Gość: rafal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.07, 18:29 tez mi nowina ze oklamala.a kto w tym rzadzie mowi prawde? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tsurani hehehe IP: *.idpan.poznan.pl 19.09.07, 18:32 pokażcie mi polityka, który mówi prawdę :) PiSiory różnią się od innych tylko tym, że kłamią więcej, wszędzie widzą ubeków i pedałów i mają ideologiczne zacięcie zakrawające na farsę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klask Ledwo wlazła do PISu, już łże. Taki to wpływ Jaro IP: *.aster.pl 19.09.07, 23:14 Kaczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
mieszadlo XD ehehe kto z kim przestaje takim się staje. LOL! 20.09.07, 02:12 Jarek indukcyjnie oddziaływał na resztę rządu, dlatego im ktoś przebywał w nim dłużej tym jest większym PiSiuszkiem kłamczuszkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orlet Re: Ledwo wlazła do PISu, już łże. Taki to wpływ IP: *.icpnet.pl 20.09.07, 08:07 to ona jst członkiem PiS? Coś się zminiło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Powstaniec Wlkp. Bronmy Poznan przed zaraza .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.07, 18:33 ze wschodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VS Re: Bronmy Poznan przed zaraza .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.07, 20:37 Jeśli już to jest to zaraza od was,bo pochodzi z pruskiego Nowego Miasta Lubawskiego.Poza tym nie jest ona lublinianką jak pisze poznańska Gazeta,tylko mieszkanką Świdnika,a jedynie wykłada ekonomie na KUL-u.Ciekawy jestem ilu z młotków wypowiadających się na tym forum było kiedyś na Wschodzie Polski?Oj zmieniliby szybko swoje negatywne podejscie do braci Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: budul Re: Bronmy Poznan przed zaraza .... IP: 82.160.251.* 19.09.07, 20:56 ale Ty nie rozumiesz tematu, my jesteśmy inni i nie chcemy "desantu" ludzi, którzy u siebie mają bałagan, piją i kłamią. Zobacz jak jest w Poznańskim, na Śląsku i tam, gdzie nie rządzą "ci ze wschodu" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VS Re: Bronmy Poznan przed zaraza .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.07, 21:24 Ja jestem ze wschodu,mam ładny domek z pięknym ogrodem.U mnie wszędzie jest porządek i wielu moich sąsiadów też tak ma.Poza tym nie kradnę, a piję okazjonalnie(nie zalewam się w trupa).Do kłamstwa tez mi daleko.Śląsk to chyba nie jest najlepszy przykład na porządek...Co do poznańskiego to chyba za wysoko głowę w chmurach nosicie i za dużo żyjecie stereotypami o waszej gospodarności i porządku. Co do desantu to w Lublinie startuje chyba najlepszy przedstawiciel Wielkopolan,pan Roman Giertych.Szczerze powiedziawszy to wolałbym mieć za spadachroniarza Zytę Gilowską niż Giertycha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olinek Popadasz z jednej skrajności w drugą IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.09.07, 23:45 a poźniej dziwisz się że tyłek boli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ws Re: Bronmy Poznan przed zaraza .... IP: *.chello.pl 20.09.07, 01:14 fakt inny jesteś, dureń po prostu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaczo i Boso Re: Bronmy przed zaraza .... IP: *.natpool2.outside.ucf.edu 19.09.07, 21:40 Zgadza sie - pani "OZI - Beata" Gilowska pracowala w Lublinie ale mieszkala (i - chyba - wciaz ma tamze swoj dom...) w Swidniku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: west_is_the_best Gilowska jednak ze Wschodu ? To wiele wyjaśnia. IP: *.static.213-200-244-9.cybernet.ch 20.09.07, 18:59 Nie mam nic do ludzi ze Wschodu, ale mam jedno słynne "ale". To jest inna kultura i mentalność. Tam dominuje zamordystyczny styl agrarny. Jak za caratu ?! Nasza Polska Zachodnia jest po prostu bardziej miejska... ...i mniej zamordystyczno-rosyjska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrew Re: Bronmy Poznan przed zaraza .... IP: *.centertel.pl 20.09.07, 10:45 Sądzę, że problem Wschód-Zachód wiąże się głównie z tym, że politycy centralni potrafią dokonywać decyzji inwestycyjnych na niekorzyść określonych województw (tak jak było z planem pisu na 2007-2013). Skoncentrował inwestycje (a innym dał znacznie mniej, zwłaszcza na zachodzie) we wschodnich województwach. Sądzę, że jakby o podziale środków decydowali wyłącznie samorządowcy w ramach wspólnych konsultacji, nie dochodziło by do sytuacji uprzywilejowania określonych regionów a wszyscy byliby w miarę zadowoleni. Jeśli chodzi o Gilowską: tak jak poseł Kurski, twierdzi, że popierała a w rzeczywistości wstrzymała się od głosu. Po prostu obłuda i koniunkturalne kłamstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biedronka Wicepremier Gilowska okłamała poznaniaków? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.07, 18:39 nie chcę tej baby w Poznaniu Odpowiedz Link Zgłoś
ceniekceniek Re: Wicepremier Gilowska okłamała poznaniaków? 19.09.07, 23:34 Gość portalu: biedronka napisał(a): > nie chcę tej baby w Poznaniu< Dobra, zgoda. Zabiorę Ją od Ciebie z Poznania do Kielc, ale w zamian weź do pyrlandii świętokrzyskiego marynarza czyli Gosiewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wIKI Re: Wicepremier Gilowska okłamała poznaniaków? IP: *.sk2.am.poznan.pl 20.09.07, 08:33 a KTO JĄ CHCE, nikt dawno jej nie wierzy i w tę lustrację też nie Odpowiedz Link Zgłoś
ciamej Re: Wicepremier Gilowska okłamała poznaniaków? 19.09.07, 19:00 no jak to!? przeciez nasz wspanialy Jarus to tylko prawde mowi, ojciec dyrektor to potwierdza! ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Wicepremier Gilowska okłamała poznaniaków? IP: 212.191.130.* 19.09.07, 19:03 no to poznaniacy chyba nie sa tacy nieprzytomni zeby strzelać do własnej bramki i głosowac na taka fałszywą polityczną minister... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Wicepremier Gilowska okłamała poznaniaków? IP: *.icpnet.pl 19.09.07, 19:17 szkoda ze gazeta pisze o takiej glupocie . a milczy o innych skandalach poznanskiego PIS o ktorych pisal Glos i nie tylko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerry Re: Wystarczy na nią spojrzeć IP: *.izacom.pl 19.09.07, 19:33 i widzieć , że to sepleniący kłamczuch!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaczo i Boso Re: Wicepremier Gilowska okłamała poznaniaków? IP: *.natpool2.outside.ucf.edu 19.09.07, 21:47 Klamstwa dosyc wplywowego polityka to cos wiecej nizli "taka glupota"! Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Pani Gilowska, niegdyś PO, dziś PiS okłamała nie 19.09.07, 20:14 tylko poznaniaków ale wszystkich Polaków. Pytanie tylko ile razy, bo ja się już w liczeniu tych kłamstw pogubiłem. Odpowiedz Link Zgłoś
jama.314 Gilowska przyjeła zasady Kaczyńskich, Kłamać !!! 19.09.07, 20:22 pomawiać i opluwać!.. Esbecka małpa. Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta Wicepremier Gilowska okłamała poznaniaków? 19.09.07, 20:24 A czego można oczekiwać od bezwolnego służalcy "pisuaru"? Przecież nie honoru i prawdomówności! Ta baba za stołek i władzę zrobi wszystko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www PIS-uarowe szumowiny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.07, 20:28 nic więcej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Wicepremier Gilowska okłamała poznaniaków? IP: 91.123.160.* 19.09.07, 20:33 p. Gilowska nie jest z Lublina Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Gilowska okłamała poznaniaków?normalka!! 19.09.07, 20:39 jak byla w PO to klamala, od kiedy wspolpracuje z kaczorami i PiSem- lze jak bura suka Odpowiedz Link Zgłoś
alik62 Jeśli wejdzie z Poznania do sejmu to będzie PORUTA 19.09.07, 20:36 i wstyd dla Poznania, mam nadzieję, że pokażemy jej, że u nas w Wielkopolsce kłamstwo nie popłaca Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: Jeśli wejdzie z Poznania do sejmu to będzie P 19.09.07, 20:41 alik62 napisał: > i wstyd dla Poznania, mam nadzieję, że pokażemy jej, że u nas w Wielkopolsce > kłamstwo nie popłaca ------------------------ tys chyba nieprawdziwy Wielkopolanin, bo klamstwo to tylko dodatek do faktu, iz Poznaniacy nie znosza "spadochroniarzy partyjnych" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romke Wicepremier Gilowska okłamała poznaniaków? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.07, 20:44 POZNANIACY - nie głosujcie na kłamczuchę.Głosujcie na PO. Wszyscy w PiS kłamią, tylko tak jak pani ZG nie potrafią się do tego przyznać. Po co Wam posłanka kłamczuch. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Klamstwa i oszustwa sa cnota w PISie.... 19.09.07, 20:47 wiec nie ma sie co podniecac! Gilowska sie po prostu doskonale zaaklimatyzowala.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romker Re: Wicepremier Gilowska okłamała poznaniaków? IP: *.satfilm.net.pl 19.09.07, 23:44 Tak głosujcie na PO - PARTIĘ OBRZEZAŃCÓW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adik Wicepremier Gilowska okłamała poznaniaków? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.07, 20:48 Ja w ogóle będę zniesmaczony jeśli PiS dostanie w Wielkopolsce jakiekolwiek glosy, nie należy im się chociażby za rozdzielenie pieniędzy unijnych na inwestycje drogowe, gdzie caly wschod Polski przebuduja łącznie ze słynną już S-19 a Wielkopolsce dostalo sie na aż kilka kilometrów S-5, tak poza tym biała plama. Nie wspominajac że cała S-5 powinna łączyć 3 z 4 miast Euro-2012, i łączyc nie będzie, bedziemy się przemieszczac helikopterami na mecze. I tak sprawiedliwy podział funduszy to ma być kara za to że w Wielkopolsce wygrała w poprzednicg wyborach Platforma a nie PiS. A poza tym nie lubie jak mnie nazywa ktoś ciemnym ludem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Budulec Wicepremier Gilowska okłamała poznaniaków? IP: 82.160.251.* 19.09.07, 20:53 Uważam, że to "obciach" dla Poznaniaków,że reprezentować ma ich "ktoś"ze wschodu. Jakie wam przedstawi ta pani wzorce, to raczej wy powinniście ich.... uczyć, jak się gospodaruje, jaki ma się stosunek do życia. Boże, moi krewni się przekręcają....Wybierajcie "swoich" a nie zemlaków itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amirez Taka duża i kłamczuszka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.07, 20:53 Taka duża i kłamczuszka - a czy to pierwszy raz Zytka minęła się z prawdą ? Chyba nie masz czego szukać w Poznaniu. Takiej kłamczuszki nie chcemy;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozsądny Re: Taka duża i kłamczuszka IP: 82.160.81.* 19.09.07, 21:10 Jeśli nie podoba ci się PiS to zagłosuj na PO, która wkrótce po wyborach zawrze sojusz z LiD-em.A wtedy takie mendy jak Stokłosa, Krauze, Kwaśniewski,Listkiewicz itd. znowu podniosą głowy i będą robić sobie z Polski prywatny folwark! Odpowiedz Link Zgłoś
chris30 Re: Taka duża i kłamczuszka 19.09.07, 21:21 Drogi "rozumny" i "myślący", idź się leczyć, bo rozdwojenie jaźni to paskudna choroba. A co do "mend", to Krauzego promował sam pan prezydent, a Listkiewicza zwalczał z PiSu tylko Lipiec, sam wywalony za przekręty, więc wcale nie muszą czekać na PO ani LiD. A Stokłosa nie miał nic wspólnego ani z jednymi, ani z drugimi. Przestań więc straszyć powrotem złodziei. A czy sojusz PO będzie z LiD, czy z PiSem, to zależy od tego, czy PiS pozbędzie się małego nienawistnika - kaczorka. Odpowiedz Link Zgłoś
igni-et-ferro Re: Taka duża i kłamczuszka 19.09.07, 21:47 Bardzo dobrze napisane. A poza tym: w naszym Wielkim Ksiestwie Poznanskim mamy swoje, bardzo dobre kadry. Ale zaprosic do wspolpracy mozemy tez ludzi spoza, bo zpraszajac wyrazamy swoje wotum zaufania.Jednak na narzuconych nikt rozsadny nie bedzie glosowal, wiec u nas ma po prostu, mowiac jezykiem mlodziezowym, przechlapane! Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: Taka duża i kłamczuszka 19.09.07, 21:36 Gość portalu: rozsądny napisał(a): > Jeśli nie podoba ci się PiS to zagłosuj na PO, która wkrótce po > wyborach zawrze sojusz z LiD-em.A wtedy takie mendy jak Stokłosa, > Krauze, Kwaśniewski,Listkiewicz itd. znowu podniosą głowy i będą > robić sobie z Polski prywatny folwark! > Z tego co mi wiadomo to z Listkiewiczem zaczął ostatnio kolaborować Kaczyński. Przedstawił mu nawet propozycję kandydowania z list PiS-u > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozsądny Re: Taka duża i kłamczuszka IP: 82.160.81.* 19.09.07, 22:22 To jest typowe dla agentów PO-rozsiewać nieprawdziwe plotki na temat PiS-u. Weź sie puknij w głowę, najpierw PiS-owski minister Lipiec zwalczał Listkiewicza, a teraz Kaczyński miałby zaproponować Listkowi kandydowanie z list PiS-u? To się kupy nie trzyma! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Taka duża i kłamczuszka IP: *.sk2.am.poznan.pl 20.09.07, 08:36 Zyto bracie co ci się stało? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amireza Re: Taka duża i kłamczuszka IP: *.satfilm.net.pl 19.09.07, 23:46 Poznaniacy głosujcie na PO - PARTIĘ OBRZEZANCÓW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myślący Wicepremier Gilowska okłamała poznaniaków? IP: 82.160.81.* 19.09.07, 20:58 Jeśli nie podoba ci się PiS to zagłosuj na PO, która wkrótce po wyborach zawrze sojusz z LiD-em.A wtedy takie mendy jak Stokłosa, Krauze, Kwaśniewski,Listkiewicz itd. znowu podniosą głowy i będą robić sobie z Polski prywatny folwark! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaczo i Boso Re: Wicepremier Gilowska okłamała poznaniaków? IP: *.natpool2.outside.ucf.edu 19.09.07, 21:52 "myslacy", czy "rozsadny"... to chyba typowe dla ociazalych umyslowo PiSuarczykow rozdwojenie jazni. Nawet i na forum! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beret Lublin przeprasza! IP: *.lublin.enterpol.pl 19.09.07, 21:08 Cały Lublin przeprasza Poznaniaków za Gilowską! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VS Re: Lublin przeprasza! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.07, 21:38 W zamian oczekujemy przeprosin Wielkopolski za Giertycha;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ech Re: Lublin przeprasza! IP: *.dip.t-dialin.net 19.09.07, 22:23 Co tu ukrywac, Wielkopolska ma takze swoich degeneratow. Jakos nie mial odwagi Romus w swych rodzinnych stronach kandydowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyra III Re: Lublin przeprasza! IP: *.upc.chello.be 19.09.07, 23:53 A co maja powiedziec w rodzinnym miescie Giertycha tj. w Kórniku...Ale on wie ze u w pyrlandii nie dostal by glosów za ta porute jaka nam robi :-) Zycze mu aby zaczal jednak wykonywac zawod adwokata... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dot... Wicepremier Gilowska okłamała poznaniaków? IP: *.icpnet.pl 19.09.07, 21:32 P.Gilowska glosowała ZA, PRZECIW a nawet wstrzymała się od głosu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Wicepremier Gilowska okłamała poznaniaków? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.07, 21:48 Wszystko co najgorsze z Lublina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaczo i Boso Re: Wicepremier Gilowska okłamała poznaniaków? IP: *.natpool2.outside.ucf.edu 19.09.07, 21:54 "x"... czyzby bracia Klamczynscy pochodzili z Lublina? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VS Re: Wicepremier Gilowska okłamała poznaniaków? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.07, 21:55 Z Lublina nikt się do was nie pcha.Zyta nie pochodzi z Lublina i w ogóle nie identyfikuje się z regionem lubelskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kartofel ach Beata , Beata ,czemu kłamiesz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.07, 22:02 nie przekonasz nas,że czarne jest czarne a białe jest białe! Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 kaczor ciągle kłamie i ciemny lud go kocha 19.09.07, 22:05 więc czemu gilowska ma nie kłamać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikus Wstretne babsko TW Beata IP: *.bredband.comhem.se 19.09.07, 22:08 W jej oczach zamiast ku..kow dostrzegam zadze wladzy. Sprzedalaby dusze diablu, by moc sie nia rozkoszowac. Chlapie jezorem bez opamietania. I to przewaznie niezbyt madre rzeczy. A teraz pokazala, ze klamac potrafi jak z nut. Od samego poczatku to babsko mi sie nie podobalo. Na szczescie zaprzepascila chyba swoja szanse na zwyciestwo w Poznaniu, bo nie sadze by normalny poznaniak uslyszawszy jej klamstwa zechcial oddac na nia swoj glos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tenare Gilowska won z Poznania ! Nie chcemy cię tu. IP: *.icpnet.pl 19.09.07, 22:20 Wracaj do swojej PIS-owskiej nory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VS Re: Gilowska won z Poznania ! Nie chcemy cię tu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.07, 22:29 Chyba PO-owskiej bo z tej startowała w wyborach w Lublinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spadochroniarka Re: Gilowska won z Poznania ! Nie chcemy cię tu. IP: *.aster.pl 19.09.07, 23:26 Hi hi hi Z listy PO startowała w Lublinie, więc tam jest spalona. Więc - skok ze spadochronu do Poznania! A jak spadochron nie zadziała? Odpowiedz Link Zgłoś
qtastusk Re: Wicepremier Gilowska okłamała poznaniaków? 19.09.07, 22:42 Wstrzymanie sie od głosu nie jest głosem PRZECIW. . Gość portalu: rafal napisał(a): > tez mi nowina ze oklamala.a kto w tym rzadzie mowi prawde? Odpowiedz Link Zgłoś