Dodaj do ulubionych

Brawo Naszość

IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.05.03, 20:23
Lisiewicz i spółka dał piękny popis, świetny pomysł z Marsem i ufoludkami.
Szkoda, ze tak szybko ich zgarnęli.
Obserwuj wątek
    • speedy_gonzales Re: Brawo Naszość 01.05.03, 20:39
      Lisiewicz i Naszość są chlubą Poznania.
      • Gość: eks-PUNK Re: Brawo Naszość IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.05.03, 23:48
        speedy_gonzales napisała:

> Lisiewicz i Naszość są chlubą Poznania.

Ja tez jestem ;-P BRAWO NASZOSC ZA LENINA I ZA MARSJAN ! Oi oi oi !!!
    • Gość: Leon Super akcja! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 02.05.03, 00:07
      Szkoda tylko, że te palanty sszkieły ich tak szybko zamkneli!
      • Gość: Sergio Re: Super akcja! IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 02.05.03, 07:46
        to już taka coroczna tradycja, co roku jedni na drugich czekają; Naszość na
        policję a policja na Naszość;
        tylko tym dziadkom z SLD chyba już nigdy ta zabawa się nie spodoba :P
        • Gość: zielony ludek Re: Super akcja! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 02.05.03, 18:38
          Gość portalu: Sergio napisał(a):

> tylko tym dziadkom z SLD chyba już nigdy ta zabawa się nie spodoba :P

dziadki z SLD kiedys miały dobrze
        • Gość: Andrzej Re: Super akcja! IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 07.05.03, 23:36
          Kiedyś dziadki były parasolkami, ale najpierw opuściła ich tchórzliwa SLD-owska
          młodzieżówka, a potem towarzysze Łybacka i Nowicki, którzy stchórzyli i nie
          przyszli w tym roku na Plac Bernardyński
      • Gość: Ejbrecht Utworzyć w policji wydział "Z archiwum X" IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 06.05.03, 13:36
        Niech łapią tylko kosmitow, skoro prawdziwych przestępców nie potrafią...
        • Gość: zielony ludek Re: wolność dla kosmitów........... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.03, 18:45
          Gość portalu: Ejbrecht napisał(a):

> Niech łapią tylko kosmitow, skoro prawdziwych przestępców nie potrafią...

co ja ci takiego zrobiłem?:-) to juz se legalnie na Ziemię nie mogę przylecieć?
    • Gość: Andrzej Re: Brawo Naszość IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 05.05.03, 18:09
      To jedyny sposób zajmowania się polityką, którym się nie brzydzę
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka