Dodaj do ulubionych

opalizujące kulki

IP: 62.148.83.* 17.04.02, 12:24
co wybrać?
sławne meteoryty Guarlaina, czy coś tańszego np. Pierre Rene(?) itp.
Mam kulki Oriflame i są takie sobie, tęsknię za prawdziwym efektem opalizującej
świeżości
Obserwuj wątek
    • Gość: em Re: opalizujące kulki IP: 62.148.83.* 29.04.02, 15:02
      i nic
    • Gość: Kasia Re: opalizujące kulki IP: 212.244.37.* 29.04.02, 17:00
      Em, moze Palomy? Mam co prawda rozwietlajace, ale wydaje mi sie, ze opalizujace
      rowniez maja w ofercie. Aha, z rozwietlajacych jestem b. zadowolona, cena tez
      nie za wysoka, ok.34 zl. Te wiadomosci zsciagnelam z ich strony Perły pudrowe
      Perły pudrowe zbudowane z mikrocząsteczek o szczególnych właściwościach. W masę
      pereł pudrowych wprasowano różnokolorowe pigmenty spełniające wielofunkcyjne
      zadania: jasne odbijają promienie światła dając złudzenie optyczne gładkości
      powłoki naskórka, różowe kamuflują szarość cery, beżowe wyrównują kolor
      karnacji, zielone tonują czerwonawe przebarwienia naskórka. Perły pudrowe mogą
      być stosowane do wykończenia makijażu lub jako samodzielny podkład pod makijaż.
      Jak wszystkie pudry nowej generacji są niekomedoniczne tzn. nie zatykające
      porów skórnych.
      Przygotowane w trzech rodzajach: nr 1 - perły pudrowe dla cery z
      przebarwieniami; nr 2 - w formie klasycznego matującego podkładu; nr 3 - perły
      pudrowe brązujące - do podkreślania naturalnej opalenizny i do korekcji rysów
      twarzy.
      wwww:

Pzdr. Kasia
      • Gość: em Re: opalizujące kulki IP: 62.148.83.* 30.04.02, 09:49
        dzięki, chciałam zrobić wywiad, aby po raz kolejny nie stać się posiadaczką
        kolekcji niepotrzebnych kosmetyków i w końcu skończyć na najdroższym wydając w
        sumie 2x tyle
        Palomy nie brałam pod uwagę, zapytam w sklepie
      • Gość: em Re: opalizujące kulki IP: 62.148.83.* 30.04.02, 10:04
        www.unicolor.com.pl/palomaC.html
        na tej stronie nie ma nic o kulkach pudrowych, może inna?
    • Gość: Xena Re: opalizujące kulki IP: *.acn.waw.pl 30.04.02, 10:38
      Informacje o perłach pudrowych Palomy można znaleźć na stronie:
      www.unicolor.com.pl/palCTwarz2.html
      Firma Diadem ma też w swojej ofericie kilka rodzajów kulek. Osobiście ich nie
      używałam, jednak moje dotychczasowe doświadczenia z tą firmą były bardzo
      pozytywne (super błyszczyki!!!!), więc może to też nie jest złe.
      www.diadem.com.pl/index.php - szaukaj w dziale diadem > pudry

Pozdrawiam
      • Gość: tamara1 Re: opalizujące kulki IP: *.task.gda.pl / *.um.man.koszalin.pl 30.04.02, 14:36
        obejrzałam sobie te urocze kuleczki i chciałam zapytać się ile onw kosztują??
        Czy moje forumowe koleżanki odpowiedzą??
        • Gość: elph Re: opalizujące kulki IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 30.04.02, 15:27
          Gość portalu: tamara1 napisał(a):

> obejrzałam sobie te urocze kuleczki i chciałam zapytać się ile onw kosztują??
          > Czy moje forumowe koleżanki odpowiedzą??

Kosztują 30 zł. Mam korygujące jasne (nr 1) - są super, delikatnie połyskują.
    • Gość: satiaa Re: opalizujące kulki IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 30.04.02, 14:56
      ja rowniez chwale sobie kulku Palomy , mam obecnie rozswietlajace i bardzo
      ladnie twarz wyglada po ich uzyciu, z Diademu jeszcze nie uzywalam ale takze
      mam pozytywne odczucia jezeli chodzi o ich blyszczyki i cienie w kredce SZAFIR
      (to ta sama firma- www.diadem.com.pl)
    • Gość: satiaa Re: opalizujące kulki IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 30.04.02, 15:03
      a taj jeszcze apropo Guarlaina , to oczywiscie klasyka ......nawet ostatnio na
      allegro widzialam je za 80zl.....!!zreszta polecam tam od czasu do czasu
      zagladac:))) bardzo atrakcyjne ceny versace
    • Gość: Sawa Re: opalizujące kulki IP: 157.25.128.* 30.04.02, 15:38
      Uzywalam meteoryty Guerlaina, ale kulki Avonu w niczym od nich nie odbiegają, a
      sa zdecydowanie tansze.
      Sawa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka