qwes 12.10.07, 10:20 Witam. Czy ktoś z Was korzystał z usług biura nieruchomosci HOME BROKER NIERUCHOMOSCI. Mam zamiar kupić przez nich mieszkanie i bardzo zalezy mi na Waszych opiniach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Olo Re: HOME BROKER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.07, 20:28 Cześć też zamierzam skorzystać z ich usług. Namówiła mnie na ich propozycję moja koleżanka, która bardzo sobie chwaliła obsługę. Podobno nie pobierają prowizji od sprzedającego, a od kupującego biorą mniej niż inni. A swoją drogą jakiego mieszkania szukasz i gdzie? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
qwes Re: HOME BROKER 13.10.07, 12:34 faktycznie obsluga jak na razie b.mila...i mam nadzieje, ze zadnych niesopodzianek nie bedzie... zastanawiam sie nad kupnem mieszkania na wilczaku, a ty? jezeli chodzi o prowizje, to faktycznie sprzedajacy nic nie placi, ale kupujacy placi 2,5% od wartosci + VAT...wiec chyba normalnie... Odpowiedz Link Zgłoś
olo_pe Re: HOME BROKER 13.10.07, 13:37 Ja chcę sprzedać i dlatego ich brak prowizji od sprzedającego mnie bardzo zainteresował. Mam mieszkanie na Piątkowie. Życzę powodzenia i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
qwes Re: HOME BROKER 13.10.07, 13:58 aha...to ja tez zycze ci powodzenia... daj znac gdyby ewentualnie sie "cos" zdarzylo...pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprzedajacy Re: HOME BROKER IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.08, 14:32 i jak wspolpraca z ta agencja? warto z nimi podjac wspolprace? tez zamierzam sprzedac mieszkanie i wlasnie sie zastanawiam, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś