Gość: Mig IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.03, 23:19 Ogłaszam miska, sliwowice i innych ich kumpli "internetowymi lizusami, zadufanymi w sobie gówniarzami jeszcze nawet bez matury" Won na forum towarzyskie!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ścierwo Re: VIII LO - WON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 09.07.03, 06:08 Niech sobie zaloza forum prywatne zwane "Wyksztalceni podstawowo milosnicy witrazy i autobusu do Maniek". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: VIII LO - WON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 195.95.19.* 09.07.03, 08:38 widze chlopcy, ze bardzo was kluje to ze nie chodzicie do tej szkoly. ale takie zycie, nie przyjmuja tam matolow, ktorzy potem swoje depresje tym spowodowana wylewaja na forum. nasz szkola jest jaka jest, a ze dyrekcja pomaga nam w roznych uczniowskich inicjatywach to tylko jeszcze jeden plus uczeszczania do tej uczelni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ścierwo Re: VIII LO - WON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.03, 08:56 > widze chlopcy, ze bardzo was kluje to ze nie chodzicie do tej szkoly. ale takie > > zycie, nie przyjmuja tam matolow, ktorzy potem swoje depresje tym spowodowana > wylewaja na forum. nasz szkola jest jaka jest, a ze dyrekcja pomaga nam w > roznych uczniowskich inicjatywach to tylko jeszcze jeden plus uczeszczania do > tej uczelni. Synu, ile razy mam ci powtarzac, ze szkolki to ja juz skonczylem, teraz zajmuje sie prawdziwym zyciem. Trzymam kciuki za twoja mature i egzaminy wstepne, dopiero bedzie siara, gdy umoczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: VIII LO - WON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 195.95.19.* 09.07.03, 09:05 o moja mature sie nie martw, a tym bardziej o egzaminy. jesli przejde finalowy etap konkursu w ktorym biore wlasnie udzial, to po prostu na uniwersytet bede mial wejscie bez egzaminow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ścierwo Re: VIII LO - WON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.03, 09:41 Gość portalu: misiek napisał(a): > o moja mature sie nie martw, a tym bardziej o egzaminy. jesli przejde finalowy > etap konkursu w ktorym biore wlasnie udzial, to po prostu na uniwersytet bede > mial wejscie bez egzaminow. fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mig Re: VIII LO - WON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.03, 12:38 Gość portalu: misiek napisał(a): > o moja mature sie nie martw, a tym bardziej o egzaminy. jesli przejde finalowy > etap konkursu w ktorym biore wlasnie udzial, to po prostu na uniwersytet bede > mial wejscie bez egzaminow. Życie Ci jeszcze da w dupę! Życzę Ci tego małolacie z wykształceniem podstawowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: VIII LO - WON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 195.95.19.* 09.07.03, 13:49 wy naprawde macie niemale kompleksy, co ma doswiadczenie zyciowe, kitorego nie ukrywam ze nie mam zbyt duzo, do tego ze za swoja wiedze dostane sie tam gdzie chce bez egzaminow ??? tobie sie nie udalo, wiec teraz probujesz sie wyzyc na tych, ktorzy osiagneli to wlasna praca ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ścierwo Re: VIII LO - WON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.03, 14:09 Gość portalu: misiek napisał(a): > wy naprawde macie niemale kompleksy, co ma doswiadczenie zyciowe, kitorego nie > ukrywam ze nie mam zbyt duzo, do tego ze za swoja wiedze dostane sie tam gdzie > chce bez egzaminow ??? > tobie sie nie udalo, wiec teraz probujesz sie wyzyc na tych, ktorzy osiagneli > to wlasna praca ?? zauwaz, ze Mig wyprzedza cie o dobre kilka etapow w zyciowym wyscigu i zaloze sie, ze naprawde nie ma czego tobie zazdroscic adieu, ucz sie pilnie chlopcze i uwazaj podczas zajec kolek zainteresowan, a prawdziwe wyzwania na razie przed toba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moniczka Re: VIII LO - WON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.03, 14:39 Czy mnie też to się tyczy? Wszystkich wrzucacie do jednego worka?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mig Re: VIII LO - WON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.03, 21:19 Gość portalu: moniczka napisał(a): > Czy mnie też to się tyczy? Wszystkich wrzucacie do jednego worka?? Nie. Tylko tych baranów co sie kiwają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blusara Re: VIII LO - WON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.03, 23:05 Ja bym sprawdził czy ten fajfus chodzi do VIII lo, a jak tak sledzić jego osiągnicia olipijskie, namierzyć i tac mu wpierdal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sliwowica Re: VIII LO - WON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.icpnet.pl 09.07.03, 23:15 z tego co wiem mozesz dac miskowi "wpierodol" na amcie u niego w klubie. ciekawe jakby spo tym wygladal. Odpowiedz Link Zgłoś