Gość: em IP: 62.148.83.* 17.04.02, 12:24 co wybrać? sławne meteoryty Guarlaina, czy coś tańszego np. Pierre Rene(?) itp. Mam kulki Oriflame i są takie sobie, tęsknię za prawdziwym efektem opalizującej świeżości Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kasia Re: opalizujące kulki IP: 212.244.37.* 29.04.02, 17:00 Em, moze Palomy? Mam co prawda rozwietlajace, ale wydaje mi sie, ze opalizujace rowniez maja w ofercie. Aha, z rozwietlajacych jestem b. zadowolona, cena tez nie za wysoka, ok.34 zl. Te wiadomosci zsciagnelam z ich strony Perły pudrowe Perły pudrowe zbudowane z mikrocząsteczek o szczególnych właściwościach. W masę pereł pudrowych wprasowano różnokolorowe pigmenty spełniające wielofunkcyjne zadania: jasne odbijają promienie światła dając złudzenie optyczne gładkości powłoki naskórka, różowe kamuflują szarość cery, beżowe wyrównują kolor karnacji, zielone tonują czerwonawe przebarwienia naskórka. Perły pudrowe mogą być stosowane do wykończenia makijażu lub jako samodzielny podkład pod makijaż. Jak wszystkie pudry nowej generacji są niekomedoniczne tzn. nie zatykające porów skórnych. Przygotowane w trzech rodzajach: nr 1 - perły pudrowe dla cery z przebarwieniami; nr 2 - w formie klasycznego matującego podkładu; nr 3 - perły pudrowe brązujące - do podkreślania naturalnej opalenizny i do korekcji rysów twarzy. wwww: Pzdr. Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em Re: opalizujące kulki IP: 62.148.83.* 30.04.02, 09:49 dzięki, chciałam zrobić wywiad, aby po raz kolejny nie stać się posiadaczką kolekcji niepotrzebnych kosmetyków i w końcu skończyć na najdroższym wydając w sumie 2x tyle Palomy nie brałam pod uwagę, zapytam w sklepie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em Re: opalizujące kulki IP: 62.148.83.* 30.04.02, 10:04 www.unicolor.com.pl/palomaC.html na tej stronie nie ma nic o kulkach pudrowych, może inna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xena Re: opalizujące kulki IP: *.acn.waw.pl 30.04.02, 10:38 Informacje o perłach pudrowych Palomy można znaleźć na stronie: www.unicolor.com.pl/palCTwarz2.html Firma Diadem ma też w swojej ofericie kilka rodzajów kulek. Osobiście ich nie używałam, jednak moje dotychczasowe doświadczenia z tą firmą były bardzo pozytywne (super błyszczyki!!!!), więc może to też nie jest złe. www.diadem.com.pl/index.php - szaukaj w dziale diadem > pudry Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tamara1 Re: opalizujące kulki IP: *.task.gda.pl / *.um.man.koszalin.pl 30.04.02, 14:36 obejrzałam sobie te urocze kuleczki i chciałam zapytać się ile onw kosztują?? Czy moje forumowe koleżanki odpowiedzą?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elph Re: opalizujące kulki IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 30.04.02, 15:27 Gość portalu: tamara1 napisał(a): > obejrzałam sobie te urocze kuleczki i chciałam zapytać się ile onw kosztują?? > Czy moje forumowe koleżanki odpowiedzą?? Kosztują 30 zł. Mam korygujące jasne (nr 1) - są super, delikatnie połyskują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: satiaa Re: opalizujące kulki IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 30.04.02, 14:56 ja rowniez chwale sobie kulku Palomy , mam obecnie rozswietlajace i bardzo ladnie twarz wyglada po ich uzyciu, z Diademu jeszcze nie uzywalam ale takze mam pozytywne odczucia jezeli chodzi o ich blyszczyki i cienie w kredce SZAFIR (to ta sama firma- www.diadem.com.pl) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: satiaa Re: opalizujące kulki IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 30.04.02, 15:03 a taj jeszcze apropo Guarlaina , to oczywiscie klasyka ......nawet ostatnio na allegro widzialam je za 80zl.....!!zreszta polecam tam od czasu do czasu zagladac:))) bardzo atrakcyjne ceny versace Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sawa Re: opalizujące kulki IP: 157.25.128.* 30.04.02, 15:38 Uzywalam meteoryty Guerlaina, ale kulki Avonu w niczym od nich nie odbiegają, a sa zdecydowanie tansze. Sawa Odpowiedz Link Zgłoś