jaro_ss 15.10.07, 07:16 Zabawa przednia, szkoda, zę tak słabo rozreklamowana, bo jakoś do mnie nie dotarło, bobym się zjawił... w 39 wojska ewakuowały się z Poznania... ale nic to jak mawiał pan Wołodyjowski... :o) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lukask73 Reklama po fakcie 15.10.07, 08:55 Gdybyście napisali o tym przed imprezą, a nie po, to by było dwa razy więcej ludzi. Ja też chętnie bym poszedł. I wielu moich znajomych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzychwlkp Rewelacja!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.07, 09:04 Byłem po raz pierwszy na takim rajdzie i jestem zauroczony. Polacy jak zwykle nie wiedzą jaki posiadają potencjał turystyczny. Choć chciałbym tutaj podkreślić, że największą wartością tego rajdu było spotkanie pasjonatów, którzy zorganizowali go całkowicie społecznie bez udziału Miasta Poznania (może kłopotem jest to, że to są miłośnicy Lubonia?). O tych ludzi Ojcowie Poznania powinni zadbać. Poznań nie ma zbyt wielu spektakularnych zabytków w porównaniu z Gdańskiem, Krakowem lub Wrocławiem, właśnie dlatego, że takich ludzi jak Organizatorzy nikt nie słucha. Jestem przekonany, że moi przedmówcy nie słyszeli nic o Rajdzie dlatego, że Organizatorzy zrobili wszystko społecznie, a więc w zasadzie po kosztach. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mac Fort opanowany przez rajdowiczów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.07, 11:26 slabo rozreklamowana?! - no wlasnie. wogole o tym slowa zacni dziennikarze nie pisneli. wyborcza po raz kolejny popisuje sie musztarda po obiedzie:) w wyborach podobnie scieraja sie dwie koncepcje - grzebania w historii dnia wczorajszego oraz patrzenia w przyszlosc. i co nam z tego dnia wczorajszego poza wierszowka zacnego dziennikarza przyszlo? no wlasnie - juz po obiedzie, a fe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Całuśny Media informowały o imprezie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.07, 20:19 Wszystkie poznańskie media informowały i trąbiły o tej imprezie niemal do znudzenia. Wyborcza zdaje się także podała o tym informację w wersji papierowej. Informacja była też w tutej.pl i chyba w epoznań. Na pewno podał ją także Głos Wlkp. Oto dowód: www.tutej.pl/cms.php?i=26649 (13 października) Odpowiedz Link Zgłoś
sineira Re: Media informowały o imprezie! 15.10.07, 20:46 Wyborcza powinna o tym informować także w wersji elektronicznej, w dużej ramce i z dziesięcioma wykrzyknikami. Ale niestety, ta gazet a jest specjalistką od informowania po fakcie. Strasznie żałuję, że nie zajrzałam wcześniej na tutej.pl i przegapiłam tak fascynującą imprezę, w dodatku rzut beretem od domu!:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mac gdy czyta sie gazete to mozna ufac ze po to by byc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.07, 10:32 o tak podstawowych kwestiach jak jakas tam impreza w miescie - to nie sa poglady - nie mozna wplatac w to niezaleznosci rydzyka, mediow prywatnych, panstwowych, czy masonskich. Jak sie pisze dodatek poznanski - no to to do czegos zobowiazuje. a tu jedno pwoiedza, trzy przemilcza - no nie wiem wg jakich kryteriow. slowem, kielkuje we mnie absolutny brak zaufania do poznanskiego dodatku. drazni mnie sytuacja w ktorej poszukujac takich apolitycznych infiormacji - ja mam do nich docierac poprezz synteze porownawcza kilku wydawcow. no jka? Odpowiedz Link Zgłoś
symarch Fort opanowany przez rajdowiczów 17.10.07, 13:11 Szkoda, ze jest to kolejna impreza o ktorej sie dowiaduje po fakcie.... Takie imprezy powinny by naglasniane z odpowiednim wyprzedzeniem, a podany link pokazuje ze informacja b yla podana 1 dzien wczesniej! Szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś