Dodaj do ulubionych

Prof. Herr Donalda

22.08.26, 20:59
www.webofscience.com/wos/author/record/L-6805-2015
Jak Baśka osiągnęła ten tytuł?
Obserwuj wątek
    • boggi_dan Re: Prof. Herr Donalda 22.08.26, 21:06
      Daj spokój. Fakt opublikował jej oszczędności i nie urywa t... Mnie zmartwiło coś innego, też określenie Katowic jako miasta położonego w "północnym centrum" Polski.
      • negativum Re: Prof. Herr Donalda 22.08.26, 21:16
        boggi_dan napisał:

> Daj spokój. Fakt opublikował jej oszczędności i nie urywa t... Mnie zmartwiło
        > coś innego, też określenie Katowic jako miasta położonego w "północnym centru
        > m" Polski.

Katowice to Katowice…
        Ale to jest wrocławianinem spod Zalewu Szczecińskiego.

Myślę nad ową osobą. Rektor Uniwersytetu, jak dostanie oficjalną informację, ma pełne prawo do zwolnienia tego.
        Myślę nad tym.

www.webofscience.com/wos/author/record/L-6805-2015
        • boggi_dan Re: Prof. Herr Donalda 22.08.26, 21:33
          negativum napisał:

> boggi_dan napisał:
          >
          > > Daj spokój. Fakt opublikował jej oszczędności i nie urywa t... Mnie zma
          > rtwiło
          > > coś innego, też określenie Katowic jako miasta położonego w "północnym
          > centru
          > > m" Polski.
          >
          > Katowice to Katowice…
          > Ale to jest wrocławianinem spod Zalewu Szczecińskiego.
          >
          > Myślę nad ową osobą. Rektor Uniwersytetu, jak dostanie oficjalną informację, ma
          > pełne prawo do zwolnienia tego.
          > Myślę nad tym.
          >
          > www.webofscience.com/wos/author/record/L-6805-2015
          >
          > Ogólnie jak z braku matki wychowywały mnie różne kobiety to nie jestem skłonny je hejtować. Donald Franciszek tak bardzo cyfryzował kraj, że jego ludzie zaczęli masowo zastępować własne mózgi darmowymi algorytmami AI.
          • negativum Re: Prof. Herr Donalda 23.08.26, 02:16
            Efekt rządów Herr Donalda…

…Masowe zastrzeżenie danych osobistych.
            • boggi_dan Re: Prof. Herr Donalda 23.08.26, 04:37
              negativum napisał:

> Efekt rządów Herr Donalda…
              >
              > …Masowe zastrzeżenie danych osobistych.
              >
              No właśnie. Ale chociaż zachowała się honorowo, złożyła rezygnację bo nie wyszło, a minister cyfryzacji zawalił ( 19 milionów danych wyciekło i to dwukrotnie) ma się dobrze , jeszcze mówi że nie o wszystkim wiedzieli, minister nauki krytykowana za politykę szkolną , która stoi w sprzeczności do oczekiwań Rodziców i zaniża poziom nauczania w Polsce, ma się dobrze, minister finansów który w gigantyczny sposób zadłużył Polskę , mówi że wszystko w porządku.
              • negativum Re: Prof. Herr Donalda 23.08.26, 12:37
                boggi_dan napisał:

> negativum napisał:
                >
                > > Efekt rządów Herr Donalda…
                > >
                > > …Masowe zastrzeżenie danych osobistych.
                > >
                > No właśnie. Ale chociaż zachowała się honorowo, złożyła rezygnację bo nie wysz
                > ło, a minister cyfryzacji zawalił ( 19 milionów danych wyciekło i to dwukrotnie
                > ) ma się dobrze , jeszcze mówi że nie o wszystkim wiedzieli, minister nauki kr
                > ytykowana za politykę szkolną , która stoi w sprzeczności do oczekiwań Rodziców
                > i zaniża poziom nauczania w Polsce, ma się dobrze, minister finansów który w g
                > igantyczny sposób zadłużył Polskę , mówi że wszystko w porządku.

Ciekawe jak zachowa się Rektor, zatrudniający najlepszą pracownicę…
          • negativum Re: Prof. Herr Donalda 23.08.26, 12:50
            boggi_dan napisał:

> > Ogólnie jak z braku matki wychowywały mnie różne kobiety to nie jestem sk
            > łonny je hejtować. Donald Franciszek tak bardzo cyfryzował kraj, że jego ludzie
            > zaczęli masowo zastępować własne mózgi darmowymi algorytmami AI.

Pojawił się hejt pojmowany tak przez Basię
            tvrepublika.pl/Polska/Rektor-komentuje-afere-wokol-raportu-Mroz-Gorgon/220355
            Problem Warszawskiego Rektora jest jednak inny

orcid.org/0009-0000-9234-9493
            Jego dorobek jest tożsamy z prof. Basią. No ta, była choć ministrzycą… a ten Rektorem Collegium W.
            • negativum Re: Prof. Herr Donalda 23.08.26, 12:57
              negativum napisał:

> boggi_dan napisał:
              >
              >
              > > > Ogólnie jak z braku matki wychowywały mnie różne kobiety to nie jes
              > tem sk
              > > łonny je hejtować. Donald Franciszek tak bardzo cyfryzował kraj, że jego
              > ludzie
              > > zaczęli masowo zastępować własne mózgi darmowymi algorytmami AI.
              >
              > Pojawił się hejt pojmowany tak przez Basię
              > tvrepublika.pl/Polska/Rektor-komentuje-afere-wokol-raportu-Mroz-Gorgon/220355
              > Problem Warszawskiego Rektora jest jednak inny
              >
              > orcid.org/0009-0000-9234-9493
              > Jego dorobek jest tożsamy z prof. Basią. No ta, była choć ministrzycą… a ten Re
              > ktorem Collegium W.

Nasze innowacyjne programy nauczania, oparte m.in. na wykorzystaniu najnowszych technologii wirtualnej rzeczywistości (VR)

Za med.edu.pl
              • boggi_dan Re: Prof. Herr Donalda 23.08.26, 13:04
                Donald Franciszek to ma pecha do takich kobiet. Jest ich trochę w tym rządzie😛
                • negativum Re: Prof. Herr Donalda 23.08.26, 13:13
                  boggi_dan napisał:

> Donald Franciszek to ma pecha do takich kobiet. Jest ich trochę w tym rządzie😛

On ma pecha do siebie…
    • hordol Co parę dni kolejna afera 23.08.26, 06:07

Jedna przykrywa drugą.
      • negativum Re: Co parę dni kolejna afera 23.08.26, 09:59
        hordol napisała:

>
        > Jedna przykrywa drugą.

Tu tylko przytulono 200 tys. zł
        Ale na przyszły rok planowano już 600 mln zł.
      • negativum Re: Co parę dni kolejna afera 23.08.26, 13:00
        hordol napisała:

>
        > Jedna przykrywa drugą.

Tych afer nie da się przykryć. Kołderka zbyt mała.
    • prze.nick Re: Prof. Herr Donalda 23.08.26, 17:39
      Nie wiem czy ktoś już tu wspomniał o ciekawych znajomościach pani prosefory
      wiadomosci.wp.pl/mloda-ferajna-stara-patologia-kibole-wisly-w-pieciu-skatowali-czlowieka-kilka-minut-wstrzasajacych-nagran-7321483314604224a

"Otóż jak wynika z informacji WP, część członków "Młodej Ferajny" trenowała lub wciąż trenuje sporty walki w sali sportów walki w siedzibie Towarzystwa Sportowego Wisła przy ul. Reymonta. W czerwcu WP ujawniła, że Tomasz Sarara, w przeszłości trenujący bandytów z Sharksów, w tym Grzegorza Z. ps. Zielak, siedzącego dziś w więzieniu lidera rozbitej już bojówki, trenuje na Wiśle nowe pokolenie kiboli. Koordynatorem sekcji oficjalnie podległej władzom Towarzystwa Sportowego Wisła Kraków jest sam Marcin N. ps. Maniek. Mimo bandyckiej przeszłości Maniek bez problemów pojawiał się na Wiśle i miał nawet być gwiazdą gali kickboxerskiej organizowanej przez Tomasza Sararę na stadionie przy ul. Reymonta.

Tak się składa, że kontrowersyjną galę organizowała firma Strikeking. Dyrektorką w niej jest Barbara Mróz-Gorgoń, powołana 29 lipca przez premiera Donalda Tuska na Pełnomocniczkę Rządu ds. Promocji Marki Polska. Po ujawnieniu licznych kontrowersji wokół niej, kobieta podała się w piątek do dymisji.

Nie odpowiedziała nam na pytania, co właściwie łączy ją z Tomaszem Sararą i krakowskimi kibolami."

Kto by się spodziewał że pani profesora tak szybko łączy pełniącego obowiązki premiera z dziwnymi organizacjami
      a mówią, że trzeba aż 6
      pl.wikipedia.org/wiki/Sześć_stopni_oddalenia
      • negativum Re: Prof. Herr Donalda 24.08.26, 14:11
        Żal mi tej kobiety…
        Herr Donald ją … i wypluł.
        • boggi_dan Re: Prof. Herr Donalda 24.08.26, 15:11
          negativum napisał:

> Żal mi tej kobiety…
          > Herr Donald ją … i wypluł.
          >
          Tym że swoim wyborcom wmówili że rozliczają złodziei, gdy dopiero sami pokazują wirtuozerię w rozkradaniu państwa. Do tego im pomaga sztuczna inteligencja😭
    • m.c.hrabia Re: Prof. Herr Donalda 24.08.26, 14:19
      negativum napisał:

>
      > Jak Baśka osiągnęła ten tytuł?
      >

ty nawet do usranej tego nie osiągniesz , nawet jak Czarnek będzie je nadawał :))))
      • negativum Re: Prof. Herr Donalda 24.08.26, 16:37
        m.c.hrabia napisał:

> negativum napisał:
        >
        > >
        > > Jak Baśka osiągnęła ten tytuł?
        > >
        >
        > ty nawet do usranej tego nie osiągniesz , nawet jak Czarnek będzie je nadawał :
        > ))))

Ludzie mają swój rozum, a to wyborów został rok.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka