misiamisia 01.12.01, 07:59 Wg mojej wróżby andrzejkowej właśnie tak będzie miał na imię mój mąż... (Są tu jakieś miłe Piotrusie???) A jak Wasze Andrzejki? Pozdroofky Misia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: P.B Re: Piotrek IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 01.12.01, 10:05 misiamisia napisał(a): > Wg mojej wróżby andrzejkowej właśnie tak będzie miał na imię mój mąż... > (Są tu jakieś miłe Piotrusie???) > > A jak Wasze Andrzejki? > > Pozdroofky > Misia Jeden jest, ale o żonie jeszcze nie myśli. :) Odpowiedz Link Zgłoś
misiamisia Re: Piotrek 02.12.01, 12:05 Szkoda, jakbyś był moim mężem, to by Misię inicjały nie zmieniły... ;-) Pzdr Misia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: Piotrek IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 02.12.01, 19:38 misiamisia napisał(a): > Szkoda, jakbyś był moim mężem, to by Misię inicjały nie zmieniły... > ;-) > > Pzdr > Misia Ha! Miło Mi! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maynard Re: Piotrek IP: *.poznan.multinet.pl 01.12.01, 10:57 Ale z Ciebie Misiu PoAndzrejkowy ranny ptaszek-podziwiam i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diana5 Re: Piotrek IP: *.devs.futuro.pl 01.12.01, 19:36 Misiu, nie wiesz, że te wróżby się nie spełniają? Mi zawsze wychodzą jakieś imiona zupełnie nie związane z rzeczywistością.:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
misiamisia Re: Piotrek 02.12.01, 12:04 Zeszłoroczna mi się spełniła!!! Wyspa, facet w kapeluszu i jabłko (proszę nie pytać o znaczenie...). :-) Pzdr Misia Odpowiedz Link Zgłoś
misiamisia Re: Piotrek 02.12.01, 12:02 Mnie też czasem moja chęć chłonięcia wiedzy zadziwia... Nawet po tylko paru godzinkach snu..... :-O (Spaaać!!!!) Pzdr Misia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiotrB Re: Piotrek IP: *.au.poznan.pl 04.12.01, 10:14 Pozdrowienia dla Misi. Odpowiedz Link Zgłoś
misiamisia Re: Piotrek 04.12.01, 13:28 Serdeczne thx i pozdroofky Misiamisiamisiamisiamisiamisiamisiamisiamisiamisiamisiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikusia Re: Piotrek,Tomek? IP: 212.244.77.* 04.12.01, 13:52 Patrz misiamisia! Mi-się śniło kilka razy ,że mój wybranek bedzie miał na imie Tomek! Raz nawet mówiłam przez sen to imię. Ciekawe czy to sie sprawdza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyra Re: Piotrek,Tomek? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.01, 19:36 nie wiem , ale ja jestem tomek... Odpowiedz Link Zgłoś