Dodaj do ulubionych

Portret poznaniaka

25.02.07, 21:02
europejskość to żaden powód do dumy
Obserwuj wątek
    • Gość: Hupa Denryka Re: Portret poznaniaka IP: *.tami.pl 25.02.07, 21:25
      a idź w pyry!
      • Gość: Hans Re: Portret poznaniaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 02:03
        Wedlug tego przyglupa skina lepiej byc nazistom,antysemita i prostakiem takim
        jak on niz czuc sie europejczykiem! No coz skin jest chory psychicznie i trzeba
        mu ta niedoleznosc umyslowa wybaczyc
      • jackowrzesnianin Re: Portret poznaniaka 27.02.07, 00:00
        Było dalej:
        "Idź w pyry, łynty gryźć"
    • Gość: KT4D Re: Portret poznaniaka IP: 81.105.254.* 26.02.07, 02:15
      No juz nie lecz sie z kompleksow publicznie - nic nie poradzimy na to, ze Twoja
      glowa wyglada jak d... :D
      • Gość: Filip Re: Portret poznaniaka IP: *.dsl.bell.ca 26.02.07, 04:31
        ...fajnacki temat...
        ....trudno mi sugerowac jaki jest mentalnie Poznaniak....w swoim krutkim zyciu
        jak mi sie wydawalo wsrod Poznaniakow....wiecej bylo lewactwa przybylego z
        centranej Polski...niz Poznaniakow...
        ...kiedys na Glogowskiej chyba natknalem sie na 100%-towego
        Poznaniaka...zaczepiwsy go pytaniem;..."przepradszam cie , czy orietujesz sie
        gdzie jeszcze o tej porze moge kupic jakies tanie wino...?"...a on na
        to; ....ja tanich win nie pije..."

...i to byl chyba jedyny Poznaniak spotkany w mim zyciu....pozosta;l czesc
        moich poznanskich kompanow...byli to ludzie z calej Polski...watpie nawet czy
        wogole mozna jeszce spotkac w Poznaniu - Poznaniaka....jakkolwiek byc moze
        bedzie to moja odosobniona opinia....Poznan pograza sie w destrukcyjnych
        ukladach.....wlasnie lewicy.....wlasnie wszelkiego elementu jak sie wydaje
        oddelegowanego do rozwalania tradycji i wartosci narodowych Poznania.....
        Padaja targi...i to jest fsktem...Poznan nie wykorzystal unijnych
        dotacji...slabosc Poznania jest nadto postrzegana...no co jak co ale
        Poznan...wrecz powinien walczyc o swa dole jak zadna inna spolecznosc polski
        wrecz przykladowo....Solacz...Wilda...ech ludzie goincie tych lewackich
        oprychow przybylych z niewiadomo skad...i walczcie o swoj Poznan....goncie tych
        Kulczykow za ktorych tak mi wstyd....!

• Gość: gosc Re: Portret poznaniaka IP: *.19.165.6.osk.enformatic.pl 26.02.07, 08:52
          niestety poznaniacy są przedsiebiorczy i robia interesy oszukując innych-niestety.
        • aga999929 Re: Portret poznaniaka 27.02.07, 00:01
          Nic nie wiem o lewakach pewnie to przesada ale Głogowska jest Poznaniem.W tych
          studniach kamienic żyje jeszcze pewnie Poznań.Ale pewnie tylko jego duch.No i
          inteligencja poznańska, może być stąd i stamtą przemieszana. Jednak ta z tąd
          nadaje klase. Ale przecież coś pociaga ludzi któży tu zaostają ta kultura
          włąśnie. Mnie do Poznania sprowadzili Poznaniacy bo potrzebowałam pomocy.I to
          było oczywiste dla nich. Poprostu nie ma to jak sobie człwoieka wziąśc na
          głowe. No i mieszkałam w Poznaniu Pięć lat. :)No to moge ich chyba pochwalić.
        • jackowrzesnianin Re: Portret poznaniaka 27.02.07, 00:02
          a co to jest "> ....trudno mi sugerowac jaki jest mentalnie Poznaniak....w swoim krutkim zyciu'

TO COŚ KRUTKIE???
          Krótkie, to wiem, ale krutkie?? Ki diabeł??
        • Gość: EDI Pan Filip to IDIOTA IP: *.cc.bbsrc.ac.uk 27.02.07, 14:34
          nie dziw sie, ze nie spotkales prawdziwego poznaniaka. nikt sie przed Mulem
          takim jak ty, ktory pisze 'krutkim' i pije tanie wino, nie przyzna sie ze jest
          poznaniakiem i zadaje sie z takim smieciem ze wschody jak ty. tylko w polsce D
          i twojej zasranej dziurze z ktorej jestes maja tak glupie, prawicowo-ciulowe
          poglady. zaloze sie, ze nawet jednego obcego jezyka nie znasz tlumoku. o obyciu
          w swiecie nie wspominajac. WON z Poznania!
      • s-k-i-n te! Warszawiak! wypad z pozańskiego forum! 26.02.07, 15:34
        bi.gazeta.pl/im/4/3945/m3945804.jpg
        • Gość: Polak Re: te! Warszawiak! wypad z pozańskiego forum! IP: *.icpnet.pl 27.02.07, 02:13
          A jak ty się wpieprzasz na wrocławskie albo trójmiejskie forum to co? Wypad na
          forum nazistowskie, i przestań spamować!
        • Gość: KT4D Re: te! Warszawiak! wypad z pozańskiego forum! IP: 81.105.254.* 27.02.07, 02:39
          A co? Obsiusiales i jest teraz twoje? Kto ci poza tym powiedzial, ze jestem ze
          Stolycy? Chyba nie moj IP :D
      • s-k-i-n a dlaczego pytano tylko ludzi w wieku 25-45 lat 26.02.07, 15:41
        a coz młodszymi i starszymi?
    • renepoznan Ludzie zakpili z GW? 26.02.07, 09:20
      Jak czytam te wyniki i opisy "portretu" to mam wrażenie, że ludzie sobie jaja
      zrobili z ankieterów.
      Juz najlepsza jest to przekonanie o atrakcyjnosci fizycznej poznaniaków.
      Narcyzami jesteśmy czy co? Czy to ankieta głupawa i ludzie to wyczuli?
      • Gość: Piotr Re: Ludzie zakpili z GW? IP: 150.254.125.* 26.02.07, 14:35
        W pełni zgadzam sie z Filipem. Prawdziwych Poznianiaków to już nie ma prawie.
        Za to mnóstwo jest galonów i zabugoli... :( A ankieta jest glupawa i jej wyniki
        tak naprawde nic nie mówią. Pozdrawiam szczon z landu
    • s-k-i-n a dlaczego pytano tylko ludzi w wieku 25-45 lat 26.02.07, 15:42

a co z młodszymi i starszymi?

• aga999929 Re: Portret poznaniaka 26.02.07, 23:44
      Przedsiębiroczy goscinii i dowcipni poznaniacy dokładnie tacy są. Mieszkałam
      tam 5 lat wiem cos o tym. Teraz jak jestem nawet przejazdem i nie skorzystamz
      gościnności to się obrażają. :)
      • s-k-i-n jak mozna być gościnnym i zarazem skąpym? 27.02.07, 15:51
        od kilku dni nurtuje mnie ta zagadka która wynikła z tej ankiety
    • Gość: EDIN Portret poznaniaka IP: *.cc.bbsrc.ac.uk 27.02.07, 14:24
      JACY PRAWICOWI??!!!!! CHYBA JAKAS NIENORMALNA TA ANKIETA. MAM TYLKO JEDNA
      GLUPIA KOLEZANKE O PRAWICOWYCH POGLADACH. RESZTA TO CENTRUM I LEWO!!!! I
      BYNAJMNIEJ NIE MAM PARU ZNAJOMYCH ALE BARDZO WIELU
    • Gość: Pueblo Co za porownanie.... IP: *.icpnet.pl 27.02.07, 17:33
      Co za debilny ranking miast... Najlepsze jest to ze polowa z pytanych nie
      pochodzi z danego miasta, wystarczy wyjsc na ulice i zobaczyc ilu przechodniow w
      miescie akademickim jest tuTEJszych. BUAHAHAHAHA GAZETA......
      • sosek_s Re: Co za porownanie.... 27.02.07, 21:32
        buahahaha....

a co to tylko rdzenni poznaniacy z dziada pradziada moga sie wypowiadac w takich
        ankietach? czy jesli ktos w poznaniu np tylko studiuje albo mieszka w jego
        aglomeracji to nie moze z tym miastem czuc sie zwiazany? nie moze czuc sie
        poznaniakiem?

ehh głupi pueblo...
        • s-k-i-n Re: Co za porownanie.... 27.02.07, 22:08
          a co to tylko rdzenni poznaniacy z dziada pradziada moga sie wypowiadac w takic
          > h
          > ankietach?

- tak powinno być

jesli ktos w poznaniu np tylko studiuje albo mieszka w jego
          > aglomeracji to nie moze z tym miastem czuc sie zwiazany? nie moze czuc sie
          > poznaniakiem?

- twoje dzieci bedą mogły o sobie powiedzieć żesą Poznaniakami
          • sosek_s Re: Co za porownanie.... 27.02.07, 23:29
            O DZIEKI CI PANIE SKINIE ZE MOJE DZIECI BEDA MOGLY SIE TAK O SOBIE MOWIC :D
            TWOJA DOBROC NIE ZNA GRANIC :D! (myślalem ze to trzeba byc rdzennym poznaniakiem
            5 pokolen wstecz :P)

nie, nie, nie, poznan wcale nie jest miastem ksenofobicznym :)))
            • Gość: hej Re: Co za porownanie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 23:36
              oczywiście że nie jest:), mało głupków na świecie? i to podobno wszędzie:),

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka