Dodaj do ulubionych

Wyprowadzam się do Łodzi

28.11.06, 20:55
to efekt wyników wyborów samorządowych w Poznaniu... nic się nie zmieni dalej
to bagno bedzie trwać te uklady, dalej w Poznaniu wladzę będzie dzierżyć
Kulczyk i jego pomagierzy czy to z PO czy od Grobelnego... a syf w Poznaniu
coraz większy... wyprowadzam sie do ŁOdzi bo tam rządzi czlowiek który daje
nadzieje na zmiany na lepsze...
Obserwuj wątek
    • Gość: Posen Re: Wyprowadzam się do Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 21:31
      Z Bogiem
      • Gość: Włodek z Grunwaldu Re: Wyprowadzam się do Łodzi IP: *.icpnet.pl 29.11.06, 11:14
        po raz pierwszy się z Posenem zgodzę - życzę Ci s.k.i.n. powodzenia w nowy
        miejscu, gdzie mieszkają ludzie o podobnych do Twoich przekonaniach. Na pewno
        liberalizujący się Poznań nie będzie dla Ciebie miejscem do życia, gdyż
        wzrastająca wolność homosiów, wzrastająca tolerancja dla miękkich dragów,
        wzrastająca ciekawość wobec Żydów, wzrastająca otwartość ludzi wraz z
        przechodzeniem zmiany pokoleniowej przyprawiałyby Ciebie o frustracje. A po co,
        prawda? Pozwól nam kisić się we własnym sosie. Niestety za Grobelnego zostanie
        to jeszcze nieco przytłumione, ale zmiany demograficzne są nieuniknione. Tylko
        kto będzie się naparzać z kibolami Legii? :-)
    • Gość: gatuzi Re: Wyprowadzam się do Łodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.06, 21:37
      szukasz wspolczucia???
    • renepoznan Re: Wyprowadzam się do Łodzi 28.11.06, 21:54
      Ale fajnie!
    • lucyferciu Gratuluję skinie;) 28.11.06, 22:45
      Nie za bardzo mogę zrozumieć dlaczego tak długo czekałeś z tą mądrą decyzją. My
      tu już od dawna przebieraliśmy nogami, abyś wyprowadził się z Poznania i
      odpuścił sobie beznadziejne wpisy na forum poznańskim z których nigdy nic nie
      wynikało a jedynie mówiło o twoim bezmyślnym podchodzeniu do rzeczywistości.
      No cóż mogę powiedzieć ci na do widzenia? Chyba tylko tyle - Bye, bye i nie wracaj:P
      • renepoznan Re: Gratuluję skinie;) 28.11.06, 22:52
        lucyferciu napisał:

> Nie za bardzo mogę zrozumieć dlaczego tak długo czekałeś z tą mądrą decyzją

Z drugiej strony kontrast tracisz.
      • dobrusia_to_ja Dlaczego jesteście tacy okrutni??:((( 28.11.06, 22:55
        Zamiast pomóc koledze, na siłę próbujecie się go pozbyć!! Nieładnie!! Oj,
        nieładnie!!
        Natychmiast proszę zorganizować porządny transport sprzętów i ubrań, kupić jakąś
        wałówkę na drogę i z misiowym pozdrowieniem wyprawić w podróż;)
        • renepoznan Re: Dlaczego jesteście tacy okrutni??:((( 28.11.06, 22:56
          Mogę mu fundnąć leberkę.
          • lucyferciu Re: Dlaczego jesteście tacy okrutni??:((( 28.11.06, 23:03
            renepoznan napisał:

> Mogę mu fundnąć leberkę.

A ja się poświęcę i dam mu 3,50 na Popularne. Przecież w drodze musi się czymś
            ogrzać, nie?;)
            • renepoznan Re: Dlaczego jesteście tacy okrutni??:((( 28.11.06, 23:05
              A kto postawi mu okowitę?
              • lucyferciu Re: Dlaczego jesteście tacy okrutni??:((( 28.11.06, 23:08
                renepoznan napisał:

> A kto postawi mu okowitę?

Coś doktorek wspominał, że ten element życia jest mu całkiem bliski;) Może on?:):)
                • renepoznan Re: Dlaczego jesteście tacy okrutni??:((( 28.11.06, 23:10
                  lucyferciu napisał:

> renepoznan napisał:
                  >
                  > > A kto postawi mu okowitę?
                  >
                  > Coś doktorek wspominał, że ten element życia jest mu całkiem bliski;) Może
                  on?:

Ale doktorek to pija z colą. Aż o takie zboczenia to bym skina nie podejrzewał.
                  • lucyferciu Re: Dlaczego jesteście tacy okrutni??:((( 28.11.06, 23:17
                    renepoznan napisał:

> Ale doktorek to pija z colą. Aż o takie zboczenia to bym skina nie podejrzewał.

No to on będzie pił wariant oszczędniejszy - Polo coctę Przecież nie może
                    promować złego kapitalizmu;). Myślę, że propocje 1:1 przypadną mu do gustu. 1
                    butelka Polo cocty i 1 kanister okowity:):)
                    • dobrusia_to_ja Re: Dlaczego jesteście tacy okrutni??:((( 28.11.06, 23:21
                      Chyba chcecie dobić biednego Skina. Polo cocta jest jeszcze gorsza.
                      • renepoznan Re: Dlaczego jesteście tacy okrutni??:((( 28.11.06, 23:23
                        dobrusia_to_ja napisała:

> Chyba chcecie dobić biednego Skina. Polo cocta jest jeszcze gorsza.

Ale patriotyczna.
                        Jednak skin jako prawdziwy patriota to chyba ciągnie okowitę w stanie czystym.
                        • lucyferciu Re: Dlaczego jesteście tacy okrutni??:((( 28.11.06, 23:25
                          renepoznan napisał:

> Jednak skin jako prawdziwy patriota to chyba ciągnie okowitę w stanie czystym.

Myślę, że tak;) Przynajmniej zaoszczędzi na chlebie:):)
                          • dobrusia_to_ja Teraz już chyba wszystko jasne 29.11.06, 00:13
                            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=386&w=52763248&a=53037333
                            • renepoznan Re: Teraz już chyba wszystko jasne 29.11.06, 00:21
                              Odwołuję obietnice kupna leberki. Dr - przepraszam za porównania.
                            • lucyferciu Re: Teraz już chyba wszystko jasne 29.11.06, 00:22
                              Przeciez to od dawna wiadomo. A Łódź jest tylko pierwszy etapem "podróży". Jego
                              aspiracje są dużo większe:):)

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=52762565&a=52764116
                              • dobrusia_to_ja Re: Teraz już chyba wszystko jasne 29.11.06, 00:27
                                Nic dodać, nic ująć. Facet błądził, błądził, aż zabłądził do Poznania.
                                • lucyferciu Re: Teraz już chyba wszystko jasne 29.11.06, 00:37
                                  dobrusia_to_ja napisała:

> Nic dodać, nic ująć. Facet błądził, błądził, aż zabłądził do Poznania.

Zapatrzył się na wschód i stwierdził, że tam to napewno musi być cywilizacja;)
                                  • dobrusia_to_ja Re: Teraz już chyba wszystko jasne 29.11.06, 00:39
                                    Teraz już nie wiem, dokąd on jedzie. Może trzeba by lepiej poszukać??
                                    • lucyferciu Re: Teraz już chyba wszystko jasne 29.11.06, 00:44
                                      dobrusia_to_ja napisała:

> Teraz już nie wiem, dokąd on jedzie. Może trzeba by lepiej poszukać??

Po co? Za Puszczą Białowieską są fajne tereny i przyjaźnie nastawieni ludzie;)
                                      Niech sobie jedzie:>
                                      • dobrusia_to_ja Re: Teraz już chyba wszystko jasne 29.11.06, 00:46
                                        A w puszczy puszczy sam były premier:))
                                        • pawman Re: Teraz już chyba wszystko jasne 29.11.06, 00:48
                                          Kurde, znowu sie tasiemiec szykuje
                                          • dobrusia_to_ja Re: Teraz już chyba wszystko jasne 29.11.06, 00:49
                                            Chyba nie;) To temat Skina. Nie da się go ciągnąć w nieskończoność:))
                                          • lucyferciu Re: Teraz już chyba wszystko jasne 29.11.06, 00:51
                                            pawman napisał:

> Kurde, znowu sie tasiemiec szykuje

Jak będziesz się dopisywał, to może będzie i tasiemiec;) SKIN byłby dumny z
                                            tego, że jego wątek jest tak rozchwytywany:>>
                                            • Gość: gatuzi Re: Teraz już chyba wszystko jasne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.06, 10:12
                                              po fali krytyki skin nie do Lodzi a na Ural sie wyprowadzi:)
        • grendelek Re: Dlaczego jesteście tacy okrutni??:((( 29.11.06, 16:29
          A nie lepiej, jak macocha sierotke w dawnych czasach - kijek, na kijku wezelek z
          glonem chleba i gomulka sera, kopu w zopu i papa? ;-)
    • Gość: leda10 to super fajno, szerokiej (drogi)!! n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 14:52
      • lucyferciu Re: to super fajno, szerokiej (drogi)!! n/t 29.11.06, 17:41
        Bardzo wersalowo go portaktowałaś;) Ja to bym jeszcze dodał: "Skinie. A jedź
        sobie. W PiSsssssssss-DU"
    • Gość: nowy_p Czy ty kiedyś dotąd byłeś w Łodzi? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.06, 15:14
      Czy ty kiedyś dotąd byłeś w Łodzi?
    • Gość: antyrycho Re: Wyprowadzam się do Łodzi IP: *.icpnet.pl 29.11.06, 16:42
      A idz se do tej całej ŁÓDŻI znaczy miasto UDŻ tylko se weś isia na droge...pa pa
    • s.k.i.n w odp Wlodkowi 29.11.06, 18:16
      sprowadzimy Polaków z Kazachtanu i innych dawnych rep ZSRR
      • lucyferciu Re: w odp Wlodkowi 29.11.06, 19:01
        s.k.i.n napisał:

> sprowadzimy Polaków z Kazachtanu i innych dawnych rep ZSRR

Ech, skinie;) Ale riposta?:))) W sam raz adekwatna do twojego poziomu
        intelektualnego:>> Znając Włodka, to chyba teraz tarza się ze śmiechu po
        ziemi:)))
        • s.k.i.n Re: w odp Wlodkowi 29.11.06, 21:48
          niewykluczone że się tarza .. ale w gó..e...
          • lucyferciu Nie zawiodłeś mnie skinie:))) 29.11.06, 23:49
            s.k.i.n napisał:

> niewykluczone że się tarza .. ale w gó..e...

Jak zwykle przytoczyłeś nam niezwykle intelektualny tekst z jakże właściwą dla
            twojej osoby prostotą. Chcąc, aby ten wątek windował ciągle w górę to prosimy
            ciebie tylko o TAKIE wpisy:>> Nie wysilaj się na jakieś perwersje
            intelektualne, bo wierz mi, to nie pasuje do ciebie;)
            • s.k.i.n Re: Nie zawiodłeś mnie skinie:))) 01.12.06, 15:21
              rozumiem że do ciebie tylko taki język przemawia..o.k masz to u mnie jak w
              banku
    • Gość: tsurani krzyż na drogę IP: 150.254.164.* 01.12.06, 13:43
      tylko za kilka lat nie wracaj...
      • s.k.i.n Re: krzyż na drogę 01.12.06, 15:22
        ja nie jestem katolikiem..ja wierzę w Trygława i w Światowida
        • Gość: skinuś Re: krzyż na drogę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 00:53
          s.k.i.n napisał:

> ja nie jestem katolikiem..ja wierzę w Trygława i w Światowida

No i twoje myślenie napędza tylko bzykanie, hehe.
          • s.k.i.n Re: krzyż na drogę 02.12.06, 19:54
            bzykanie to bardzo przyjemna i pożyteczna rzecz pod warunkiem ze robi się to
            bez srodków antykoncepcyjnych
            • dobrusia_to_ja Re: krzyż na drogę 02.12.06, 19:59
              W takim razie gratuluję przyszłego potomstwa.
              • s.k.i.n Re: krzyż na drogę 02.12.06, 22:13
                dziekuję, ale to tez gratulację dla Polski że naród polski nie wszystkek wymrze
                • dobrusia_to_ja Re: krzyż na drogę 02.12.06, 22:20
                  s.k.i.n napisał:

> dziekuję, ale to tez gratulację dla Polski że naród polski nie wszystkek wymrze

Czy Twoje partnerki to wytrzymają?? W zasadzie krótko po porodzie kobieta może
                  ponownie zajść w ciążę. Jak będziesz miał szczęście, to w jednym roku ta sama
                  babeczka urodzi Tobie dwoje dzieci.
    • drhuckenbush Re: Wyprowadzam się do Łodzi 03.12.06, 01:02
      Skinie, tak nie mozna! Musimy z calych sil walczyc z tym potwornym ukladem, z ta
      patologia. I w naszym miescie, i w naszym kraju. Nie mozna stad uciekac - bo
      jesli porzadni ludzie uciekna, to kto bedzie wtedy w tym miescie?
      • sosek_s Re: Wyprowadzam się do Łodzi 03.12.06, 02:19
        > jesli "porzadni" ludzie uciekna, to kto bedzie wtedy w tym miescie?

odpowiedz brzmi: zostaną ludzie normalni =] najblizszy pospieszny do lodzi
        odjezdza z glownego o 7:15, cena biletu normalnego 40 zeta, wiec do widzenia :D
        • salimis Re: Wyprowadzam się do Łodzi 03.12.06, 12:03
          oj skinie, skinie . Widzę że masz na forum dużo przyjaciól. Posen ofiaruje ci w
          drogę Boga , jeśli Bóg będzie z tobą to kto zostanie z nami, renepoznan -
          leberkę, lucyferciu- pieniądze na papierosy, tsurani- krzyż na drogę zaś sosek
          rozklad jazdy.Jak widzisz,nie opuścisz Poznania z pustymi rękami. To się nazywa
          przywiązanie. "szerokiej drogi już czas, mapę życia w sercu masz, czujesz jak
          wolny ptak" - pa pa -przyślij kartkę ; )
      • lucyferciu Re: Wyprowadzam się do Łodzi 03.12.06, 21:27
        drhuckenbush napisał:

> Skinie, tak nie mozna!

Co mu zabraniasz? Jak chce, to niech spada. Jego brocha.

> Musimy z calych sil walczyc z tym potwornym ukladem, z ta patologia.

1)Jak ty chcesz walczyć z całych sił, to zalecam częste wizyty na pakerni, aby
        trochę tych sił załapać.
        2) Czy pojęcie ukad = patologia nie dotyczy też ekipy obecnie rządzącej? Taka
        banalna sprawa jak chociażby polegająca na wyp.. części pracowników UW (nazwa
        oficjalna - tworzenie takiego państwa:>>) sprowadza się do wprowadzenia swoich
        przydupasów, którzy będą mrugali tylko wówczas, gdy im naczelny guru nakarze.
        Czyż nie jest to układ? Czyż nie jest to patologia? Jeżeli chcesz walczyć z tym
        układem i z tą patologią to masz moje wsparcie:>

> I w naszym miescie, i w naszym kraju.

Nie bądź takim samolubem. Pomyśl jeszcze o walce z układem i patologią w
        EUROPIE, na ŚWIECIE i we WSZECHŚWIECIE:>>>

> Nie mozna stad uciekac - bo jesli porzadni ludzie uciekna,

Twoje kryterium oceny porządności jest tak beznadziejne, że go nawet nie warto
        komentować. Większym realizmem oceny rzeczywistości w stosunku to tej, którą ty
        dokonujesz, to wykazałby się 5-ciolatek. Doktorku już czas najwyższy wyrosnąć z
        pieluch:PP

> to kto bedzie wtedy w tym miescie?

No przecież wiadomo. NORMALNI:>
        • dobrusia_to_ja Re: Wyprowadzam się do Łodzi 03.12.06, 21:30
          lucyferciu napisał:

> Doktorku już czas najwyższy wyrosnąć z pieluch:PP

Chcesz go pozbawić jedynej rozrywki?? Nie bądź taki okrutny:P
        • drhuckenbush Re: Wyprowadzam się do Łodzi 03.12.06, 21:35
          No tak, bo oczywiscie najlepiej bedzie, jesli urzedami kierowac beda przydupasy
          PO i SLD.
          Tyle ze wtedy oni doskonale przyloza swoje lapki do tego, by zepsuc wszystko co
          sie da.
          • lucyferciu Re: Wyprowadzam się do Łodzi 03.12.06, 21:46
            drhuckenbush napisał:

> No tak, bo oczywiscie najlepiej bedzie, jesli urzedami kierowac
            > beda przydupasy PO i SLD.

Jak zwykle jesteś w błędzie:P Nikt nie powinien być z rozdania politycznego,
            tylko powinny kierować i pracować w nich osoby MERYTORYCZNIE PRZYGOTOWANE. Czy
            chociaż wiesz co to znaczy? Opcja polityczna nie ma tu żadnego znaczenia.
            • drhuckenbush Re: Wyprowadzam się do Łodzi 04.12.06, 01:19
              Tylko dziwnym zbiegiem okolicznosci, PO, SLD oraz ich elektorat uwaza, ze
              najbardziej merytorycznie przygotowani sa ludzie namaszczeni przez Tuska i
              Olejniczaka.
              • lucyferciu Re: Wyprowadzam się do Łodzi 04.12.06, 01:25
                drhuckenbush napisał:

> Tylko dziwnym zbiegiem okolicznosci, PO, SLD oraz ich elektorat uwaza, ze
                > najbardziej merytorycznie przygotowani sa ludzie namaszczeni przez Tuska i
                > Olejniczaka.

Powtórzę się;) Jak zwykle jesteś w błędzie:>> Pokaż mi ten elektorat, który tak
                uważa. Pamietaj o jednej rzeczy: konkursy, konkursy i jeszcze raz konkursy. Ale
                tylko takie, które nie mają podłoża politycznego i przewalenie swojego
                kolesia!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka