madziolek2005 11.04.07, 12:34 Mam pytanie - gdzie w internecie znajdę dokładną mapę Poznania? A może podpowiecie mi jak dojechać do kościoła św. Wojciecha?? Gdzie on się znajduje?? Będziemy jechać od strony Leszna. Z góry dziękuję za podpowiedź. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
plavusa Re: Prośba o małą pomoc 11.04.07, 13:48 mapapoznania.wlkp.com.pl/ to jest mapa Poznania z wyszukiwarka ulic www.targeo.pl/ tu tez znajdziesz to czego szukasz Odpowiedz Link Zgłoś
sylwinka86 Re: Prośba o małą pomoc 11.04.07, 13:52 mapapoznania.wlkp.com.pl/index.php/m/0910/w/1 Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POZNANIANKA Re: Prośba o małą pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 14:10 Jesli bedziecie jechac od strony Leszna to najpewniej dojedziecie ,mijając krotko przed Poznaniem - Komorniki, na wiadukt górczyński = ul Głogowska .I jedźcie tą ulicą Głogowską ( główną drogą cały czas ( po prawej miniecie dworzec PKP ) , dalej prosto do ronda 9 Kaponiera), przez rondo nadal prosto do swiateł , na swiatłach nadal prosto do następnych swiateł ( tylko na sygnalizacje szybkiego tramwaju , bez mozliwości zadnego skrętu) i na nastepnych swiatłach ( przy wiadukcie kolejowym i wiadukcie szybkiego tramwaju - pestki) musicie skrecić w prawo . Za pare metrów będą światła dla pieszych i jadąc dalej na wprost dojedziecie do duzego skrzyzowania ze światłami - tam musicie skręcić w lewo . nastepnie dojedziecie do kolejnego skrzyzowania ze światłami : jedźcie na wprost ok 800 metrów . Po prawej stronie zobaczycie najpierw szkołę , potem nast. szkołę i hotel POLONEZ . dojedziecie do świateł i na nich skręcicie w prawo ( to skrzyzowanie jest troche porąbane , więc w bliższe prawo pod górkę . Po ok. 500 metrach zobaczycie wysepkę z parkingiem . Po lewej jest kosciół św. Wojciecha , a poprawej Karmelitów Bossych . tam najlepiej zaparkować . Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
madziolek2005 Re: Prośba o małą pomoc 12.04.07, 07:31 Bardzo dziękuję. Mam nadzieję, że trafimy bez większych problemów. :) Pozdrawiam z Wrocławia :) Odpowiedz Link Zgłoś