Dodaj do ulubionych

♣ Oj poznaniaczki - znowu zaczynacie... ♣

IP: 217.153.46.* 13.12.01, 09:55
Był spokój na forum i warszawskim i poznańskim. Żadnych poważniejszych
incydentów. Aż tu nagle jakiś głupkowaty poznaniaczek robi "zadymę" na forum
warszawskim. Obraża, opluwa, wulgaryzuje...Podpisuje sie to raz PYRA innym
razem POLSKA. Adresik jego to *.icpnet.pl, czyli nikt nie zaprzeczy provider
poznański z ul Owsianej.
Kiedy Wy poznaniaczki będziecie mieli dość? Te ciągłe najazdy na warszawskie
forum i jednocześnie na Warszawę i warszawiaków świadczą tylko i wyłącznie o
Waszej małostkowości, kompleksach, chamstwie...

Nie przeczę, ze wśród Was jest wielu spokojnych, miłych ludzi. I oby takich
było więcej. Tych również serdecznie z Warszawy pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • Gość: Warschau Re: ♣ Oj poznaniaczki - znowu zaczynacie... ♣ IP: 217.153.46.* 13.12.01, 09:59
      No...jeszcze widzę, że na Waszym forum ten imbecyl podpisuje się jako soltys...
    • Gość: Rafał Re: ? Oj poznaniaczki - znowu zaczynacie... ? IP: 150.254.98.* 13.12.01, 10:43
      Nie reaguj na głupotę... Głupców znajdziesz wszędzie: Poznań, Warszawa, Suwałki, Haiti...
      • Gość: Warschau Re: ? Oj poznaniaczki - znowu zaczynacie... ? IP: 217.153.46.* 13.12.01, 10:48
        Gość portalu: Rafał napisał(a):

> Nie reaguj na głupotę... Głupców znajdziesz wszędzie: Poznań, Warszawa, Suwałki
        > , Haiti...

Zgadzam się z Tobą - głupców znajdziemy wszędzie...Jednakże jeśli ta głupota
        połączona jest z chamstwem, zaślepieniem nienawiścią, nie można obok tego przejść
        obojętnie. Inaczej tacy głupcy (choćby najgłośniejszy teraz przykład - niejaki
        Lepper) wejdą nam wszystkim na głowę...
        Pozdro!

• Gość: Pcheła Re: ♣ Oj poznaniaczki - znowu zaczynacie... ♣ IP: *.pkobp.pl 13.12.01, 12:24
      Warschau daj se luzu! Ignoruj idiotyczne wątki! A tak na marginesie przestań
      umoralniać tylko nas Poananiaków lecz weź się również za "wasze"
      warszawskie "gwiazdeczki". Z tego co widzę to strasznie Cię drażni jeżeli ktoś
      z Poznania napisze coś na Warszawiaków. W odwrotnych sytuacjach wszystko jest
      O.K. (nawet podejmujesz dyskusje z tymi co Poznań i Poznaniaków obrażają)
      Poznań i Poznaniaków znaczy się można obrażać a Warszawy i Warszawików nie?
      Wygląda to na moralność Kalego. A po za tym przy okazji strofowania nie obrażaj
      nas podobnie jak imbecyle o których piszesz. Pozdrawiam.
      • Gość: Warschau Re: ♣ Do Pchełki....♣ IP: 217.153.46.* 13.12.01, 12:48
        Gość portalu: Pcheła napisał(a):

> Warschau daj se luzu! Ignoruj idiotyczne wątki!

Staram się, aczkolwiek czasem mnie ponosi...

> A tak na marginesie przestań
        > umoralniać tylko nas Poananiaków lecz weź się również za "wasze"
        > warszawskie "gwiazdeczki".

Za nasze warszawskie "gwiazdeczki" bierzemy sie na forum warszawskim cały
        czas...Jakbys poczytała, byś wiedziała...

> Z tego co widzę to strasznie Cię drażni jeżeli ktoś
        > z Poznania napisze coś na Warszawiaków.

Bo poznaniacy robia to wybitnie chamsko i jadliwie.

> W odwrotnych sytuacjach wszystko jest
        > O.K. (nawet podejmujesz dyskusje z tymi co Poznań i Poznaniaków obrażają)

Żadko kiedy taką dyskusje podejmuję, chyba, ze ten ktoś ma rację. Inna sprawa
        jeśli racje te wykłada w sposób nie do przyjęcia...

> Poznań i Poznaniaków znaczy się można obrażać a Warszawy i Warszawików nie?
        > Wygląda to na moralność Kalego.

Raczej ta sugestia odnosi się w druga stronę. Akurat więcej tego typu incydentów
        inicjowali poznaniacy. I to był dopiero lament jak ktos napisał coś w odpowiedzi,
        czy tez nie, na poznaniaków. Lament i zgrzytanie zębów. Bo według mentalności
        większości forumowiczów poznańskich - Warszawa i forum warszawskie jest po to,
        zeby ją poopluwać, poprzeklinać, powyzywać...

> A po za tym przy okazji strofowania nie obrażaj
        > nas podobnie jak imbecyle o których piszesz. Pozdrawiam.

A gdzie Was poznaniaków obraziłem w tym wątku? To, ze nazwałem Was
        poznaniaczkami? To raczej "pieszczotliwe" zdrobnienie (nie przyrównując do
        określeń Wszawa, wszawiacy itp.) odnoszące się do "małomiasteczkowości" co
        poniektórych z Was...

Pozdrawiam!

• misza01 Re: ♣ Oj poznaniaczki - znowu zaczynacie... ♣ 13.12.01, 12:53
        Swego prosilismy admina o usuwanie kretyńskich postów, których celem jest tylko
        obrażanie, opluwanie itp. Może szkoda, bo jakbyś sobie poczytał np. na naszym
        podforze sportowym teksty kolesi z Wawy, Szczecina itp, to nie rozpoczynałbyś
        takiego tematu. My to ignorowaliśmy, ignorujemy i ignorować będziemy. A admin
        będzie to usuwał na nasza prośbę. Śmieci nie tolerujemy.Powtarzam za kolegą
        idioci są wszędzie, i w Warszawie i w Poznaniu i w Krakowie. Za każdym razem,
        kiedy podejmujesz z nimi dyskusję zniżasz się do ich poziomu. I nie mów mi,że
        wypowiedzi jakiegoś dzieciaka świadczą o małostkowości, kompleksach i innych
        tego typu bzdurach, bo dołączasz do grona tych, którzy do zwykłego gówniarstwa
        dorabiają ideologię.Jakiś dzieciak dorwał się do klawiatury i ma radość z
        tego,że Ciebie wyprowadza delikatnie z równowagi. Warto mu dawać tę przyjemność?
        Pozdrawiam.
        • Gość: couleur3 zarozumialstwo Wa-wy ! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.01, 13:12
          Poczytajcie sobie co piszą na wątku "Warszawa w Unii przed resztą Polski" . Oni
          już tej swojej pychy , zarozumialstwa i ostentacyjnej pogardy dla całej reszty
          kraju się nigdy nie pozbędą.
          • Gość: Warschau Re: zarozumialstwo Poznania! IP: 217.153.46.* 13.12.01, 13:27
            Gość portalu: couleur3 napisał(a):

> Poczytajcie sobie co piszą na wątku "Warszawa w Unii przed resztą Polski" . Oni
            > już tej swojej pychy , zarozumialstwa i ostentacyjnej pogardy dla całej reszty
            > kraju się nigdy nie pozbędą.

A mam przypomnieć wątki, gdzie pisaliście, ze Poznań jest najlepszy, odłączyć
            Poznań od Polski, ze reszta kraju to Polska B, że wszystkie miasta na wschód od
            Poznania to Azja...I kto tu jest pyszny, zarozumiały i pogardza reszta kraju jak
            nie poznaniacy? Zresztą byłes jednym z tych, którzy w tych "zagrywkach"
            przodowali...
            Coleur3 - przypomnij to sobie a sam zobaczysz o ile mniej tego typu wątków było
            na forum warszawskim. Nie przeczę i u nas jest paru oszołomów...Ale jest i
            multum, którzy szanują inne miasta, doceniają ich osiągnęcia (także Poznania).
            Nie mozna jednak powiedziec tego o poznańskich forumowiczach, z których wszyscy
            (poza nielicznymi a chlubnymi wyjatkami) są wrogo nastawieni do reszty kraju,
            wpatrzeni w to swoje narcystyczne, poznańskie "lustereczko"...
            Pozdrawiam!
            • Gość: USTAWKA Re: zarozumialstwo Poznania! IP: *.icpnet.pl 13.12.01, 13:44
              i co tak lizecie dupe warszawiakom co?
              moze ktos sie chce umowic na ustawke i wpierdol dostac,bo jak widze to sie
              podlizujecie jak niewiem
              • raper Re: zarozumialstwo Poznania! 13.12.01, 14:04
                Co to za głupek?
                Powiedz dziecko co bedziesz tak ustawiać na tych swoich ustawkach :)
                To prawda że debile są w każdym mieścietutaj macie przykład naszego
                poznańskiego głupka który nazywa się ustawka, czasami pyra lub jeszcze inaczej.
                Pozdr dla normalnych
                ustawka hi hi hi debil :)
                • Gość: USTAWKA raper smietniku jeden IP: *.icpnet.pl 13.12.01, 14:39
                  powiedz gdzie i kiedy cykorze
                  • Gość: Raper Re: raper smietniku jeden IP: 150.254.191.* 14.12.01, 13:32
                    Na parkingu przed Piotrem i Pawłem na Gronowej, jest tam taki jeden pan i
                    ustawia samochody więć może się z tobą umówi na ustawkę? :)))))
                    głupek hi hi hi
                    • Gość: USTAWKA Re: raper smietniku jeden IP: *.icpnet.pl 14.12.01, 19:12
                      widze ze jednak masz cykora
            • Gość: couleur3 zarozumialstwo Wa-wy IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 14.12.01, 00:45
              Byłem jednym z tych , którzy w tych zagrywkach przodowali ???????? Ja na waszym
              forum zamieszczam może jeden post na kwartał , coś ci się pomyliło Warschau.
              • Gość: Warschau Re: zarozumialstwo Wa-wy IP: 217.153.46.* 14.12.01, 10:12
                Gość portalu: couleur3 napisał(a):

> Byłem jednym z tych , którzy w tych zagrywkach przodowali ???????? Ja na waszym
                >
                > forum zamieszczam może jeden post na kwartał , coś ci się pomyliło Warschau.

Nie pomyliło mi się, bo chodziło mi o forum poznańskie. To na nim byłes jednym z
                przodowników "najeżdżania" na warszawiaków i Warszawę...Tylko tyle...

• couleur3 Re: zarozumialstwo Wa-wy 14.12.01, 21:15
                  Chrzanisz od rzeczy ! Przykłady może ? Nie ma ? No jasne że nie ma , natomiast
                  ty Warschau opluwasz Poznań kiedy tylko możesz.
    • Gość: lol Re: ♣ Oj Warschau - znowu zaczynasz... ♣ IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.01, 14:16

To nie pierwszy oszołom od nas na Waszym forum i nie ostatni. Możemy się
      licytować na oszołomów bo i takowych wpisów od Was u nas jest sporo. Jak jakiś
      nabruździ na Waszym lecisz tu do nas na niego naskażyć. Mi Ci napiszemy że to
      wyjątek że to odstępstwo od normy bo sympatyczni jesteśmy. Ty przyznasz nam
      rację że rzeczywiście nie wszyscy poznaniacy są jak np. sołtys. I tak do
      następnego razu... Nie rozumiem tylko jednej rzeczy -czy za każdym razem jak
      jakiś kretyn z Poznania nabluzga na Warszawę to musisz się upewniać że to nie
      jest zdanie nas wszystkich poznaniaków?

PS I dlaczego piszesz poznaniaczki? Jestem pewien że gdyby ktoś
      napisał "warszawiaczki" podniósłbyś larum. Wiem, że jesteś wrażliwy w tym
      względzie :)

Pozdrawiam pozytywnie
      • Gość: Warschau Re: ♣ Oj lol - może zaczynam... ♣ IP: 217.153.46.* 13.12.01, 14:29
        Gość portalu: lol napisał(a):

>
        > To nie pierwszy oszołom od nas na Waszym forum i nie ostatni. Możemy się
        > licytować na oszołomów bo i takowych wpisów od Was u nas jest sporo. Jak jakiś
        > nabruździ na Waszym lecisz tu do nas na niego naskażyć. Mi Ci napiszemy że to
        > wyjątek że to odstępstwo od normy bo sympatyczni jesteśmy. Ty przyznasz nam
        > rację że rzeczywiście nie wszyscy poznaniacy są jak np. sołtys. I tak do
        > następnego razu... Nie rozumiem tylko jednej rzeczy -czy za każdym razem jak
        > jakiś kretyn z Poznania nabluzga na Warszawę to musisz się upewniać że to nie
        > jest zdanie nas wszystkich poznaniaków?

Owszem upewnić się muszę, gdyż cały czas mam cichą nadzieję, ze porządnych ludzi
        a nie oszołomów jest wśród Was więcej niżby mogło się wydawac...
        Inna sprawa, ze opisany w tytułowym wątku nazwał mnie (juz nie wnikam jak nazwał
        resztę warszawiaków) warszawską "k...." . Ciekawe, jakbyście Wy zareagowali,
        gdyby ktoś Was nazwał poznańskie "k...."?

> PS I dlaczego piszesz poznaniaczki?

To już wytłumaczyłem Pchełce...parę postów wyżej...

> Jestem pewien że gdyby ktoś
        > napisał "warszawiaczki" podniósłbyś larum. Wiem, że jesteś wrażliwy w tym
        > względzie :)

Hm, na palcach jednej ręki mogę policzyć posty poznaniaków, którzy piszą o
        nas "warszawiacy". Niestety większość określeń to mocno pogardliwe i jadowite:
        warsiawiawiacy, wsiawiacy a Warszawa to np. Wszawa...
        Moja wrażliwość na to powoli sie przytępia...Ale określenia durnia zwącego sie
        PYRA, POLSKA, soltys to już typowe znieważenia. Leppera podali za lzejszego
        kalibru słowa do sądu...

> Pozdrawiam pozytywnie

Ja również Cię lol pozdrawiam. Pozdrowienia także dla młodego
        poznańskiego "narybku" tj. Twojej córeczki...
        • Gość: lol Re: ♣ Oj lol - może zaczynam... ♣ IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.01, 15:18

Basia również macha do Ciebie łapcią :) Tata też :)
    • Gość: Pcheła Re: ♣ Do Warschau... ♣ IP: *.pkobp.pl 13.12.01, 15:08
      Warschau ta dyskusja naprawdę nie ma sensu. Nie próbuj udowodniać, że u nas
      jest więcej idiotów niż u Was bo to jest niesprawdzalne. Ja akurat mam odwrotne
      odczucia ale nikogo nie będą przekonywał, bo niby jak - mam liczyć wszystkie
      posty? Przyjmijmy: palant jest palantem, Warszawiak Warszawiakiem a Poznaniak
      Poznaniakiem i nie uogólniajmy. Czy uważasz, że ja żyje w gorszym otoczeniu niż
      Ty, ponieważ mieskzam w Poznania gdzie większość (Twoim zdaniem) to buce? Mam
      nadzieję, że nie. Więc dajmy spoku i olewajmy kretynów a sami wyginą. Nie
      próbujmy natomiast na tej podstawie czegoś udowadniać stosując przy okazji
      podobne metody (wytłumaczenia co do Poznaniaczków nie przyjmuje - jestem
      przekonany, że twoje intencje nie były tutaj "czyste". Usprawiedliwieniem jest
      to, że pisząc byłeś pewnie w k......y). Pozdrawiam.
      • Gość: Warschau Re: ♣ Do Pcheły... ♣ IP: 217.153.46.* 13.12.01, 15:32
        Gość portalu: Pcheła napisał(a):

> Warschau ta dyskusja naprawdę nie ma sensu. Nie próbuj udowodniać, że u nas
        > jest więcej idiotów niż u Was bo to jest niesprawdzalne.

Nie mam zamiaru niczego Wam udowadniać ani nie twierdze, ze w Poznaiu jest więcej
        idiotów niż w Warszawie...

> Ja akurat mam odwrotne
        > odczucia ale nikogo nie będą przekonywał, bo niby jak - mam liczyć wszystkie
        > posty?

Zgadzam się z Tobą. Kazdy ma prwo do swojego zdania, więc... Ale należy także
        sobie jasno powiedzieć o sposobach wyrażania swoich zdań przez niektórych
        forumowiczów...

> Przyjmijmy: palant jest palantem, Warszawiak Warszawiakiem a Poznaniak
        > Poznaniakiem i nie uogólniajmy.

Tu równiez się zgadzam z Tobą w 100%.

> Czy uważasz, że ja żyje w gorszym otoczeniu niż
        > Ty, ponieważ mieskzam w Poznania gdzie większość (Twoim zdaniem) to buce?

Po pierwsze: Nie uważam tak
        Po drugie: nie napisałem, ani nie uważam, że wiekszość Poznaniaków to buce. Co
        wiecej - mam paru znajomych poznaniaków, ale oni to inna "para kaloszy". To są
        porządni ludzie...

> Mam nadzieję, że nie. Więc dajmy spoku i olewajmy kretynów a sami wyginą.

Obyś miał rację z tym wyginięciem...

> Nie
        > próbujmy natomiast na tej podstawie czegoś udowadniać stosując przy okazji
        > podobne metody (wytłumaczenia co do Poznaniaczków nie przyjmuje - jestem
        > przekonany, że twoje intencje nie były tutaj "czyste". Usprawiedliwieniem jest
        > to, że pisząc byłeś pewnie w k......y).

Wybacz, ale nie uważam, żebym stosował podobne metody do osobnika przeze mnie
        wymienionego. Co do poznaniaczków - napisałem tak jak pomyślałem (zawsze staram
        sie tak robić, nie ściemniać, nie naginać...). I napisałem to w "czystych"
        intencjach. A "wk.....y" - fakt, trochę byłem...

> Pozdrawiam.

Równiez ślę pozdrowienia z Warszawy...

P.S. Hi, hi...sorki, ale wcześniej myslałem, ze mam do czynienia z kobietą - stąd
        ta Pchełka...

• Gość: P.B Re: ♣ Oj poznaniaczki - znowu zaczynacie... ♣ IP: *.wskiz.poznan.pl 14.12.01, 14:13
      Gość portalu: Warschau napisał(a):

> Był spokój na forum i warszawskim i poznańskim. Żadnych poważniejszych
      > incydentów. Aż tu nagle jakiś głupkowaty poznaniaczek robi "zadymę" na forum
      > warszawskim. Obraża, opluwa, wulgaryzuje...Podpisuje sie to raz PYRA innym
      > razem POLSKA. Adresik jego to *.icpnet.pl, czyli nikt nie zaprzeczy provider
      > poznański z ul Owsianej.
      > Kiedy Wy poznaniaczki będziecie mieli dość? Te ciągłe najazdy na warszawskie
      > forum i jednocześnie na Warszawę i warszawiaków świadczą tylko i wyłącznie o
      > Waszej małostkowości, kompleksach, chamstwie...
      >
      > Nie przeczę, ze wśród Was jest wielu spokojnych, miłych ludzi. I oby takich
      > było więcej. Tych również serdecznie z Warszawy pozdrawiam!
      Nie wszyscy poznaniacy, ja nic takiegio nie posałem!

• Gość: anka9009 Re: ♣ Oj poznaniaczki - znowu zaczynacie... ♣ IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.12.01, 21:36
      poznaniacy zaczynają?
      a kto im sie wpierdala z tym postem na forum
      wiesz w tego typu postach ujawniają sie wszystkie kompleksy piszącego
      • Gość: Warschau Re: ♣ Oj poznaniaczki - znowu zaczynacie... ♣ IP: 217.153.46.* 17.12.01, 15:54
        Gość portalu: anka9009 napisał(a):

> poznaniacy zaczynają?

A tak...jak nie wiesz o co chodzi to nie pisz takich nic nieznaczących wątków...

> a kto im sie wpierdala z tym postem na forum

Nieładnie jeśli dziewczyna pisze w ten sposób...

> wiesz w tego typu postach ujawniają sie wszystkie kompleksy piszącego

Ja akurat nie mam zadnych kompleksów na puncie swojego pochodzenia jak i miejsca
        zamieszkania.
        Ale u Ciebie wyraźnie takowe kompleksy sie ujawniają. A dlaczego Ty pisujesz na
        forum poznańskim a nie na konińskim?
    • agent_smith PROSZE MI TU BEZ STEREOTYPOW 19.12.01, 12:34

"Kiedy Wy poznaniaczki będziecie mieli dość? Te ciągłe najazdy na warszawskie
      forum i jednocześnie na Warszawę i warszawiaków świadczą tylko i wyłącznie o
      Waszej małostkowości, kompleksach, chamstwie..."

Moj drogi.
      Uzywanie stereotypow jest bardzo niezdrowe.
      Trzeba bylo napisac np. Ty "niemadry" :) PYRO
      a nie rzucasz do wszystkich Poznaniakow jakimis sterotypami.
      Szczerze mowiac czuje sie osobiscie urazony, ze mowisz o mnie malostkowy,
      zakompleksiony chamie!!!

Agent_Smith
      • misiamisia Re: PROSZE MI TU BEZ STEREOTYPOW 19.12.01, 14:06
        O, widzę, że powtarzasz to, co ja kiedys już głosiłam (i nadal to robię).

Pzdr
        Misia
    • Gość: Lechita Re: ♣ Oj poznaniaczki - znowu zaczynacie... ♣ IP: 211.168.222.* 19.12.01, 13:14

> Był spokój na forum i warszawskim i poznańskim.

Kiedy? Czlowieku, spokoj byl ale to przez was sie popsul, wiec Ja musialem sie za
      was zabrac. A ze zaden z was nie moze mi dorownac w debacie, posypaly sie
      brzydkie slowka, tylko pamietajcie kto zaczynal!

> Żadnych poważniejszych
      > incydentów. Aż tu nagle jakiś głupkowaty poznaniaczek robi "zadymę" na forum
      > warszawskim. Obraża, opluwa, wulgaryzuje...Podpisuje sie to raz PYRA innym
      > razem POLSKA. Adresik jego to *.icpnet.pl, czyli nikt nie zaprzeczy provider
      > poznański z ul Owsianej.
      > Kiedy Wy poznaniaczki będziecie mieli dość?

Poznaniaczki? I kto tu sie zali ze sa zadymy, co wszawiaczku? Tego u was
      nienawidze, jestes banda hipokrytow! Wam wszystko wolno, jestescie przeciez z
      wszawki, no nie? Stolicy swiata, BA!, WSZECHswiata. Mam cie gdzies Warchau,
      zawsze byles bufonem.

> Te ciągłe najazdy na warszawskie
      > forum i jednocześnie na Warszawę i warszawiaków świadczą tylko i wyłącznie o
      > Waszej małostkowości, kompleksach, chamstwie...

Ty sie naucz koles rozrozniac miedzy najazdami a przedstawianiem FAKTOW! Bo
      faktem jest ze cala ta wasza wszawka to wiochmanska dziura.

>
      > Nie przeczę, ze wśród Was jest wielu spokojnych, miłych ludzi. I oby takich
      > było więcej. Tych również serdecznie z Warszawy pozdrawiam!

Dobra dobra wszawiaczku, teraz spadaj stad.
      • Gość: Warschau Re: ♣ Oj wszawy Lechito - znowu zaczynsz... ♣ IP: 217.153.46.* 19.12.01, 16:54
        Gość portalu: Lechita napisał(a):

> Kiedy? Czlowieku, spokoj byl ale to przez was sie popsul, wiec Ja musialem sie
        > za
        > was zabrac.

A kim Ty jesteś idioto? Ty musiałeś się za nas wziąć? Zastanów się co Ty piszesz!

> A ze zaden z was nie moze mi dorownac w debacie, posypaly sie
        > brzydkie slowka, tylko pamietajcie kto zaczynal!

Twoja megalomania jest przerażająca. Widać leczenie nie odniosło skutku. Musisz
        zmienic lekarza!

> Poznaniaczki? I kto tu sie zali ze sa zadymy, co wszawiaczku?

Ja jestem warszawiakiem. A to ze Ty jesteś wszawym poznaniaczkiem nie świadczy,
        ze inni też.

> Tego u was
        > nienawidze, jestes banda hipokrytow!

Jak narazie największym hipokryta jest niejaki Lechita. A to zdaje się Ty....

> Wam wszystko wolno, jestescie przeciez z
        > wszawki, no nie? Stolicy swiata, BA!, WSZECHswiata.

To samo więc mozna przypisać poznaniakom...

> Mam cie gdzies Warchau,
        > zawsze byles bufonem.

I nawzajem! I kto tu jest jest większym bufonem? Na to moznaby rozpisać konkurs i
        zapewne wygrałbyś w nim przeważajacą większościa głosów.

> Ty sie naucz koles rozrozniac miedzy najazdami a przedstawianiem FAKTOW!

Od kiedy jesteśmy na koleś? Ja starannie dobieram sobie towarzystwo i dla takiego
        idioty nie ma w nim miejsca.

> Bo faktem jest ze cala ta wasza wszawka to wiochmanska dziura.

Warszawa idioto bez cienia szacunku dla innych. Poznań jest jednak większą
        dziurą...

> Dobra dobra wszawiaczku, teraz spadaj stad.

Wiesz co? Chciałbym Cię spotkac w realu. Nie po to, zeby obić Ci gębę (choć w
        pełni za swoje chamstwo na to zasługujesz) ale, zeby ją zobaczyć. Jak wygląda
        najbardziej wszawy poznaniak. Mały, zapyziały okularnik? A moze się mylę?

• Gość: Lechita Re: ♣ Oj wszawy Lechito - znowu zaczynsz... ♣ IP: 211.168.222.* 19.12.01, 17:48

> Gość portalu: Lechita napisał(a):
          >
          > > Kiedy? Czlowieku, spokoj byl ale to przez was sie popsul, wiec Ja musialem
          > sie
          > > za
          > > was zabrac.
          >
          > A kim Ty jesteś idioto? Ty musiałeś się za nas wziąć? Zastanów się co Ty piszes
          > z!

Dobrze wiesz palancie kim jestem. Zabralem sie za was i bylo wam bardzo przykro.
          No coz, wiem ze prawda boli, a ty Warschau masz naprawde powody do komoleksow,
          cwierc hrabio z wiednia.

>
          > > A ze zaden z was nie moze mi dorownac w debacie, posypaly sie
          > > brzydkie slowka, tylko pamietajcie kto zaczynal!
          >
          > Twoja megalomania jest przerażająca. Widać leczenie nie odniosło skutku. Musisz
          >
          > zmienic lekarza!
          >

HAHAHAH. Moja megalomania? Ja kolego jestem realista! Nikt z waszej wszawki
          jeszcze nie potrafil mi dorownac w debacie, a napewno nie TY. Siedz cicho w tej
          lodzi koles.

> > Poznaniaczki? I kto tu sie zali ze sa zadymy, co wszawiaczku?
          >
          > Ja jestem warszawiakiem. A to ze Ty jesteś wszawym poznaniaczkiem nie świadczy,
          >
          > ze inni też.

Jestes wszawiaczkiem.

>
          >
          > > Tego u was
          > > nienawidze, jestes banda hipokrytow!
          >
          > Jak narazie największym hipokryta jest niejaki Lechita. A to zdaje się Ty....
          >

Ja? Nie kolego, ja jestem konsekwentny!

> > Wam wszystko wolno, jestescie przeciez z
          > > wszawki, no nie? Stolicy swiata, BA!, WSZECHswiata.
          >
          > To samo więc mozna przypisać poznaniakom...
          >

Hehehe. Poznan wcale nie chce byc stolica wszechswiata, chcemy tylko zeby ta
          wasza wszawka zostawila nas w spokoju! Nasze sprawy was nie dotycza, wiec lapska
          PRECZ.

> > Mam cie gdzies Warchau,
          > > zawsze byles bufonem.
          >
          > I nawzajem! I kto tu jest jest większym bufonem? Na to moznaby rozpisać konkurs
          > i
          > zapewne wygrałbyś w nim przeważajacą większościa głosów.
          >

Mam swoich wrogow, wiem. No coz, jestem enfant terrible tego portalu. A wiesz
          dlaczego? Bo pisze PRAWDE. Kazdy wielki czlowiek mial swoich wrogow, tylko ze
          zazwyczaj byli to mali ludzie, tacy jak ty.

> > Ty sie naucz koles rozrozniac miedzy najazdami a przedstawianiem FAKTOW!
          >
          > Od kiedy jesteśmy na koleś? Ja starannie dobieram sobie towarzystwo i dla takie
          > go
          > idioty nie ma w nim miejsca.
          >
          > > Bo faktem jest ze cala ta wasza wszawka to wiochmanska dziura.
          >
          > Warszawa idioto bez cienia szacunku dla innych. Poznań jest jednak większą
          > dziurą...

BUAHAHAH. Facet, tylko w tej wszawce tandetne biurowce 5 klasy moga byc "wielka
          architektura". W kazdym innym miescie, nawet w takim Ulan Bator czy Kinczasa, te
          wasze wiezowce nie mialy by prawa bytu, a wy sie CHWALICIE tym szajsem. Macie
          zero klasy, jestescie poprostu cholota z wsi. I nie chce tu obrazac wsi.

>
          >
          > > Dobra dobra wszawiaczku, teraz spadaj stad.
          >
          > Wiesz co? Chciałbym Cię spotkac w realu. Nie po to, zeby obić Ci gębę (choć w
          > pełni za swoje chamstwo na to zasługujesz)

Tego mi brakuje, zeby jakas ciota obila mi gebe:)

> ale, zeby ją zobaczyć. Jak wygląda
          > najbardziej wszawy poznaniak. Mały, zapyziały okularnik? A moze się mylę?
          >

To bedzie taka mala niespodzianka. Kiedys sie napewno spotkamy.
    • nocomment Re: ♣ Oj poznaniaczki - znowu zaczynacie... ♣ 19.12.01, 13:30
      Warschau, oczywiście z tym "PYRĄ" to masz rację, mnie też wkurzył. Ale nie
      należy z tego powodu kierować zarzutów o "kompleksy i chamstwo", bo ci ludzie
      na tym forum nic nie mają z "PYRĄ" wspólnego. Poza tym - gdybym był
      Poznaniakiem, to chyba też by mnie wkurzyło określenie "Poznaniaczek".
      Pozdrawiam
      • Gość: Warschau Re: ♣ Oj poznaniaczki - znowu zaczynacie... ♣ IP: 217.153.46.* 19.12.01, 16:57
        nocomment napisał(a):

> Warschau, oczywiście z tym "PYRĄ" to masz rację, mnie też wkurzył. Ale nie
        > należy z tego powodu kierować zarzutów o "kompleksy i chamstwo", bo ci ludzie
        > na tym forum nic nie mają z "PYRĄ" wspólnego. Poza tym - gdybym był
        > Poznaniakiem, to chyba też by mnie wkurzyło określenie "Poznaniaczek".
        > Pozdrawiam

Toteż Drogi Nocomment napisałem, ze nie chodzi mi o wszystkich a o tych typu PYRY
        i Lechity. A co do poznaniaczków - to moja nazwa na tego typu ludzi. I tak zawsze
        jest to milsze niż wszawiak Lechity, któremu na nieszczęście forum chyba nie
        powiodło się leczenie...
        • nocomment Re: ♣ Oj poznaniaczki - znowu zaczynacie... ♣ 20.12.01, 15:03

> nocomment napisał(a):
          >
          > > Warschau, oczywiście z tym "PYRĄ" to masz rację, mnie też wkurzył. Ale nie
          >
          > > należy z tego powodu kierować zarzutów o "kompleksy i chamstwo", bo ci lud
          > zie
          > > na tym forum nic nie mają z "PYRĄ" wspólnego. Poza tym - gdybym był
          > > Poznaniakiem, to chyba też by mnie wkurzyło określenie "Poznaniaczek".
          > > Pozdrawiam
          >
          > Toteż Drogi Nocomment napisałem, ze nie chodzi mi o wszystkich a o tych typu PY
          > RY
          > i Lechity. A co do poznaniaczków - to moja nazwa na tego typu ludzi

No chyba że tak.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka