marghot 24.05.07, 15:53 Czy w naszym mieście znajduje się szpital, z oddziałek gin-położ? chodzi mi o podobne jak w linku wyposażenie sal www.swissmed.pl/index.php?cat=porodowka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
josephina Re: Prywatny szpital 24.05.07, 21:26 Z doświadczenie własnego wiem, że akurat nie tyle wyposażenie a doświadczenie i zwykła ludzka serdeczność jest najważaniejsza podczas porodu :) no i sprzęt medyczny do opieki nad noworodkiem i mamuśką ;) a to czy położne mają super nowoczesną dyżurkę i cudnej urody ladą.. bez znaczenia ;) w szpitalu na Jarachowskiego (dawny Engla) płatna sala do porodów rodzinnych jest na bardzo wysokim poziomie. Mogę podesłać Ci zdjęcie. Podobnie jest w Raszei. Unikaj Polnej. A co do prywatnego oddziału ginekologiczno - położniczego - takowego w Poznaniu nie ma. Kiedyś byłą Korvita, ale to już przeszłość :) Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: Prywatny szpital 25.05.07, 08:22 Miałam na myśli nie tylko wyposażenie sal, ale i wyposażenie w sprzęt medyczny. No i ogólną atmosferę :) Będę wdzięczna za podesłanie fotek marghot@wp.pl To, że POlnej należy unikać - wiem :( Jednak bardzo wielu lekarzy ginekologów, właśnei w tej placówce "działa" Odpowiedz Link Zgłoś