarszu, to niech siedzi w domu. Jestem za tolerancją i mimo, że nie będę iść w tym pochodzie , to jednak będę z Wami. Trzymajcie się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mocny trzymaj sie refleks z pedalami i Pasło:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 14:14 Odpowiedz Link Zgłoś
igo.xp 1gram miłości = 100 ton tolerancji 16.11.06, 21:14 Faszyzm naganny, ale komunizm, marksizm, leninizm trzyma się mocno. Przynajmniej w tej cześci Europy. 80 -io latkom się już nie dziwię (skleroza i tym podobne sprawy) ale żeby poznańska młódz dała się nabierać na tę lichą podróbę miłości jaką produkuje się w mediach pod nazwą t o l e r a n c j a ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apasz dzisiaj pedały jutro pedofile a pojutrze ??? IP: 62.29.170.* 17.11.06, 08:55 a co bedzie pojutrze ;( ? na ile pozwolimy ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: dzisiaj pedały jutro pedofile a pojutrze ??? IP: *.tktelekom.pl 17.11.06, 14:26 ...a pojutrze procesja (rodzaj marszu) na Boże Ciało w każdy czwartek. I ustawowy zakaz sprzedaży mięsa w każdy piątek. Pasuje ci? Na to pozwolisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apasz Re: dzisiaj pedały jutro pedofile a pojutrze ??? IP: *.e-wro.net.pl 18.11.06, 09:45 boisz sie staruszek ??? i agresywnych wegetarian ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antypedryl i znow ich spacyfikuja kibole i tyle beda miec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 10:28 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: protestant Re: i znow ich spacyfikuja kibole i tyle beda mie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 12:27 Rozumiem,że w marszu będą niesione transparenty z wizerunkami Abp Petza i homoseksualisci wezmą sobie Go za patrona ich salonu.Czas najwyższy zdecydować ,czy są za,czy przeciw.Jakoś do tej pory chwalą swe dewiacje ale odmawiają prawa do nich Arcybiskupowi.To to jest ta wyśniona tolerancja? Nadmieniam,że w winę Arcybiskupa nigdy nie wierzyłem. Odpowiedz Link Zgłoś