Gość: zielony ludek IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.05.03, 20:23 Lisiewicz i spółka dał piękny popis, świetny pomysł z Marsem i ufoludkami. Szkoda, ze tak szybko ich zgarnęli. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
speedy_gonzales Re: Brawo Naszość 01.05.03, 20:39 Lisiewicz i Naszość są chlubą Poznania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eks-PUNK Re: Brawo Naszość IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.05.03, 23:48 speedy_gonzales napisała: > Lisiewicz i Naszość są chlubą Poznania. Ja tez jestem ;-P BRAWO NASZOSC ZA LENINA I ZA MARSJAN ! Oi oi oi !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Super akcja! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 02.05.03, 00:07 Szkoda tylko, że te palanty sszkieły ich tak szybko zamkneli! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sergio Re: Super akcja! IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 02.05.03, 07:46 to już taka coroczna tradycja, co roku jedni na drugich czekają; Naszość na policję a policja na Naszość; tylko tym dziadkom z SLD chyba już nigdy ta zabawa się nie spodoba :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielony ludek Re: Super akcja! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 02.05.03, 18:38 Gość portalu: Sergio napisał(a): > tylko tym dziadkom z SLD chyba już nigdy ta zabawa się nie spodoba :P dziadki z SLD kiedys miały dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Super akcja! IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 07.05.03, 23:36 Kiedyś dziadki były parasolkami, ale najpierw opuściła ich tchórzliwa SLD-owska młodzieżówka, a potem towarzysze Łybacka i Nowicki, którzy stchórzyli i nie przyszli w tym roku na Plac Bernardyński Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ejbrecht Utworzyć w policji wydział "Z archiwum X" IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 06.05.03, 13:36 Niech łapią tylko kosmitow, skoro prawdziwych przestępców nie potrafią... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielony ludek Re: wolność dla kosmitów........... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.03, 18:45 Gość portalu: Ejbrecht napisał(a): > Niech łapią tylko kosmitow, skoro prawdziwych przestępców nie potrafią... co ja ci takiego zrobiłem?:-) to juz se legalnie na Ziemię nie mogę przylecieć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Brawo Naszość IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 05.05.03, 18:09 To jedyny sposób zajmowania się polityką, którym się nie brzydzę Odpowiedz Link Zgłoś