Dodaj do ulubionych

Taxi w Poznaniu

19.08.07, 11:28
Proszę podajcie numer na najtańsze taxi w Poznaniu
Obserwuj wątek
    • axe75 Re: Taxi w Poznaniu 21.08.07, 13:48
      taxi koziołki jest dosc tanie 9629
      • Gość: aro Re: Taxi w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.08, 14:52
        tak ale maja taxowki w rozkladajacym sie stanie smierdzacych i
        wulgarnych kierowcow klientom kodowym nie udzielaja rabatu oraz jest
        ich bardzo malo co zatym idzie barrrrrrdzo dlug czas oczekiwania
        proponuje dolozyc az 4 grosze do stawki za kilometr i pojechac 515
        lub innym radio taxi!! 92-28,96-22,
    • Gość: Maciek Re: Taxi w Poznaniu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.10.07, 11:50
      Aktualny cennik taksówek mozesz znaleźć na stronie www.tanietaxi.com.pl
      • Gość: Alek Re: Taxi w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.07, 14:52
        juz nie aktualny ten cennik
      • Gość: yoy Re: Taxi w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.09, 23:05
        albo na infotaxi.pl
    • Gość: zły porucznik Re: Taxi w Poznaniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.08, 15:19
      997
    • jarka63 Re: Taxi w Poznaniu 12.03.08, 14:57
      Nie polecam 515 515, bardzo długo się czeka i panowie kierowcy
      mrukliwi.9622 o niebo lepsze.
      • Gość: a Re: Taxi w Poznaniu IP: *.173.27.249.tesatnet.pl 19.05.08, 18:57
        banany 519-519 9628 te durnie ciągle auta myją
        • Gość: z Re: Taxi w Poznaniu IP: *.173.20.235.tesatnet.pl 03.12.08, 19:54
          a teraz barany w gangi się ubrały.pozwalają sobą pomiatać paru osobom-banda idiotów
      • Gość: Agga Re: Taxi w Poznaniu IP: *.icpnet.pl 08.02.09, 18:44
        9622 najlepsza i szybka, mozna porozmawiac o ewentualnej znizce. Ja jezdze na znizce, mogą dac kod.
        • Gość: Marcin Re: Taxi w Poznaniu IP: *.au.poznan.pl 14.05.09, 09:47
          A jaki to jest kod i do jakiej zniżki upoważnia?
        • Gość: pr Re: Taxi w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.11, 00:11
          pamiętaj że kod można sprawdić więc nie szastaj tak tym kodem bo możesz go stracić
        • Gość: hanys Re: Taxi w Poznaniu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.07.14, 20:02
          proszę podaj kod
          z góry dzieki
        • Gość: Patrycia Re: Taxi w Poznaniu IP: *.dynamic.mm.pl 06.01.15, 11:40
          Bardzo bym prosiła o kod zniżkowy na adres patrysia1988@gmail.com bd zobowiaAna
    • funkenschlag Re: Taxi w Poznaniu 26.01.09, 17:56
      Ja używałem 515 i byłem zadowolony z ich usług, ale pewnie zależy to od kierowcy. Jechałem ze Swarzędza na Ławicę i mi dwa razy zaokrąglili sumę do dołu. Poza tym miałem fajną pogawędkę z jednym kierowcą. :)
    • Gość: marti Re: Taxi w Poznaniu IP: *.173.12.12.tesatnet.pl 03.02.09, 08:12
      Jeśli chodzi o tanie i dobre to RMI 8219219 ,albo 8519519 czasem
      jeszcze jezdze 96-22 dawne chyba 951 choć auta mają trochę gorsze i
      dużo dziadków co historięzycia opowiadają.Najlepiej jak masz kartę
      rabatową.Możesz zaoszczędzić nawet 20% a różnice miedzy nimi są to
      takie grosze że jak człowiek nie przeliczy to potem sie smieje co
      ztego ze stawka wyższa za wejście i za kilometr jak mi dadzą 20%
      rabatu to się wyrówna pojade w korku to dojdzie stawka godzinowa
      więć na jedno wyjdzie a nawet taniej porównałem kiedyś RMI z 96-22 w
      RMI 20 %rabatu mam A w 9622 10% i o dziwo wyszło taniej jechać RMI
      tą samą trase różnica śmieszna ale jak chcesz 20 groszy to naprawdę
      nie mam co a jak będziesz jezdził/a jakimiś wynalazkami to cie
      przewioza i zapłacisz 4 razy tyle np dworcowe taxi ta sama trasa na
      piątkowo a mojego kolegę kosztowała o 50 zeta więcej dureń zapłacił
      a mnie raz chciał porobić taki jeden z taxi ACI jak wracałem z
      dworca z kolega a Kanady i na Maryskieńki jechał Naramowicką
      twierdził ze to najkrótsza droga dopóki mu nie powiedziałem ze
      mieszkam w poznaniu ponad 30 lat a że rozmawialiśmy po angielsku
      pomyslał ze ma "Jelenie" w samochodzie i rachunek chciał zawyzyć o
      jakieś 30 zł a nie było korków. Trochę sie kłócił na początku
      poprosiłem o paragon nie chciał dać !!!!!!!!!Że niby papier sie
      skończył bajeczka dla dzieci powiedziałem że zadzwonie na Policję i
      do urzedu miasta i że to jego obowiązek zawieźć pasażera najkrótszą
      drogą od razu spuścil z tonu i zapłąciłem realna kwotę za tą jazdę
      ale od tamtego to Radio taxi omijam szerokim łukiem
      • Gość: lopez Re: Taxi w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.09, 08:53
        Witam ja natomiast jechałem z Multi Taxi 96-66 z dworca do SUchego Lasu na os. Poziomkowe i było ok. Ponieważ jeżdże w moim mieście z 96-66 to i tutaj spróbowałem tego numeru. A wcześniej jechałem z korporacją 96-24 tą samą trase i wyszło 16pln więcej a korków nie było. Pan kierowca strasznie się cieszył i mi powiedział że mają najwyższą stawke w Poznaniu.
        • Gość: maras132 Re: Taxi w Poznaniu IP: *.171.200.205.awakom.net 11.03.09, 19:00
          tylko 8 222 222 najlepsze najtańsze są za 5 minut pod adresem
          • Gość: pablo Re: Taxi w Poznaniu IP: *.173.7.158.tesatnet.pl 24.03.09, 00:31
            Hahaha zamówiłem tą korporacje 8222-222 chciałem wrócić z Lubonia do Poznania i
            pani powedziała ze taxi bedzie za 15minut .No ok mysle sobie po 20 minutach taxi
            brak!!! dzwonie pytam a pani na to nie mam taksówek w tym rejonie .No dobrze to
            kiedy bedzie moja zamówiona.Pani na to trudno powiedziec bo nie ma
            nikogo...........To była niedziela nie jakies świeto wiec .........robiąsobie
            jaja kompetencja i szybkość i jakośc że nie ma co moze raczyłaby to powiedziec
            na początku a jak jechałbym na pociąg lub na samolot to co wtedy ?.Wkurzyłem sie
            zamówiłem w Rmi8219219 taxi była po kilku minutach pod domem na dodatek dostałem
            telefon z radiotaxi że kierowca za mną czeka więc wybór dla mnie jest oczywisty
            porownałem ceny róznica dla stałego klienta na korzyść 8222-222 nie cała
            złotówka na blisko 9 km trasie ale zauwazyłem ze gorsze mają auta -starsze no
            ite pół godziny co mi zmarnowali..........a wystarczyło zadzwonić powiedzieć
            .korzystalem wPoznaniu z 5 radiotaxi zadowolony jestem z rmi oraz z 8519519 no
            trochę mnie dobiło 96-22 spieszyłem sie na pociąg a stary taksiarz jechał 40km/h
            i opowiadał jak to żle taksówkarzom noi te 222222 które mnie dobiły.uważajcie na
            szkolnej i na 23 lutego są peudo radio taxi podobni a ceny wyższe .no i wiadomo
            dworzec PKP .Fajnie jakby ceny były we wszystkich taksówkach takie same .nie
            byłoby naciągaczy i złodzieji
            • Gość: Adam Re: Taxi w Poznaniu IP: 109.243.83.* 13.01.10, 15:28
              w 222222 jeździ całkiem fajna laska, a cenowo też chyba
              najkorzystaniej z tych co jeździłem, chociaż fakt, że czasem ciężko
              o taxi
      • Gość: xxxx Re: Taxi w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.09, 19:36
        ja nie polecam taryfiarzy z ulicy szkolnej w poznaniu sami oszusci
    • Gość: x oczekujcie wszystkiego za darmo, IP: *.unitymediagroup.de 30.03.09, 02:24
      nie oczekujcie wynagrodzenia za swoja prace.
      • Gość: Arek Re: oczekujcie wszystkiego za darmo, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.09, 23:10
        :-))))

no nie da się mieć wszystkiego za darmo, ale warto wiedzieć kto i za ile jeździ,
        w sumie to ciekawe w Poznaniu standardem jest 2,20 zł a w Warszawie 1,60,
        szczegóły na cenniki taxi
        • Gość: Asik Re: oczekujcie wszystkiego za darmo, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.10, 21:47
          Jebnij się w głupi łeb kretynie !
          a taksówkarze mają za free wozić Twoją dupę ?
          a zus i inne opłaty same się robią ?
          jak Ci nie pasuje to nie chlej i popie...j piechotą
          miłej zabawy !!
          • Gość: draiver Re: oczekujcie wszystkiego za darmo, IP: 81.219.254.* 29.03.10, 17:00
            Zgadzam się z tym.
            • Gość: (gość portalu) Re: oczekujcie wszystkiego za darmo, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.10, 16:15
              Polecam taxi 519-519 1-96-28 zawsze na czas,ładne samochody,,niegdy
              mnie nie zawiedli.
              • Gość: pasażerka Re: oczekujcie wszystkiego za darmo, IP: 91.208.10.* 11.01.11, 09:56
                Wreszcie doczekałam się podniesienia jakości usług w branży przewozowej. Ceny takie same a jakość usługi nieporównywalna. Przejedźcie się chociaż raz taxi z korporacji GOLD TAXI (tel. 19660) a sami zobaczycie że w Polsce zmienia sie na lepsze dla pasażerów. Nie będę pisać co jest takiego szczególnego bo każdy zwraca uwagę na coś innego ale zapewniam że każdy odniesie to samo wrażenie
    • Gość: zainteresowana Re: Taxi w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.10, 14:21
      Na jakie taksówki najkrócej się czeka?
      Która firma ma ich najwięcej?
      • Gość: małgośka Re: Taxi w Poznaniu IP: *.146.35.93.nat.umts.dynamic.eranet.pl 06.12.10, 16:43
        Polecam 8111111 super kierowcy super auta , super obsługa w czarnym vanie
    • Gość: Rafi Re: Taxi w Poznaniu IP: 79.190.191.* 01.06.10, 16:58
      Aktualny cennik TAXI znajdziesz na tanietaxi.pl - nie tylko w Poznaniu
    • Gość: kw Re: Taxi w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.10, 15:28
      61 8222222 przy zamówieniu 20 % rabatu polecam
      • Gość: jimmy Re: Taxi w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.11, 22:23
        jest powiedzenie kto nie ma miedzi ten w domu siedzi,jestesmy za biednym społaczenstwem zaby godziwie płacic za usługe,mieszkam w londynie i tam jezdze taxi i kazdy daje napiwek 10 lub 15% wiecej i nie ma znizekjak w durnej polsce,ludzie to naprawde ciezki chleb zrozumcie taxowkarzy...
      • Gość: jarek Re: Taxi w Poznaniu IP: *.icpnet.pl 11.08.13, 09:43
        parę słów o radiu 618222222. jako kierowca zawodowy z 27 letnią praktyką uważam, że jeżdżący w nim kierowcy to w większości "piekarze", którzy z uwagi na brak pracy zdecydowali się na taką działalność. znajomość miasta dno, bez nawigacji ani rusz, a z tymi rabatami, to proszę nie dać się oszukać, często nabijają tylko 10%, cena na taksometrze po rabacie musi być na szybie tylnych drzwi od prawej strony. ja osobiście nie polecam i dawno się z nich wyleczyłem.
    • aktyli3 Re: Taxi w Poznaniu 28.07.10, 12:07
      Tekst
      linka
    • nitsche Re: Taxi w Poznaniu 25.10.10, 19:32
      Dla tych co szukaja taniego dojazdu taksowka polecam serwis www.dobraTaxi.pl/Poznan. Jest to porownywarka cen taksowek i mozna w prosty sposob sprawdzic cena jaka powinnismy zaplacic za dana trase.
      Trasa z dworca głównego PKP na lotnisko Ławica wyglada tak: www.dobrataxi.pl/trasa-z-poznan-lotnisko-lawica-do---poznan-glowny-pkp-dla-miasta-poznan-dlugosc-trasy-5949-id-74
    • Gość: d Re: Taxi w Poznaniu IP: *.icpnet.pl 24.11.10, 08:23
      nie zamawiajcie taxowki spod nr 519 519 czy tez 9628!!!
      nie przyjezdzaja na czas po czym Pani rzuca słuchawką i nie da się z nimi rozmawiać
      nigdy nie spotkałam się jeszcze z takim radiem taxi
      nie mam pojęcia jak utrzumują im się klienci, ponieważ traktują ich okropnie
      • Gość: Halo Taxi Re: Taxi w Poznaniu IP: *.icpnet.pl 26.11.10, 10:14
        Zawsze na czas , a gdy zamawiasz przez telefon dostajesz 20% rabatu
      • Gość: pasażerka. Re: Taxi w Poznaniu IP: 91.208.10.* 11.01.11, 09:57
        Wreszcie doczekałam się podniesienia jakości usług w branży przewozowej. Ceny takie same a jakość usługi nieporównywalna. Przejedźcie się chociaż raz taxi z korporacji GOLD TAXI (tel. 19660) a sami zobaczycie że w Polsce zmienia sie na lepsze dla pasażerów. Nie będę pisać co jest takiego szczególnego bo każdy zwraca uwagę na coś innego ale zapewniam że każdy odniesie to samo wrażenie
    • Gość: waldas Re: Taxi w Poznaniu IP: *.icpnet.pl 13.03.12, 17:29
      Najlepsze 61 8222 333 czyste , szybki czas dojazdu , polecam
      • Gość: Ania Re: Taxi w Poznaniu IP: *.play-internet.pl 06.06.12, 01:23
        Ostatnio dosyc czesto korzystam z Taxi w Poznaniu i jestem bardzo zadowolona Multi-Taxi 19-666 Blyskawiczny dojazd czyste auta i sympatyczni kierowcy mozna wynegocjowac rabat 10 %
    • Gość: Ala z Wawy Re: Taxi w Poznaniu IP: *.dynamic.chello.pl 29.09.13, 18:35
      Czesto przyjezdzam do Poznania I korzystam z taxi. Ceny sie zmieniaja, ale ostatnio najtansza taksowke biore z Hallo Taxi. Znalazlam ja w wyszukiwarce taksowek w serwisie www.teletaxi.pl Ale uwaga ! Jesli wezmiecie taxi z postoju cena moze wzrosnac o 20%. Dlatego zamawianie przez telefon jest OK, zwlaszcza, ze mozna upewnic sie, czy ceny nie ulegly zmianie.
    • Gość: mm tanie taxi IP: *.adsl.inetia.pl 10.12.13, 08:50
      Tylko 'dwójeczki' ,po rabacie na tel. 4,94zl za trzaśniecie drzwiami-więc tanio .618 222 222
    • Gość: kasia M1taxi IP: *.promax.media.pl 20.02.14, 19:36
      M1Taxi 618222222 Dziś jechałam po raz pierwszy ale za to dwukrotnie tymi taksówkami. Byłam niemile zaskoczona. Obie taksówki brudne i obskurne. Z tym, ze pierwszy kierowca choć mruk to chociaż niewadzący w niczym. Drugi to jakaś masakra. Smród w taksówce od papierosów nie do wytrzymania. Okno otwarte podczas jazdy chyba z tego powodu. Mogłam poprosić o zamknięcie ale nie wiedziałam co lepsze przeciąg czy ten smród. Facet zachowywał się co najmniej dziwnie i jakoś tak , ze jako kobieta czułam się mało komfortowo. W każdym razie kiedy wysiadłam uciekłam jak najszybciej umiałam. Nigdy więcej tej sieci.
      Jedyny plus, ze w obie strony zapłaciłam mniej więcej tyle samo.
    • Gość: klient z ulicy taxi 618 222 222 zgłoszone do prokuratury IP: *.unii.maverick.com.pl 07.04.14, 14:30
      Rabaty które maja naklejone na szybie czyli -20% niezgodne z wskazaniami taksometru jawny wałek a taksometr ustawia synek właściciela. Jest to jawne wprowadzanie klienta w błąd mam nadzieje ze prokuratura i policja wyprostują właściciela telefonu bo tylko to jest jego właśnością w tej korporacji do pionu i popłyną grube kary za to oszustwo.Odradzam ta korporacje od tych rabatów samochody ledwo im się kupy trzymają a jazda takimi samochodami jest niebezpieczna.Jechałem ostatnio z nimi amortyzatory z tyłu tak waliły ze myślałem ze będę miał odbite plecy do tęgo nieprzyjemny zapach potu zmieszany z zapachem tanich papierosów ohyda 15 minut jazdy zapach przeszedł na moje ubranie. Robią usługe za śmieszne pieniądze wiec nie stać ich na nic. Samochody trzymają im sie dzięki drutom i taśmie klejącej
    • Gość: loliipop 8222222 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.14, 05:34
      Potwierdzam że w tej korporacji 8222-222 źle się dzieje. Aktualnie właściciel ma jakąś kontrole z Urzędu Skarbowego i wszyscy są cytuje "zesrani" tak powiedział mi kierowca podczas jazdy. Dodał że to chyba jakaś kpina żeby w dzisiejszych czasach nie odprowadzać podatku od dochodu .... koniec cytatu.
    • Gość: taksiarzzpoz Na temat korporacji 618222222 IP: *.173.10.14.tesatnet.pl 22.02.15, 15:40
      zobaczcie jak ktoś napisał całą prawdę na temat dwójek Kliknij Tutaj
      • Gość: ~ Re: Na temat korporacji 618222222 IP: 212.126.29.* 24.03.15, 15:44
        Nie jestem z Poznania, przyjechałam tu pociągiem służbowo na krótkie spotkanie, nie znam też miasta zbyt dobrze. Wczoraj miałam wątpliwą przyjemność kontaktu z paniami w centrali ww korporacji taxi. Na taksówkę czekałam pół godziny, oczywiście nie doczekałam się. Było bardzo wcześnie i zimno. W międzyczasie wykonałam cztery telefony do centrali, żeby zgłosić, że taksówki nie ma. Każda z czterech pań krzyczała na mnie, były bardzo opryskliwe, nie umiały mi powiedzieć, gdzie stoi kierowca. Próbowałam im wytłumaczyć w takim razie, gdzie znajduję się ja, podając nazwę ulicy i charakterystyczne punkty, które widzę w najbliższej okolicy ale odnosiłam wrażenie, że panie siedzą w call center w chyba w Kielcach i w Poznaniu nigdy nie były! Ostatni telefon po chamskiej pyskówce ze stroni pani obsługującej call center zakończył się rzuceniem przez nią słuchawki! Nie wypowiem się na temat stanu samych taksówek, ponieważ zmuszona byłam skorzystać z innej, pierwszej jaką udało mi się złapać. Zachowanie tych kobiet jest dla mnie po prostu szokujące.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka