rozmaryna 29.11.01, 09:05 Łzy kapią na klawiaturę. Bardzo proszę o informację, czy kasztanowce w Parku Sołackim już pobielone śniegniem, a Cytadela, a Rynek Jeżycki? Miejcie sie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: FinalCut Re: Tęsknię za Poznaniem IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 29.11.01, 09:47 No muszę Cię zmartwić, bo śniegu nie ma. Nie spadł ani jeden płatek. Ale wszysko jest ok. Pomyśl, jak pięknie będzie w Twoich ulubionych miejscach wiosną, kiedy zieleń wystartuje całą siłą. A swoją drogą skąd ta tęsknota i łzy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozmaryn Re: Tęsknię za Poznaniem IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 29.11.01, 14:51 Z tymi łzami, przyznam się, przesadziłam. Ale tęsknota jest prawdziwa, a wzięła się, jak to tęsknota, z oddalenia i sentymentu. Dziekuję za doniesienia meteo, moja wyobraźnia już podsuwa mi wiosenne obrazki. Odpowiedz Link Zgłoś
misiamisia Re: Tęsknię za Poznaniem 29.11.01, 16:47 To wracaj do nas!!! :-) Pzdr Misia Odpowiedz Link Zgłoś
rozmaryna Re: Tęsknię za Poznaniem 30.11.01, 07:36 Ale to miasto mnie nie chceeeeeeee :-( Została mi tylko sepiowa pocztówka. misiamisia napisał(a): > To wracaj do nas!!! > > :-) > > Pzdr > Misia Odpowiedz Link Zgłoś
misiamisia Re: Tęsknię za Poznaniem 01.12.01, 08:02 Jak to - "Cię nie chce"???!!! Rozwiń ten smutny temat, please... :-) Misia Odpowiedz Link Zgłoś
rozmaryna do Misi i FinalCut'a 02.12.01, 18:42 To już temat na całkiem inny wątek. Pozdrowienia, Misia. Do drugiego rozmówcy wyśpiewuję "First cut is the deepest..." Chyba jakoś tak to leci. Bawcie sie dobrze, poznaniacy, tej zimy. Odpowiedz Link Zgłoś
misiamisia Re: do Misi i FinalCut'a 02.12.01, 19:18 Jakbyś się jednak zdecydowała na powrót do Poznania - to powodzenia (wiesz, o czym mó...,tfu - piszę). Pozdroofky również Misia Odpowiedz Link Zgłoś
tommy321 ja tez 04.12.01, 01:12 no i co moge zrobic? lzy co prawda nie kapia ale zanim wroce do naszego miasta jeszcze troche wody w Warcie uplynie... pozdrawiam poznanianki i poznaniakow, rowniez na wygnaniu (tak jak ja od paru lat) c u :)))) Odpowiedz Link Zgłoś