Dodaj do ulubionych

CERTYFIKATY JAKOŚCIOWE W WIELKOPOLSKICH FIRMACH

IP: *.icpnet.pl 28.11.01, 11:24
Jako, że temat ten leży wybitnie n amojej ścieżynie edukacyjnej....

"W Polsce ponad 2,6 tys. firm posiada certyfikowane systemy zarządzania.
Stanowi to blisko 0,4 proc. ogólnej liczby podmiotów gospodarczych w naszym
kraju. Najwięcej przedsiębiorstw ze świadectwami zgodności znajduje się w
województwie mazowieckim, ale najwyższy procent takich podmiotów należy
przypisać wielkopolskiemu."

www.pb.pl

Ale roboty jest jeszcze grom..

cieszy fakt, iż o certyfikaty zarządzani ajakością ubiegają się urzędy
administracji samorządowej, szpitale, komisariaty....Z czasem okazuje się że
było warto
Obserwuj wątek
    • Gość: gregor Re: CERTYFIKATY JAKOŚCIOWE W WIELKOPOLSKICH FIRMACH IP: *.univ.trieste.it 28.11.01, 13:44
      Gość portalu: guerra napisał(a):

> Jako, że temat ten leży wybitnie n amojej ścieżynie edukacyjnej....
      >
      > "W Polsce ponad 2,6 tys. firm posiada certyfikowane systemy zarządzania.
      > Stanowi to blisko 0,4 proc. ogólnej liczby podmiotów gospodarczych w naszym
      > kraju. Najwięcej przedsiębiorstw ze świadectwami zgodności znajduje się w
      > województwie mazowieckim, ale najwyższy procent takich podmiotów należy
      > przypisać wielkopolskiemu."
      >
      > www.pb.pl
      >
      > Ale roboty jest jeszcze grom..
      >
      > cieszy fakt, iż o certyfikaty zarządzani ajakością ubiegają się urzędy
      > administracji samorządowej, szpitale, komisariaty....Z czasem okazuje się że
      > było warto
      A uczelnie? Nie laska wspomniec o Wydziale Towaroznawstwa AE, ktory otrzymal
      certyfikat od DNV?
      Jaka to sciezka edukacyjna?
      • Gość: guerra Re: CERTYFIKATY JAKOŚCIOWE W WIELKOPOLSKICH FIRMACH IP: *.icpnet.pl 28.11.01, 14:11
        Podyplomowe Studium Zarządzania Jakością
        • Gość: greg Re: CERTYFIKATY JAKOŚCIOWE W WIELKOPOLSKICH FIRMACH IP: *.univ.trieste.it 29.11.01, 12:34
          Gość portalu: guerra napisał(a):

> Podyplomowe Studium Zarządzania Jakością

Na AE? Co zamierzasz po skonczeniu?
        • fufek Re: CERTYFIKATY JAKOŚCIOWE W WIELKOPOLSKICH FIRMACH 06.12.01, 14:37
          Guerra - czy masz jakieś doświadczenie zawodowe związane z certyfikacją, czy
          tylko cytujesz komunikat prasowy?
          • Gość: guerra Re: CERTYFIKATY JAKOŚCIOWE W WIELKOPOLSKICH FIRMACH IP: *.icpnet.pl 06.12.01, 14:48
            Tak jak wspomniałem...aktualnie uczę się tematu. Jednak leży on w kegu moich
            zainteresowań od kilku lat. Szczególnie wersja Srodowiskowa ISO 14001
            W lutym zdaję egzamin TUV Rheinlend na konsultana ds Jakości
            • fufek Re: CERTYFIKATY JAKOŚCIOWE W WIELKOPOLSKICH FIRMACH 06.12.01, 15:06
              Moje gratulacje. Ja mam doświadczenia zawodowe związane z certyfikatami: ISO
              9001, 9002, 18001 i 14001, a także CE, EN i paroma innymi. Niestety, rozczaruję
              Cię: mam o tym wszystkim jak najgorsze zdanie. Ale życzę powodzenia.
              • Gość: guerra Re: CERTYFIKATY JAKOŚCIOWE W WIELKOPOLSKICH FIRMACH IP: *.icpnet.pl 06.12.01, 15:35
                ja też myślę, że to jest sztuka dla sztuki i w komplikuje tylko zarządzanie ale
                co zrobić...ktoś na tym kasę robi
                • fufek Re: CERTYFIKATY JAKOŚCIOWE W WIELKOPOLSKICH FIRMACH 07.12.01, 07:43
                  I tutaj się zgadzamy. PZDR
              • Gość: guerra Re: CERTYFIKATY JAKOŚCIOWE W WIELKOPOLSKICH FIRMACH IP: *.icpnet.pl 06.12.01, 15:37
                Tak, żebym nie przeczył sam sobie...
                To są poytywne aspekty posiadania owych certyfikatów...
                i mimo wszystko uważam, że warto je posiadać

WIARYGODNOŚĆ NA RYNKCH MIĘDZYNARODOWYCH
                • Gość: Maynard Re: CERTYFIKATY JAKOŚCIOWE W WIELKOPOLSKICH FIRMACH IP: *.poznan.multinet.pl 07.12.01, 13:16
                  Guerrero i Fufku!
                  Mialbym do was prosbe. Moglibyscie polecic jakąs literature na yemat
                  certyfikacji i jakosci dotyczaca malych przedsiebiorstw, lub jakies dane
                  ststystyczne na ten temat. Z góry dziekuje.
                  Moj adres
                  bartpawlak@poczta.onet.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka