Dodaj do ulubionych

Gdzie kosmetyczka w Poznaniu?

• Gość: kaja Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.04.10, 10:51
      bylam po raz kolejny na mikro i naprawdę polecam ten zabieg mam a
      właćciwie już nie mam:))) wągrów i innych niespodzianek:))) a teraz
      mają promocję 40% na mikro
      • Gość: Kasia Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? IP: 109.243.178.* 24.04.10, 21:02
        Hej! Ja polecam gabinet "Imago" na Góreckiej prawie na przeciwko Panoramy. Sympatyczna i profesjonalna kosmetyczka. Byłam na oczyszczaniu, dowiedziałam sie sporo rzeczy o pilelegnacji skóry, dostałam mnowstwo próbek kremow a co najwazniejsze efekt koncowy tez był swietny. Do tego robi sliczne pazurki. Bardzo przystepne ceny! Wszystko mozecie sobie obejrzec na ich stronie www.gabinet-imago.cba.pl
      • Gość: Kaja Salon Magia ul.Żydowska 30 stary rynek IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.05.10, 09:41
        bylam już 4 razy i muszę wam powiedzieć, że jezeli ktoś ma problemy
        z cerą to naprawdę warto moja skorta jest taka świeza sprężysta a
        była matowa, z wągrami i przebarwieniami, mam już dużo mniej
        przebarwień. Polecam tylko nalezy pamiętać , żeby dużo pić wody,
        kremy bardzo odżywcze nakladać i skóra chlonie jak głupia super.
        Moja mama też się skusila narazie byla 2 razy ale efekt widoczny
        golym okiem promienieje :)
    • Gość: anitta Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.10, 13:41
      Dobra, solidna i tania jest kosmetyczka w Gabinecie Ingenium. Ceny nis!ie ale
      poziom rewelacyjny. Po prostu zabiegi robi kobieta z pasją, kochająca swój zawód
      a nie jakaś durna małolata. Polecam można wejść na strone www. gabinetingenium i
      się przekonań a najlepiej zadzwonić bo już po rozmowie wiadomo że będzie
      profesjonalnie! Polecam
      • Gość: żaneta Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? IP: *.173.15.186.tesatnet.pl 04.05.10, 19:49
        dobre profesjonalne i eleganckie podejście do klienki to kosmetyka na
        Kosciuszki 107 m3 " dobry adres" szczerze POLECAM
      • Gość: Aga Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? IP: 10.12.44.* 25.11.10, 11:25
        Zgadzam się w 100% i polecam gabinet Ingenium, Pani Kasia jest kosmetyczką z powołania. Polecam!!!
        • Gość: GabinetyKosmetyczn Zapraszamy na portal IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.11.10, 12:28
          Zapraszam na nasz portal www.gabinety-kosmetyczne.net , jest to portal na którym w łatwy sposób odnajdziesz gabinety świadczące usługi kosmetyczne z Twojej okolicy, zapoznasz się z opiniami na ich temat oraz mapką dojazdu. Oprócz tego ciekawe artykuły z branżowe.
        • Gość: marta p. Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? IP: *.adsl.inetia.pl 14.12.14, 22:41
          ja też do lat korzystam z gabinetu Ingenium i uważam że pani Kasia jest nie tylko rzetelnych kosmetologiem ale wspaniałym i bardzo sympatycznym człowiekiem! Nie tylko pracuje ale też działa charytatywnie na rzecz zwierząt i dzieci. Po każdej wizycie czuje się nie tylko piękniejsza ale i mądrzejsza. Jeśli pani to czyta, pani Kasiu to niech pani wie że uwielbiam panią!!!!!
    • Gość: bilaBabonga Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.10, 18:22
      jak chcesz tanio i solidnie wykonać zabiegi kosmetyczne to polecam
      ci Gabinet Ingenium na ławicy, naprawdę wysoki poziom a ceny wrecz
      śmiesznie niskie np. depilacja laserowa 99 zł za kążdą część ciała.
      ja sobie zrobiłam bikini i jestem bardzo zadowolona :) polecam
      • Gość: x wklej zdjęcie, inaczej nie wierzę! IP: *.unitymediagroup.de 19.05.10, 00:12
        Przysięgam, jestem babą i nikomu więcej nie pokażę ;)
      • give3 Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? 24.06.11, 15:39
        NIE POLECAM saloniku urody Orchidea na os. Stare Żegrze 37
        właśnie wróciłam z manicure japońskiego i oto moje wrażenia:
        -paznokcie błyszczą się nierównomiernie, gł. na środku, po bokach chyba szkoda było pasty pani kosmetyczce
        - spiłowanie nie równe i nie wykończone

także po powrocie do domu pilniczek i poprawianie po specjalistce
        • Gość: Basia Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? IP: 31.61.163.* 24.01.12, 02:03
          To w takim razie powiedz co i gdzie polecasz? Ja tez jestem perfekcjonistka - tak jak Ty - i jeszcze nigdzie w Poznaniu nie byłam zadowolona z manicure. Bo ja mam takie paznokcie, że jak jedna zadziorka mi się zrobi, to potem tak przeszkadza i denerwuje i paznokieć obgryziony. Mnie, tak jak i Ciebie "Give3" tez ciezko zadowolic.
          • ivonn44 Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? 22.07.14, 12:50
            ja polecam salon PERŁA przy ulicy Głogowskiej. Super dokładna i przesympatyczna właściciela.
    • ollamonolla Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? 14.09.10, 14:55
      polecam ta stronke www.groupon.pl/in/.Cw5MFQ mozna kupic bony za polowe ceny albo nawet taniej idea polega na tym iz np salon kosmetyczny daje upust na zabieg pod warunkiem ze z promocji skorzysta wieksza liczba osob. Ja np kupilam bon na mikrodermabrazje w salonie vis za 45 zl a normalnie koszt byl 120 zl. Oferty sa aktywne 1 lub 2 dni i codziennie pojawiaja sie nowe... nietylko do kosmetyczki (ale to najczesciej) czesto jest tez fryzjer, restauracja, kiedys byl paintball, w dodatku za kazda polecona osobe ktora kupi bon dostaje sie 10 zl. Ja narazie nazbieralam 20 zl, ale niecaly miesiac jestem zarejestrowana:) mozna wybrac dowolne interesujace nas miasto. Najwiecej ofert pojawia sie w Warszawie, Krakowie, Poznaniu, Wrocławiu, sa po 2-3 dziennie. W innych miastach po 1-2. Po zarejestrowaniu mozna dostawac na meila aktualne oferty z podanego przez nas miasta.
    • Gość: Anka Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? IP: 95.108.47.* 24.09.10, 09:23
      www.margaretmadey.pl
      • afryka2000 Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? 26.09.10, 21:05
        Ja polecam p. Honorate salon kosmetyczny na Polwiejskiej, maly przytulny salonik. Regularnie korzystam z henny i regulaci brwi, a raz po raz mam zabiegi na twarz robione (oczyszczanie twarzy). A 5 lat temu mialam slub i robila mi makijaz ktory utrzymal mi sie do samego rana.
        • karooina Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? 02.10.10, 11:52
          ja ostatnio skusiłam się na mikrodermabrazję diamentową. Ogólnie to od zawsze mam problemy z cerą. Przede wszystkim od nadmiaru łojotoku robi mi się dużo zaskórników. Moje rozszerzone pory i kilka małych blizn potrądzikowych też nie wyglądały zawsze najlepiej :/ z zabiegu jestem bardzo zadowolona, przede wszystkim nic nie bolało ( tak jak przy manualnym oczyszczaniu skóry). byłam dopiero na jednym zabiegu, ale mam zamiar zrobić sobie kilka w serii, bo wiadomo, że kilka takich zabiegów da mi lepszy efekt. Zabieg wykonywałam w salonie na ul. Żydowskiej. Dlatego z czystym sumieniem mogę polecić :) myślę, że też były byście zadowolone bo salon jest na poziomie.
          • Gość: Angela Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? IP: 95.108.44.* 05.10.10, 21:07
            A ja polecam nowo otwarty gabinecik mojej znajomej :):):) Z czystym sercem mogę polecić ponieważ mam gwarancję profesjonalnej obsługi, doświadczenia, super atmosfery i szerokiej oferty zabiegów. Gabinecik mieści się na ulicy Grunwaldzkiej w Poznaniu, www.kosmetyka-podologia.pl.
            • marta-ruda Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? 08.10.10, 19:55
              ja wlasnie ostatnio skusilam sie na wizyte u kosmetyczki w domu prywatnie, zeby zrobic sobie paznokcie. i jestem straaasznie zawiedziona. skusila mnie tylko i wylacznie bardzo niska cena, a akurat teraz nie bylam przy forsie. teraz nie dosc ze stracilam ta kase, paznokcie zaczely mi odpadac to jeszcze musze wydac ponownie na zdjecie poprzednich i zrobienie zupelnie nowych :/ dlatego nie polecam takich niesprawdzonych eksperymentow. kiedys chodzilam do salonu Magia na Zydowska. z przyjemnoscia spowrotem tam wroce, bo bylam bardzo zadowolona i tam kosmetyczka nigdy nie odwalila mi takiej chaly.
              • Gość: kokolino Salon Orchidea na Starym Żegrzu 37 IP: 95.108.32.* 24.10.10, 00:47
                Polecam Kasie i Honorate prowadza salon na Ratajach maja przystepne ceny i promocje fajnie urzadzone i czysto
                • Gość: ks Re: Salon Orchidea na Starym Żegrzu 37 IP: *.icpnet.pl 02.09.11, 22:50
                  Salon Orchidea na Starym Żegrzu - trzymajcie się od niego z daleka! nie polecam! byłam u Pani Kasi na oczyszczaniu - nie dosyć, że chyba się gdzieś spieszyła - cały zabieg oczyszczania trwał jakieś 45min!?!?! wszystko zrobione "na odpie... to do tego buzia po zabiegu była nienaturalnie opuchnieta i poraniona (a nie było to moje pierwsze oczyszczanie) i oczywiście bardzo niedokładnie oczyszczona...niestety duuży minus i nie polecam!!
                  • Gość: elwi364 Re: Salon Orchidea na Starym Żegrzu 37 IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.09.11, 13:00
                    witam...ja natomiast do Pani Kasi jezdze juz ponad 2 latka chociaz musze przejechac prawie cale miasto to warto,inaczej zrezygnowalabym tym bardziej,ze niedaleko mnie jest kilka salonow kosmetycznych.Robie w tym saloniku rzeski,oczyszczenie twarzy,mikrodermabrazje i henne i nienarzekam na profesjonalizm poniewaz niema najmniejszego powodu by to robic...JESTEM BARDZO ALE TO BARDZO ZADOWOLONA...Pozdrawiam
                  • Gość: Zadowolona Re: Salon Orchidea na Starym Żegrzu 37 IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.04.12, 17:31
                    Ja gorąco polecam salonik orchidea, nie moge powiedzieć nic złego....o Pani Kasi.
                • Gość: KIRDZIS Re: Salon Orchidea na Starym Żegrzu 37 IP: 79.97.247.* 05.09.11, 23:47
                  Witam,miałam jakiś czas temu problemy z cerą i od kilku lat chodze na zabieg twarzy do Orchidei na Starym Żegrzu. Mogę z ręka na sercu stwierdzić fakt,iż kosmetyczka mi wyprowadziła buzie . Chodze do p. Kasi juz 2 rok i używam kosmetyków przez nią poleconych. Konsultacja jest b ważna. Jeśli chodzi o hennE i regulacjeto tez lubię tam robić. Myśle,ze kazdy znajdzie sympatyczna osobe dla siebie. Polecam Salon Orchidea na Ratajach
                • Gość: Iza Re: Sekrety Urody IP: *.echostar.pl 25.08.13, 13:38
                  polecam Panią Alicję z Sekretów Urody robi super masaże, a zabiegi na twarz rewelacja , mają dużo fajnych rzeczy w ofercie, a salon pięknie urządzony i jest w nim tak domowo -super
                  są na .os Na Murawie 8/2 w Poznaniu a to jest ich strona : www.sekrety-urody.eu
                  • zimochm Re: Sekrety Urody 25.11.14, 20:53
                    a opinie o nich mozna poczytac tutaj Sekrety Urody
              • Gość: kokolino Orchidea na Stare Żegrze37 IP: 95.108.32.* 24.10.10, 00:48
                Polecam Kasie i Honorate prowadza salon na Ratajach maja przystepne ceny i promocje fajnie urzadzone i czysto
                • Gość: gość Re: Orchidea na Stare Żegrze37 IP: *.icpnet.pl 23.08.13, 00:46
                  Wykupiłam grupon na manicure hybrydowy... nie polecam. Pani co prawda miła, ale musiałam długo czekać, bo była zajęta rozmową z kimś i dopijaniem kawy. Jeśli chodzi o zabieg to nie był wykonany tak jak powinien - niedokładnie, nierówno (brałam francha) i lakier krótko się trzymał.
                  • Gość: Fryzjerka Re: Orchidea na Stare Żegrze37 IP: *.centertel.pl 17.10.13, 03:21
                    No tak..., groupon, jak zwykle klientki są niezadowolone z groupona...., pewnie laska spijała kawke, bo przyszłaś za wczesnie lub spóźniona... jak większość klientek szukających okazji....zamiast pisac na forum, polecam z korzystania z reklamacji... wtedy przynajmniej wiadomo ,czego się spodziewa klientka... żenada...
              • Gość: maaritkaa Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.01.11, 15:21
                mogę polecić swoją kosmetyczke P. Martę. miła babeczka, fachowo podchodzi do sprawy ;) salon mieści się na ul. Wilczak. jest połączony z fryzjerem ale u fryca tam jeszcze nie byłam. musze kiedys wyprobować
                • Gość: monika Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.14, 21:44
                  Jak na razie co prawda korzystałam tylko z botoksu ale efekty rewelacyjne..mąż zauważył:) a to dzięki klinika-esthetique.pl/. To co teraz proponują takie zabiegi to coś niesamowitego...Bardzo profesjonalne podejście..na prawdę dbają o klienta ..nie zawiedziesz się.
              • Gość: Asia Re: Sekrety Urody www.sekrety-urody.eu IP: *.echostar.pl 25.08.13, 13:35
                polecam Panią Ewelinę z Sekretów Urody robi super makijaż permanentny i fajne paznokcie,wiem że specjalizuje się tez w pedicure leczniczym . Gabinet jest na os Na Murawie 8/2 niedaleko Castoramy.
                www.sekrety-urody.eu
        • Gość: Gosia Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? IP: *.echostar.pl 25.08.13, 13:32
          polecam Panią Ewelinę z Sekretów Urody . os Na Murawie 8/2 blisko Castoramy.
          www.sekrety-urody.eu
          • Gość: gość Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.13, 07:18
            "polecam Panią Ewelinę z Sekretów Urody robi super makijaż permanentny i fajne paznokcie,wiem że specjalizuje się tez w pedicure leczniczym . Gabinet jest na os Na Murawie 8/2 niedaleko Castoramy.
            www.sekrety-urody.eu "

Ale autoreklama. Co 5 minut tego samego dnia pochwały o tej samej osobie. Chyba kiepsko idzie skoro taka autoreklama. Już lepiej aby ten ktoś rozmawiał sam ze sobą, mniej podejrzeń....Żenada
        • Gość: ewcia Re: Sekrety Urody IP: *.echostar.pl 25.08.13, 13:46
          Hej jak do fachowych a przy tym miłych kosmetyczek to tylko do Sekretów Urody, zakochałam się w tym miejscu. Obsługa super, kosmetyki rewelacja zawsze jest miło i nie mają wygórowanych cen , wiec polecam na 100% . www.sekrety-urody.eu
      • Gość: Gosia Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? IP: *.echostar.pl 25.08.13, 13:32
        polecam Panią Ewelinę z Sekretów Urody . os Na Murawie 8/2 blisko Castoramy.
        www.sekrety-urody.eu
    • Gość: Monia Re: Orchidea na Stare Żegrze37 IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.12.10, 10:39
      ja zrobiłam sobie rzęsy w studio na ul. Ugory 77,super zamiast 330zł zapłaciłam 150zł, bo wylosowali mnie w promocji jakie mają co dwa tygodnie,byłam w szoku jak do mnie zadzwonili, polecam to miejsce, teraz przed Sylwestrem ma byc jakies losowanie z promocjami
      • Gość: krysia Re: IP: unknown 07.12.10, 11:56
        ciekawe... czy mi się wydaje? czy ostatnie kilka postów napisane jest przez tą samą osobę...?
        • Gość: Madzia Re: IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.12.10, 22:38
          Witam, wystarczy laptop na recepcji i prośba do klientki o wpisanie opinii. To zdaje egzamin i polecam do każdego salonu kosmetycznego.Jeżeli chodzi o oczernianie konkurencji to myśle podobnie jak wiekszośc Pań kosmetyczek- to konkurencja
          • Gość: aga Re: IP: 95.108.44.* 31.12.10, 00:07
            macie rację :) To jakaś żenada. Nie ukrywam, że sprawdzając nowe miejsce zawsze wchodzę na fora poznać opinie innych ludzi, ale od jakiegoś czasu to wszystko to jest moderowane i widać walkę konkurencji - trochę to śmieszne !!
          • walk-iria Re: salon kosmetyczny w Poznaniu 07.01.11, 13:50
            Ja już przetestowałam wiele salonów kosmetycznych w Poznaniu. Mam takich swoich trzech faworytów :P Ale najbardziej z tych trzech lubię i polecam galerię image. Bardzo przyjemny salonik, obsługa na wysokim poziomie. Ceny przystępne - co na moją studencką kieszeń jest ważnym argumentem :P www.galeriaimage.pl
            • Gość: zosia Nie Orchidea!! IP: *.adsl.inetia.pl 02.09.11, 16:42
              Moją wizytę w tym salonie oceniam jako niezwykle żenującą.
              Sympatię Pani Kasi w skali od 0-10 oceniłabym na -5.
              Jakoś wykonania usługi? Szkoda słów...
              NIE POLECAM!
              • Gość: MonikaR Re: Nie Orchidea!! IP: *.icpnet.pl 06.09.11, 13:57
                Witam, ja z kolei wizytę w salonie oceniam bdb. Jestem zadowolona z usług jak i uprzejmości P. Kasi. Myślę, że fałszywe oskarżenia można 'przykleić' do każdego..A jak wiadomo..Konkurencja nie śpi :]
              • Gość: avon84 Re: Nie Orchidea!! IP: *.icpnet.pl 09.09.11, 17:58
                Moim zdaniem p. Kasia jest profesjonalistką, zawsze wychodzę z salonu bardzo zadowolona, ceny są przystępne i do tego miła atmosfera. Z czystym sumieniem mogę ją polecić.
                • Gość: asia Re: Nie Orchidea!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.12, 19:57
                  PRZESTRZEGAM I NIE POLECAM! KIEPSKI PROFESJONALIZM NO CHYBA ZE DO WYKWINTNYCH ZABIEGOW KTOS ZALICZYA BRWI,HENNA,PAZNOKCIE CZY MIKRODERMOBRAZJE. POZA TYM NIEMILA TA SZEFOWA,NO CHYBA ZE NIE MAMY WIEKSZYCH ŻADAN I JESTESMY POD JEJ DYKTANDO I WYMAGANIA. NIE POLECAM BO TA KOBIETA NIE JEST POD KLIENTOW TYLKO KLIENTKI POD NIA!
                  • Gość: kosmetyczka Odp IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.12, 11:20
                    Witam Panią z Budzynia, co spozniła się 2 razy na zabieg z kuponu. Raz 30 min potem godzine i próbowała z namówić moją masazystke,by zamienic zabieg z kuponu na masaz bo ja sama miałam Panie i prace a masazystka akurat była wolna....niestety sie nie zgodziłyśmy....Mysle,ze nie ja jedyna mam klientów z kuponu co nawet nie uprzedzą,ze sie spoznią czy nie pojawią....
                  • Gość: Orchidea polecam Re: Nie Orchidea!! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.02.12, 14:09
                    Jezuuu,co za drastyczna odpowiedz, ciekawi mnie,ze ludzie maja czas na siedzenie w internecie i oczernianie innych. Szkoda,ze z 10 osób chce sie wystawic 2 pozytywną opinie a reszcie negatywną.Na negatywne wypowiedzi ludzie sa chętni. Ludzie z kuponów spóźniają się, nie uprzedzą, nie zadzwonią,że sie spóźnią lub ,ze sie wogóle nie pojawią. Czas zabiegu zależy od skóry i często klienci z kuponów to typowi "Łowcy okazji" szukający oferty i potrafiący przejechać pół Poznania,żebym zapłacić 5zł nie szanują czyjegoś czasu. Sama prowadze salon kosmetyczny,nie wspomne już o restauracjach,gdzie ludzie kupują po 30 kuponów i chcą z tego np chrzciny wyprawiać...a potem negatywne opinie na temat restauracji...skad sie biorą tak drastyczne wypowiedzi i pomysły?Poza tym dobrze,że kosmetyczka nie pozwoli sobie wejść na głowe,są tez stali klienci i 3ba szanować czyjś czas . Kosmetyczka tez człowiek,a nikt gorszy,że musi być "pod klientem"...Pozdrawiam
              • Gość: Basia Re: Nie Orchidea!! IP: 31.61.163.* 24.01.12, 02:09

Zosia! Żenujące jest to , że się na skali nie znasz
                • Gość: niezadowolona Re: Nie Orchidea!! IP: *.icpnet.pl 07.02.12, 22:44
                  Byłam w Orchideii na zabiegach wykupionych na gruponie, czy innym tego rodzaju portalu. W zestawie mialam mikrodermabrazję( ktora trwala o zgrozo 5 min!), peeling kawitacyjny( 7 min) maseczke(15 min). Ogolnie w gabinecie siedzialam 30 min łaczenie z oczyszczaniem twarzy przed samym zabiegiem. Chyba dalszy komentarz jest zbedny!
                  • Gość: ja Re: IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.02.12, 17:20
                    Mikrodermabrazja trwa od 5 do 10 min przy samej twarzy bez szyi i dekoldu, peeling kawit od 5 do 10 w zaleznosci od podraznienia cery po zabiegi i rodzaju cery....przy wrażliwej jeszcze krócej....maseczka od 10 -15 min.... Panie mysle,ze jak dłuzszy zabieg to bardziej efektowyny,przy czym pisza na forach potem ,ze maja strupy i wypryski na twarzy po....ciezko kazdemu dogodzic ,czas i intensywnosc zabiegu dobierana jest do cery,ciezko przy naczynkach hartac skore 2o minutowa mikrodermabrazja... tym bardziej przy inwazyjnym zabiegu... pozdrawiam. Kosmetyczka
                  • Gość: wkurzona Re: Nie Orchidea!! IP: *.xdsl.centertel.pl 13.02.12, 00:36
                    Ja sprezentowałam groupon szwagierce... teraz mi wstyd!! PEELING TRWAŁ MOŻE Z 15 MINUT... MOŻE 10!! a miał byc na twarz szyję i dekolt... + serum , maseczka i regulacja brwi! serum wogóle nie było a o regulacji powiedziała,że zaleca zapuszczac! ha ha porażka totalna!!
                    omijajcie z daleka
                    • Gość: ja Re: Nie Orchidea!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.12, 11:12
                      Peeling kawitacyjny trwa ok 15 min zalezy od cery,maseczka od 10-15 min. Niestety klientką z kuponów jst ciężko dogodzić. Kosmetyczka
                    • Gość: !!! Orchidea IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.02.12, 14:37
                      A skąd Pani wie, ile powinien trwać zabieg?Z etgo co wiem,to kosmetyczka dobiera go do rodzaju skóry jak i fryzjerka rozjaśniacz do koloru włosów. A czemu Pani nie poszła z tym do kosmetyczki by wyrazić swoje niezadowolenie?Klient płaci to wymaga, ja bym o tym powiedziała i postawiła sprawe jasno zamiast tracić czas na necie. Poza tym lepiej jak kosmetyczka czy wizażystka powie,żeby zapuścić niż usuwać coś czego nie nie?Potem Panie skubiecie te brwi i na stare lata ich nie ma i zostaje jedynie zrobić pernamentny. Poza tym gęste i szerokie brwi sa teraz na topie...
                      • Gość: Zuzza Re:A ja polecam Sekrety Urody IP: *.echostar.pl 25.08.13, 13:42
                        www.sekrety-urody.eu . A ja polecam panią Ewelinę z Sekretów Urody robi super makijaż permanentny mega dobrze rzęsy. Paznokcie trzymają mi się od niej zawsze terminowo, fajne bo mają i OPI i Shellaca mają salon na os Na Murawie 8/2 blisko Castoramy.
                    • Gość: PRAWDA! Odp na bzdury!!! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.02.12, 21:08
                      Pani wkurzona, zgodna i niezadowolona, wiecie po co jest to forum?Jest konkretne pytanie!!!gdzie dobra kosmetyczka w Poznaniu???Ludzie chcą tylko to wiedzieć,a nie czytac jakies brednie,jak macie pretensje do kosmetyczek, fryzjerów ito to dzwoncie do nich i jedźcie załatwiać reklamacje i napomnieć swoje zadowolenie. Wychodząc z salonu udajecie zadowolone a taka osoba skąd potem ma wiedzieć,że jest coś nie tak?Ładnie to tak za plecami smarować komuś tyłek???Poza tym ile można dawać jednego i tego samego meila. Szkoda ,że jak jesteście zadowolone nie wystawiacie komentarzy...może wystawcie zgodnie z pytaniem która jest dobra w Pzniu???Nie wspomnie o klientach z gruponów, co łapią okazje i na paliwo wydadzą więcej...i nie wracają bo wolą zwiedzać pół miasta za okazją i oczerniac ludzi...
                    • Gość: JUPPI Polecam Orchidea!! IP: *.ip.netia.com.pl 16.11.13, 15:49
                      JESTEM ZADOWOLONA Z USLUG KOSMETYCZKI Z ZAKLADU ORCHIDEA JESTEM STALA LIENTKA OD LAT I NIKT MI NIE POWIE ZE JEST INACZEJ
                  • Gość: ??? Orchidea IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.02.12, 15:11
                    A Pani do każdego z kuponem idzie z zegarkiem w ręce????
                  • Gość: klientka Re: Nie Orchidea polecam IP: *.wspia.poznan.pl 22.04.12, 12:38
                    no i zbędny!Kupony,kupony,osoby z kuponow czesto gesto wymagaja bog wie czego! Ja nie jestem z kuponow a jestem zadowolona z Orchidei!
                  • Gość: Zadowolona Re: Polecam Orchidea!! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.04.12, 17:28
                    Jestem w szoku tym co konkurencja wypisuje. Uważam ze kosmetyczka z salonu Orchidea jest przesympatyczna i dokładna w swoich działaniach, nie spotkało mnie żadne przykre zdazenie w tym salonie i zawsze wracam bo jestem wierną klientką i do Pani Kasi i Eweliny.
                    • Gość: Sandra Polecam Orchidea!! IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 30.04.12, 11:05
                      Ja moge polecic tez szczerze ten salon i fajny klimat.
                  • Gość: MiskA orchidea Polecam IP: *.wspia.poznan.pl 03.06.12, 09:31
                    Pani Kasia i Ewelina sa bardzo cieple i sympatyczne a klikat saloniku jest uroczy bardzo zadowolona z masazy i zabiegow na twarz polecam!
            • Gość: Amela Re: salon kosmetyczny w Poznaniu IP: *.wtvk.pl 24.04.13, 18:53
              Też tam byłam, moim zdaniem niemiła obsługa. Robiłam pasemka blond z brązowych na całej głowie. Po wyjściu od fryzjera od razu wyglądały jakbym miała -miesieczny odrost.... niestety. Musiałam juz po tygodniu dofarbować, i trafiłam na salon Eden na Naramowicach, poprawili mi tam i mogę polecać z czystym sumnieniem.
              • Gość: ewcia Re: salon w Poznaniu - tylko Sekrety Urody IP: *.echostar.pl 25.08.13, 13:45
                Hej jak do fachowych a przy tym miłych kosmetyczek to tylko do Sekretów Urody, zakochałam się w tym miejscu. Obsługa super, kosmetyki rewelacja zawsze jest miło i nie mają wygórowanych cen , wiec polecam na 100% . www.sekrety-urody.eu
            • gosiaczek0408 Re: salon kosmetyczny w Poznaniu 31.01.14, 13:12
              Drogie Panie,
              Polecam salon kosmetyczny "Margaret" na ul. Górki 9 (Górczyn). Przemiła atmosfera, kawusia i ciacho, obsługa od stóp do głów (diagnoza skóry oraz paznokci, pielęgnacja gabinetowa i domowa). Panie kosmetolożki pracują tam na profesjonalnych produktach. Śmiało mogę polecić: www.margaret-poznan.pl
              • Gość: biedrona Re: salon kosmetyczny w Poznaniu IP: *.icpnet.pl 17.06.14, 15:45
                Ja salonu Margaret na ul. Górki w Poznaniu - NIE POLECAM! Przynajmniej jesli chodzi o manicure i pedicure. Trafiłam raz - wiecej niestety nie wróce. Ciemny kolor lakieru nałożony bezpośrednio na płytke powodując jej odbarwienie. Mało tego wokół paznokcia kolor wyjechany na skórki, próba usunięcia nadmiaru patyczkiem skonczyła sie na marnym efekcie - paznokcie wygladają gorzej niż ja sama sobie je amatorsko pomaluje. Ponadto nawet opiłowanie paznokcia z pozostawionymi "resztkami"... Masakra! Na dłoniach z kolej cztery warstwy lakieru bo pani nie mogła pozbyc sie smug - nawet po godzinie uszkodziłam lakier probując wyciagnac klucze z torebki... Podsumowujac - NIE POLECAM, a szkoda - bo panie rzeczywiscie sympatyczne...
              • Gość: magdalena Re: salon kosmetyczny w Poznaniu IP: 195.20.110.* 18.07.14, 16:57
                Nie POLECAM Impresje na Os. Orła Białego... byłam na paznokciach i ZARAZIŁAM SIE JAKĄS ŁUSZCZYCĄ (Lekarz na szczęsciue już mi pomógł) DZIEWCZYNY UWAŻAJCIE NA TEN ZAKŁAD... nie polecam!!!! kosmetyczka która nie ma zielonego pojęcia o higienie!
              • Gość: MAGDALENA Re: salon kosmetyczny w Poznaniu IP: 195.20.110.* 18.07.14, 17:27
                SALON URODY IMPRESJE U JUSTYNY NA ORŁA BIAŁEGO 5 ZARAZIŁAM SIĘ JAKĄS ŁUSZCZYCĄ!!! NIE POLECAM NIE IDZCIE TAM! NIE POLECAM... BRAK POJĘCIA O HIGIENIE!
                • Gość: kasia Re: salon kosmetyczny w Poznaniu IP: *.internet-solacz.net 30.07.14, 01:31
                  a ty nie masz koleżanko pojęcia o chorobach, trochę edukacji by się przydało pisząc takie bzdury wprowadzasz ludzi w błąd i szerzysz głupotę - łuszczycą się nie można zarazić
        • Gość: madzia Re: IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.12.10, 22:41
          Panią Krysie serdecznie zapraszam na ul.Ugory 77
        • Gość: gość Orchidea w Poznaniu - nigdy w życiu!!!!! IP: *.icpnet.pl 21.03.11, 16:04
          Patrząc na opinie zachwalające ten salon, widać wyraźnie, że są one pisane z tego samego IP. Ta sama osoba je umieszcza, najpewniej sama właścicielka salonu. Sądząc po "przekłÓwaniu" uszu widniejącym na ulotce, to równie dobrze może mieć "fachlarze" z rzęs.
          Do rzeczy.
          Sama pani kosmetyczka jest antyreklamą swoich umiejętności. Spalona solarium twarz, wyskubane brewki, zbyt mocna i ciemna henna. Cera z problemami, niedobrze oczyszczona. No nic, powinnam już wtedy stamtąd iść, ale skusiłam się.

Miałam tam zabieg mikrodermambrazji diamentowej. Nie był to mój pierwszy zabieg na twarz tego typu, więc wiedziałam, jakie mogą być następstwa - zaczerwienienie twarzy, nadrważliwość.

Ale to co zafundowała mi pani Kasia, było istną katorgą.

- bardzo się gdzieś spieszyła, bo zabieg trwał dosyć krótko, za to energicznie. Na tyle, że czułam ból nie od samego działania urządzenia, ale od uderzania nim o skórę. Zupełnie, jakby robiła zabieg mikrodermambrazji jakiejś skórzanej kanapie. Bez wyczucia, bez wrażliwości. Skóra piekła.
          - na skórze policzków, zaraz pod oczodołami, gdzie skóra właściwie nie ma pod spodem otoczki tłuszczowej i opina kość policzka, zrobiła mi RANKI, normalnie zdarta skóra, która w tym miejscu przez dwa dni była mocno czerwona, potem normalnie zrobiły się strupki.
          - na drugi dzień dostałam kilka drobnych wyprysków, twarz nadal była czerwona, każdy krem, nawet chłodzący, powodował pieczenie skóry.
          - twarz przez dwa dni była lekko opuchnięta. mam wysoki próg bólu, ale bez przesady....takie działanie musiało tak się zakończyć.

Jednym słowem - NIGDY WIĘCEJ do Orchidei.

Po zabiegu mikro, jaki miałam rok temu, twarz wyglądała fantastycznie: delikatnie rozjasniona, świetlista, rozpromieniona. nie było żadnego złuszczania skóry, żadnego zaczerwienienia, pieczenia. Gdyby nie to, że nie ma już tego zakładu, bo tamta kosmetyczka wyjechała do Warszawy, poszłabym od razu tam - a tak - loteria. Oparłam się na opiniach z netu i mam.

Dziewczyny - omijajcie zakład szerokim łukiem - przynajmniej jeśli chodzi o mikro.

Żenada!

• Gość: ReminaX Re: Orchidea w Poznaniu - nigdy w życiu!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.11, 23:57
            Nie wiem kim Pani jest i co chce osiągnąć tak radykalną opinią,ale ja jestem zadowolona z Pani Kasi usług i otoczenie w którym się obracam również... Kosmetyczka zawsze uprzedza ,żeby po mikrodermabrazji się nie opalać i nie wystawiać twarzy ani na Słońce ani do sauny itp i uzywać kremów z filtrami. Ja zostałam o tym wszystkim poinformowana i dostosowałam się do tego. Myślę,ze każda skóra reaguje inaczej. Kiedyś miałam robiony wosk i uprzedzono mnie żebym nie szła na solarium miałam poparzoną skóre więc powinnam mieć pretensje do kosmetyczki???Najprościej w ten sposób. Ale zawsze znajdzie się ktoś kto musi...Uważam,że jest Pani w błędzie i nie na forum powinna Pani to pisać,ale samej swojej kosmetyczce to powiedzieć...a jesli chodzi o solarium to jest każdego indywidualna sprawa...i jeśli kosmetyczka nie ma buzi oczyszczonej lub zrobionych paznokci oznacza to,że ma tyle pracy ,że nie ma czasu na siebie podobnie fryzjerka"Szewc bez butów chodzi..."
          • Gość: ReminaX Re: Orchidea w Poznaniu - nigdy w życiu!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.11, 00:08
            Myśle,ze ma Pani za dużo czasu na szukanie błędów w ulotkach polecam ogladanie magazynów i dzwonienie do redakcji z skargą na błedy buuuhhhha haaaa!!! A może Pani to znowu konkurencja,no ładnie!!!
          • Gość: MonikaR Re: Orchidea w Poznaniu - Polecam IP: *.icpnet.pl 06.09.11, 14:23
            Ja jestem szczerze zadowolona z usług P. Kasi. A to jak wygląda to chyba jest sprawa, nie ocenia się książki po okładce. A Pani hmm.. Jak ma takie poważne problemy z cerą, to niestety idzie się na konsultacje do dermatologa- kosmetyczka nie jest cudotwórczynią..Zastanawia mnie tylko fakt,że przeszła P.taką katorgę po opisie nawet śmie stwierdzić, że 'drogę krzyżową' a nie pisnęła P. słowikiem iż coś jest nie tak..Ze boli, że niby źle itd...Bla, bla..
          • Gość: Zgodna Re: Orchidea w Poznaniu - nigdy w życiu!!!!! IP: *.xdsl.centertel.pl 13.02.12, 00:17
            Zgadzam się w 100 %. Kupiłam przez groupon kupon na zabieg peeling kawitacyjny twarzy,szyi i dekoltu z serum,maseczką i regulacją brwi.
            Niestety tak się złożyło,że nie mogłam na niego iśc ponieważ nie jestem z Poznania... ale sprezentowałam kupon szwagierce.
            I tu się zaczyna...
            Okazało się,że wszystko trwało ok 30 minut!! Peeling był ale totalnie na odwal, tylko twarzy bo chyba nie chciało się pracowac "kosmetyczce" o szui i dekolcie zapomniała!
            maseczkę nałożyła na 15 minut więc w sumie sam peeling trwał też koło 15 minut.
            Serum... hmm... nie było!
            a o regulacji brwi "wykwalifikowana kosmetyczka" powiedziała,że teraz zaleca klientkom zapuszczanie... ha ha ha
            Żenada totalna... aż wstyd!!! S
            zwagierka stwierdziła,że nie mam czego żałowac!!
            OMIJAC Z DALEKA!!!!OMIJAC Z DALEKA!!!!!!!!OMIJAC Z DALEKA!!!!!!!!!!!OMIJAC Z DALEKA
            • Gość: ksometyczka Re: Orchidea w Poznaniu - nigdy w życiu!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.12, 11:16
              Z tego co pamiętam ta Pani, bała się regulacji i sama twierdziła,że jest niepotrzebna, z tego wzgędu ,że ma mało włosów...,jak mozna regulowac cos, czegop nie ma???a z kuponem obódziła się dzień przed, klientka z Konina pytała się czy można takie maseczki kupić normalnie w sklepie i serum , oczywiście odp była prosta,gdyby można było to nie byłoby salonów kosmetycznych....poza tym jak widać serum było skoro się pytała....
              • Gość: anonim Re: Orchidea w Poznaniu - nigdy w życiu!!!!! IP: *.milczanska.net 15.03.14, 14:19
                Owszem, Pani Kasia bardzo sympatyczna, ale również wści...ka. Regulacji, faktycznie u mnie też się bała. I co gorsza - brak sterylności !!! I po depilacji wyszły mi zmiany na nogach, a nigdy wcześniej aż tak nie miałam ! I po mikrodermabrazji na twarzy. NIE POLECAM !
                • Gość: Kaja Re: Orchidea w Poznaniu Polecam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.14, 09:15
                  A kiedy byłaś?Może kosmetyczka się zmieniła, bo ja tam byłam i gdyby nie to,że się wyprowadziłam nadal bym chodziła. Ja miałam depilacje w rękawiczce i masce, patyki o wosk jednorazowe a mikro tez miałam robione miałam po prostu skóre podrażnioną, a byłam zdziwiona ,że w rękawiczce i masce, bo miałam wrażenie,że się przydzi mnie,ale wyjaśniła mi,że to wymogi i higiena. Nie odczułam żeby była wścibska, wygadana to fakt,ale to lubię bo kiedyś byłam u innej i była masakrycznie paniusiowatą damą. A to taka normalna dziewucha poza tym czy poszłaś jej o tym powiedzieć?I się pokazać?3ba było od razu iść a nie zwierzać się na forum. Z regulacji jestem zadowolona, bo nie zrobiła mi cienkich jak inne kosmetyczki, a lepiej mniej niż więcej i lepiej słabsze niż mocniejsze markery na twarzy. A z tym stanem zapalnym to albo jedno albo drugie, dziwne jest to co napisałaś.
                • Gość: Kaja Re: Orchidea w Poznaniu Polecam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.14, 09:17
                  po za tym wiesz, po depilacji i mikrodermabrazji jest się zawsze czerwonym ,ameryki nie odkryłaś...
            • Gość: Opinia Re: Orchidea w Poznaniu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.02.12, 15:14
              A Pani już się wypowidała...ile można tego samego posta pisać?Zaprezentowała Pani kupon szwagierce a sama na nim była?Poza tym jak jest Pani z poza Poznania,to nie lepiej dopłacić troche i iść do kosmetyczki w swoich okolicach???za za ludzie... z tego co wiem, lepiej jak kaze zapuscić niż wszystkie wyskubać!!!hehe
            • marzena1a1 Re: Orchidea w Poznaniu - nigdy w życiu!!!!! 17.02.12, 21:28
              Po co się wypowiadasz jak była szwagierka, to ona powinna się wypowiedzieć nie ty. Co taka zirytowana jesteś? A szwagierka pewnie odpala licznik czasu za każdym razem jak gdzieś wyjdzie, hihhi. Pewnie jak wyjdzie na kawę to liczy czas zaparzania kawy, a ciekawe w jakim czasie pije - pewnie sączy pół dnia, hihi. Poza tym darowanemu się nie zagląda i zamiast podziękować to jeszcze pretensje do Ciebie ma - co za szfagierkę masz?
              Ja byłam dzisiaj na m. hybrydowym shellac i jestem bardzo zadowolona, a kosmetyczka całkiem normalna i miła.
              • wole13 Orchidea polecam. 20.02.12, 14:16
                Dokladnie,po co sie wypowiadaja takie zepsuty osoby. Jestem stala klientka Pani Kasi . Jest bardzo sympatyczna i milo sie rozmawia i jest porfesjonalna. Korzystam z uslug Pani Kasi i polecam. Przyemny salon.Konkurencja nie śpi.Dada
              • Gość: klientka Re: Orchidea w Poznaniu -polecam IP: *.wspia.poznan.pl 22.04.12, 12:33
                No właśnie ,ma Pani racje! Absolutnie się zgadzam,nie rozumiem po co Ci ludzie się wypowiadają!Polecam Panią kasie!
            • Gość: klientka Re: Orchidea w Poznaniu -odp polecam! IP: *.wspia.poznan.pl 22.04.12, 12:36
              Leży pani z stoperem na zabiegach?Brak słów! Gdybym miała z moją skóra robiona dermabrazję tak jak jest napisane na necie gwiazdo to bym wyszła pewnie bez twarzy! Czas zabiegu i intensywność jest dobierana do rodzaju skóry i jej problemów! Przeczytała gwiazda,że tyle i tyle i teraz pisze głupoty! gdyby to był masaż ciała to bym sie zastanowiła gdyby nie był pełną godzinę,ale zabiegi na twarz? Żenada! Ja polecam panią Kasie, jestem jej wierną klientką i nie mam nic do jej zabiegów,jestem zadowolona!!!
              • Gość: gosc Re: Orchidea w Poznaniu -odp polecam! IP: *.centertel.pl 14.01.13, 22:06
                wchodzenie w dupe klientkom z kuponów nie ma sensu one i tak nie wracają a wymagania tekie ,że szok, podjedzie taka najnowszą bejcą z kuponem za 29zł i paniusie zgrywa, żal dupe ściska!!!
          • Gość: zszokowana Re: Orchidea w Poznaniu - nigdy w życiu!!!!! IP: *.icpnet.pl 04.04.12, 15:25
            • Gość: Zadowolona Re: Orchidea w Poznaniu - Polecam!!! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.04.12, 17:26
              Jestem w szoku tym co konkurencja wypisuje. Uważam ze kosmetyczka z salonu Orchidea jest przesympatyczna i dokładna w swoich działaniach, nie spotkało mnie żadne przykre zdazenie w tym salonie i zawsze wracam bo jestem wierną klientką i do Pani Kasi i Eweliny.
              • Gość: natepna zadowolona Orchidea w Poznaniu - Polecam!!! IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 30.04.12, 11:06
                Szczerze jestem zadowolona z usług saloniku i podoba mi sie i obsługa i klimat.
      • Gość: kamila Orchidea bardzo fajny salon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.13, 19:42
        bardzo fajny salon obsluga super dziewczyny tez
    • Gość: Agnieszka Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? IP: 95.108.92.* 17.12.10, 17:18
      Salon Urody Margaret Madey ul. Starowiejska 1e/1 www.margaretmadey.pl
    • Gość: Joanna Polecam mSekret IP: *.icpnet.pl 23.12.10, 14:19
      Witam, ja polecam mSekret, odwiedzilam ich pierwszy raz w lipcu i od tamtej pory nigdzie indziej nie mam zamiaru chodzic. Zeby sie nie rozpisywac, obsluga rewelacyjna, jakosc zabiegow na najwyzszym poziomie. Wielka zaleta jest to iz wlascicielka jest kosmetologiem i rowniez wykonuje zabiegi, pozdrawiam Pania Malgorzate oraz pozostale Panie.
      • Gość: Aguilera Re: Polecam mSekret IP: *.icpnet.pl 27.12.10, 01:24
        Rownież polecam Msekret, jestem bardzo zadowolona zarówno z zabiegów jak i samej obsługi, Wszystko na najwyższym poziomie. Co miesiąc mają nowe promocje ( www.msekret.pl/promocje ) mają też kanał na YouTube msekretkosmetologia, można tam zobaczyć jak kilka zabiegów. Ogólnie odwiedziłam wiele miejsc w Poznaniu i innych miastach a;e to z pewnościąjest moim ulubionym.
        • Gość: Kamila Re: Polecam mSekret IP: *.icpnet.pl 05.03.13, 14:52
          Jestem wlasnie po oczyszczaniu twarzy. Dla mnie rewelacja. Pani z msekret to jakas czarodziejka :) Oczyszczanie wykonala rewelacyjnie no i dostalam peeling kawitacyjny za darmo.
          Jakie sa wasze opinie o tym salonie? Ja bylam pierwszy raz i mi sie baaardzo spodobalo.
        • Gość: Kamila B Re: Polecam mSekret IP: *.icpnet.pl 07.09.13, 22:47
          Chetnie polecam mSekret. Jestem szczegolnie zadowolona z jakosci zabiegów. Nie jest to gabinet gdzie się chodzi na zaibieg, ktoś go wykonuje i się wychodzi. W mSekret zawsze jestem mile przyjęta, za każdym razem Pani mi doradzi co jest dla mnie dobre, dobierze zabieg dokladnie pasujący dla moich potrzeb i nie zostawiam całej wypłaty. Jeżeli ktoś szuka gabinetu gdzie jego dobro jest na pierwszym miejscu, ja polecam właśnie mSekret.
      • Gość: Magda Re: Polecam mSekret IP: *.icpnet.pl 25.04.12, 19:46
        Również polecam
      • Gość: Aga Re: Polecam mSekret IP: *.icpnet.pl 30.06.12, 07:57
        Polecasz mSekret?A ja odradzam!I nie chodzi mi o jakosc wykonywanych zabiegów bo tu mistrzostwo swiata ,ale o atmosfere jak w Vermachcie jaka wprowdza Pani Włascicielka--sztuczny usmiech ,dziewczyny ,ktore tam pracują czuc się muszą chyba jak we wojsku!!Opisani sa na stronie,ze u nich jest rodzinnie i mozna sie zrelaksowac??<szok>Jesli to jest relaks to ja podziękuję!!!!A włascicielce radzę więcej luzu bo prosze mi wierzyc ale klient wyczuje tak sztuczną i napiętą atmosferę!!
        • Gość: Ola Re: Polecam mSekret IP: *.icpnet.pl 05.03.13, 15:03
          Co ty pleciesz? Chodze tam od ponad roku i nigdy, przenigdy nie spotkalam sie z tym co piszesz. Moje kolezanki tez sobie chwala. Podejrzewam ze pracujesz u konkurencji i chwytacie sie tanich zagrywek albo nie przyjeli cie do pracy to puszczasz zle opinie na necie.
          • Gość: Olga4c Salon Margaret IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.15, 20:33
            :((
            • Gość: Olga4c Re: Salon Margaret IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.15, 20:39
              Kto poleci jakaś dobra kosmetyczkę która zrobi dobrze manicure żelowy w Poznaniu?Bo tam byłam i wszystko odprysło:(Slyszał ktoś o impresji?
    • Gość: patunia Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? IP: *.icpnet.pl 29.12.10, 20:13
      znam rewelacyjną kosmetyczke Agnieszka przyjmowała na osiedlu Lecha ale teraz przyjmuje na Wildzie bo jest w trakcie zmiany lokalu.Jest tania i solidna.A do tego bardzo pozytywna osoba ,nie dośc że wychodzisz piękna to jeszcza uskrzydlona.oto jej numer691911417
    • dastin_84 Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? 20.01.11, 14:58
      ja chodzę do Pani Magdy na saperskiej w salonie gabriela i jestem super zadowolona
    • Gość: megi Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? IP: *.146.255.205.nat.umts.dynamic.eranet.pl 24.01.11, 10:33
      Witaj ja chodze do Pani Asi która wyleczyła mnie z trądziku! jest najlepsza zadna kosmetyczka do tej pory mi nie pomogła wiem ze Pani Asia ma jeszcze wykształcenie medyczne przyjmuje na ul. Ezopa i ma ceny ok. zawsze daje mi jakies rabaty przy kolejnych zabiegach
    • Gość: ...... Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? IP: *.cable.net-inotel.pl 26.01.11, 14:56
      A ja polecam panią Renatę z os. Śmiałego 36. Salon zwie się Rene Nastroje Piękna. Niestety, widzę, że nie mają strony www, ale kobieta jest przesympatyczna, atmosfera miła, a ceny naprawdę w porządku.
      • Gość: ksi Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? IP: *.icpnet.pl 25.08.16, 14:51
        Już mają www.renenastrojepiekna.pl
    • Gość: Pati Ann Estetyka - gorąco polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.11, 21:09
      Byłam z mężem na masażu gorącą czekoladą - rewelacja - ten zapach czekolady - musicie spróbować koniecznie
    • Gość: Malwina Ann Estetyka Mejskie SPA - gorąco polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.11, 08:17
      To cudowne miejsce - zabrał mnie tam mój chłopak z okazji Walentynek. Byliśmy we dwoje na cudownym masażu gorącą czekoladą. Ten aromat czekolady i godzinny relaks - niezastąpione. Wpadajcie tu jak najczęściej, lepszego miejsca w Poznaniu nie znajdziecie. W samym centrum, strzeżony parking obok. Miła atmosfera, mnóstwo świeczek, kwiaty, dyskretna muzyka. Polecam wszystkim pragnącym wypocząć po całym dniu pracy w biurze.
      • Gość: Marta Re: Ann Estetyka Mejskie SPA - gorąco polecam IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.02.11, 10:38
        Ja robilam twarz, algi i złuszczanie kawitacją. Relaks bardzo duzy. Napewno jak w polsce jeszcze raz bede to tam wejde. Bardzo ładnie podoba mi sie wystruj Pozdrawiam
    • akabe Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? 18.03.11, 12:55
      Witam!

Dawniej korzystałam z usług p. Małgorzaty na os. Chrobrego 8, ale nie wiem, czy nadal prowadzi gabinet, ponieważ po przeprowadzce przeniosłam się do gabinetu Kobiece Sekrety, w pobliżu Plazy (www.kobiecesekrety.com.pl).
      Mogę polecić obie kosmetyczki z czystym sumieniem, zawsze byłam zadowolona z ich usług, a ceny mają niewygórowane.

Pozdrawiam serdecznie
      akabe
      • Gość: Mary Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? IP: *.centertel.pl 15.06.11, 08:47
        Zgadzam się! Też polecam kobiece sekrety - ze względu na dobra lokalizację( niedaleko Plazy) też sie tam przeniosłam i jestem b. zadowolona, Sympatyczna,"normalna", kompetentna kobieta. Kameralna atmosfera i konkurencyjne ceny. Bez naciągania na niepotrezbne zabiegi- jak to często bywa. Robie tam pazurki i kozmetykę:-)
    • Gość: Beata Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? IP: *.play-internet.pl 05.04.11, 13:49
      Witam :) Ja polecam studio urody Antidotum na piątkowie a dokładnie na łokietka 12d, malutki ale bardzo przytulny salonik taki wiecie zeby iść i sie zrelaksowac i odpręzyć a co najwazniejsze sa niskie ceny a P.Ania jest super bardzo mila i profesjonalna osoba naprawde polecam. Ja chodz tam na masaże i na peeling kawitacyjny. Sporo juz moich kolezanek tam bylo i tez sa zadowolone. wrazie co podaje numer 662 517 776 :)
      • Gość: anya Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? IP: *.icpnet.pl 06.06.11, 22:32
        ja byłam tam na manicure i nie byłam jakoś szczególnie zachwycona
        przy pomalowaniu paznokci, Pani bardzo się spieszyła i nałożyła mi dwie warstwy tak szybko i niechlujnie że 8 paznokci jeszcze przed wyjściem mi się wszędzie poodbijało i kilka wytarło
        sama potrafię lepiej pomalować, a zdolności ku takim czynnościom nie przejawiam
        Pani jednakowoż była miła, ale trochę się czułam jakbym zmuszała ją do obsługi i rozmowy;) salon przytulny, ale raczej tam nie wrócę chyba
        • Gość: Kinga Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? IP: *.icpnet.pl 29.07.11, 19:28
          Ja sie nie zgodzę z opinią zależy która Pani malowała bo są dwie. Zawsze jestem zadowolona i lakier sie utrzymuje do 1 tygodnia! A obsługa przesympatyczna. Może ktoś miał poprostu gorszy dzień, bolał go ząb albo coś innego przecież kosmetyczki to też ludzie tak jak my klientki ja osobiście tez pracuje w usługach i wiem ze ludzie potrafią być bardzo nie mili wtedy nie chce sie z nimi wogole rozmawiać, myślą że sa pepkami świata i trzeba być zawsze uśmiechniętym. WIĘCEJ WYROZUMIAŁOŚCI DROGIE PANIE!
          • Gość: anya Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? IP: *.icpnet.pl 29.07.11, 20:28
            Tez pracuję w obsłudze klienta, ale nigdy nie pozwalam sobie by klient odczuł że mam gorszy dzień. Zresztą nie odczułam żeby kosmetyczka miała gorszy dzień, miałam wrażenie że taka po prostu jest, a bezpośrednio po mnie była następna klientka więc może stąd pośpiech, przyszła nim zdążyłam wyjść z salonu. Ja i pani kosmetyczka jesteśmy z dwóch różnych bajek. Ja nie zadaję się z dziewczynami jak ona a ona z takimi jak ja :)) i bez żadnych negatywnych podtekstów, po prostu jesteśmy inne i tyle, nie mamy wspólnych tematów do rozmów, choć bóg jeden wie że jeśli zaczynałam temat to stricte kosmetyczno-pielęgnacyjny, pytałam o radę, a nie o jakichś pierdołach które obcych ludzi nie interesują.
            Jednym się podobało w salonie, innym nie, cóż, tak juz jest na tym świecie że się wszystkim nie dogodzi :)
            Ja polecam Ann Estetyka przy Ratajczaka a wiele osób stąd nie, takie życie :)
            • Gość: Kinga Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? IP: *.play-internet.pl 24.08.11, 13:45
              Dokładnie nie każdemu idzie dogodzić :)
    • Gość: Michał Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? IP: *.slo.amu.edu.pl 06.04.11, 21:37
      Polecam Centrum Rekreacyjne FABIANOWO Sport & Beauty na ulicy Kowlewickiej 14. W ofercie oprócz salonu kosmetycznego wiele atrakcji :)

www.fabianowo.com.pl
      www.facebook.pl/fabianowo
    • 2312agnieszka Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? 07.04.11, 20:47
      Mam super kosmetyczkę. Przyjmuje również w domu. Pełen profesjonalizm. I robi makijaż permanentny. Super mi zrobiła i ma przystępne ceny. Polecam. Pani Agnieszka 660 414 555.
    • Gość: ReminaX Re: Przestrzegam przed Orchideą na Starym Żegrzu! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.11, 23:56
      Nie wiem kim Pani jest i co chce osiągnąć tak radykalną opinią,ale ja jestem zadowolona z Pani Kasi usług i otoczenie w którym się obracam również... Kosmetyczka zawsze uprzedza ,żeby po mikrodermabrazji się nie opalać i nie wystawiać twarzy ani na Słońce ani do sauny itp i uzywać kremów z filtrami. Ja zostałam o tym wszystkim poinformowana i dostosowałam się do tego. Myślę,ze każda skóra reaguje inaczej. Kiedyś miałam robiony wosk i uprzedzono mnie żebym nie szła na solarium miałam poparzoną skóre więc powinnam mieć pretensje do kosmetyczki???Najprościej w ten sposób. Ale zawsze znajdzie się ktoś kto musi...Uważam,że jest Pani w błędzie i nie na forum powinna Pani to pisać,ale samej swojej kosmetyczce to powiedzieć...a jesli chodzi o solarium to jest każdego indywidualna sprawa...i jeśli kosmetyczka nie ma buzi oczyszczonej lub zrobionych paznokci oznacza to,że ma tyle pracy ,że nie ma czasu na siebie podobnie fryzjerka"Szewc bez butów chodzi..."
    • Gość: ReminaX Re: Przestrzegam przed Orchideą na Starym Żegrzu! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.11, 00:08
      Myśle,ze ma Pani za dużo czasu na szukanie błędów w ulotkach polecam ogladanie magazynów i dzwonienie do redakcji z skargą na błedy buuuhhhha haaaa!!! A może Pani to znowu konkurencja,no ładnie!!!
      • wole13 A ja tez polecam salonik Orchidea! 20.02.12, 14:21
        Ja tez polecam ten salon i nie rozumiem ludzi co sie tak wymądrzaja, jestem bardzo zadowolona z usług Pani Kasi. Osoby z kuponow chciayby niewiadomo co i byłam swiadkiem jak sie tacy ludzie zachowują !
        • Gość: Jagoda Re: A ja tez polecam salonik Orchidea! IP: *.31.207.178.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 03.11.12, 16:07
          jestem bardzo zadowolona i nie mam zastrzezen do pani kasi.swietna osoba i salon,kosmetyczka nr 1
          • Gość: juppi Re: A ja tez polecam salonik Orchidea! IP: *.ip.netia.com.pl 16.11.13, 15:48
            JESTEM ZADOWOLONA Z USLUG KOSMETYCZKI Z ZAKLADU ORCHIDEA JESTEM STALA LIENTKA OD LAT I NIKT MI NIE POWIE ZE JEST INACZEJ
    • kami.la23 Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? 17.04.11, 14:17
      ja mogę polecić taką laskę po szkolę kosmetycznej, bardzo fajna i sama przyjeżdża do domu jak ktoś nie ma czasu to jest numer 663-117-085 i ceny też ma przystepne. Nazywa się Żaneta Świtek
    • Gość: kosm SPA WYSPA - Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? IP: *.centertel.pl 26.04.11, 14:58
      Polecam salon SPA WYSPA w okolicach Przeźmierowa. Mają fajny klimat i dość duzy wybór zabiegów.
    • kamasitha2 Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? 27.04.11, 20:11
      Tylko nie Salon Magia.
      Poszłam tam po przejrzeniu ich strony internetowej i przeczytaniu pozytywnych opinii.Poszłam w sprawie przedłuzania włosów.Na stronie ta usługa jest opisana i podana cena.
      Przywitała mnie jakaś Pani pytaniem "My? My sie tym zajmujemy!?"
      Po czym zawołała drugą Panią która stwierdziła że takiej usługi nie wykonują.
      Jak widac strona nijak ma się do rzeczywistości.
      W salonie pusto ani jednej klientki.
    • Gość: Paulina Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? IP: *.ip.netia.com.pl 09.05.11, 10:28
      Polecam salon kosmetyczny który znajduje się w Niku na ul. Piątkowskiej (1 piętro). Poszłam za namową koleżanki na laser i muszę powiedzieć że jestem b. zadowolona (miła kosmetyczka, zabieg został dokładnie wykonany no i ceny w porównaniu z innymi gabinetami przystępne :)) i wracam do nich na peeling migdałowy COŚ ŚWIETNEGO !! POLECAM
      PS. ponoć jeśli kliknie się na ich stronie na facebooku "Lubię to" dostaje się 10 % zniżki do dowolnie wybranego zabiegu ^^
      • Gość: ANNA Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? IP: *.icpnet.pl 28.05.11, 18:57
        Mam trądzik różowaty czyli "trudna buzia ". Znalazłam na forum Symbiosis które ktoś wcześniej polecił i postanowiłam spróbować. Pierwsza wizyta orientacyjna -kosmetyczka profesjonalna miła atmosfera , czysto .
        Zapisała mi kremy i lekarstwo aby cerę uspokoić i potem wykonać zabieg oczyszczania ultradzwiękami.
        Zabieg oczyszczania -200 zł plus rozmowa o pielęgnacji cery tego typu (dobór kremów i pielęgnacja).
        Podobało mi się . Zabieg jest drogi w porównaniu z innymi salonami ale nikt mi nigdy nie umiał doradzić pielęgnacji dlatego uważam że warto polecić to miejsce
    • grucha053 Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? 28.06.11, 14:04
      ja mogę szczerze polecić mały salon wenus na jeżycach. miałam tam już trzy razy opalanie sprayem, a po lecie na pewno umówię się na mikrodermabrazję. właśnie tylko tam pani powiedziała mi,że teraz nie powinnam robić tego zabiegu, a w innych chcieli już robić mimo,że się opalam często.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka