Gość: lidka IP: *.icpnet.pl 22.02.07, 16:54 szukamy dobrej firmy produkującej okna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gosc Re: Okna - jaką wybrac firmę IP: *.icpnet.pl 22.02.07, 20:49 Wszystko zalezy czy chcesz plastikowe czy drewniane. Ja zamowilam plastikowe 5 komorowe, bo nie pałam chęcią do poźniejszje konserwacji drewnianych. Nim kupilam okna zrobilam chyba z 7 wycen. najbardziej profesjonalnie podeszli do sprawy oraz mieli ogólnie najlepsze opinie: Nexbau (dawniej arex, adres gdzies w internecie), MS ( bylam w oddziale na Sokoła) oraz Bracia Bertand ( przeżmierowo, Rynkowa 1). Wszystkie trzy firmy moge raczej polecić.Dobry stosunek ceny do jakości. Kupilam okna w jednej z tych trzech, ale nie chce im robic darmowej reklamy wiec nie podam w ktorej. Aha wycene robiłam jeszcze w Drutexie, ale tam nie dotarłam osobiście i nie widziałam, ale polecam też porównac ceny, bo było w miare tanio. Wszystkie te firmy pierwsze wyceny zrobiły na emaila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Okna - jaką wybrac firmę IP: *.icpnet.pl 25.02.07, 19:04 firma M&S na ul. Sokoła.Co o tym myslioce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eda Re: Okna - jaką wybrac firmę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.07, 12:46 Z czystym sumieniem mogę polecic Oknovid (www.oknovid.pl). Kilka miesięcy temu wstawiali mi okna i jestesmy b. zadowoleni z obslugi,wykonania i ceny. Biuro o ile dobrze pamietam maja chyba na Solidarnosci ale nie mam nr ogolnego, mam tylko nr tel do goscia ktory nas obslugiwal, bardzo solidny ( Piotr?) 501 503 433... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldi0304 Re: Okna - jaką wybrac firmę IP: *.icpnet.pl 02.03.07, 21:00 czy cos wiecie na temat firmy,,OKNA Z KRAKOWA" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vienna Re: Okna - jaką wybrac firmę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 13:58 Każdy problem budowlany można rozwiązać w nowym serwisie BDB. ----------------------- BAZA DORADZTWA BUDOWLANEGO BDB www.bdb.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
qu_75 A co z dźwiekoszczelnością? 07.03.07, 13:59 Możecie szczególnie coś (okna, producent) polecić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: A co z dźwiekoszczelnością? IP: 213.17.203.* 26.03.07, 11:54 to ja pociągne dalej temat bo też mnie to aktulanie bardzo interesuje! nie bardzo wiem ile kosztują takie okna, jak rozpoznać czy sie nie przepłaca? prosze o pomoc- okna MUSZE wymienic a z kaską bardzo kruchutko :( Odpowiedz Link Zgłoś