kiks4 27.10.07, 06:15 Nie budźcie się- dzisiaj zmiana czasu, śpimy godzinę dłużej! Cicho, sza!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
renepoznan Re: śpijcie jeszcze 27.10.07, 09:37 Nie pomyliły się Tobie noce?????? Odpowiedz Link Zgłoś
lucyferciu Re: śpijcie jeszcze 27.10.07, 10:39 renepoznan napisał: > Nie pomyliły się Tobie noce?????? Eeeeee nie przypuszczam;) Kiks zawsze mówił, że u Niego jest inna strefa czasowa:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: śpijcie jeszcze 27.10.07, 12:31 jeszce bie, ale już czas pospać Dobranoc Dzisiaj długa nocka. zamaist 12 13 godzinek Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: śpijcie jeszcze 27.10.07, 13:02 ostatnio tak z tym, że normalnie mam długie weekendy. Tym razem "fucha". 12 godzin nic nie robienia za 100 fuli (we macierzystej firmie). I tylko trochę nudno i troche zimno Odpowiedz Link Zgłoś
dobrusia_to_ja Re: śpijcie jeszcze 27.10.07, 12:43 Rzeczywiście Kiksie, żyjesz w innej strefie czasowej. My pośpimy sobie dłużej dopiero jutro:(( Ale dobre i to;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kiks4 Re: śpijcie jeszcze 27.10.07, 13:44 dobrusia_to_ja napisała: > Rzeczywiście Kiksie, żyjesz w innej strefie czasowej. My pośpimy sobie dłużej > dopiero jutro:(( Ale dobre i to;)) ---- Chyba w tej samej strefie- tylko pisałem posta przed obudzeniem się-nad ranem obudził mnie kaszel(złapałem gdzieś chrypla) a że komputer był włączony bo puściłem antywirusa (trochę się bałem tych Dobrusiowych maili wysyłanych z szybkością karabinu maszynowego) więc przejrzałem Onet i tam mi się napisało. Gorzej- że po chwili sie zorientowałem ale raz puszczonego posta nie da się wycofać :-((( Macie pełne prawo nabijać się ale tylko jeszcze przez godzinę! Odpowiedz Link Zgłoś
dobrusia_to_ja Re: śpijcie jeszcze 27.10.07, 18:31 Przykro mi, Kiksie, ale na "super" pocztę GW nic nie mogę poradzić:(( Nawet pisanie do adminki lub kogokolwiek z pracowników Gazety nic nie daje. Zero odzewu. Mogę jedynie wszystkich przeprosić za coś, na co nie mam wpływu:(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gerwazy Re: śpijcie jeszcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.07, 08:13 Policzyłem, ile zegarów muszę dzisiaj przestawić o godzinę do tyłu. Wyszło tylko 13-cie bo mamy jeszcze stary telewizor bez wbudowanego zegara, stara pralkę i stary sedes też jeszcze bez zegara. Oto lista zegar ścienny w kuchni zegar w kuchence gazowej zegar w mikrofalówce dwa zegarki naręczne dwa zegary "pokładowe" w samochodach dwa zegary w odbiornikach samochodowych zegar w zestawie audio dwa zegary w telefonach komórkowych zegar wewnętrzny w komputerze (na szczęście przestawia się sam) A jeszcze kilkanaście lat temu to był jeden góra dwa zegary do przestawienia. Co to będzie za następne kilkanaście lat??? Ojej! Zapomniałem o trzech zegarach sterujących odbiornikami energii elektrycznej- bo mamy umowę z energetyką na prąd dwutaryfowy. Czyli razem 16-cie. Chyba, że jeszcze się coś przypomni Muszę wydrukować tego posta, żeby ze sciągą w ręce chodzić od urządzenia do urządzenia. A ile zegarów Wy dzisiaj przestawicie? Odpowiedz Link Zgłoś