Dodaj do ulubionych

Rozmowa z Janem Filipem Libickim

17.10.07, 11:51
Nieustanne zarzuty, temat niepełnosprawnych nie podjęty. Nie rozmawiałbym tak
cierpliwie z takim redaktorem. Chciałem głosować na PO ale mam dość tej agresji.
Obserwuj wątek
    • ciamej Re: Rozmowa z Janem Filipem Libickim 17.10.07, 12:24
      jak sie wymiguje od odpowiedzi to trzeba go przycisnac
      za bardzo sie przyzwyczailes do podstawionych dziennikarzy z TVP i PR, ktorzy
      rzadzacych potrafia tylko chwalic
      na tym polega demokracja, nie ma taryfy ulgowej dla politykow, politycy sa dla
      nas, a nie odwrotnie, dziennikarz ma prawo byc agresywny wzgledem polityka
      odwrotnie zas nie, obowiazkiem polityka jest grzecznie, spokojnie i rzeczowo
      odpowiadac na wszelkie pytania niezaleznie w jaki sposob zostana zadane, a jak
      sie wymiguje od odpowiedzi to poniesc tego konsekwencje
    • Gość: RAUBER Odpowiedź PiSu: wiem ale nie powiem, chciałem dobr IP: *.spray.net.pl 17.10.07, 13:35
      Partia kaczek jest beznadziejna, same odpowiedzi wymijające i wzrok pełen wiary w Wodza (aż się ciśnie na usta niemieckie tłumaczenie). A ten wasz wodzuniu ma Poznań w dupie bo tu przegrywa zawsze i przez swoją ignorancję przegra jeszcze bardziej.

Prawdziwi Poznaniacy głosują na PO, prawdziwi Poznaniacy wiedzą że PiSdzieli społeczeństwo i próbuje wszystkich skłócić.
      Pamiętajcie: PiSdzieli PiSdzieli PiSdzieli PiSdzieli
      • woytolo Re: Odpowiedź PiSu: wiem ale nie powiem, chciałem 17.10.07, 13:49
        A co mnie obchodzi PO - PiS!!! Nie chcę tej agresji i wzajemnego chamstwa. I tyle
      • Gość: Lexor Re: Odpowiedź PiSu: wiem ale nie powiem, chciałem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.07, 04:07
        Warto zainteresować się jak posłanka stryjska za pieniądze narodowego funduszu
        zdrowia i NSZZ Solidarność Wielkopolska organizuje sobie kampanię wyborczą i jak
        aktywnie promują ją obie te instytucje, czy to legalne wykorzystywanie NFZ z
        naszych składek zdrowotnych i związków zawodowych które reprezentują interesy
        ponadpartyjne.Panie Libicki pan to popiera,czy pan też pomógł obu paniom tej z
        NFZ I NSZZ Solidarność w zdobyciu stanowiska i teraz są panu coś winnetak jak
        wobec Stryjskiej[o czym trąbi całe środowisko lekarskie]?
    • Gość: q Re: Rozmowa z Janem Filipem Libickim IP: 195.20.110.* 17.10.07, 14:39
      do woytolo - rozumiem, że mówiąc o agresji masz na myśli zwymyślanie
      ludziom od wykształciuchów, lumpeninteligencji, oligarchów (bo sie
      kurna taki volkswagena dorobił a ja mam tylko seicento) czy innych
      łże-elit ???
      • Gość: Wielkopolanin Dziady Libickie na Madagaskar ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.07, 15:10
        To jest najnizszy wymiar kary dla tych ukrainskich
        pasozytow.
    • Gość: członek PO Członek PO dziękuję "Gazecie Wyborczej" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.07, 19:51
      Gdyby na czele listy PiS w Poznaniu był człowiek z zarzutami
      korupcyjnymi, tak jak jest to u nas w Platformie Obywatelskiej,
      chowający się za immunitetem, którego podobno jest przeciwnikiem to
      dopiero byłby wielki krzyk i zarzuty w "Gazecie Wyborczej"...
      Dzięki Gazeto za wyrozumiałość i sympatie - połowa naszego poparcia
      w Poznaniu to Wasza zasługa...
      Dzięki przyjaciele!
      www.platforma.org/wybory-2007/kandydaci-po-do-sejmu-rp/region-wielkopolski/
      • Gość: Renik Re: Członek PO dziękuję "Gazecie Wyborczej" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.07, 04:12
        Myślę,że postępowanie Stryjskiej -kolesiowski układ z Błońską z NFZ i tą z
        Solidarności to temat dla gazety i sprawa korupcyjna , bo świadczenie usług i to
        jeszcze używanie państwowej instytucji dla posła z PiS to nie jest
        legalne.Wyborcza powinna popytać pracowników , którzy podobno regularnieb są
        zmuszani do głosowania na Stryjską i Solidarność
        • Gość: Matrix Re: Członek PO dziękuję "Gazecie Wyborczej" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.07, 04:20
          Cieszę się,że ktoś wreszcie dotknął tej sprawy moja córka tam pracuje i mówi o
          terrorze i jawnej współpracy tej dyrektor z posłanką, podobno wozi ją służbowymi
          autami do różnych ugrupowań lekarskich i obiecuje lekarzom cuda za głosy na
          Stryjską. Córka mówi,że w funduszu ludzie mówią,żeto Stryjska załatwiła że ta
          kobieta została dyrektorem i wybrania ją z różnych kłopotów i dlatego tsamta
          zrobi wszystko żeby PiS wygrał bo inaczej straci posadę. A ta z Solidarności
          dostała etat dla niej stworzony, wysoką pensję choć nic nie robi,to jest
          faktycznie sprawa dla dziennikarzy.Ale chyba zarząd Solidarności też powinien
          nato reagować co to za ludzie, ręce opadają
          • Gość: Adam TBS Nasz Dom IP: *.echostar.pl 18.10.07, 14:47
            Mieszkam w TBS Nasz Dom. Nikt tutaj na PiS nie zagłosuje. Pan Libicki wie dlaczego.

Zapraszam do odwiedzin mieszkań w TBS Nasz Dom. Jeśli tak ma wyglądać 3 mln
            mieszkań wg PiS, to dobrze że powstało ich tylko 312.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka