Dodaj do ulubionych

fajna restauracja

IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.01, 12:38
W sobotę jest I rocznica naszego ślubu i chciałem zabrać żonkę do fajnej to
znaczy przytulnej spokojnej cichej ( może jakaś muzyczka w tle) restauracji. ma
to byc obiad z przystawkami deser wino. No i nie rujnująco drogo. Pomóżcie, bo
chcę zrobić wrażenie. tylko żadne Sfinksy czy Tivoli ani Ali Baby
Obserwuj wątek
    • Gość: kaha Re: fajna restauracja IP: 194.175.243.* 23.10.01, 14:05
      Ja bardzo lubię Valpolicellę na Szkolnej. Fajny, kameralny wystrój, pyszne
      jedzonko i nie tak znów szalenie drogo. Ale zarezerwuj wcześniej stoliczek.
      Najlepiej idź tam sam i pokaż łapką, który wybierasz. Ja lubię te przy oknie..
      Albo - na wiejską nutę "Młyńskie Koło" na Browarnej - to taka wielka wiejska
      chałupa, pyszne jedzenie i wielkopolski ubaw.
      Dobrej zabawy!
    • Gość: lyk Re: fajna restauracja IP: *.unregistered.formus.pl 23.10.01, 14:09
      może estella na garbarach. tragicznie drogo nie jest, żarełko całkiem dobre
      • diana5 Re: fajna restauracja 23.10.01, 14:26
        Też jestem za Estellą. Congratulations:)))
        • tully Re: fajna restauracja 23.10.01, 15:09
          Figaro na Kwiatowej - jedzenie pyszne,klimat super, ale trochę drogo
    • radost2001 Re: fajna restauracja 23.10.01, 22:04
      Gość portalu: Adam napisał(a):

> W sobotę jest I rocznica naszego ślubu i chciałem zabrać żonkę do fajnej to
      > znaczy przytulnej spokojnej cichej ( może jakaś muzyczka w tle) restauracji. ma
      >
      > to byc obiad z przystawkami deser wino. No i nie rujnująco drogo. Pomóżcie, bo
      > chcę zrobić wrażenie. tylko żadne Sfinksy czy Tivoli ani Ali Baby

Wbrew pozorom Hacjenda nie jest az tak droga:) no ale nie ma muzyczki....
      resteuracja Cztery pory roku w Vivaldi (z cenami tez nie szokuja no ale drozej
      niz w sfinkxach oczywiscie...) te 4 pory roku sa niezle:)
      • Gość: lol Re: fajna restauracja IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.01, 22:43

Konsultowałem temat z żoną - polecamy Hacjendę. Przy takiej okazji nie ma co
        oszczędzać :)
        • Gość: Radost Re: fajna restauracja IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 24.10.01, 00:19
          Gość portalu: lol napisał(a):

>
          > Konsultowałem temat z żoną - polecamy Hacjendę. Przy takiej okazji nie ma co
          > oszczędzać :)

Lol brawo:) szybko sie uczysz:) Hacjenda tak tak:))))))) Bardzo pozdro:))))
          • Gość: fiona Re: fajna restauracja IP: 217.8.178.* 24.10.01, 09:08
            Może być "Orfeusz" na Świętosławskiej (uliczka prowadząca od Rynku do Fary).
            Drożej, ale pięknie pod każdym względem.
            Pozdrawiam
            • Gość: reinhard Re: fajna restauracja IP: localhost 12.02.02, 17:00
              akurat w orfeuszu zostalismy kiedys oszukani, podali nam wino niby Bordeaux w
              juz otwartej butelce, i okazalo ze, ze bylo to jakas okropna breja, czyli
              gdzies za barem zalano do pustej butelki po Bordeaux zawartosc tanszej butelki.
              Moge tylko wezwac do zbojkotowania tego zakladu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka