yahoo_poznan Dobranoc :) 21.06.07, 00:04 Kończę, bo Żona już niepokojąco spogląda na zegarek (swoją drogą jestem ciekaw dlaczego?) :) Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: Dobranoc :) 21.06.07, 00:06 yahoo_poznan napisał: > Kończę, bo Żona już niepokojąco spogląda na zegarek (swoją drogą jestem ciekaw > dlaczego?) :) Muszę to powiedzieć: "Aleś Ty Yahoo tępy". :):):):) No to ja też: Dobranoc!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: Dobranoc :) 21.06.07, 20:59 renepoznan napisał: > Muszę to powiedzieć: "Aleś Ty Yahoo tępy". :):):):) Młody, to nie "kuma"... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: Dobranoc :) 21.06.07, 21:03 yahoo_poznan napisał: > Młody, to nie "kuma"... ;) Cała nadzieja w tym, że Cię żona wyszkoli. A jak Ona nie da rady to Lucyferciu, i ewentualnie ja, pomozemy. :):) Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: Dobranoc :) 21.06.07, 21:10 renepoznan napisał: > Cała nadzieja w tym, że Cię żona wyszkoli. A jak Ona nie da rady to Lucyferciu, > > i ewentualnie ja, pomozemy. :):) Z całym szacunkiem i sympatią Rene... dziękuję, ale mimo wszystko wolę kobiety i póki co nie pragnę eksperymentować w tym kierunku :) Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: Dobranoc :) 21.06.07, 21:24 yahoo_poznan napisał: > Z całym szacunkiem i sympatią Rene... dziękuję, ale mimo wszystko wolę kobiety > i > póki co nie pragnę eksperymentować w tym kierunku :) Ja o szkoleniu a Ty o doświadczaniu. Stąd nieporozumienie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: Dobranoc :) 21.06.07, 21:26 renepoznan napisał: > Ja o szkoleniu a Ty o doświadczaniu. Stąd nieporozumienie. :) To dobrze... odetchnąłem z ulgą... ;) Obiecaj, że to będzie tylko teoria! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lucyferciu Re: Dobranoc :) 21.06.07, 00:12 yahoo_poznan napisał: > Kończę, bo Żona już niepokojąco spogląda na zegarek (swoją drogą jestem ciekaw > dlaczego?) :) A co, zastąpi Cię przy kompie?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: Dobranoc :) 21.06.07, 21:01 lucyferciu napisał: > A co, zastąpi Cię przy kompie?:)) Stwierdziła tylko, że mi ... i że mnie ... z tym ... na balkon :) Odpowiedz Link Zgłoś
lucyfercia Re: Dobranoc :) 21.06.07, 15:57 yahoo_poznan napisał: > Kończę, bo Żona już niepokojąco spogląda na zegarek (swoją drogą jestem ciekaw > dlaczego?) :) I jak tam żona, zabrałeś jej zegarek? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Dobry wieczór. 21.06.07, 20:22 lucyfercia napisała: > I jak tam żona, zabrałeś jej zegarek? ;) On??? Przeciez On się żony boi! Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: Dobry wieczór. 21.06.07, 21:00 renepoznan napisał: > lucyfercia napisała: > > I jak tam żona, zabrałeś jej zegarek? ;) > > > On??? Przeciez On się żony boi! Właśnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: Dobranoc :) 21.06.07, 21:02 lucyfercia napisała: > I jak tam żona, zabrałeś jej zegarek? ;) Coś Ty! Aż tak odważny to nie jestem :) Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Dobrej nocy :) 21.06.07, 22:08 ...już czas, bo faktycznie przyjdzie mi niedługo nocować na balkonie :) Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: Dobrej nocy :) 23.06.07, 22:51 yahoo_poznan napisał: > ...już czas, bo faktycznie przyjdzie mi niedługo nocować na balkonie :) I jak? Wpuściła????? Czy balkon był górą? Teraz ciepło więc moze wygodniej? Odpowiedz Link Zgłoś
lucyferciu Re: Dobrej nocy :) 23.06.07, 23:44 renepoznan napisał: > I jak? Wpuściła????? Czy balkon był górą? Teraz ciepło więc moze wygodniej? Taaa. I noce są krótkie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: Dobrej nocy :) 24.06.07, 20:12 lucyferciu napisał: > Taaa. I noce są krótkie:))) Mówisz to z własnego doswiadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: Dobrej nocy :) 25.06.07, 08:41 yahoo_poznan napisał: > Opóźniłem egzekucję :) Ale zauważam, że coś lubisz te egzekucje. Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: Dobrej nocy :) 25.06.07, 09:21 renepoznan napisał: > > Opóźniłem egzekucję :) > > Ale zauważam, że coś lubisz te egzekucje. Czasem tak, a czasem nie... zależy od humoru mojej lepszej połowy (w domyśle: od czasu potrzebnego na pokajanie się i uzyskanie przebaczenia) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: Miłego dnia, chociaż... 28.06.07, 12:38 Jest źle... głowa mi pęka, bolą mnie kości i mięśnie, węzły chłonne mam jak strusie jaja + rozkoszny kaszelek... Tak się trochę nad sobą użalam... Ale by nie popsuć wątku raz jeszcze - Miłego dnia :) Odpowiedz Link Zgłoś
lucyfercia Re: Miłego dnia, chociaż... 28.06.07, 13:23 yahoo_poznan napisał: > Jest źle... głowa mi pęka, bolą mnie kości i mięśnie, węzły chłonne mam jak > strusie jaja + rozkoszny kaszelek... > Tak się trochę nad sobą użalam... Może pomoże jakiś syropek z cebuli albo z czosnku i obowiązkowo ciepły okład z "żoninych" piersi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: Miłego dnia, chociaż... 28.06.07, 15:07 lucyfercia napisała: > Może pomoże jakiś syropek z cebuli albo z czosnku i obowiązkowo ciepły okład > z "żoninych" piersi ;) Jutro na 6 do pracy - cebulka i czosneczek odpada :( Okład z młodych piersi także - Żona w pracy, a jakoś nie mam śmiałości przytulać się do przygodnie spotkanych np.: na ulicy piersi, bądź sugerować właścicielkom ww. wypożyczenie ich w celu sporządzenia okładu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lucyfercia Re: Miłego dnia, chociaż... 28.06.07, 16:55 yahoo_poznan napisał: > Jutro na 6 do pracy - cebulka i czosneczek odpada :( Przez noc nie wywietrzeje? Możesz w celu zabicia zapachu przegryzać ziarnkami kawy albo nacią pietruszki, niczym świnka morska ;) > Okład z młodych piersi także - Żona w pracy, Czyli żonka ma nockę i do jutra nie wydobrzejesz? > a jakoś nie mam śmiałości przytulać się do przygodnie spotkanych np.: na ulicy piersi, bądź sugerować właścicielkom ww. wypożyczenie ich w celu sporządzenia okładu ;) Mądrze Waść powiadasz. Na Twoim miejscu nie ryzykowałabym, bo różnie mogłoby się to zakończyć, chociaż z drugiej strony kto wie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: Miłego dnia, chociaż... 29.06.07, 19:24 lucyfercia napisała: > Przez noc nie wywietrzeje? Możesz w celu zabicia zapachu przegryzać ziarnkami > kawy albo nacią pietruszki, niczym świnka morska ;) Nie mogłem zaryzykować, pracuję wśród i z ludźmi :) > Czyli żonka ma nockę i do jutra nie wydobrzejesz? Późno wróciła, ale już mi lepiej :) > Mądrze Waść powiadasz. Na Twoim miejscu nie ryzykowałabym, bo różnie mogłoby > się to zakończyć, chociaż z drugiej strony kto wie? ;) Słyszałem kiedyś, że jeden pan przeprowadził eksperyment. Podchodził na ulicy do nieznanych kobiet i proponował im seks... średnio na dziesięć pań dziewięć odmówiło (na różne sposoby), ale jedna się zgadzała! Może jednak warto pocierpieć i spróbować? ;) Ps. Po głębszym rozważeniu tematu postanowiłem zrezygnować. Moja Małżonka chyba nie zrozumiałaby sensu takiego eksperymentu... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: Miłego dnia, chociaż... 29.06.07, 19:52 yahoo_poznan napisał: > Może jednak warto pocierpieć i spróbować? ;) > Ps. Po głębszym rozważeniu tematu postanowiłem zrezygnować. Moja Małżonka chyba > nie zrozumiałaby sensu takiego eksperymentu... ;) Wiesz, że prawdziwy mężczyzna dla wiedzy gotów jest pocierpieć? Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: Miłego dnia, chociaż... 30.06.07, 17:01 renepoznan napisał: > Wiesz, że prawdziwy mężczyzna dla wiedzy gotów jest pocierpieć? Jasne! Ale nawet cierpienie ma swoje granice :) Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: Miłego dnia, chociaż... 30.06.07, 21:03 yahoo_poznan napisał: > Jasne! Ale nawet cierpienie ma swoje granice :) Tchórz. Nie chce się poswięcić dla wiedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: Miłego dnia, chociaż... 30.06.07, 23:12 renepoznan napisał: > Tchórz. Nie chce się poswięcić dla wiedzy. Niestety... prawda... :) Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: Miłego dnia, chociaż... 01.07.07, 11:31 yahoo_poznan napisał: > Niestety... prawda... :) I to przez takich jak Ty nauka polska się nie rozwija. Powinieneś mieć wyrzuty sumienia. :) Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: Miłego dnia, chociaż... 01.07.07, 23:20 renepoznan napisał: > I to przez takich jak Ty nauka polska się nie rozwija. Powinieneś mieć wyrzuty > sumienia. :) Mam! Ogromne! Chętnie bym to naprawił, ale moja Ukochana ma inne zdanie na ten temat, a nie chciałbym być jak Farinelli :) Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: Miłego dnia, chociaż... 02.07.07, 22:25 yahoo_poznan napisał: > Mam! Ogromne! Chętnie bym to naprawił, ale moja Ukochana ma inne zdanie na ten > temat, a nie chciałbym być jak Farinelli :) Ale jak by zyskała polska kultura muzyczna! I jaka kariera przed Tobą! Moim zdaniem powinieneś dla dobra nauki i kultury zaryzykować. :) Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: Miłego dnia, chociaż... 03.07.07, 15:29 renepoznan napisał: > Ale jak by zyskała polska kultura muzyczna! I jaka kariera przed Tobą! Moim > zdaniem powinieneś dla dobra nauki i kultury zaryzykować. > :) Chyba już jestem za stary... na śpiew rzecz jasna :) Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: Miłego dnia, chociaż... 03.07.07, 15:29 Ps. Zauważyłeś, że cóś wątek kuleje? :) Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Taki sobie ten dzień... 30.06.07, 17:04 Pada, nie pada... Zaświeci słoneczko, a później się rozmyśla... ale co tam - Miłego... :) Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: Dzień dobry :) 05.07.07, 09:07 A, Dzień dobry. Nie zauważyłam. Przepraszam. Piękna pogodę mamy dzisiaj. :) Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: Dzień dobry :) 05.07.07, 12:31 renepoznan napisał: > A, Dzień dobry. Nie zauważyłam. Przepraszam. Piękna pogodę mamy dzisiaj. :) Prawda. Lekka i orzeźwiająca morska bryza. :) Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Podobno... 06.07.07, 10:53 Przez cały lipiec ma być taka pogoda... Współczucia dla urlopowiczów... Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: Podobno... 06.07.07, 20:01 yahoo_poznan napisał: > Przez cały lipiec ma być taka pogoda... Moze być. Ja urlopuję w sierpniu. Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: Podobno... 06.07.07, 23:15 renepoznan napisał: > Moze być. Ja urlopuję w sierpniu. Ja też! He, he, he... Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Miły wieczór??? 07.07.07, 21:34 No nie wiem. Po ostrym nadganianiu deszczowych zaległości coś mięśnie i kości czuję. Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: Miły wieczór??? 08.07.07, 09:07 renepoznan napisał: > No nie wiem. Po ostrym nadganianiu deszczowych zaległości coś mięśnie i kości > czuję. Dobrze Tobie tak! Ziemiaństwo! Ale jeszcze wzniesiemy w górę czerwony sztandar... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: Miły wieczór??? 08.07.07, 13:31 yahoo_poznan napisał: > Dobrze Tobie tak! Ziemiaństwo! Ale jeszcze wzniesiemy w górę czerwony > sztandar... ;) Znowu marzy sie Wam "wielki rabunek"? Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: Miły wieczór??? 08.07.07, 22:21 renepoznan napisał: > Znowu marzy sie Wam "wielki rabunek"? Jak by Ci to powiedzieć... spłacam dwa kredyty, a z kasą cienko... :) Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: Miły wieczór??? 08.07.07, 22:29 yahoo_poznan napisał: > Jak by Ci to powiedzieć... spłacam dwa kredyty, a z kasą cienko... :) No to zabaw się w Bonnie i Clayda (?) a ziemian zostaw w spokoju. To obecnie niewielki interes - chyba, że sie jest Lepperem. :) Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: Miły wieczór??? 09.07.07, 18:43 renepoznan napisał: > No to zabaw się w Bonnie i Clayda (?) a ziemian zostaw w spokoju. To obecnie > niewielki interes - chyba, że sie jest Lepperem. :) Niestety :( Brak Bonnie... poza tym brzydzę się przemocą :) Zostaw Andrzeja w spokoju! Jak już się ktoś ciężką pracą i uczciwością dorobi, to zaraz go za nogi i w dół - zamiast starać się dorównać najlepszym! Kto Tobie zabronił wysypywać zboże i blokować drogi? Nikt! Nie chciało się wystawać na mrozie i w towarzystwie opadów atmosferycznych, a teraz zazdrościsz! :) Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: Dobranoc :) :) :) 09.07.07, 18:26 yahoo_poznan napisał: > Wieczór rodzinny :) We dwoje? A co zrobiliscie z dzieckiem? Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: Dobranoc :) :) :) 09.07.07, 18:45 renepoznan napisał: > We dwoje? A co zrobiliscie z dzieckiem? Przez pierwszą godzinę spał u siebie w pokoiku, a potem jak zwykle... robił za niezawodny środek antykoncepcyjny lub przecinek, w sensie: Ja, Przecinek, Żona :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W105N4 I moj... IP: *.devs.futuro.pl 10.07.07, 15:14 nie jest za szybki -------------------- www.sonarkollektiv.com/releases/SK148CD/ Odpowiedz Link Zgłoś
lucyfercia Re: Fajnie jest... 10.07.07, 18:01 yahoo_poznan napisał: > ...jak ma się wolny dzień :) Cóż porabiasz z tak pięknie rozpoczętym dniem? Leniuchujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: Fajnie jest... 12.07.07, 15:58 lucyfercia napisała: > yahoo_poznan napisał: > > > ...jak ma się wolny dzień :) > > Cóż porabiasz z tak pięknie rozpoczętym dniem? Leniuchujesz? Jasne! :) Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Dzień dobry :) 12.07.07, 15:59 No chwilę mnie nie ma i już Wam się nie chce? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vega Dobry Wieczor IP: *.1-0094-74657210.cust.bredbandsbolaget.se 12.07.07, 21:35 Pozdrawiam serdecznie ze Szwecji i zycze milego wieczoru Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: Dobry Wieczor 13.07.07, 12:45 Gość portalu: Vega napisał(a): > Pozdrawiam serdecznie ze Szwecji i zycze milego wieczoru O! Bardzo dziękuję :) Miłego dnia :) Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: I znowu ja... 14.07.07, 20:19 yahoo_poznan napisał: > Ładny dzień sie zapowiada :) No właśnie. Zapowiadał się. Dopóki człowiek nie dostanie pięścią miedzy oczy. - W przenosni oczywiście - ale co to zmiania? Odpowiedz Link Zgłoś
dobrusia_to_ja Re: I znowu ja... 14.07.07, 21:13 renepoznan napisał: > No właśnie. Zapowiadał się. Dopóki człowiek nie dostanie pięścią miedzy oczy. - > > W przenosni oczywiście - ale co to zmiania? Co się stało??:(( Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: I znowu ja... 14.07.07, 23:10 dobrusia_to_ja napisała: > Co się stało??:(( Sorry. Nie było wpisu. :( Odpowiedz Link Zgłoś
dobrusia_to_ja Re: I znowu ja... 14.07.07, 23:33 renepoznan napisał: > dobrusia_to_ja napisała: > > Co się stało??:(( > > > Sorry. Nie było wpisu. :( Mam kliknąć na kosz?? Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: Miłego wieczoru :) :) :) 17.07.07, 18:04 ...ma być chłodniej. To dobrze. Dzisiaj około 15 przejechałem 20 km na rowerze... ostatni raz taki numer z mojej strony w temperaturze powyżej 30 stopni! Odpowiedz Link Zgłoś
lucyferciu Re: Miłego wieczoru :) :) :) 24.08.07, 23:07 yahoo_poznan napisał: > Ja tylko na chwilę :) No właśnie zauważyłem. Obyś nagany nie dostał;) Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: Miłego wieczoru :) :) :) 24.08.07, 23:13 lucyferciu napisał: > yahoo_poznan napisał: > > > Ja tylko na chwilę :) > > No właśnie zauważyłem. Obyś nagany nie dostał;) Ciekawe, która to "kobietka" go tak zajmuje????? :) Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Autor. Autor!!! 01.09.07, 08:58 A autor pewno szykuje nam jakąć morderczą niespodziankę. :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Dobrej nocy :) 02.09.07, 23:12 renepoznan napisał: > A autor pewno szykuje nam jakąć morderczą niespodziankę. :):):) Nic z tych rzeczy :) I znowuż wpadam zaledwie na momencik :) Tłumaczyłem się (pokajałem, poprosiłem o wybaczenie) już dlaczego mnie nie ma, i jeszcze jakiś czas nie będzie :)Fajnie, że tęsknicie ;) :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
dobrusia_to_ja Re: Dobrej nocy :) 02.09.07, 23:32 Kiedy będziesz?? Mam do Ciebie sprawę, ale musisz być bardziej "dyspozycyjny";) Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: Dobrej nocy :) 03.09.07, 11:52 dobrusia_to_ja napisała: > Kiedy będziesz?? Mam do Ciebie sprawę, ale musisz być bardziej "dyspozycyjny";) Dzień dobry :) Nie jestem w stanie jednoznacznie odpowiedzieć na Twoje pytanie Dobrusiu, wysłałem e-mail z wyjaśnieniami :) Odpowiedz Link Zgłoś
dobrusia_to_ja Re: Dobrej nocy :) 03.09.07, 13:54 yahoo_poznan napisał: > wysłałem e-mail z wyjaśnieniami :) Niestety, poczta znów się "spsuła" (to takie śmieszne słówko, które ostatnio coraz częściej słyszę; ciekawe skąd u ludzi biorą się takie pomysły;)), nie łączy z serwerem, nie odbiera maili:( Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: Dobrej nocy :) 03.09.07, 17:30 dobrusia_to_ja napisała: > yahoo_poznan napisał: > > > wysłałem e-mail z wyjaśnieniami :) > > Niestety, poczta znów się "spsuła" (to takie śmieszne słówko, które ostatnio > coraz częściej słyszę; ciekawe skąd u ludzi biorą się takie pomysły;)), nie > łączy z serwerem, nie odbiera maili:( No nic Tobie Dobrusiu na to nie poradzę, niestety :( Będziemy musieli z konkretną rozmową poczekać, aż niezwykle uzdolnieni informatycy z GW zlikwidują problem :( Odpowiedz Link Zgłoś