Gość: aania IP: *.hd.pl 27.03.07, 14:57 Witam, Czy ktoś z was kupował mieszkanie od AI ? Jak układała sie współpraca? Czy można u nich bezpiecznie kupić mieszkanie? Czekam na wszelkie info:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewa Re: Agencja Inwestycyjna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.07, 17:23 kupiłam od nich mieszkanie na Chrobrego w 2005 r. Współpraca jest ok. Wszyscy są bardzo pomocni. Rónież poprawki po odbiorze bez zarzutu. Jedynie ich notariusz jest strasznie pazerny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: galis Re: Agencja Inwestycyjna IP: *.eastwest.com.pl 05.07.07, 20:52 jak każdy:) Odpowiedz Link Zgłoś
chilli999 Re: Agencja Inwestycyjna 01.07.14, 08:59 Ja kupiłam na Batorego mieszkanie, które wynajmuje studentom. Współpraca z deweloperem była naprawdę ok. W zasadzie wszystko odbyło się bez problemowo, na odbiorze mieliśmy kilka drobnych poprawek (nierówno kontakty) ale AI wszystko poprawiła. Mieszkanie o tyle fajne, że idealnie nadaje się na wynajem. Blisko kampusu, dwa pokoje, i co najważniejsze osobna kuchnia. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś