Dodaj do ulubionych

Relacja on-line z Marszu Równości

• tom1003 Relacja on-line z Marszu Równości 18.11.06, 16:58
      Ciekawa kultura erotyczna przychodzi do nas z niektórych krajów.
      Łazić po ulicy i opowiadać o gustach seksualnych...
      Może jeszcze jacyś postepowcy zaproponują, aby zamiast mówić "dzień dobry", np.
      zdejmować majtki i kręcić pośladkami na znak przyjaźni?
      • dassein Parada nie broni Abp Paetza!!! 18.11.06, 16:59
        Jestem oburzony! Organizatorzy Parady to tchorze!!! Biskup Paetz powinien
        zostac ostentacyjnie zaproszony na czolo parady rownosci w Poznaniu! Jest
        meczennikiem prawicowo-pisiorowskiego zamordyzmu, ktorego slepym narzedziem
        stal sie biskup Gadecki!
        Zadam od kazi szczuki i poslanki senyszyn aby publicznie ujely sie za ponizanym
        i przesladowanym Paetzem!
        Przeciez na oko widac, ze ostatnie szykany wobec Paetza to sprawa polityczna!
        Stoi za nimi brunatny duet Kaczorow!
        Arcybiskup Patz jest pierwszym gejowski meczennikiem IV RP!!!
        • pe1 Re: Parada nie broni Abp Paetza!!! 19.11.06, 00:30

Jesteś kretynem. Paetz molestował kleryków i zasługuje na potępienie ze strony
          środowiska. Doskonale o tym wiesz, zakłamana gnido.
      • mark.parker Re: Relacja on-line z Marszu Równości 18.11.06, 17:16
        tom1003 napisał:

> Ciekawa kultura erotyczna przychodzi do nas z niektórych krajów.
        > Łazić po ulicy i opowiadać o gustach seksualnych...

Masz na myśli mężów z żonami, obnoszących się ze swoją seksualnością?
      • Gość: E-e Re: Relacja on-line z Marszu Równości IP: *.chello.pl 18.11.06, 17:50
        A "marsze-normalności" to niby nie było obnoszenie się? Tylko w odpowiedzi na
        tamte marsze? Rozumiem, że MW i skini mają psychikę 10 latka, który na każdą
        prowokację musi odpowiedzieć? Ja walnę ciebie, ty walniesz mnie, ja walnę
        ciebie, ty walniesz mnie... i tak w kółko.
    • szechter-reich-ranicki Relacja on-line z Marszu Równości 18.11.06, 17:02
      Ja także już od dawna myślę o tym aby się outen , iż jestem gojem .
      Mam tylko obawy , że polscy intelektualiści (Bartoszewski , Śpiewak & Co.)będą
      kategorycznie protestowac (i potem żaden bank nie bedzie chciał mi udzielic
      kredytu)
    • lukasbo przyszli po to, by nie dopuścić do tego by.... 18.11.06, 17:03
      "przyszli po to, by nie dopuścić do tego by to nie manifestanci zbierali się
      pod Krzyżami" - ale o co chodzi ? Polski język - trudny język ;-)
    • tom1003 Relacja on-line z Marszu Równości 18.11.06, 17:07
      Gdyby ktoś odmawiał pederastom wydawania paszportu albo odmawiał obsługi w
      sklepie, byc moze poszedł bym na marsz przeciw dyskryminacji. Ale póki co, o
      takiej dyskryminacji nic mi nie wiadomo.

Banda zakompleksionych krzykaczy usiłuje na siebie zwrócic uwagę i tyle..
      A potem przyjeżdża byle palant na koncerty w Polsce i apeluje do narodu
      polskiego, by nie krzywdził "gejów".
      • pe1 Re: Relacja on-line z Marszu Równości 19.11.06, 00:03
        tom1003 napisał:

> Gdyby ktoś odmawiał pederastom wydawania paszportu albo odmawiał obsługi w
        > sklepie, byc moze poszedł bym na marsz przeciw dyskryminacji. Ale póki co, o
        > takiej dyskryminacji nic mi nie wiadomo

Wiadomo, są takie przypadki i są bardzo dobrze udokumentowane. Było nawet kilka
        spraw w sądzie.
    • grenzik Re: Relacja on-line z Marszu Równości 18.11.06, 17:11
      Mnie w całej tej sytuacji wkurza najbardziej to, że - holender - z założenia
      przeciwni wszelkiej "inności" katolicy są kompletnie nieczuli na fakt, iż
      kościół narobił w całej swojej historii O WIELE WIĘKSZYCH SZKÓD cywilizacji, niż
      wszyscy geje razem wzięci w ogóle by mogli.
    • grazynkajohn1 Relacja on-line z Marszu Równości 18.11.06, 17:16
      Szlag mnie trafia gd czytam niektóre wypociny.Ludzie kto Wam dał prawo do
      krytykowania spraw o których nie macie zielonego pojęcia?Homoseksualizm
      sprowadzacie tylko do seksu,a to nie jest tak.Postrzegacie gejów jako
      zwyrodnialców nie wychodzących z wyra mało tego co niektórzy zwą ich
      pedofilami.Podejrzewam,że to są ci co przykladnie co niedziela biegają do
      kościoła,a po mszy piją,regularnie biją żony i dzieci.Znam
      takich "praktykujących katolików".Kto dał wam prawo o decydowaniu jak mają żyć
      i postępować inni.Rydzyk zrobił wam dokładne szambo z tego co kiedyś było u was
      mózgiem.Wg mnie każdy ma prawo do tego z kim i jak chce spędzać czas i życie i
      innym nic do tego.Dlatego uważam ,że słusznie homo domagają się praw dla
      siebie,są w końcu jak my wszyscy obywatelami tego kraju i jak wszyscy muszą
      płacić podatki.
      • zygpot Re: Relacja on-line z Marszu Równości 18.11.06, 17:25
        Ja nie widzę większych różnic (poza seksem) między mną a homoseksualistą.
        Pewnie różnic jest nie więcej niż pomiędzy mną a sąsiadem. Jednocześnie uważam,
        że obnoszenie się ze swoją seksualnością publicznie jest bardzo niesmaczne.
        • kamil_de_luxe Poznan czy wioska z kosciolem? 18.11.06, 17:39
          Nie wierze ze ma to miejsce w tak duzym miescie jak Poznan. Przygladam sie temu
          z boku z cywilizowanego kraju i wlosy mi deba staja. Hiszpania stanela na nogi
          dzieki kasie, w Polske mozna tony zlota pakowac a to nic nie zmieni bo
          menatlnosc Polaka pozostanie taka, zakompleksiony, smutny, szary, tepy
          czlowieczek.
    • Gość: Mirek z Kanady Tolerancja czy akceptacja? IP: *.vn.shawcable.net 18.11.06, 17:24
      Powtarzam za Cejrowskim i Michalkiewiczem:

"tolerancja" zaklada, ze sie czegos NIE LUBI. Np wypowiedz "toleruje mrozne
      zimy" sugeruje, ze takiej zimy wcale nie lubie.

Tolerancja wobec "gejow" polega na tym, widzac wypindraczonego faceta nie daje
      sie mu po mordzie tylko przechodzi na druga strone ulicy. Podawanie mu reki
      byloby akceptacja.

Zastanow sie wiec: Polacy sa bardzo tolerancyjni ale nawet milion
      takich "imprez" nie zmusi ich do akceptacji pederastow.
    • Gość: Michał Gdyby nasze władze IP: *.aster.pl 18.11.06, 17:36
      tak jak władze Izraela wysłały ten marsz na stadion i tam chodzili by sobie w
      kółko to nie trzeba byłoby policji odciągać od ważniejszych spraw.
    • Gość: E-e Re: Degeneraci kontra spoleczenstwo ! IP: *.chello.pl 18.11.06, 17:38
      Chyba nic nie wiesz - ani Mercurym ani o zespole...
      Nawiasem mówiąc nazwa Queen nie odnosiła się do królowej, ale do slangowej nazwy
      homoseksualisty. Oczywiście możesz uważać, że takie nazwanie zespołu nie jest
      obnoszeniem. Nie wspominając już o stylu bycia (polecam filmy dokumentalne).
    • Gość: stoik Relacja on-line z Marszu Równości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 17:55
      I co właściwie chcecie osiągnac ? Wam samym chyba najbardziej brak tolerancji
      dla samych siebie. Chcecie się takim marszem unormalnić ? Czy taki marsz,
      nawet b. duży zmieni prawa biologii ? A gzić wam się przecież nikt nie broni...
    • Gość: szoking XXI wiek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 18:17
      To śmiesznbe, by w dobie dwudziestego pierwszego wieku dochodziło do takich
      sytuacji :"Od Marszu odgrodziła ich policja na koniach"...
      problem mają nie homo, ale heterycy, pokazujący swoje ograniczenie psychiczne!!
    • kelob3 homoseksualizm jest obrzydliwą dewiacją 18.11.06, 18:25
      file:///C:/Documents%20and%20Settings/docFurman/Pulpit/Nowy%20folder/parada%20w%20jerozolimie/parada%20pedziow%20w%20jerozolimie.htm
      - "Zgodnie z nauczaniem ........ homoseksualizm jest obrzydliwą dewiacją. Ci
      ludzie swoim przemarszem chcą sprofanować ...... Miasto i nie można im na to
      pozwolić - powiedział "Rz" ......... - Im się nie dzieje tu nic złego, ale mimo
      to przedstawiają się jako ofiary. To atak na nasze wartości, na tradycyjny model
      rodziny " ."Burzliwa dyskusja na temat zorganizowania parady homoseksualistów
      trwa w ..... od dłuższego czasu. O tym, że może się ona odbyć, zdecydował Sąd
      Najwyższy. Po raz pierwszy homoseksualiści maszerowali w ....... w zeszłym roku.
      Na jednej z ulic w tłum wpadł..... i ugodził nożem trzech uczestników.
      "Przybyłem zabijać w imię Boga" - powiedział później " ciekawe kto to powiedzial
      i gdzie zgadnijcie?jesli bedziecie mieli klopoty otworzcie link na gorze.Brawo
      rodacy Szechtera!
      • pe1 Re: homoseksualizm jest obrzydliwą dewiacją 19.11.06, 00:11
        naucz się kretynie linkować, bo dałeś skrót do swojego prywatnego pulpitu
        • cortez_i_pizarro kretyn tu...kretyn tam 19.11.06, 16:52
          widze, ze lubisz wyzywac ludzi od "kretynow". Brawo - postawa godna "tfu-
          jasnogrodzianina"...
    • inrzynjer.mamun Re: Stop propagandzie dewiacji i zboczeń!!! 18.11.06, 18:26
      hehe, "młodzież WP" wróciła do domów (mamusi) i teraz na forum daje odpór, bo
      gdzie indziej nie potrafiła.
    • Gość: krępy Re: Relacja on-line z Marszu Równości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 18:28
      Cieszy mnie że w Poznaniu mamy tylko 450 homoseksualistów. Przyznam że myślałem
      że jest ich więcej.

"Ochraniało ich 500 policjantów" A po co ? Ci policjanci byli by potrzebni
      gdzieindziej np by patrolować ulice w naszym mieście. Homo mieli niezłą ochrone
      przeszło 1 policjant na 1 homo.

• pe1 Re: Relacja on-line z Marszu Równości 19.11.06, 01:58
        policz sobie:

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/51,53600,3743044.html?i=12
    • pw2221 w ten spsób od dziś w Poznaniu wszyscy są "równi" 18.11.06, 18:33
      i pederaści są równi wszechpolakom !
      • Gość: mwp Re: w ten spsób od dziś w Poznaniu wszyscy są "ró IP: *.icpnet.pl 18.11.06, 18:37
        a kanarki równe są jemiołuszkom
    • konbar Relacja on-line z Marszu Równości 18.11.06, 18:40
      Tu nie ma co dyskutowac.Propaganda
      srodkow masowego przekazu nie zmieni
      pogladow normalnych ludzi.
      Homoseksualisci powinni sie leczyc
      i tu widzie ogromna role TV i radia.
      Zachecajcie do leczenia a nie utwier-
      dzajcie tych ludzi w bledzie.
      Ta sprawa smierdzi.
      • Gość: tomrk Re: Relacja on-line z Marszu Równości IP: *.aster.pl 18.11.06, 18:44
        za tym stoi układ, popierajac PO wprowadzacie nastepny układ gejó lezb itp
    • Gość: prawdeczka Relacja on-line z Marszu Równości IP: *.net81-64-86.noos.fr 18.11.06, 18:49
      te zdjecia robia przygnebiajace wrazenie, ten szpaler zomowcow na przeciw
      mlodym dziewczynom i chlopakom godny jest raczej manifestacji przeciwko
      antyglobalistom niz ludziom, ktorzy maja preferencje do zycia intymnego z osoba
      tej samej plci. ta atmosfera nienawisci moze tylko spowodowac ciarki na
      plecach;
    • xyxyx1 Precz z Marszem ! 18.11.06, 18:55
      Precz z Marszem! - Latwiej jest rzadzic spoleczenstwem bez zasad moralnych,
      wiary religijnej,patryjotyzmu, kultury, niewyksztalconym - do tego zmierzaja
      international financjera pod sztandarem globalizacji - "holota calego swiata"
      latwiej sie rzadzi i za male pieniadze beda pracowali po 65godzin/tygodniowo
      albo i wiecej - Sredniowiecze na horyzoncie.
    • monte-everesto Relacja on-line z Marszu Równości 18.11.06, 19:00
      Dlaczego wzorcowi Polacy, "wszechpolacy" (co za niezrozumiale okreslenie, co to
      jest?), sami nie zorganizuja marszu popierajacego tolerancje, rownosc i
      braterstwo i solidarnosc z wszystkimi rasami tego globu, z wszystkimi narodami,
      z wszystkimi warstwami spolecznosci polskiej i nie tylko. Ludzie, dlaczego tego
      nie robicie?
      • Gość: o90 po co ? te marsze to glupota..................... IP: 82.112.137.* 18.11.06, 19:35
        po co mam organizowac marsz popierajacy tolerancje
        skoro toleruje
        gdybym nie tolerowal to bym to okazywal
        nie akceptuje ale toleruje

nie sadze aby solidarnosc z murzynami bantu byla komukolwiek do czegokoliwek
        potrzebna
        nie sadze aby braterstwo z palestynczykami bylaby mi do czegos potrzebna skoro
        popieram Izrael
        nie sadze aby solidarnosc z ubogimi warstwami spoleczenstwa cokolwiek komus cos
        dala
        na lenistwo pomaga jedynie nedza

dlatego tego nie robie bo to glupota
        tak jak wszelki lewicowe wynalazki
    • Gość: iwonpiotr Relacja on-line z Marszu Równości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.06, 19:14
      nasza córka ma na imię Ida nie Iza:):) Pozdrawiamy:)
    • Gość: iza Relacja on-line z Marszu Równości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 19:32
      Ja chciałabym się dowiedziec i "zapisać" na paradę rownosci dla
      heteroseksualistow.Prezentowanie swoich skłonności seksualnych na ulicy jest
      mało "smaczne".Jakich praw "tym ludziom" jeszcze brakuje i o co im
      chodzi.Niech się pieprzą w swoich domach i mnie to naprawdę nie przeszkadza.ale
      obnoszenie się ze swopją dewiacją na ulicach... Czegoś nie rozumiem
      • pe1 Re: Relacja on-line z Marszu Równości 19.11.06, 02:00
        więc się nie obnoś

problem dotyczy właśnie takich jak TY, bo to wy - heterycy się obnosicie na
        codzień, a nie geje, którzy się muszą ukrywać ze strachu, że oberwą w łeb
    • jama314 Moje skojarzenia... 18.11.06, 19:41
      Też mi się to towarzystwo z manify kojarzy z SA nie wiedzieć czemu zresztą, ale
      być może jednak coś jest na rzeczy... Portrety zaś, to jak sądzę w formie
      miniaturki (na razie), wielu nosi w różnych tajnych zakamarkach i czci jako
      męczennika za sprawę.
    • Gość: Kosmopolitanin Relacja on-line z Marszu Równości IP: *.icpnet.pl 18.11.06, 19:45
      To prawda. Takie imprezy dopiero pokazuja jak mało jest tolerancji a jak wiele
      głupoty ze strony niepełnosprawnych psychicznie, emocjonalnie i umysłowo
      "Młodzieży Wszechpolskiej" (blizej im do Hitlerjugend niż do Polski),
      "szalikowców" dobrze czujących się w stadzie im podobnych i skinów ... - to
      żałosne i prymitywne istoty. Wybaczcie im - oni nie wiedzą co czynią.
    • gekon1979 no i bylo trzeba mnie zabanowac do 19:49?? 18.11.06, 19:51
      teraz powiem co o tym sadze
      glupawa zaklamana manifestacja chorych umyslowo dewiantow ktorych miejsce jest w zamknietym zakladzie psychiatrycznym :P
      • tadeusz_ja Re: no i bylo trzeba mnie zabanowac do 19:49?? 18.11.06, 19:58
        Gekonku wyluzuj się, czy piwko już wypite, kolacyjka zjedzona?
        • gekon1979 Re: no i bylo trzeba mnie zabanowac do 19:49?? 18.11.06, 20:00
          nie pijam dzis piwa, kolacyjka zjedzona
          zaraz przeszla Poznaniem, to mi odbiera apetyt na piwo
          • gekon1979 admin jest z ubecji, czerwony robak!! 18.11.06, 20:01

• Gość: Mi Chnik Takie manifestacje są potrzebne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 20:03
          Takie manifestacje są potrzebne ze względów edukacyjnych - ludzie normalni widzą
          wtedy jak żałośnie być zboczeńcem. Z całej Polski do Poznania zjechało dwustu
          dewiantów, żeby podbudować własne ego w stadzie. Żenada:)
          • tadeusz_ja Re: Takie manifestacje są potrzebne!!!! 18.11.06, 20:04
            A co ludzie widzą? Ba ja widzę kulturalnych uśmiechniętych ludzi.
            • Gość: Rumcjas Re: Takie manifestacje są potrzebne!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 20:11
              Widzisz to, co chcesz widzieć; ludzie ze splugawionym wnętrzem mogą mieć
              przyjemną powierzchowność, ale co z tego wynika?
              • tadeusz_ja Re: Takie manifestacje są potrzebne!!!! 18.11.06, 20:18
                "ludzie ze splugawionym wnętrzem" Czy Piotr Czajkowski, Henryk Mann, Michal
                Aniol też są plugawi??
                • Gość: Ku Re: Takie manifestacje są potrzebne!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 20:25
                  Jeśli nawet byli pederastami, to nie brali udziału w takich debilnych imprezach.
                  Pedalstwo, jeśli uprawiane jest prywatnie, nie razi mnie szczególnie - niech tam
                  każdy śpi z kim zechce nawet z wieszakiem albo lampą. Ale obnoszenie publiczne
                  takiej przypadłości jest niedorzeczne i idiotyczne. A już szczytem debilizmu
                  jest domaganie się od ludzi normalnych aby zezwolili dewiantom np. adoptować
                  dzieci, czy zrównać prawnie związki pedalskie na równi z małżeństwem.
                  • tadeusz_ja Re: Takie manifestacje są potrzebne!!!! 18.11.06, 20:51
                    Próbujesz obrazic gejow.No cóz, wiekszosć z Was tu to robi z satysfakcją!
          • gekon1979 masz racje, ale nie tylko homikiem ale i lewakiem 18.11.06, 20:06
            wogole, jak okropnie byc
    • a.ba propagowanie pedalstwa za podatki 18.11.06, 20:00
      Może by tak sobie sami zapłacili za armię ochroniarzy.
      Nikt by się dewiatów nie czepiał gdyby swoich zboczeń nie manifestowali na
      ulicach.
      • tadeusz_ja Re: propagowanie pedalstwa za podatki Aba? 18.11.06, 20:02
        Ci "dewianci" placą podatki w demokratyczm kraju!
        • Gość: Kieta [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 20:06
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • tadeusz_ja Re: propagowanie pedalstwa za podatki Aba? 18.11.06, 20:09
            O czym ty piszesz?Co jest nieestetycznego w manifestacji takiej jak dzisiejsza?
            • Gość: HinDus Re: propagowanie pedalstwa za podatki Aba? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 20:14
              Nieestetyczne jest publiczne pochwalanie pederastii, tak jak nieestetyczne jest
              publiczne pochwalanie kradzieży albo publiczne nawoływanie do mordowania dzieci.
              • tadeusz_ja Re: propagowanie pedalstwa za podatki Aba? 18.11.06, 20:15
                Nie rozumiesz slowa "pederastia"!
              • carlitos35 pederastria = kradzież. Witam moralistę-folozofa ! 18.11.06, 21:20
                Gość portalu: HinDus napisał(a):

> Nieestetyczne jest publiczne pochwalanie pederastii, tak jak nieestetyczne
                jest
                > publiczne pochwalanie kradzieży albo publiczne nawoływanie do mordowania
                dzieci
                > .
          • carlitos35 Nieestetyczne jest Twoje chamstwo: 18.11.06, 21:19
            Gość portalu: Kieta napisał(a):

> W żaden sposób nie interesuje mnie to, co pedał z drugim pedałem robią
            prywatni
            > e
            > w zaciszu domowym. Natomiast obnoszenie swojej dewiacji publicznie powinno być
            > zakazane, bo jest to nieestetyczne.
        • a.ba podatki nie służą do zaspokajania potrzeb sexualny 19.11.06, 00:24
          Ja też płacę i to duże podatki ale nie żądam za to zniżek do burdelu czy opłat
          za inne uciechy sexualne.
          Dewiaci do domu!
          • Gość: opin Re: podatki nie służą do zaspokajania potrzeb sex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 00:35
            a.ba napisał:

> Ja też płacę i to duże podatki ale nie żądam za to zniżek do burdelu czy opłat
            > za inne uciechy sexualne.
            > Dewiaci do domu!

Dla mnie dewiantem jest facet, ktory kawalek kuli nazywa ojczyzna, a faceta
            chodzacego po wodzie bogiem. A podatki na to placic musze, i chce, bo rozumiem,
            ze kazdy ma swoje konik.
      • Gość: Mirek z Kanady [...] IP: *.vn.shawcable.net 18.11.06, 20:17
        • tadeusz_ja poraz trzeci piszesz? i dosc tego 18.11.06, 20:20
          Takiego steku bzdur wyciekających postow dawno nie czytalem,kompromitujesz
          Polskę w kanadzie!
          • Gość: Mirek z Kanady [...] IP: *.vn.shawcable.net 18.11.06, 20:28
            • carlitos35 [...] 18.11.06, 21:22
              • Gość: Mirek z Kanady Kolejny madrala nie potrafiacy IP: *.vn.shawcable.net 18.11.06, 21:27
                odpowiedziec na kilka prostych pytan?
                • tadeusz_ja Re: Kolejny madrala nie potrafiacy 18.11.06, 22:07
                  A która u was godzina tam w Kanadzie?
          • Gość: Giotto [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 20:29
            • tadeusz_ja Jak na kraj "Pavulonu" to dobry poziom 18.11.06, 20:55
              reprezentujesz!"Gdyby
              nie zdrowe reakcje normalnych ludzi to pederaści wyruchaliby wszystkich
              małoletnich w Polsce"
              • jama314 To dopiero był poziom jak na kraj "Cyklonu B"... 18.11.06, 21:13
                Czerpali ani chybi dobre wzorce od gości używających do tego celu "Cyklonu B".
                Nie pamiętasz kim byli, bo ja już nie pomnę? Aha już wiem, "naziści". Używali
                języka nazistowskiego i żyli gdzieś tam... no, na północy Europy... Ale jaka to
                była kultura i elegancja, no i poziom wysoki.
          • jama314 W "Kanadzie" człowieku, "K" duże jak... K 18.11.06, 20:44
            • pe1 Re: W "Kanadzie" człowieku, "K" duże jak... K 19.11.06, 13:26
              twoja kanada się pisze przez małe k, tak jak nazwa twojego zawodu
        • jama314 Popieram jeśli chodzi o Ernsta Röhma 18.11.06, 20:40
          Z kanonizacją to bym się nie śpieszył, ale za "męczennika sprawy" mógłby robić.
          • Gość: Kiku [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 20:51
            • jama314 Patrząc perspektywicznie to... 18.11.06, 21:01
              ja jednak największy nacisk położyłbym na ich leczenie. Są już pozytywne wyniki.
              • tadeusz_ja Re: Patrząc perspektywicznie to...????? 18.11.06, 21:05
                Myslalem w cichości ducha że jesteś mądrzejszy od tej forumowej'''''''''''''Ale
                widzę że " ja jednak największy nacisk położyłbym na ich leczenie. Są już
                pozytywne wyniki"Gratuluje!
                > .
        • carlitos35 [...] 18.11.06, 21:21

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka