Gość: mila IP: *.cable.ubr01.dals.blueyonder.co.uk 18.01.07, 19:04 Chce kupic nowe mieszkanie w poznaniu. Zna ktos jakies fajne oferty deweloperow? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 1 Re: najlepszy deweloper w poznaniu IP: *.izacom.pl 18.01.07, 19:07 URBISKGD.PL zopbacz sobie chyba fajne i jeszcze tanie,pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: najlepszy deweloper w poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 19:17 jakie sa ceny tych mieszkanek Ubrisu? Czy ktos sie orientowal? Odpowiedz Link Zgłoś
x2007 Re: najlepszy deweloper w poznaniu 19.01.07, 07:32 oferta paskudna, jakies blachy polaczone z elewacja dla mnie developer wogole nieznany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: najlepszy deweloper w poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 19:31 Pani się pyta o Poznań, a nie o pole kilka kilometrów za Poznaniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axn Re: najlepszy deweloper w poznaniu IP: *.icpnet.pl 18.01.07, 19:34 może to zabrzmi dziwnie co napisze, ale polecam PTBS, mam bardzo dobre wspomnienia jak na razie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poznanianka Re: najlepszy deweloper w poznaniu IP: *.bsk.vectranet.pl 19.01.07, 14:04 Do axn, witam piszesz ze masz dobre wspomnienia z PTBS deweloper,mozesz wyjasnic dlaczego?Ja w chwili obecnej kupuje od nich mieszkanie na opienskiego ale sama nie jestem przekonana jak to wszystko wyjdzie.Jesli miales/as jakiekolwiek doswiadczenia z nimi to napisz co nie co o tym.to bardzo wazne.pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylas Re: najlepszy deweloper w poznaniu IP: *.echostar.pl 18.01.07, 22:24 Wrocmy do pytania - prosze o odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody Re: najlepszy deweloper w poznaniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.07, 22:38 Lista developerów i aktualnych realizacji w Poznaniu i okolicach: www.tdm.com.pl/start/index.php?m=2&k=2&l=4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościkowa Re: najlepszy deweloper w poznaniu IP: *.nat.pozman.pl 19.01.07, 23:53 Polecam PAJO z Lubonia Nowa lokalizacja. Grunwaldzka, Czarna droga Fabianowo. Mieszkania w zabudowie szeregowej Cena 3500 zł za metr ale z tego co wiem całość już zarezerwowana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: najlepszy deweloper w poznaniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.07, 01:22 Ataner - chociaż cena nie mała, a w celu rezerwacji mieszkań ludzie koczuja od 4 rano... Ale jakość mieszkań i poziom obsługi klienta są adekwatne do ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
harry75 Re: najlepszy deweloper w poznaniu 20.01.07, 07:51 KALBUD -będą budować osiedle w Rokietnicy ( szeregowce i mieszkania). Nie wiem czy jeszcze mają wolne szeregowce w Swarzędzu na Oś.Promykowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pgf Re: najlepszy deweloper w poznaniu IP: *.orange.pl 19.01.07, 21:24 osiedle pod platanami - wechta s.a. - zdecydowanie najlepsza obecnie lokalizacja w P-niu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylas Re: najlepszy deweloper w poznaniu IP: *.echostar.pl 19.01.07, 22:16 Ale to WILDA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cichy1232 Re: najlepszy deweloper w poznaniu IP: *.cable.ubr01.dals.blueyonder.co.uk 20.01.07, 01:13 W Atanerze cena 7500zl m2.- wszystko juz zarezerwowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pgf Re: najlepszy deweloper w poznaniu IP: *.orange.pl 20.01.07, 20:48 no właśnie - to powoli staje się atutem - np. 4min. autem do starego browaru Odpowiedz Link Zgłoś
micall Re: najlepszy deweloper w poznaniu 28.02.14, 11:29 Ja polecam MastermInvest - inwestycja na ul. Słowiańskiej - ostatecznie nie zdecydowałem się na zakup, ale oglądałem bardzo dokładnie i na tle innych firm deweloperskich (może nie wszytskich, ale częśći) wygląda to naprawdę solidnie masterminvest.pl/inwestycje_aktualne/slowianska_nova/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imeonfinance Re: najlepszy deweloper w poznaniu IP: 91.215.2.* 05.03.14, 22:04 Kompleksowa obsługa związana z kredytem hipotecznym. 26 banków u jednego doradcy. Skontaktuj się ze mną tel. 506250688. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mad max Re: najlepszy deweloper w poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 11:44 Warto rozwazyc oferte Libry w Komornikach. Niby to juz nie Poznan ale dojazd do Paznania szybszy niz z wielu jego zakatkow: Autostradą na Debiec lub poszerzana wlasnie Glogowska - do Centrum. A w okolicy cisza i spokoj, lasek przy koncu ulicy no i pól km do Parku Wielkopolskiego. Sam deweloper bardzo dba o klientow co teraz sie niestety rzadko zdaza... nawet karteczke swiateczna dostalem :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: najlepszy deweloper w poznaniu IP: *.izacom.pl 20.01.07, 22:27 przeczytałem ten wątek z ciekawością bo sam chce coś kupić, z wszystkich ofert w mojej skromnej ocenie fajne są dwie WACHTA i URBIS, oczywiście cena powierzchnia na korzyść URBIS zato lokalizacja WACHTA, szczerze powiem że ceny w Poznaniu rąbią się kosmiczne 7000pln, a ten URBIS dalej położóny ale 3500pln, jeszcze jest PAYO ale opinie o nim marne, AGROBEX i ich krętactwa żenada, sam już nie wiem, a czy ktoś może wie ile zajmuje dojazd do Poznania z tej lokalizacji URBISU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Diablica690 Re: najlepszy deweloper w poznaniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.07, 10:56 Ja również polecam Libre, Komorniki. Bardzo mili ludzie a przede wszystkim elastycznośc developera dotycząca terminów. Super lokalizacja, cisza spokój, no i w miare przyzwoita cena. Odpowiedz Link Zgłoś
qu_75 Re: najlepszy deweloper w poznaniu 22.01.07, 14:19 Odpowiadając na pytanie postawione w tytule wątku - to biorąc pod uwagę bezpieczeństwo transakcji, jakość obsługi i wykonania, standard - zdecydowanie jest to ATANER oraz Echo Investment. Wnioskuję na podst. dosiadczenia własnego jak i znajomych. Kryterium ceny to już co innego, ale cóż, ono jest następstwem powyższych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samuel Re: najlepszy deweloper w poznaniu IP: *.dyn.optonline.net 22.01.07, 17:47 agrobex ma najleprze polozenie na ulanskiej i wojskowej. tramwaj pzed samym nosem i 3-4 przystanki i jest sie na starym. a deweloper taki sobie, ale lokalizacja SUPER Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dev Re: najlepszy deweloper w poznaniu IP: *.acn.waw.pl 27.02.07, 22:09 Echo Investment? W Warszawie na pewno nie zasługują na miano dobrego i uczciwego developera. Owszem nie są najgorsi, ale na pewno nie najlepsi. Do tego brakuje im baaardzo dużo. Proces sprzedaży to jeszcze jakoś idzie, są mili itp. Choć też nie zawsze. ja na ostateczną ofertę czekałem kilka tygodni. Ale po odbiorze mieszkania to już droga przez mękę. Usterki wpisanie w protokole odbioru usunęli po 3 miesiącach (w tym m.in. przecieki wody z balkonu do mieszkania). I jak się okazało nie zupełnie skutecznie, skutkiem czego deszcz przedostał się do mojego mieszkania, zrujnował mi parkiet, a oni najpierw odpowiedzieli, że parkiet był za wcześnie kładziony. To szybko obaliłem, to następni się przyczepili, że był źle położony, a wilgoć musiała dostać się z mojej winy. Właśnie robię ekspertyzę specjalisty od parkietów i zdaje się, iż pozostaje mi tylko droga sądowa z tymi cwaniakami. Niestety teraz jest rynek developera, więc coraz mniej etyczne zagrywki pojawiają się z ich strony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sacramento Re: najlepszy deweloper w poznaniu IP: 213.156.115.* 29.01.07, 17:27 A sa tacy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: najlepszy deweloper w poznaniu IP: 217.168.130.* 06.02.07, 10:00 Poszukaj jakiś rankingów.. Ataner jest no.1 Wechtę odradzam, rankingi co jakiś czas się pojawiają w interenecie - zob np. www.tutej.pl/cms.php?i=8799 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kicia Re: najlepszy deweloper w poznaniu IP: *.icpnet.pl 06.02.07, 18:11 O Atanerze wszędzie jest głośno: www.tutej.pl/cms.php?i=19870 Odpowiedz Link Zgłoś
koren30 Re: najlepszy deweloper w poznaniu 08.02.07, 22:23 Ja kupiłam mieszkanie od firmy PBR Wyrzysk. Ceny mieli bardzo przystepne w stosunku do tych jakie panowały na rynku poznanskim. Nie miałam żadnych uwag co do wykonczenia i terminowosci. Firma bardzo elastyczna pod wzgledem przerobek w mieszkaniu. Wg mnie Ataner jest przereklamowany i zbyt duzo liczy sobie za metr. A i architektura mało wyszukana. PBR Wyrzysk budował juz przy ul. Wyłom, Leonarda i Daleminskiej. Teraz tez cos buduja - chyba gdzies na Piatkowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: set Re: najlepszy deweloper w poznaniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.07, 15:21 Tylko nie PBR WYRZYSK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! podobno są mili na początku, a potem? Szkoda gadać Odpowiedz Link Zgłoś
koren30 Re: najlepszy deweloper w poznaniu 13.03.07, 10:12 Nie wypowiadaj sie, jak sam nie miales do czynienia z tym deweloperem! Popatrz, jak o nich pisza ludzie n innych forach w gazecie. Jakos nie widac wiekszego narzekania - wrecz przeciwnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mis Re: najlepszy deweloper w poznaniu IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 18.03.07, 22:14 koren a gdzie kupiles mieszkanie od PBR ??? na jakiej ulicy ?? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
koren30 Re: najlepszy deweloper w poznaniu 21.03.07, 20:55 przy Piatkowskiej - ich pierwszy budynek w Poznaniu Odpowiedz Link Zgłoś
python636 Re: najlepszy deweloper w poznaniu 05.06.07, 18:29 Jezeli chodzi o Urbis póki co nie ma wiekszych problemów , zobaczymy jak bedzie to wygladało w dalszej czesci realizowania inwestycji. Połozenie tez moim zdaniem ekstra 14 km do centrum Poznania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania dlaczego nie PBR Wyrzysk?? IP: 213.17.247.* 06.06.07, 14:24 A co się stało? Kupowałweś od nich mieszkanie czy tylko tak gadasz? Pytam bo kupiłam mieszkanie i wszystko wydaje mi się ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spod szczęśliwej [...] IP: *.icpnet.pl 13.10.13, 21:44 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilonka Re: najlepszy deweloper w poznaniu - ardens IP: *.46-29-151.tkchopin.pl 16.11.13, 23:11 A już mieszkasz na tym osiedlu wybudowanym przez ardensa, czy jeszcze się urządzasz? Bo przyznam, że osiedle tygrysie bardzo przypadło mi do gustu, tym bardziej że polecasz tego dewelopera - znaczy że uczciwy. Tylko chciałabym wiedzieć czy dojazd nie jest uciążliwy. Niby blisko, ale czy na wjeździe do miasta nie ma korków? Nigdy od tej strony nie jechałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anginka Re: najlepszy deweloper w poznaniu - ardens IP: *.icpnet.pl 20.11.13, 22:44 ja jezdze tą trasą bo dojeżdżam ze Śremu (to jest dopiero kawał :P) i nie narzekam. Nawet w godzinach szczytu jest całkiem ok, to trasa szybkiego ruchu więc super. Jak były remonty to się przed Ratajami czasem korkowało ale to bardziej dla wracających do Poznania, jak Ty będziesz wracac w tamtą strone będzie ok :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilonka Re: najlepszy deweloper w poznaniu - ardens IP: *.46-29-151.tkchopin.pl 23.11.13, 13:04 To super:) W takim razie już nie będę się dłużej zastanawiać, bo jeszcze mi wykupią mieszkanko, które sobie upatrzyłam. Dzwonię dziś do ardensa i rezerwuję chatkę na tygrysim! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trombacz Re: najlepszy deweloper w poznaniu - ardens IP: *.play-internet.pl 25.11.13, 15:47 ilonka kupiłaś? Możesz podać maila do siebie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeleń Re: najlepszy deweloper w poznaniu - ardens IP: *.dynamic.chello.pl 30.11.13, 10:01 biedna ilonka z wrażenia zapewne się schlała i leży gdzieś pod płotem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszukany Re: najlepszy deweloper w poznaniu IP: *.play-internet.pl 17.11.13, 04:29 Nie polecam oszustów PBO Anioła. Odpowiedz Link Zgłoś
mijus76 Re: najlepszy deweloper w poznaniu 25.11.13, 17:29 cały czas ta chała w Robakowie --tygrysie się reklamuje żenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlody321 Re: najlepszy deweloper w poznaniu IP: *.centertel.pl 27.11.13, 00:33 chyba tylko idiota nie zauważy że ardens reklamuje się sam i jak narcyz sam sobie słodko pierdzi przed własnym lustrem. Żygać się już chce od tych auto-wpisów Odpowiedz Link Zgłoś