Dodaj do ulubionych

kawka dla motorniczego

IP: *.math.put.poznan.pl 18.07.01, 21:34
sprawa dotyczy petli tramwajowej na Ogrodach.
jezdze stamtad prawie codziennie. Panowie motorniczy opozniaja
odjazd tramwaju bo musza dopic kawke.jest to poznienie
zawsze kolo 2minut, ale wystarcza aby stracic dalej
( na skrzyzowaniu z Zeromskiego) kolejne 2-3.
nie chodzi mi juz ostatecznie o stracony cza si nerwy
ale o podejscie owych Panow do pracy.
Obserwuj wątek
    • Gość: ethanol Re: kawka dla motorniczego IP: *.coh.org 18.07.01, 22:41
      Eeeee...to nie jest jeszcze tak, zle jak kiedys za komuny. Grali kurcze lobuzy
      w karty na zajezdni. Ile razy to ja na pociag sie spoznilem wychodziac z domu z
      duzym zapasem czasu.
    • Gość: PiotrB Re: kawka dla motorniczego IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.07.01, 21:29
      Możesz napisać skargę do MPK (sekretariat@mpk.poznan.pl) na motorniczego, ale
      musisz znać jego numer służbowy, numer tramwaju (mała tabliczka na przedniej
      masce tramwaju) i linię. Podaj to w skardze wraz z datą i godziną odjazdu
      tramwaju, a biedulkę motorniczego nie będzie stać w kolejnym miesiącu na kawkę,
      bo mu potrącą z premii. Jeśli motorniczy nie będzie miał służbowego numeru,
      zaznacz to w skardze - będzie miał wpis do akt osobowych. Odpowiedź od
      dyrektora MPK przyjdzie na pewno, tak po około miesiącu. Możesz też zostawić
      skargę pisemną u dyżurnego ruchu, właśnie na pętli, ale nie polecam, bo trzeba
      tam wpisać swój adres, do którego na pewno zajrzy sobie skarżony motorniczy.
      • Gość: ethanol Re: kawka dla motorniczego IP: *.coh.org 25.07.01, 23:44
        No dobry sposob na motorniczych-kawoszy, ale jak on nie bedzie chcial mi podac
        swojego numeru sluzbowego ??
        • Gość: PiotrB Re: kawka dla motorniczego IP: *.au.poznan.pl 02.08.01, 13:01
          Spisujesz godzine i numer pojazdu oraz linie na ktorej pojazd pojedzie. Za brak numeru sluzbowego grozi
          dodatkowa kara.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka