woytolo 17.10.07, 11:51 Nieustanne zarzuty, temat niepełnosprawnych nie podjęty. Nie rozmawiałbym tak cierpliwie z takim redaktorem. Chciałem głosować na PO ale mam dość tej agresji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ciamej Re: Rozmowa z Janem Filipem Libickim 17.10.07, 12:24 jak sie wymiguje od odpowiedzi to trzeba go przycisnac za bardzo sie przyzwyczailes do podstawionych dziennikarzy z TVP i PR, ktorzy rzadzacych potrafia tylko chwalic na tym polega demokracja, nie ma taryfy ulgowej dla politykow, politycy sa dla nas, a nie odwrotnie, dziennikarz ma prawo byc agresywny wzgledem polityka odwrotnie zas nie, obowiazkiem polityka jest grzecznie, spokojnie i rzeczowo odpowiadac na wszelkie pytania niezaleznie w jaki sposob zostana zadane, a jak sie wymiguje od odpowiedzi to poniesc tego konsekwencje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAUBER Odpowiedź PiSu: wiem ale nie powiem, chciałem dobr IP: *.spray.net.pl 17.10.07, 13:35 Partia kaczek jest beznadziejna, same odpowiedzi wymijające i wzrok pełen wiary w Wodza (aż się ciśnie na usta niemieckie tłumaczenie). A ten wasz wodzuniu ma Poznań w dupie bo tu przegrywa zawsze i przez swoją ignorancję przegra jeszcze bardziej. Prawdziwi Poznaniacy głosują na PO, prawdziwi Poznaniacy wiedzą że PiSdzieli społeczeństwo i próbuje wszystkich skłócić. Pamiętajcie: PiSdzieli PiSdzieli PiSdzieli PiSdzieli Odpowiedz Link Zgłoś
woytolo Re: Odpowiedź PiSu: wiem ale nie powiem, chciałem 17.10.07, 13:49 A co mnie obchodzi PO - PiS!!! Nie chcę tej agresji i wzajemnego chamstwa. I tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lexor Re: Odpowiedź PiSu: wiem ale nie powiem, chciałem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.07, 04:07 Warto zainteresować się jak posłanka stryjska za pieniądze narodowego funduszu zdrowia i NSZZ Solidarność Wielkopolska organizuje sobie kampanię wyborczą i jak aktywnie promują ją obie te instytucje, czy to legalne wykorzystywanie NFZ z naszych składek zdrowotnych i związków zawodowych które reprezentują interesy ponadpartyjne.Panie Libicki pan to popiera,czy pan też pomógł obu paniom tej z NFZ I NSZZ Solidarność w zdobyciu stanowiska i teraz są panu coś winnetak jak wobec Stryjskiej[o czym trąbi całe środowisko lekarskie]? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: Rozmowa z Janem Filipem Libickim IP: 195.20.110.* 17.10.07, 14:39 do woytolo - rozumiem, że mówiąc o agresji masz na myśli zwymyślanie ludziom od wykształciuchów, lumpeninteligencji, oligarchów (bo sie kurna taki volkswagena dorobił a ja mam tylko seicento) czy innych łże-elit ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wielkopolanin Dziady Libickie na Madagaskar ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.07, 15:10 To jest najnizszy wymiar kary dla tych ukrainskich pasozytow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: członek PO Członek PO dziękuję "Gazecie Wyborczej" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.07, 19:51 Gdyby na czele listy PiS w Poznaniu był człowiek z zarzutami korupcyjnymi, tak jak jest to u nas w Platformie Obywatelskiej, chowający się za immunitetem, którego podobno jest przeciwnikiem to dopiero byłby wielki krzyk i zarzuty w "Gazecie Wyborczej"... Dzięki Gazeto za wyrozumiałość i sympatie - połowa naszego poparcia w Poznaniu to Wasza zasługa... Dzięki przyjaciele! www.platforma.org/wybory-2007/kandydaci-po-do-sejmu-rp/region-wielkopolski/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renik Re: Członek PO dziękuję "Gazecie Wyborczej" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.07, 04:12 Myślę,że postępowanie Stryjskiej -kolesiowski układ z Błońską z NFZ i tą z Solidarności to temat dla gazety i sprawa korupcyjna , bo świadczenie usług i to jeszcze używanie państwowej instytucji dla posła z PiS to nie jest legalne.Wyborcza powinna popytać pracowników , którzy podobno regularnieb są zmuszani do głosowania na Stryjską i Solidarność Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matrix Re: Członek PO dziękuję "Gazecie Wyborczej" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.07, 04:20 Cieszę się,że ktoś wreszcie dotknął tej sprawy moja córka tam pracuje i mówi o terrorze i jawnej współpracy tej dyrektor z posłanką, podobno wozi ją służbowymi autami do różnych ugrupowań lekarskich i obiecuje lekarzom cuda za głosy na Stryjską. Córka mówi,że w funduszu ludzie mówią,żeto Stryjska załatwiła że ta kobieta została dyrektorem i wybrania ją z różnych kłopotów i dlatego tsamta zrobi wszystko żeby PiS wygrał bo inaczej straci posadę. A ta z Solidarności dostała etat dla niej stworzony, wysoką pensję choć nic nie robi,to jest faktycznie sprawa dla dziennikarzy.Ale chyba zarząd Solidarności też powinien nato reagować co to za ludzie, ręce opadają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam TBS Nasz Dom IP: *.echostar.pl 18.10.07, 14:47 Mieszkam w TBS Nasz Dom. Nikt tutaj na PiS nie zagłosuje. Pan Libicki wie dlaczego. Zapraszam do odwiedzin mieszkań w TBS Nasz Dom. Jeśli tak ma wyglądać 3 mln mieszkań wg PiS, to dobrze że powstało ich tylko 312. Odpowiedz Link Zgłoś