Dodaj do ulubionych

Tatuaż na posłance

IP: 10.40.129.* 25.10.01, 10:40
Niejaka Joanna Nowiak, posłanka SLD z Poznania, wykładowca na WNS pokazała w gazecie, że ma
tatuaż. Na ramieniu. Takiego małego smoka. Żeby go pokazać, zsunęła bluzkę. Podoba się to Wam?
Obserwuj wątek
    • Gość: lol Re: Tatuaż na posłance IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 25.10.01, 11:34

Woooow!!! Jestem pod wrażeniem :) Gdzie można na tą panią głosować ??? :)
      • Gość: nika Re: Tatuaż na posłance IP: 10.40.129.* 25.10.01, 17:12
        Co za upadek! Poslanka, na pierwszej stronie gazety pokazuje tatuaz a przyokazji bielizne. Moze po
        zwyciestwie w wyborach parlamentarych chciala stratowac w wyborach miss mokrego podkoszulka?
        Ja w kazdym razie uwazam, ze to ponizej poziomu. Nie tylko poslanki, ale w ogole.
        • Gość: zazol Re: Tatuaż na posłance IP: 10.40.129.* 25.10.01, 17:15
          Bez przesady. Teraz kazdy robi sobie tatuaze, a ze pani posel pokazala ladne koronki, to nic zlego. W
          kazdym razie nie ma sie czego wstydzic. Wrecz przeciwnie...;)
          • lamcia Re: Tatuaż na posłance 25.10.01, 17:21
            Masz rację zazol. Skoro artyści mogą mieć tatuaże, to czemu nie posłowie.
            Przecież wszystkim doskonale wiadomo, że ”wszyscy artyści, to...”
            • karja Re: Tatuaż na posłance 25.10.01, 17:31
              DNO DNO DNO. Ta laska jest w sejmie, tak? I pokazuje .... na okladce, tak? Tatuaz, no, no. A gdzie
              jeszcze szanowna poslanka ma tatuaz, moze na pupie? Chetnie obejrzymy. I poslowie z Ligi Rodzin
              Polskich tez na pewno chetnie obejrza.
            • Gość: xarturx Re: Tatuaż na posłance IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 26.10.01, 21:04
              lamcia napisał(a):

> Masz rację zazol. Skoro artyści mogą mieć tatuaże, to czemu nie posłowie.
              > Przecież wszystkim doskonale wiadomo, że ”wszyscy artyści, to...”

To kolega teraz dal! zeby tak od razu.... i... to z gola baba :-)

• Gość: chanel no 5 Re: Wow! Jestem pod wrażeniem IP: *.icpnet.pl 26.11.13, 06:04
        A wicepremier Bieńkowska - wcale...
    • Gość: XXL Re: Tatuaż na posłance IP: *.echostar.pl 25.10.01, 17:54
      E tam, ja widziałem maoryskiego posła.
      Ten to miał dopiero tatuaż !!!!!
      I niczego nie musiał pokazywać
      bo był w stroju narodowym.
      ( w przepasce na biodrach znaczy się )
      • Gość: ethanol Re: Tatuaż na posłance IP: 151.112.27.* 25.10.01, 22:32
        pani poslanka nie ma wiecej tatuazy
        ma natomiast porzemalowane wlosy lonowe na fiolet z uwagi iz jest fanka "ich
        trojki". To rowniez powinno zainteresowac poslow LPR. Niech sie jej lepiej
        przyjrza, najlepiej przez lupe.
      • Gość: xarturx Re: Tatuaż na posłance IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 26.10.01, 21:06
        i przynajmniej nikt mu nie prawi kretynskich uwag! Moze z nas leja ze nosimy
        czerwone korale! A to przeciez prawie symbol narodowy :-)

You rule man!
    • tully Re: Tatuaż na posłance 26.10.01, 15:31
      Czy macie link do jakiejs informacji o tym??? Chcialabym zobaczyc ten tatuaz!
      • Gość: xarturzx Re: Tatuaż na posłance IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 26.10.01, 21:08
        pewnie jakies badziewie z punkowych czasow :-)Chyba ze smok Sick Of It All, to
        respekt!
    • Gość: xarturx Re: Tatuaż na posłance IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 26.10.01, 21:00
      czlowieku ale ty tez masz problemy! Jakby Twoja mama miala gwiazdke na dupie to
      bys jej nie kochal? Pomysl troszke! idioto
      Tak, tatuaze sa z wiezienia...sa oznaka ludzi z marginesu...

PATRZ: I R O N I A
    • Gość: 0linka Re: Tatuaż na posłance IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.13, 20:35
      joanna_nowak.blog/rysunki/tatto
      Jeśli ktoś widział je tylko w gazecie czy tv.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka