pedro4d 10.08.07, 20:53 Sprawdź czy nie wisi na płocie przy Złotym Groszu na Chrobrego: tinyurl.com/37fghc ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lmblmb Nic takiego nie nastąpiło 10.08.07, 20:56 Dziennikarska bzdura na sezon ogórkowy. Jechałem w tym czasie rowerem i schowałem się pod daszkiem na jakieś 15 minut. Może rzeczywiście spadło 30 mm deszczu, ale zalanych samochodów nie widziałem. Co do zdjęcia, to ile czasu autorka musiała szukać zalanego mostu? Żaden inny most pod tą trasą kolejową nie był zalany. Odpowiedz Link Zgłoś
anarchisten Re: Nic takiego nie nastąpiło 10.08.07, 21:07 Ej stary wiksa straszna była. Jechałem o 17 Strzeszyńską i wody było co najmniej na 25cm. Seiciak się pocił momentami podczas przepraw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyga Re: Nic takiego nie nastąpiło IP: *.icpnet.pl 10.08.07, 21:46 lmblmb - to ty piszesz bzdury. Płynąłem samochodem w wodzie aż po klamkę. Dawno czegoś takiego nie było na ulicach. Jeżeli nie widziałeś zalanych samochodów, to jeszcze nie znaczy, że ich nie było. Ja byłem w jednym z nich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Nic takiego nie nastąpiło IP: *.gprspla.plusgsm.pl 10.08.07, 22:02 nie ma to jak pogoda w Kaczogrodzie :) widać, że autorzy nie byli w Hameryce, Azji czy Europie Zach. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burzołak Re: Nic takiego nie nastąpiło IP: *.centertel.pl 10.08.07, 21:56 Wiesz, burze maja to do siebie, że ich zasięg często jest lokalny. Na Jeżycach była po prostu ściana deszczu. A woda wdzierała się ludziom do sklepów. Być może po prostu byłeś poza "epicentrum". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AmbiPur Re: Nic takiego nie nastąpiło IP: *.icpnet.pl 10.08.07, 22:01 Taa, mi zalało piwnicę pod 25 cm (rekord 10-lecia). I co - mam pozwać miasto, że od 15 lat zapowiada realizację planów przebudowy Głogowskiej i nic nie robi? Mamy przedwojenne kanały, dworzec zalewa przy co drugiej większej burzy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wOJTASO Re: Nic takiego nie nastąpiło IP: *.icpnet.pl 10.08.07, 23:11 a JEDNAK! Samochód środku zalało mi na 20 cm, zdjęcie przedstawia sytuacje po "odpompowaniu " czesci. Oczywiście auto kaput :( woda w srodku: (FOTO) images29.fotosik.pl/54/77ca10bb5a1f2747med.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ps Re: Nic takiego nie nastąpiło IP: *.adsl.inetia.pl 11.08.07, 00:17 Najważniejsze, że na tylnym fotelu masz zaopatrzenie na czas usuwania szkód ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: regdos Re: Nic takiego nie nastąpiło IP: *.icpnet.pl 11.08.07, 08:09 Wielka kałuża sporej wysokości była tez wczoraj na wysokości Baraniaka/Katowickiej. Odpowiedz Link Zgłoś
skin.polskii Nic takiego nie nastąpiło?? 12.08.07, 20:41 ja mam samochód zalany!!! wracałem od laski wieczorem i była taka sciana deszcu że nie widziałem dosłownie doknąd jadę a na Debcu pod wiaduktem to mi silnik zgasł..został zalany MUSIAŁEM POMOC DROGOWĄ WZYWAĆ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roger39 Re: Nic takiego nie nastąpiło?? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 13.08.07, 03:27 O ktory wiadukt Ci chodzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poznanik Swarzędz - zalany nowy tunel pod torami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.07, 22:11 Udało mi zrobić z komórki zdjęcie resztki wiru powietrznego jaki pojawił się nad dworcem w Swarzędzu - akurat jechałem przez przejazd jak ostro zakręciło piaseczkiem. Nowy tunel pod torami zlokalizowany niedaleko został zalany i zamknięty dla ruchu. Link do zdjęcia: www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/592c598a0835e30e.html Odpowiedz Link Zgłoś
marcinesku Re: Swarzędz - zalany nowy tunel pod torami 10.08.07, 22:52 Tej, Poznanik, ta trąba to nad moją chałupą!!! W kierunku Poznania robiłeś fotę?? Bo te auta tam, to po Łąkowej jadą, nieprawdaż?? Dobrze, że teraz dopiero to oglądam siedząc w domu (CAŁYM) :D A przejazd to do teraz zalany, z tym, ze już straż miejska pilnuje, po przedtem czyniła to też straż, z tym ze pożarna... a na Serbskiej przy Lechickiej było jezioro i śmierdziało okrutnie, bo oczyszczalnia se chyba "wybiła" - pojechałem po nawrotce przez Garbary... Pozdro!! Odpowiedz Link Zgłoś
kartkazpoznania Dworzec Główny 11.08.07, 00:42 Dworzec Główny też wyglądał nieźle: kartkazpoznania.blogspot.com/2007/08/dworzec-gwny-pkp.html Odpowiedz Link Zgłoś
pieniacz_sadowy Biada nam!!! 11.08.07, 01:49 To Kara Boska za samoloty startujace w strone miasta, trataja, nagminne jezdzenie gminu na przyslowiowa gape, niewolne tory, kulczykpark, pederastyczne zepsucie i przede wszystkim odbudowe wspolczesnej wiezy babol, czyli zamku na gorze Przemysla! A moze... to imperialistyczne Ruskie opracowaly jakas straszliwa superbron meteorologiczna i sie teraz mszcza na nas i Brytyjczykach za wyrazny sprzeciw wobec ich globalnej polityki energetycznej? Kiedys taki program na Diskowery byl... W kazdym badz razie winnych temu stanu rzeczy nalezy dochodzeniem wewnetrznym odszukac i R O Z L I C Z Y C ! ! ! ! ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tur Oberwanie chmury sparaliżowało miasto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.07, 10:56 ulewę przeczekałem w Strzeszynku, do godziny 18 zapełnił się dwa razy talerzyk plastikowy z bufetu o głębokości około 4 cm wystawiony na wolnej przestrzeni. Tak więc oceniam że spadło tam około 80 litrów na metr kwadratowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werty magazyn castoramy tez zalany IP: *.icpnet.pl 11.08.07, 11:07 castorama ma zalany magazyn - wiara jechała po zakupy a tu nic nie mozna kupic - z tego co na magazynie mają. dopiero dzisiaj mają odpompować wode. ciekawe jak te wszystkie kleje, zaprawy sie mają :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bp PKP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.07, 13:39 "drobne opóźnienie"...tiaaa...sam czekałem na pociąg 75min, WSZYSTKIE pociągi miały kilku lub kilkunastominutowe spóźnienia, a 30-50min też były b.częste. Jeden pociąg podajże ze Świnoujścia miał nawet 100min! Jeżeli to są drobne opóźnienia to czekam na te poważne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wacek Re: Oberwanie chmury sparaliżowało miasto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.07, 07:29 za moich czasów no lat no powojennych do demokracji widziałem pracowników MPO jak czyścili i to ręcznie kanały p.deszczowe a wtedy deszcze też padały i też dość obficie a teraz? teraz nie widać nikogo kto czyściłby studzienki ściekowe co na to szefowie miasta? Odpowiedz Link Zgłoś