skrzynkajagi 18.11.06, 14:20 A znacie moze jakiegos dobrego dentyste w okolicach ronda Rataje? Z gory dzieki za pomoc, Jaga Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anna Re: Dentysta w Poznaiu IP: *.icpnet.pl 19.11.06, 11:58 Rondo Rataje może nie,ale na Oś .Rzeczypospolitej 6 przyjmuje dr Kaliszewski.Po przeprowadzce zmieniłam dentystę ,jednak wróciłam do niego .Jest bardzo dobrym stomatologiem,szczerze polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
skrzynkajagi Re: Dentysta w Poznaiu 22.11.06, 09:46 a podasz Aniu jakis namiar tel? Z gory dzieki, Jaga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: nie ma, kazdy boli(n/txt) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 12:15 Kłamiesz.U Twojego Dentysty nie boli.Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Re: Dentysta w Poznaiu IP: *.icpnet.pl 23.11.06, 19:54 Bardzo polecam Eldent. Nie wiem, jaka to ulica, numer kom 504124999 odbierze właściciel i do niego proponuję się zapisać. ma bardzo długie terminy, ale bardzo warto poczekać. sumienny i uczciwy, a to wśród dentystów rzadkość. mieszkam w poz od niedawna i tez trochę szukałem "swojego" stomatologa. pozdrawiam p. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Dentysta w Poznaiu IP: *.icpnet.pl 24.11.06, 01:16 Długie terminy?przypomniała mi się scenka.Synka bardzo bolał ząb,jadę do jednego z tych wypasionych gabinetów stomatologicznych w Warszawie a tam pani stomatolog( musiała być nie w pełni rozgarnięta)proponuje mi termin za tydzień.........miała nadzieję ze zostanę jej pacjentka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Re: Dentysta w Poznaiu IP: *.icpnet.pl 24.11.06, 17:55 mi osobiscie zdarzyło się z kamieniem wychodzącym sobie na świat dostac termin usg na "za miesiąc" :) Odpowiedz Link Zgłoś
below1 Re: Dentysta w Poznaiu 25.11.06, 01:41 Przepraszam ze troche nie na temat, ale czy ma ktos jakies zdanie o dentyscie dr Bednarku z ul Chociszewskiego? Slyszalam ze podobno leczy w narkozie. Odpowiedz Link Zgłoś