Dodaj do ulubionych

rene, george, yahoo,lucyferciu(z zona;)-mejle beda

16.06.07, 20:14

Obserwuj wątek
    • v.i.k.k.a aaaa-i kiks tez 16.06.07, 20:15
      ale za 20min bo musze natychmiast wyjsc:)
    • lucyferciu Re: rene, george, yahoo,lucyferciu(z zona;)-mejle 16.06.07, 22:31
      "Konsylium" już zebrałem i intensywnie pracujemy nad odpowiedzią;)
      • v.i.k.k.a Re: rene, george, yahoo,lucyferciu(z zona;)-mejle 17.06.07, 01:53
        nic nie mam:(
      • v.i.k.k.a uprzejmie donosze;) 17.06.07, 01:54
        ze george, rene i lucyferciu dali tylka;(
        • yahoo_poznan Re: uprzejmie donosze;) 17.06.07, 07:59
          v.i.k.k.a napisała:

> ze george, rene i lucyferciu dali tylka;(

A mnie pochwalić to co! ;)
          • v.i.k.k.a Re: uprzejmie donosze2;) 17.06.07, 12:11
            ze Yahoo odpisal jako pierwszy, za co mu dziekuje, zaraz po nim byl Kiks,
            pozniej odezwali sie Panstwo L., ale odpowiedzi nie bylo;)No i dzis widze, ze
            George pisze na forum, a poczty nie sprawdzilam jeszcze. Pozostal Rene;(
            • renepoznan Re: uprzejmie donosze2;) 17.06.07, 19:18
              v.i.k.k.a napisała:

> Pozostal Rene;(

Melduję sie pokornie. Informuję, iz miałem włączony tryb wypoczynku sobotnio-
              niedzielnego połączony z "Niemoznoscią Zblizenia sie do Komputera" (NZK) -
              czytaj tryb rolnika sobotnio-niedzielnego. :):):):):):) W przeciwieństwie do
              niektórych, którym dobrobyt w głowie przewraca i kalorie tracą w bieganiu z
              kijkami, ja ciężko pracuję ku chwale Ojczyzny - kosząc trawnik, wyrywając
              zielsko, zbierająć truskawki itp. :):):):)
              W chwili obecnej wrzucam tryb "rozwiązywania zadanych problemów" i po
              zakończeniu obliczeń dam odpowiedz na Twoje pytanie - chyba, że mózg mi się od
              gorąca zawiesi :):):):):)
              • v.i.k.k.a Re: uprzejmie donosze2;) 18.06.07, 18:12
                Nastepny,co to sie wyjazdem tlumaczy;(
        • lucyfercia Usprawiedliwienie :))) 17.06.07, 10:35
          v.i.k.k.a napisała:

> ze george, rene i lucyferciu dali tylka;(

Vikka wybacz nam, ale Lucyfer ostatnimi czasy w ramach intensywnej
          rekonwalescencji gania nas bez żadnej litości po okolicznych lasach z kijkami w
          rękach (tzw. nordic walking) i wczoraj po powrocie do domu nie miałam nawet
          siły kliknąć myszką. A Lucyfer jak już kliknął to ze zmęczenia od tego klikania
          usnął na klawiaturze :)
          • v.i.k.k.a Re: Usprawiedliwienie :))) 17.06.07, 12:13
            Biegaj, biegaj;)
            ja tez biegam z psem tzn pies biega za pilka:DDD
          • renepoznan Re: Usprawiedliwienie :))) 18.06.07, 17:46
            lucyfercia napisała:

> > Vikka wybacz nam, ale Lucyfer ostatnimi czasy w ramach intensywnej
            > rekonwalescencji gania nas bez żadnej litości po okolicznych lasach z kijkami
            w
            >
            > rękach

Ciekawe. Bo mnie okoliczne ptaszki doniosły, że to Ty gonisz biednego
            lucyfercia bez jakiejkolwiek litosci. Ponoć z pejczem w ręku biegasz!
            :):):)
            • v.i.k.k.a Re: Usprawiedliwienie :))) 18.06.07, 18:15
              Ojojoj, to ja nie chce znac szczegolow;)
            • lucyfercia Re: Usprawiedliwienie :))) 18.06.07, 18:39
              renepoznan napisał:

> Ciekawe. Bo mnie okoliczne ptaszki doniosły, że to Ty gonisz biednego
              > lucyfercia bez jakiejkolwiek litosci. Ponoć z pejczem w ręku biegasz!
              > :):):)

Te ptaszki to chyba z jakiejś innej okolicy przyleciało, coś im się pokićkało i
              źle ci doniosły. Lucyfer dobrowolnie gania i to w jakim tempie :) Pejcz
              całkowicie niepotrzebny :)))
              • renepoznan Re: Usprawiedliwienie :))) 18.06.07, 19:00
                lucyfercia napisała:
                > Te ptaszki to chyba z jakiejś innej okolicy przyleciało, coś im się pokićkało
                i
                >
                > źle ci doniosły. Lucyfer dobrowolnie gania i to w jakim tempie :) Pejcz
                > całkowicie niepotrzebny :)))

Zapreczyć każdy może. A co to za pręgi na plecach ostatnio lekarze opatrywali
                Lucyferciowi? Po co była ta obdukcja? Po co ten nakaz aresztowania za znecanie
                się nad mężem wystawiony na niejaką L?
                Pewno znowu zaprzeczysz. Ale zadnych dowodów nie przedstawisz. Każdy tak może.
        • l.george.l Re: uprzejmie donosze;) 17.06.07, 10:45
          No wiesz Vikka, jak mogłaś... Powinnaś wziąć pod uwagę, że czasami wybieram
          inne przyjemności niż sprawdzanie, co się dzieje na forum. A co do Twojego
          problemu, to uważam, że rozwiążą go dopiero obowiązkowe badania prenatalne i
          inżynieria genetyczna.
          • v.i.k.k.a Re: uprzejmie donosze;) 17.06.07, 12:14
            l.george.l napisał:

> No wiesz Vikka, jak mogłaś... Powinnaś wziąć pod uwagę, że czasami wybieram
            > inne przyjemności niż sprawdzanie, co się dzieje na forum.
            @@@ i to byl blad George, za to Ci sie dostalo;(

A co do Twojego
            > problemu, to uważam, że rozwiążą go dopiero obowiązkowe badania prenatalne i
            > inżynieria genetyczna.
            @@@ oby wszyscy byli tacy jak ja;0
    • renepoznan Re: rene, george, yahoo,lucyferciu(z zona;)-mejle 18.06.07, 17:27
      I jaki wynik konkursu ofert?
      • yahoo_poznan Re: rene, george, yahoo,lucyferciu(z zona;)-mejle 18.06.07, 17:38
        renepoznan napisał:

> I jaki wynik konkursu ofert?

To był przetarg? :)
        Jest jakaś forsa do wygrania? ;)
        Vikka! Pamiętaj o prawach autorskich! ;)
      • l.george.l Re: rene, george, yahoo,lucyferciu(z zona;)-mejle 18.06.07, 17:42
        A gdzie prace konkursowe? Ja widzę tylko swoją.
        • yahoo_poznan Re: rene, george, yahoo,lucyferciu(z zona;)-mejle 18.06.07, 17:51
          l.george.l napisał:

> A gdzie prace konkursowe? Ja widzę tylko swoją.

George! Jak się pospieszysz, to zdążysz jeszcze wysłać swój projekt pod właściwy
          adres! Propozycje należało składać e-mail'em! :)
          • lucyfercia Re: rene, george, yahoo,lucyferciu(z zona;)-mejle 18.06.07, 18:31
            yahoo_poznan napisał:

> Propozycje należało składać e-mail'em! :)

Ale ja nie dostałam jeszcze maila, tylko Lucyfer i teraz nie wiem czy mogę coś
            odpisywać :)
            • yahoo_poznan Re: rene, george, yahoo,lucyferciu(z zona;)-mejle 18.06.07, 18:55
              lucyfercia napisała:

> Ale ja nie dostałam jeszcze maila, tylko Lucyfer i teraz nie wiem czy mogę coś
              > odpisywać :)

Teraz już za późno! Wygrałem i nikt nie odbierze mi zwycięstwa! Odwołania
              należało składać do wczoraj! :)
            • v.i.k.k.a Re: rene, george, yahoo,lucyferciu(z zona;)-mejle 18.06.07, 19:02
              Ups, ja Was, tzn Ciebie i Lucyfercia potraktowalam razem;)Pozniej przesle Ci
              mejla, nie mam go tutaj, bo mnie nie ma przy moim czytniku poczty czyli nie ma
              mnie w domu;)
        • v.i.k.k.a Re: rene, george, yahoo,lucyferciu(z zona;)-mejle 18.06.07, 18:14
          Gdyby nie tajemnica korespondencji dostalbys wszystkie mejle;)
          • yahoo_poznan Re: rene, george, yahoo,lucyferciu(z zona;)-mejle 18.06.07, 18:16
            v.i.k.k.a napisała:

> Gdyby nie tajemnica korespondencji dostalbys wszystkie mejle;)

Ja, czy George? Pachnie dyskryminacją... chyba, że to ja miałbym dostać do
            wglądu - wtedy oczywiście wszystko jest ok :)
            • v.i.k.k.a Re: rene, george, yahoo,lucyferciu(z zona;)-mejle 18.06.07, 18:59
              No George sie zalil, ze tylko on przedstawil swoja oferte publicznie a reszta w
              mejlach:)
              • yahoo_poznan Re: rene, george, yahoo,lucyferciu(z zona;)-mejle 18.06.07, 19:04
                v.i.k.k.a napisała:

> No George sie zalil, ze tylko on przedstawil swoja oferte publicznie a reszta w
                > mejlach:)

Za późno la, la, la... za późno ;)
                Już po konkursie la, la, la... ;)
                • dobrusia_to_ja Re: rene, george, yahoo,lucyferciu(z zona;)-mejle 18.06.07, 19:37
                  Były jakieś nagrody??
                  • yahoo_poznan Re: rene, george, yahoo,lucyferciu(z zona;)-mejle 18.06.07, 19:38
                    dobrusia_to_ja napisała:

> Były jakieś nagrody??

No właśnie nie :(
                    • dobrusia_to_ja Re: rene, george, yahoo,lucyferciu(z zona;)-mejle 18.06.07, 19:39
                      yahoo_poznan napisał:

> dobrusia_to_ja napisała:
                      >
                      > > Były jakieś nagrody??
                      >
                      > No właśnie nie :(

To kiepsko:((
                      • yahoo_poznan Re: rene, george, yahoo,lucyferciu(z zona;)-mejle 18.06.07, 19:42
                        dobrusia_to_ja napisała:

> yahoo_poznan napisał:
                        >
                        > > dobrusia_to_ja napisała:
                        > >
                        > > > Były jakieś nagrody??
                        > >
                        > > No właśnie nie :(
                        >
                        > To kiepsko:((

Liczyłem chociaż na miłe słowo... :(
                        A tu tylko "wygrałeś" i nic więcej... nie samym zwycięstwem człowiek żyje ;)
                        • dobrusia_to_ja Re: rene, george, yahoo,lucyferciu(z zona;)-mejle 18.06.07, 19:46
                          yahoo_poznan napisał:

> Liczyłem chociaż na miłe słowo... :(
                          > A tu tylko "wygrałeś" i nic więcej... nie samym zwycięstwem człowiek żyje ;)

Nie wiem, o co w tym wszystkim chodziło, ale skoro wygrałeś, to niech Vikka
                          postawi Tobie przynajmniej kawę. Walcz o swoje!!
                          • yahoo_poznan Re: rene, george, yahoo,lucyferciu(z zona;)-mejle 18.06.07, 19:51
                            dobrusia_to_ja napisała:

> Nie wiem, o co w tym wszystkim chodziło, ale skoro wygrałeś, to niech Vikka
                            > postawi Tobie przynajmniej kawę. Walcz o swoje!!

Nie mogę się spotykać na kawie z obcymi dziewczynami, bo mnie Żona zabije ;)
                            • dobrusia_to_ja Re: rene, george, yahoo,lucyferciu(z zona;)-mejle 18.06.07, 19:52
                              Vikka nie jest obca;) Weź przyzwoitkę;)
                              • yahoo_poznan Re: rene, george, yahoo,lucyferciu(z zona;)-mejle 18.06.07, 20:00
                                dobrusia_to_ja napisała:

> Vikka nie jest obca;) Weź przyzwoitkę;)

Powiem Żonie, że Vikka nie jest obca, w tej sytuacji z pewnością się zgodzi :)
                                • dobrusia_to_ja Re: rene, george, yahoo,lucyferciu(z zona;)-mejle 18.06.07, 20:03
                                  No pewnie;) I z tej radości podskoczy do sufitu!! Bez kasku ochronnego na głowie;)
                                  • yahoo_poznan Re: rene, george, yahoo,lucyferciu(z zona;)-mejle 18.06.07, 20:35
                                    dobrusia_to_ja napisała:

> No pewnie;) I z tej radości podskoczy do sufitu!! Bez kasku ochronnego na głowi
                                    > e;)

Znając moją Małżonkę (a znam ją dobrze) to raczej ja będę podrzucany bez kasku ;)
                                    • renepoznan Re: rene, george, yahoo,lucyferciu(z zona;)-mejle 18.06.07, 20:40
                                      yahoo_poznan napisał:
                                      > Znając moją Małżonkę (a znam ją dobrze) to raczej ja będę podrzucany bez
                                      kasku
                                      > ;)

tak, tak. Pamietamy o przewadze "wagowej" po stronie Twojej żony:)
                                      • dobrusia_to_ja Re: rene, george, yahoo,lucyferciu(z zona;)-mejle 18.06.07, 20:50
                                        renepoznan napisał:

> tak, tak. Pamietamy o przewadze "wagowej" po stronie Twojej żony:)

Dlaczego ja nic o tym nie wiem?? Gdzie to było??
                                        • renepoznan Re: rene, george, yahoo,lucyferciu(z zona;)-mejle 18.06.07, 22:10
                                          dobrusia_to_ja napisała:
                                          > Dlaczego ja nic o tym nie wiem?? Gdzie to było??

Opusciłaś się w pracy wywiadowczej. Nie pamietam juz gdzie ale Yahoo skarżył
                                          kiedyś sie na przewagę fizyczną swojej zony. On ma tylko jakieś 100 kg a Ona aż
                                          40 kg. Facet jest bez szans w przypadku konfrontacji.
                                          :):):):):)
                                          • yahoo_poznan Re: rene, george, yahoo,lucyferciu(z zona;)-mejle 18.06.07, 22:13
                                            renepoznan napisał:

> Opusciłaś się w pracy wywiadowczej. Nie pamietam juz gdzie ale Yahoo skarżył
                                            > kiedyś sie na przewagę fizyczną swojej zony. On ma tylko jakieś 100 kg a Ona aż
                                            >
                                            > 40 kg. Facet jest bez szans w przypadku konfrontacji.
                                            > :):):):):)

Zafałszowałeś trochę dane Rene :)
                                            50 jej, do moich 100kg, ale i tak nie zmienia to faktu, że jestem bez szans :)
                                            • renepoznan Re: rene, george, yahoo,lucyferciu(z zona;)-mejle 18.06.07, 22:16
                                              yahoo_poznan napisał:
                                              > Zafałszowałeś trochę dane Rene :)
                                              > 50 jej, do moich 100kg, ale i tak nie zmienia to faktu, że jestem bez szans :)

Moim zdaniem to niegrzeczne zarzucać żonie, że przytyła - tym bardziej, że to
                                              nieprawda. Zachowuj się na forum kulturalnie a nie jak jakiś spod budki z piwem.
                                              :):):)
                                              • yahoo_poznan Re: rene, george, yahoo,lucyferciu(z zona;)-mejle 18.06.07, 22:25
                                                renepoznan napisał:

> Moim zdaniem to niegrzeczne zarzucać żonie, że przytyła - tym bardziej, że to
                                                > nieprawda. Zachowuj się na forum kulturalnie a nie jak jakiś spod budki z piwem
                                                > .
                                                > :):):)

Bardzo Cię przepraszam, ale zawsze ważyła (z lekkimi wahaniami) 50kg - uwierz,
                                                wiem co mówię. Ale co prawda, to prawda - nie przytyła :)
                                                • renepoznan Re: rene, george, yahoo,lucyferciu(z zona;)-mejle 18.06.07, 22:57
                                                  yahoo_poznan napisał:
                                                  > Bardzo Cię przepraszam, ale zawsze ważyła (z lekkimi wahaniami) 50kg

Wiesz co? Żeby wypominań żonie i matce swoich dzieci, że waży 50 kg? To
                                                  strasznie nie gentelmeńsko. Naprawdę poczytaj jakis podręcznik dobrego
                                                  zachowania.
                                                  • yahoo_poznan Re: rene, george, yahoo,lucyferciu(z zona;)-mejle 18.06.07, 23:00
                                                    renepoznan napisał:

> Wiesz co? Żeby wypominań żonie i matce swoich dzieci, że waży 50 kg? To
                                                    > strasznie nie gentelmeńsko. Naprawdę poczytaj jakis podręcznik dobrego
                                                    > zachowania.

Przykro mi, że jestem takim chamem i prostakiem, ale fakty mówią za siebie... :(
                                                    Kłamstwo przez usta by mi nie przeszło...
                                                  • renepoznan Re: rene, george, yahoo,lucyferciu(z zona;)-mejle 18.06.07, 23:04
                                                    yahoo_poznan napisał:
                                                    > Przykro mi, że jestem takim chamem i prostakiem

Więc najlepiej byś zrobił gdybyś poszedł błagać żonę o wybaczenie a nie
                                                    zajmować się Vikką, Dobrusia, Lucyfercią czy M-D. Jak zona wybaczy to my tez
                                                    wybaczymy.
                                                    A sam wiesz jak fajne sa takie "błagania". :):):):):)

Zamelduj o rezultatach :):):):)
                                                  • yahoo_poznan Re: rene, george, yahoo,lucyferciu(z zona;)-mejle 18.06.07, 23:28
                                                    renepoznan napisał:

> Więc najlepiej byś zrobił gdybyś poszedł błagać żonę o wybaczenie a nie
                                                    > zajmować się Vikką, Dobrusia, Lucyfercią czy M-D. Jak zona wybaczy to my tez
                                                    > wybaczymy.
                                                    > A sam wiesz jak fajne sa takie "błagania". :):):):):)
                                                    >
                                                    > Zamelduj o rezultatach :):):):)

Jasne, he, he, he... :)
                                                  • renepoznan Re: rene, george, yahoo,lucyferciu(z zona;)-mejle 19.06.07, 12:55
                                                    yahoo_poznan napisał:

>
                                                    > > Zamelduj o rezultatach :):):):)
                                                    >
                                                    > Jasne, he, he, he... :)

Tak intensywnie przeprasza i błaga o wybaczenie, że się jeszcze na forum nie
                                                    zameldował. Coś wyglada na to, że nie macie dziewczyny u niego szans.:)
                                                  • lucyfercia Po godzinach, dlaczego :((( 19.06.07, 13:52
                                                    Niestety wątek, który tak ładnie się rozwijał i nabierał tempa został
                                                    bezlitośnie przerzucony na peryferie tego forum. Widać szanowna administracja
                                                    nie lubi radosnej twórczości swoich forumowiczów :(
                                                  • yahoo_poznan Re: Po godzinach, dlaczego :((( 21.06.07, 20:55
                                                    lucyfercia napisała:

> Niestety wątek, który tak ładnie się rozwijał i nabierał tempa został
                                                    > bezlitośnie przerzucony na peryferie tego forum. Widać szanowna administracja
                                                    > nie lubi radosnej twórczości swoich forumowiczów :(

Już lubi :)
                                                  • yahoo_poznan Re: rene, george, yahoo,lucyferciu(z zona;)-mejle 21.06.07, 20:55
                                                    renepoznan napisał:

> Tak intensywnie przeprasza i błaga o wybaczenie, że się jeszcze na forum nie
                                                    > zameldował. Coś wyglada na to, że nie macie dziewczyny u niego szans.:)

Liżę rany... ;)
                                      • yahoo_poznan Re: rene, george, yahoo,lucyferciu(z zona;)-mejle 18.06.07, 22:10
                                        renepoznan napisał:

> tak, tak. Pamietamy o przewadze "wagowej" po stronie Twojej żony:)

No... sam rozumiesz Rene :)
                            • l.george.l Re: rene, george, yahoo,lucyferciu(z zona;)-mejle 18.06.07, 22:42
                              yahoo_poznan napisał:

[...]
                              > Nie mogę się spotykać na kawie z obcymi dziewczynami, bo mnie Żona zabije ;)
                              [...]

Ja nie mogę, jeszcze jeden pantoflarz na forum.
                              • yahoo_poznan Re: rene, george, yahoo,lucyferciu(z zona;)-mejle 18.06.07, 22:45
                                l.george.l napisał:

> Ja nie mogę, jeszcze jeden pantoflarz na forum.

Takie czasy ;)
      • v.i.k.k.a paramparam 18.06.07, 18:13
        wygral Yahoo, bo podstawowym kryteterium byla szybkosc;)
        • yahoo_poznan Yes! Yes! Yes! 18.06.07, 18:18
          v.i.k.k.a napisała:

> wygral Yahoo, bo podstawowym kryteterium byla szybkosc;)

A dzieci z kwiatami, orkiestra dęta i czerwony dywan? :)
          Ps. Wartości mojej propozycji to już oczywiście nie łaska zaznaczyć ;)
          • l.george.l Re: Yes! Yes! Yes! 18.06.07, 18:35
            A co z okresem odwoławczym? A co z dowodami niewinności? A może Yahoo ma konto
            w Szwajcarii, dziadka w armii japońskiej, kochankę, która jest daleką kuzynką
            laski Dochnala, a 30 lat temu jechał po pijaku przez Kaponierę. Bez
            zaświadczenia z IPN wyniku konkursu są nieważne.
            • yahoo_poznan Re: Yes! Yes! Yes! 18.06.07, 18:53
              l.george.l napisał:

> A co z okresem odwoławczym? A co z dowodami niewinności? A może Yahoo ma konto
              > w Szwajcarii, dziadka w armii japońskiej, kochankę, która jest daleką kuzynką
              > laski Dochnala, a 30 lat temu jechał po pijaku przez Kaponierę. Bez
              > zaświadczenia z IPN wyniku konkursu są nieważne.

Stanowczo zaprzeczam tym niecnym insynuacjom!
              Ps. Nie jestem także ojcem dziecka Anety K.!
            • v.i.k.k.a Re: Yes! Yes! Yes! 18.06.07, 19:04
              To co, wygral:P
              • yahoo_poznan Re: Yes! Yes! Yes! 18.06.07, 19:05
                v.i.k.k.a napisała:

> To co, wygral:P

I proszę to wreszcie przyjąć do wiadomości i nie jątrzyć! ;)
                • v.i.k.k.a ja tu ustalam zasady;) 18.06.07, 19:07
                  Yahoo wygral i juz:PPP
                  • yahoo_poznan Re: ja tu ustalam zasady;) 18.06.07, 19:10
                    v.i.k.k.a napisała:

> Yahoo wygral i juz:PPP

Oczywiście Vikka, że ty tu rządzisz! Jasne, że ty ustalasz zasady! Rzecz jasna,
                    że masz absolutną rację i kierowałaś się wyłącznie obiektywizmem! :)
                    • v.i.k.k.a Re: ja tu ustalam zasady;) 18.06.07, 19:13
                      yahoo_poznan napisał:

> Oczywiście Vikka, że ty tu rządzisz! Jasne, że ty ustalasz zasady! Rzecz jasna,
                      > że masz absolutną rację i kierowałaś się wyłącznie obiektywizmem! :)
                      ###....czyli wszystko w normie:DDDD
                      • yahoo_poznan Re: ja tu ustalam zasady;) 18.06.07, 19:14
                        v.i.k.k.a napisała:

> yahoo_poznan napisał:
                        >
                        >
                        > > Oczywiście Vikka, że ty tu rządzisz! Jasne, że ty ustalasz zasady! Rzecz
                        > jasna,
                        > > że masz absolutną rację i kierowałaś się wyłącznie obiektywizmem! :)
                        > ###....czyli wszystko w normie:DDDD

To zrozumiałe ;)
                        • v.i.k.k.a Re: ja tu ustalam zasady;) 18.06.07, 19:17
                          Zrozumiale jak zasady, ktore ustalilam:PPP
                          • yahoo_poznan Re: ja tu ustalam zasady;) 18.06.07, 19:18
                            v.i.k.k.a napisała:

> Zrozumiale jak zasady, ktore ustalilam:PPP

To także oczywiste ;)
                    • l.george.l Re: ja tu ustalam zasady;) 18.06.07, 19:26
                      yahoo_poznan napisał:

[...] Rzecz jasna,
                      > że masz absolutną rację [...]

Wydawało mi się, że mam monopol na stwierdzanie tego oczywistego faktu. Nawet
                      Yahoo nie wyobrażasz sobie, jakie konsekencje spowoduje to, co napisałeś. Nie
                      zdziw się, gdy znajdziesz w skrzynce zamiast miłych liścików elaboraty pełne
                      wymówek. Panie na tym forum są piekielnie zazdrosne.
                      • yahoo_poznan Re: ja tu ustalam zasady;) 18.06.07, 19:40
                        l.george.l napisał:

> yahoo_poznan napisał:
                        >
                        > [...] Rzecz jasna,
                        > > że masz absolutną rację [...]
                        >
                        > Wydawało mi się, że mam monopol na stwierdzanie tego oczywistego faktu. Nawet
                        > Yahoo nie wyobrażasz sobie, jakie konsekencje spowoduje to, co napisałeś. Nie
                        > zdziw się, gdy znajdziesz w skrzynce zamiast miłych liścików elaboraty pełne
                        > wymówek. Panie na tym forum są piekielnie zazdrosne.

A gdybym napisał, że wszystkie dziewczyny mają rację, zawsze? Lepiej? ;)
                        • l.george.l Re: ja tu ustalam zasady;) 18.06.07, 19:52
                          yahoo_poznan napisał:

[...]
                          > A gdybym napisał, że wszystkie dziewczyny mają rację, zawsze? Lepiej? ;)
                          [...]

Nie kupią tego. Uwielbiają jedynie do momentu, gdy są dla Ciebie jedyne i
                          bezkonkurencyjne.
                          • yahoo_poznan Re: ja tu ustalam zasady;) 18.06.07, 19:58
                            l.george.l napisał:

> Nie kupią tego. Uwielbiają jedynie do momentu, gdy są dla Ciebie jedyne i
                            > bezkonkurencyjne.

No to "po ptakach" :(
                            • dobrusia_to_ja Re: ja tu ustalam zasady;) 18.06.07, 20:02
                              Ta zazdrość to tylko pobożne życzenia Georga;)
                              • yahoo_poznan Re: ja tu ustalam zasady;) 18.06.07, 20:34
                                dobrusia_to_ja napisała:

> Ta zazdrość to tylko pobożne życzenia Georga;)

Przyznam, że trochę mnie uspokoiłaś ;)
                                • l.george.l Re: ja tu ustalam zasady;) 18.06.07, 22:37
                                  yahoo_poznan napisał:

[...]
                                  > Przyznam, że trochę mnie uspokoiłaś ;)
                                  [...]

Nie wierz nigdy kobiecie, dobrą radę ci dam.
                                  Nic gorszego na świecie nie przytrafia się nam.
                                  Nie wierz nigdy kobiecie, nie ustępuj na krok,
                                  bo przepadłeś z kretesem nim zrozumiesz swój błąd;
                                  ledwo nim dobrze pojmiesz swój błąd, już po tobie...
                                  • yahoo_poznan Re: ja tu ustalam zasady;) 18.06.07, 22:48
                                    l.george.l napisał:

> Nie wierz nigdy kobiecie, dobrą radę ci dam.
                                    > Nic gorszego na świecie nie przytrafia się nam.
                                    > Nie wierz nigdy kobiecie, nie ustępuj na krok,
                                    > bo przepadłeś z kretesem nim zrozumiesz swój błąd;
                                    > ledwo nim dobrze pojmiesz swój błąd, już po tobie...

Fantastyczny kawałek swoją droga, ale to raczej wyznanie sfrustrowanego i
                                    porzuconego adepta sztuki picia barowego, w wersji sam na sam :)
          • renepoznan Re: Yes! Yes! Yes! 18.06.07, 18:57
            Wrrrrrrrrrr.
            • yahoo_poznan Re: Yes! Yes! Yes! 18.06.07, 19:01
              renepoznan napisał:

> Wrrrrrrrrrr.

Ha, ha, ha!!!
              Daremne żale, próżny trud
              Bezsilne złorzeczenia...
            • v.i.k.k.a Re: Yes! Yes! Yes! 18.06.07, 19:05
              Bywa;)
          • v.i.k.k.a Re: Yes! Yes! Yes! 18.06.07, 19:00
            Widze, ze kolega lasy na komplementy;)
            • yahoo_poznan Re: Yes! Yes! Yes! 18.06.07, 19:02
              v.i.k.k.a napisała:

> Widze, ze kolega lasy na komplementy;)

Jak każdy facet płci męskiej ;)
    • yahoo_poznan Składam oficjalny... 19.06.07, 22:31
      ...i stanowczy protest przeciwko przeniesieniu tego wątku!!!
      Nie będę się wpisywał w tym miejscu - bo nie!
      • lucyfercia Re: Składam oficjalny protest przeciwko ... 19.06.07, 23:22
        yahoo_poznan napisał:

> ...i stanowczy protest przeciwko przeniesieniu tego wątku!!!
        > Nie będę się wpisywał w tym miejscu - bo nie!

I ja też!!! Szanowna Redakcja jest bezlitosna!!! Czym komu ten wątek szkodził,
        no czym??? Czyżby był aż tak niepoprawny "politycznie" lub "obyczajowo", aby go
        przesuwać na "Po Godzinach"??? :(((
      • renepoznan Re: Składam oficjalny... 19.06.07, 23:31
        Popieram!!!!!!!!!
    • renepoznan Lucyfercia!!! 21.06.07, 11:17
      Ty lepiej zwróć uwagę jakie chody u Adminki ma Twój Mąż!!! Lepiej uważaj.
      Ale ADMINKA JEST WIELKA!
      • lucyfercia Re: Lucyfercia!!! 21.06.07, 15:18
        renepoznan napisał:

> Ty lepiej zwróć uwagę jakie chody u Adminki ma Twój Mąż!!! Lepiej uważaj.
        > Ale ADMINKA JEST WIELKA!

Oczywiście wezmę to pod uwagę i wyciągnę stosowne wnioski, bo swoją drogą
        Adminka jest Wielka i strach się jej narażać ;). A swoją drogą myślę, że ty
        Rene też masz u niej niezłe chody, nieprawdaż?
        • renepoznan Re: Lucyfercia!!! 21.06.07, 20:58
          lucyfercia napisała:

> A swoją drogą myślę, że ty
          > Rene też masz u niej niezłe chody, nieprawdaż?

Ja? Ależ skąd. Ja tam jestem tylko "sługa i podnóżek" Adminki. :)
          • yahoo_poznan Re: Lucyfercia!!! 21.06.07, 21:08
            renepoznan napisał:

> Ja? Ależ skąd. Ja tam jestem tylko "sługa i podnóżek" Adminki. :)

Przechodzisz samego siebie! Nawet ja bym tak nie potrafił :)
            Gratulacje :)
            • renepoznan Re: Lucyfercia!!! 21.06.07, 21:10
              yahoo_poznan napisał:
              > Przechodzisz samego siebie! Nawet ja bym tak nie potrafił :)
              > Gratulacje :)

Patrz i ucz się. :):):)
              • yahoo_poznan Re: Lucyfercia!!! 21.06.07, 21:12
                renepoznan napisał:

> Patrz i ucz się. :):):)

Patrzę i pilnie notuję :)
    • yahoo_poznan Odwołuję! 21.06.07, 20:57
      ...swój stanowczy i oficjalny protest :)
      • lucyferciu Re: Odwołuję! 21.06.07, 21:11
        yahoo_poznan napisał:

> ...swój stanowczy i oficjalny protest :)

No przecież to było łatwe do przewidzenia:)
        • yahoo_poznan Re: Odwołuję! 21.06.07, 21:13
          lucyferciu napisał:

> No przecież to było łatwe do przewidzenia:)

Że odwołam, czy że przywrócą? :)
          • lucyferciu Re: Odwołuję! 21.06.07, 21:15
            yahoo_poznan napisał:

> Że odwołam, czy że przywrócą? :)

Że wątki będą przywrócone:D:D
            • yahoo_poznan Re: Odwołuję! 21.06.07, 21:20
              lucyferciu napisał:

> Że wątki będą przywrócone:D:D

Podziwiam siłę przebicia :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka