Dodaj do ulubionych

centra handlowe

IP: *.acn.waw.pl 08.07.03, 13:04
Moj maz jedzie jutro w delegacje do Poznania i ja chcialabym sie zabrac z
nim. On bedzie caly dzien w pracy a ja nie wiem co robic (Muzeum Narodowe
odpada). W taka pogode to chyba centrum handlowe z kinem i jakims barem. co
mozecie polecic?
Obserwuj wątek
    • Gość: poznaniak Re: centra handlowe IP: *.icpnet.pl 08.07.03, 14:37
      Gość portalu: abby napisał(a):

> Moj maz jedzie jutro w delegacje do Poznania i ja chcialabym sie zabrac z
      > nim. On bedzie caly dzien w pracy a ja nie wiem co robic (Muzeum Narodowe
      > odpada). W taka pogode to chyba centrum handlowe z kinem i jakims barem. co
      > mozecie polecic?

Kinepolis www.kinepolis.com.pl (resturacjua jurassica:) polecam!! Jest tez
      Kupiec Poznanski, mozna pojezdzic na nartach na Malta Ski. Ale idz do
      Kinepolis nie bedziesz zawiedziona:) Proponuje tez Stary Rynke-
      puby ,resturacje - Bazanciarnia Gessler, Sami Swoi - jedzenie optymalne, Dom
      Wikingow - kucharz Kwasniewskiego, Lizard King- muzyczny klub i pyszne dania,
      Bee Jays- hindus w Poznaniu:), steakhouse Sphinx i Siux, salon Kruka , pyszna
      kawa w Londoners Pub albo fajka wodna w Norguli(jablkowa!!!) i mnostwo innych
      lokali. Jest tez dobra ksiegarnia Pod Papugami-duzzzy wybor ksiazek. Jak
      chcesz wiedziec wiecej to pytaj dalej:)
      • Gość: fernando Re: centra handlowe IP: *.dip.t-dialin.net 08.07.03, 16:04
        idz do M1,a zmeczona zakupami,idz do kinepolis,wzesniej na 27GRUDNIA,SW MARCIN
        i wogole centrum(duzo ciekawych sklepow)wieczorkiem z mezem po pracy na kolacje
        lub do pubu!milego pobytu w Poznaniu
        ps.Przyjedz pod koniec roku to zrobisz sobie zakupy w Starym Browarze!bedzie
        swietne CH!!!
        ps2.skad wprzybywasz?
        • Gość: abby Re: centra handlowe IP: *.acn.waw.pl 09.07.03, 11:59
          Wielkie dzieki za info. Jedziemy w koncu dopiero jutro i ciesze sie ze mam co
          robic (gdybym miala samochod - pozwiedzalabym okolice, a tak, to kicha). A
          przyjezdzam z Berlina - zeslano nas tu na rok. Nienawidze tego miasta i tesknie
          za Polska straszliwie!
          • Gość: poznaniak Re: centra handlowe IP: *.icpnet.pl 09.07.03, 14:00
            Gość portalu: abby napisał(a):

> Wielkie dzieki za info. Jedziemy w koncu dopiero jutro i ciesze sie ze mam
            co
            > robic (gdybym miala samochod - pozwiedzalabym okolice, a tak, to kicha). A
            > przyjezdzam z Berlina - zeslano nas tu na rok. Nienawidze tego miasta i
            tesknie
            >
            > za Polska straszliwie!

Proponuje Tobie kawe nad Malta-duzzaa fonnntanna(jezioro w miescie:)przy
            sztucznym stoku ,pozniej taxi do kinepolis na dorby film. A wieczorem kolacja
            w Siuxie:)na Starym Rynku Taki przyklad::)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka